• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • landbrugsmaskiner

Resultater for

Landbrugsmaskiner - Import eksport

 1. LANDA SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  LANDA blev oprettet i 1983 og er en uafhængig, familiedrevet virksomhed specialiseret i distribution af sliddele og reservedele til høstmaskiner. LANDA leverer reservedele til høstmaskiner til et bredt udvalg af maskiner: Grønthøstere, mejetærskere, slåmaskiner, ballepressere, selvkørende landbrugsudstyr… Virksomheden indtager en plads som privilegeret partner for distributører, iværksættere og landmænd, hvad angår værdikæden inden for distribution af reservedele til landbruget. LANDA distribuerer alternative dele, dele til udstyr og originale dele. Udvalget af udstyrsdele kommer fra de største fabrikanter i verden, der bruges som originaludstyr hos de mest kendte konstruktører såsom CLAAS, JOHN DEERE, CNH, AGCO. Desuden, for at give sine kunder en global forsyningsløsning, tilbyder LANDA også originale dele. LANDA ledsager med stor opmærksomhed brugere af landbrugs- og høstmaskiner og tilbyder både besparende og teknisk effektive løsninger til deres høstopgaver.

 2. GMC GESELLSCHAFT FÜR MARINE- UND INDUSTRIEAUSSTATTUNG MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som selskab for marine- og industriudstyr leverer vi kompakt-, stor- og centermotorer samt dertilhørende reservedele til traktorer. Vi har i årtier rådgivet og leveret til kunder inden for skibsfart, landbrugsteknik og industrianlæg i hele verden. Vores uddannede serviceteam vejleder vores kunder i forhold til deres individuelle behov. I løbet af årene har vi opbygget et omfattende reservedelslager med flere tusinde positioner, hvorfra vi dagligt og med kort varsel forsyner vores kunder med artikler. Siden 2006 har vores virksomhed hovedkontor i Wesseling. Den meget gode logistiske placering muliggør en perfekt forbindelse til alle trafikveje, så vi altid er i stand til at levere alle kundeordre med kort varsel.

 3. J. FÜHR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hos os får du meget mere end blot et produkt! Vi er ikke blot maskiner der leverer fra et lager. Vi er her for at levere en ydelse til vores kunder, og vi stræber altid efter at give dig en reel merværdi. Se selv hvilke ekstraydelser vi ser som værende en selvfølge. Vi kender vores produkter, og har altid direkte kontakt med producenten. Drag fordel af denne fagviden. Dermed får du altid det optimale produkt for dit formål. Skal du bruge et produkt der endnu ikke findes på markedet? Her kan vi også hjælpe. Vi udfører gerne produktkrav fra vores OEM-kunder, også ved mindre antal, og udvikler dermed deres produktkataloger. Vil du gerne have dit varenummer på vores produkter? Eller dit logo på emballagen? Det er ikke noget problem for os. Vi tager os gerne af en individuel branding eller emballering for dig.

 4. THOMSON MACHINERY BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Hos Thomson Machinery BV specialiserer vi os i indkøb og handel med et omfattende udvalg af udstyr til forskellige brancher, inklusive byggekonstruktion, marinekonstruktion, udgravning, beton-/vejarbejde, minearbejde over og under jorden, landudvikling, landbrug, lastbiler og. Vores mål er at være din ultimative destination for alle dine udstyrskrav. Vi er forpligtet til at levere nøjagtige repræsentationer af den ægte tilstand af enhver maskine som vi sælger, og dermed sikre, at du modtager nøjagtigt hvad du har brug for. Med ekspertise inden for køb og salg af udstyr af alle mærker, modeller og modelår, er vi her til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at sælge eller købe. Husk, at spørge om vores finansieringsmuligheder. Vores omfattende udvalg af tjenester og værdifulde funktioner, adskiller os på markedet. Vores personaliserede og omhyggelige tjenester anvender banebrydende fysiske og digitale værktøjer, hvilket gør os førende på markedet. Vi leverer erfaren handelshjælp gennem industrielle maskintransaktioner, som dækker forskellige kategorier: Maskiner til metalbearbejdning, maskiner til træarbejde, printmaskiner, industriel automatiseret teknologi, fremdrift og transportørteknologi, gaffeltrucks og industrielle trucks, maskiner til førevarebearbejdning, maskiner til konstruktion og materialehåndtering. Dine behov er vores prioritet. Vores tjenester er designet til at levere omfattende support under hele processen, og består af rådgivning, reklamering, køb og salg af dine industrielle maskiner.

 5. SECA AGRICULTURE MACHINERY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til AGRI SECA Agriculture Machinery, en anerkendt producent af førsteklasses landbrugsmaskiner siden 1976, som er beliggende i Tyrkiet. Vores omfattende udvalg af de bedste plantemaskiner, inklusive maskiner til plantning af løg og hvidløg, imødeser de alsidige behov fra landmænd fra hele verden. Se vores banebrydende sortiment: •Såmaskine til hestebønner •Maskine til plantning af hvidløg •Maskine til plantning af løg •Dyrkningsmaskine •Universal såmaskine •Plantemaskine til grøntsager Hos AGRI SECA er vi dedikeret til at drive innovation inden for landbrug ved at integrere teknologi og traditionelt håndværk. Hver maskine er omhyggeligt bygget til at garantere pålidelighed, effektivitet og maksimal ydeevne i marken. Vores mission er at hjælpe landmændene med de værktøjer de har brug for, så de kan opnå succes på et landbrugsmarked som altid ændrer sig. Hvad enten du har en mindre gård, eller administrerer en større landbrugsdrift, så er AGRI SECA Agriculture Machinery din pålidelige partner når det kommer til bæredygtig vækst og fremgang. Med en urokkelig forpligtelse til excellence og kundetilfredshed, revolutionerer vi landbrugspraksisserne, én maskine ad gangen. Start et samarbejde med AGRI SECA Agriculture Machinery og oplev forskellen inden for kvalitet, ydeevne og pålidelighed. Hjælp os med at kultivere succes og skabe fremtiden for landbruget.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BENASSI AGRICOLTURA E GIARDINAGGIO

  Italien

  Verified by europages badge

  BENASSI Srl er en ledende virksomhed indenfor design og fremstilling af maskiner til mekanisering af landbrug og havearbejde. I over 50 år på markedet, takket være den oparbejdede erfaring og forhandlernes tillid, er vi i stand til at tilbyde markedet en række maskiner til bearbejdning af jord, afhøstning af marker og pleje af græsplæner. Vi lægger med passion de evner og kompetencer vi med årene har befæstet i det daglige arbejde, men vi vender også altid blikket fremad. Siden virksomheden blev grundlagt har vi altid forsøgt på at privilegere dette rette forhold mellem kvalitet og pris. I dag er vi i stand til at levere maskiner, der bygger på den erfaring og kendskab, som kun tiden kan skabe. Den der vælger vores maskiner, er den opmærksomme bruger, som vil kunne regne med et stort mærke. Benassi står for tradition, erfaring og kvalitet.

 2. BORGHI

  Italien

  Verified by europages badge

  Produktssortimentet omfatter: snegle-, kæde-, bånd- og palletransportører; kopelevatorer; filtre; roterende distributører; rensemaskiner; skodder og specialudstyr til produktgenvinding, -udledning og -udvinding med en produktivitet på mellem 10 og 300 t/t. Design og konstruktion af komplette agroindustrielle anlæg til kornopbevaring, siloanlæg, møller, risforarbejdningsvirksomheder, foderstoffabrikker og havneanlæg. Producerer også industrielle elevatorer med stor kapacitet, op til 1.000 t/t,

 3. TECNO GROUP LAB S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Tecno Group Lab er en virksomhed, der fremstiller maskiner til bearbejdning af frugt og grøntsager. Virksomhedens primære målsætning er kundens tilfredshed, evnen til at levere produkter, som lever fuldstændigt op til forventningerne, og som samtidigt er i overensstemmelse med markedskravene. Virksomheden projekterer og fremstiller pålidelige og sikre maskiner: fødeledninger, drejeborde, kassevaskere, bearbejdningslinjer til citrusfrugter og grøntsager, maskiner til brødbagning.

 4. BERICOPLAST SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Siden 1974 har Bericolaplast S.p.A. været en af de førende europæiske industrier inden for produktion af monocoque sæder ved støbning af plastmaterialer. Virksomheden har eksisteret i over 30 år inden for sportsfaciliteter og har været officiel leverandør af FIFA siden 2006, hvor de har deltaget i resultater ved VM, Europa Cuppen og African Cup. Udover idrætsfaciliteter beskæftiger virksomheden sig også med siddepladser til fællesfaciliteter såsom teatre, skoler, stævner, arenaer, idrætshaller, landsbyer og historiske områder.

 5. CABA INDUSTRIE

  Italien

  Verified by europages badge

  Caba omfatter en gruppe mærker, som kan tilbyde markedet for landbrugsmekanisering et bredt sortiment af avancerede maskiner og avanceret udstyr i høj kvalitet. Styrkepunktet ligger i produktionen, som foregår helt i vores eget fabriksanlæg. Udelukkende brug af komponenter af europæisk oprindelse, i særdeleshed italiensk, sikrer, at de færdige produkter har høj kvalitet og opfylder de højeste standarder for præstation, komfort, sikkerhed og effektivitet.

 1. AGROMEKS AGRICULTURAL MACHINERY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGROMEKS AGRICULTURAL MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Landbrug - maskiner og udstyr, Knuse- og formalingsmaskiner, Landbrugsmaskiner og tilbehør, produktion af landbrugsmaskiner, landbrugsmateriel, Landbrug - maskiner og udstyr, møgspredning, Knuse- og formalingsmaskiner, og Landbrugsmaskiner og tilbehør brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. BIONALAN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIONALAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Landbrug - maskiner og udstyr, og Landbrug - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Euilly Et Lombut, Frankrig.

 1. LINOT DOTT. STEFANO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LINOT DOTT. STEFANO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mekaniske bremser branchen. Den opererer også inden for Landbrugsmaskiner, Metalskelet, industrielle bremsere, transmissionsbremser, Landbrugsmaskiner, koblinger til landbrugsmaskiner, Metalskelet, traktorer til landbrug, og afretning bremsetromler brancherne. Den er baseret i Beinasco, Italien.

 2. DANTE MACCHINE AGRICOLE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DANTE MACCHINE AGRICOLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrugsmaskiner, assistance landbrugsmaskiner, Landbrugsmaskiner, maskiner til jordarbejde, grubber, og diske til harver brancherne. Den er baseret i Bagnoli Di Sopra, Italien.

 3. BERTOLETTI MECCANICA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BERTOLETTI MECCANICA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalskelet branchen. Den opererer også inden for ELEKTRISK MATERIEL, Ramme og dørkarme, Landbrugsmaskiner, sikkerhedslås til metalmøbler, ELEKTRISK MATERIEL, Ramme og dørkarme, og Landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Ospitaletto, Italien.

 4. S&M AGRICOLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden S&M AGRICOLE, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, reservedele, engrossalg, produktion af landbrugsmaskiner, Dyreopdræt, og buskrydder til store arealer brancherne. Den er baseret i Ingwiller, Frankrig.

 5. RHIN SAHARA EXPORT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden RHIN SAHARA EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Træmaskiner, batterier til landbrugstraktorer, reservedele til traktorer, traktorvogne, Træmaskiner, selvbærende klippemaskiner, traktor, traktorer til landbrug, og skæremaskine brancherne. Den er baseret i Schiltigheim, Frankrig.

 6. INDUSAGRI

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden INDUSAGRI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, buskryddere, hurtig harve, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Fabrikant af landbrugsmaskiner, tallerkenharve, græssåningsmaskine, og fræsere brancherne. Den er baseret i Otero De Rey-Lugo, Spanien.

 7. NBLOSI – ORCHARD PLATFORMS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NBLOSI – ORCHARD PLATFORMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Høstmaskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrugsmaskiner, Vogne til opsamling af frugt, maskiner og udstyr til landbrug, Landbrugsmaskiner, landbrugsmaskiner sammenkoblede og på slæb, forstævne til landbrugsmaskiner, og redskaber og tilbehør til landbruget brancherne. Den er baseret i Russi, Italien.

 8. PIAZZA F.LLI MACCHINE AGRICOLE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PIAZZA F.LLI MACCHINE AGRICOLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Traktorer og trailere, landbrugs-, traktorer til landbrug, reservedele til havebrugs- og landbrugsmaskiner, Traktorer og trailere, landbrugs-, og assistance landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Asola, Italien.

 1. START

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden START, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for ανταλλακτικα γεωργικων μηχανηματων , og dele til landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Lugo, Italien.

 2. INDUSTRIAL MEC ABBRIATA MARIO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden INDUSTRIAL MEC ABBRIATA MARIO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for landbrugsmaskiner sammenkoblede og på slæb, bearbejdning med digitalt styrede maskiner, mekaniske bearbejdninger, mekanisk præcisionsbearbejdning, og mekanisk bearbejdning på bestilling brancherne. Den er baseret i Sezzadio, Italien.

 3. NPI INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden NPI INTERNATIONAL, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for dele til landbrugsmaskiner, reservedele til industrimotorer, indsprøjgning, og industriel filtrering brancherne. Den er baseret i Avignon, Frankrig.

 4. RM IRRIGATION EQUIPMENT

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden RM IRRIGATION EQUIPMENT, er en Distributør, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Landbrugsmaskiner, vandingsanlæg, traktorer til landbrug, Landbrugsmaskiner, motoriserede kultivatorer, tilbehør til vandingsanlæg, landbrugsredskaber, udvikling af vandingsanlæg, og montering af overrislingsanlæg brancherne. Den er baseret i Sissa Trecasali, Italien.

 5. BOURDONNEAU DISTRIBUTION

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BOURDONNEAU DISTRIBUTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Landbrug - maskiner og udstyr, salg af mejetærskere, solsikke, tilbehør til landbrug, Landbrug - maskiner og udstyr, landbrugsredskaber, landbrugsmateriel, industrielt landbrugsudstyr, og Landbrugsmateriel brancherne. Den er baseret i Roches Premarie Andille, Frankrig.

 6. COMEX SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COMEX SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for dele til landbrugsmaskiner, og klinger brancherne. Den er baseret i Breganze, Italien.

 7. L.I.P.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden L.I.P., er en Distributør, der opererer inden for Motorer med reduktionsgear branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, ELEKTRISK MATERIEL, Landbrugsmaskiner, epicykloide gear, tandstænger, Beslag, bygge og anlæg, mikrogear, ELEKTRISK MATERIEL, og Landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Corsico, Italien.

 8. SAMMA SERVICE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAMMA SERVICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, maskiner til behandling af frugt og grønsager, anlæg og udstyr til behandling af frugt og grønt, Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, maskiner til agroindustrien, og tørreskabe til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Belpasso, Italien.

 9. LENKOMTECH

  Rusland

  Lenkomtech har siden 2009 arbejdet med kommunale hjælpemaskiner, og fremstiller, sælger og leverer specielle køretøjer og udstyr, såsom landbrugsmaskiner, hjælpeudstyr og reservedele. I vores katalog kan du finde mere end 1000 specielle køretøjer og enheder: landbrugsanhængere, brændstoftankere, gødnings- og gylletanke, maskiner og sprøjtere til flydende økologisk gødningsmiddel, vaskemaskiner, anlæg og udstyr til specielt affald, anlæg og udstyr til produktion af gylle og gødningsmiddel, maskiner til gødningsproduktion, maskiner til forberedning af jorden, udstyr og reservedele. Vi er en direkte producent og kan levere dine enheder på GAZ, UAZ, KAMAZ, MAZ chassis og traktorbaserede landevejs- og hjælpekøretøjer. Vi fremstiller reservedele og maskiner til japansk og italiensk udstyr. Vi har en special malingslinje til vores produkter, og tekniske inspektionspunkter. Dette er med til at sikre at vi kan gennemføre store ordrer, baseret på individuelle designprojekter.

 10. SDMA SAS

  Frankrig

  SDMA er en virksomhed inden for distribution af landbrugsmateriel: Salg af nyt og brugt landbrugsmateriel af alle mærker. Vi er forhandlere af nyt materiel til landbrug og grønne arealer fra VALTRA. Vi tilbyder desuden et udvalg af landbrugsmateriel og udstyr til høhøstning. SDMA er også leverandør af materiel til høhøstning og jordarbejder (høvendere, opsamlere, mejemaskiner, slåmaskiner, rundballepresser). Andet landbrugmateriel: Traktorer til landbrug og skovbrug. Enkornssåmaskiner, såmaskiner. Knusemaskiner og kratryddere. Kratryddere og buskryddere. Materiel til opdræt: Kvægtrailere, silotømmere, udtagere og halmstrøere. Halmstrøere. Maskiner til jordbearbejdning. Plove, tallerkenskrælleplove, fjedertandsharver. Spredemaskiner og gødningsspredere. Maskiner til jorbearbejdning med kraftudtag. Kraftoverføringsdrevne harver. Forstøvere. Bærbare forstøvere. Materiel til grønne områder og mekaniseret landbrug: Planteknusere, forhandler af rundballepresser. Materiel til opdræt.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Landbrugsmaskiner - Import eksport

Antal resultater

2.741 Virksomheder