• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • landbrug - installation og udstyr

Resultater for

Landbrug - installation og udstyr - Import eksport

 1. A.B.S. SILO- UND FÖRDERANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden A.B.S. SILO- UND FÖRDERANLAGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, landbrug branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, konstruktion af siloer, design af installationer, Landbrug - installation og udstyr, og kornbeholdere brancherne. Den er baseret i Osterburken, Tyskland.

 2. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, Dyreopdræt, produktion af landbrugsmaskiner, maskiner og udstyr til landbrug, Landbrug - installation og udstyr, landbrugsarbejder, landbrugsprodukter, Dyreopdræt, og Visable supports Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Kitaygorod, Ukraine.

 3. ELMEGA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELMEGA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, Landbrug - installation og udstyr, malkesalt, MALKEENHEDER, bærbare malkemaskiner, MUFFER, CORNADIS, og SKRABERE brancherne. Den er baseret i Santa Comba-A Coruña, Spanien.

 4. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, motorpumper, elektropumper, Landbrug - installation og udstyr, og landbrugsprodukter brancherne. Den er baseret i Roncoferraro, Italien.

 5. LATSCHBACHER GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LATSCHBACHER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den er baseret i Kronstorf, Østrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TOBIAS HÄUSSER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TOBIAS HÄUSSER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den er baseret i Borgholzhausen, Tyskland.

 2. LEHNER AGRAR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LEHNER AGRAR GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den er baseret i Westerstetten, Tyskland.

 3. LENKOMTECH

  Rusland

  Lenkomtech har siden 2009 arbejdet med kommunale hjælpemaskiner, og fremstiller, sælger og leverer specielle køretøjer og udstyr, såsom landbrugsmaskiner, hjælpeudstyr og reservedele. I vores katalog kan du finde mere end 1000 specielle køretøjer og enheder: landbrugsanhængere, brændstoftankere, gødnings- og gylletanke, maskiner og sprøjtere til flydende økologisk gødningsmiddel, vaskemaskiner, anlæg og udstyr til specielt affald, anlæg og udstyr til produktion af gylle og gødningsmiddel, maskiner til gødningsproduktion, maskiner til forberedning af jorden, udstyr og reservedele. Vi er en direkte producent og kan levere dine enheder på GAZ, UAZ, KAMAZ, MAZ chassis og traktorbaserede landevejs- og hjælpekøretøjer. Vi fremstiller reservedele og maskiner til japansk og italiensk udstyr. Vi har en special malingslinje til vores produkter, og tekniske inspektionspunkter. Dette er med til at sikre at vi kan gennemføre store ordrer, baseret på individuelle designprojekter.

 4. OZDUMAN TARIM MAKINALARI SAN. VE TIC. A.S.

  Tyrkiet

  Siden fabrikkens grundlæggelse har vi været stolte af vores innovation og af, at vi er blevet en af de førende producenter af landbrugsmaskiner. Vores fabrik består af et overdækket areal på 7.000m² og et åbent areal på 15.000 m² og er udstyret med højteknologiske og computerstyrede CNC-maskiner, CNC-styrede laserskærere, CNC-styrede plasmaskærere, svejserobotter og erfarent personale. Vi kan derfor fremstille maskiner efter europæiske standarder, som er velegnede til globalt landbrug. Vores virksomhed er desuden ISO-certificeret.

 5. KUHN

  Frankrig

  KUHN koncernen tilbyder et bredt sortiment af landbrugsmaskiner til opfyldelse af alle behov inden for landbrug. Uanset om du er landmand eller entreprenør finder du det udstyr, der passer bedst til dine behov: vogne til 2 til 12 furer, maskiner til bearbejdning af jorden samt et stort udvalg af produkter til såning. Vores såmaskiner kan tilpasses alle typer frø. Modellerne med kombinerede frø kompletterer produktudvalget. Vores gødningsspredere garanterer præcision og er lette at indstille. Vores møgspredere bidrager til en optimal styring af det organiske materiale. Vores mærke er ligeledes anerkendt inden for høhøst med over 33 modeller høstmaskiner, som dækker alle typer høstning af hø. Vores produktserie inden for udstyr til opdræt og vedligeholdelse af landskaber lever op til de højeste krav.

 1. MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U.

  Spanien

  Virksomheden Maher Electrónica har mere end 15 års erfaring i fremstilling af programmeringsenheder til gødningsvanding med kontrol af CE og pH, kunstvandingsprogrammeringsenheder, konventionel fertilisering og klimastyringsenheder. Vi fremstiller udstyr, der sparer vand og arbejdskraft, tilfører næringsstoffer til stationerne på en afbalanceret og organiseret måde og kontrollerer de miljømæssige forhold, så vores udstyr i sidste ende sikrer den bedste rentabilitet for afgrøderne.

 2. FRANZ JANSCHITZ GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Producent og international forhandler af trafikteknik og agrarteknik. Vores produkter: • Sikring af vejarbejder • Formidling af agrarprodukter • Trafikteknik • LED-signalsystemer • Produkter til trafiksikring • Vejspærringer • Mælkecentrifuger (separatorer) • Smørmaskiner • Elektriske spændingsgivere til elhegn • Påkørselsdæmpere

 1. KIEBLER AG

  Schweiz

  KIEBLER AG er en virksomhed hjemmehørende i Schweiz. I snart fire årtier har vi projekteret, udviklet og selv konstrueret maskiner, anlæg og metaldele med varemærkerne kvalitet, pålidelighed og robusthed. I løbet af firmaets udvikling har vi specialiseret os i produktionen af krananlæg. Vore aktiviteter: Hømaskiner, tørrere til hø, landbrugsmaskiner, høkraner, industrikraner

 2. AGROMIX S.C.

  Polen

  Vi tilbyder engros- og detailsalg af malkningsenheder, mælkekølere og landbrugsmaskineri. Vi tilbyder IMPORT, REPARATION og SALG af brugt malkningsudstyr fra anerkendte vestlige selskaber, såsom De-Laval, Westfalia, og S.A.C. herunder: Mælkekølere, Pipeline malkningssystemer, mælkekølesystemer, malkeanlæg, buebukning, mælketanke, landbrugsmaskiner

 3. SEPEC CONSULTS SAS

  Frankrig

  Virksomheden SEPEC CONSULTS SAS, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hydrokultur, udstyr og materiel, International handel - konsulenter, Forsknings- og udviklingsstrategi, Virksomhedsrådgivning, Hydrokultur, udstyr og materiel, International handel - konsulenter, og Forsknings- og udviklingsstrategi brancherne. Den er baseret i Muzillac, Frankrig.

 4. FRANCO SRL

  Italien

  Virksomheden FRANCO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Landbrug - installation og udstyr, og Kvægopdræt - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Cervasca, Italien.

 5. VIGNATECH SRLS

  Italien

  Virksomheden VIGNATECH SRLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for zeolit brancherne. Den er baseret i Canelli, Italien.

 6. BAYTUNA EXPORT & IMPORT

  Tyrkiet

  Virksomheden BAYTUNA EXPORT & IMPORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, landbrugs tallerkenharve, Landbrug - installation og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, og tilbehør til landbrug brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 7. MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT.

  Belarus

  Virksomheden MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Busser og rutebiler, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, lastbil til specialtransporter, og Busser og rutebiler brancherne. Den er baseret i Minsk Minsk Region, Belarus.

 8. FINAPP

  Italien

  Virksomheden FINAPP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Meteorologiudstyr, lokalisering af vandudslip, elektronisk miljøovervågning, vanding, og Meteorologiudstyr brancherne. Den er baseret i Montegrotto Terme, Italien.

 1. INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

  Italien

  Virksomheden INGEGNERIA ALIMENTARE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til mejeribrug, anlæg og udstyr til brygning af øl, og æltemaskiner til bagerier, kikse og kagefabrikker brancherne. Den er baseret i Rende, Italien.

 2. DURUSU DAMLA SULAMA FILTRE A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden DURUSU DAMLA SULAMA FILTRE A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for filtre og filtreringssystemer, Filtre og filterelementer, og filtre brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 3. PROMIS ALLIANCE LTD.

  Belarus

  Virksomheden PROMIS ALLIANCE LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 4. STAGRIC, LDA.

  Portugal

  Virksomheden STAGRIC, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, sprøjter, landsbrugsanlæg, og Landbrug - installation og udstyr brancherne. Den er baseret i Carvoeira Tvd, Portugal.

 5. CAPI EXPORT

  Frankrig

  Virksomheden CAPI EXPORT, er en Distributør, der opererer inden for Nøjagtige måleinstrumenter branchen. Den opererer også inden for Laboratorieudstyr og -instrumenter, Landbrug - import-eksport, Landbrug - installation og udstyr, Laboratorieudstyr og -instrumenter, Laboratorieanalyseudstyr, Landbrug - import-eksport, og Landbrug - installation og udstyr brancherne. Den er baseret i Aubagne, Frankrig.

 6. PANAL FLOTANTE S.L.U

  Spanien

  Virksomheden PANAL FLOTANTE S.L.U, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for opbevaringsanlæg til gylle brancherne. Den er baseret i Villena, Spanien.

 7. TAM THÜRINGER AGRARTECHNIK & MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TAM THÜRINGER AGRARTECHNIK & MASCHINENBAU GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den er baseret i Mechterstädt, Tyskland.

 8. IAE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden IAE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fægtning - udstyr og materiel, Rygeroverdækning, hestestald, og Fægtning - udstyr og materiel brancherne. Den er baseret i Stoke-On-Trent, Det Forenede Kongerige.

 9. VEGEAL SARL

  Frankrig

  Virksomheden VEGEAL SARL, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den er baseret i Troyes, Frankrig.

 10. SEPEBA EBRA

  Frankrig

  Virksomheden SEPEBA EBRA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den er baseret i St Martin Du Fouilloux, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Landbrug - installation og udstyr - Import eksport

Antal resultater

20.385 Virksomheder