• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • lakrids

Resultater for

Lakrids - Import eksport

 1. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hjertelig velkomme i råstoffernes verden! Virksomheden Michael Gutschke Rohstoffhandel er specialiseret i direkte import og salg af førsteklasses naturråstoffer og halvfabrikata fra de enkelte oprindelseslande. Vi rådgiver vores kunder personligt og pålideligt. I overensstemmelse med min særlige produkt- og markedsviden samt mangeårige erfaring tilbyder vi et bredt sortiment af naturlige råstoffer til anvendelser inden for aroma-, kosmetik-, tobak-, slik- og levnedsmiddelindustrien eller til tekniske anvendelser. Vi leverer råstoffer til aromatisering, binding, indtykning, separering, stabilisering, farvning eller forsegling. Produkterne lagres og kontrolleres i Hamburg. Gennem det tætte samarbejde over flere år har vi opbygget et særdeles godt forhold til vores partnere over hele verden og et fremragende netværk. Takket være vores lille administrationsapparat kan vi handle hurtigt og fleksibelt.

 2. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 35 år har Kalfany Süße Werbung GmbH udviklet, produceret og solgt individualiseret slik til reklameformål for vores kunder. Det, der startede med en ren konditorforretning i Schwarzwald, har under grundlægger Pieter Schuberts kreative styring udviklet sig til en førende virksomhed på markedet for reklameartikler.

 3. AMARELLI FABBRICA DI LIQUIRIZIA DI FORTUNATO AMARELLI & C. SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMARELLI FABBRICA DI LIQUIRIZIA DI FORTUNATO AMARELLI & C. SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lakrids branchen. Den opererer også inden for likører, chokolade, slik, og konfekt brancherne. Den er baseret i Corigliano-Rossano, Italien.

 4. WAKHAN AA - RÉGLISSE BIO

  Frankrig

  Producent af fødevareprodukter direkte fra foden af Himalayabjergene til slutkunden uden mellemled. Engrossalg af lægeplanter og naturlige, vilde krydderurter såsom lakridsrod, glycyrrhizinsyre, glabridin, safran, sesam, kommen, koriander, sortkommen, blomster af almindelig katost osv... For at sikre sporbarheden fra fabrikken har virksomheden siden 2018 indført et system, hvor hver høst registreres i et «høstkartotek».

 5. DROPGIGANT

  Holland

  Virksomheden DROPGIGANT, er en Detailsalg, der opererer inden for Lakrids branchen. Den opererer også inden for Ikke-chokoladeholdigt slik, vingummi, slik, Ikke-chokoladeholdigt slik, og lakridspastiller brancherne. Den er baseret i Groningen, Holland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KAREKS IMPORT EXPORT & TRADING CO.LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden KAREKS IMPORT EXPORT & TRADING CO.LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planter og urter, medicinal branchen. Den opererer også inden for Lakrids, tørrede æbler, og Lakrids brancherne. Den er baseret i Iskenderun, Tyrkiet.

 2. LIQUIRGAM - FABBRICA DI LIQUIRIZIA DOP BIOLOGICA

  Italien

  Virksomheden LIQUIRGAM - FABBRICA DI LIQUIRIZIA DOP BIOLOGICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lakrids branchen. Den er baseret i Corigliano Calabro, Italien.

 3. AMEEL CANDY WORLD

  Belgien

  Virksomheden AMEEL CANDY WORLD, er en Engrossalg, der opererer inden for Karamelbolsjer branchen. Den opererer også inden for konfekt, konfekt, slik, lakrids, og tyggegummi brancherne. Den er baseret i Roeselare, Belgien.

 4. BELLA GERMANY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BELLA GERMANY GMBH, er en Detailsalg, der opererer inden for Lakrids branchen. Den er baseret i Aachen, Tyskland.

 5. KEY GLOBAL EMC

  Australien

  Virksomheden KEY GLOBAL EMC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for haveanlæggelse, lakrids, og olieessenser brancherne. Den er baseret i Doncaster East, Australien.

 1. SOFIA ENTERPRISE GLOBAL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SOFIA ENTERPRISE GLOBAL LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Lakrids branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, adragantgummi, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og tørrede frugter brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 2. NEWSAAD TRADE

  Iran

  Virksomheden NEWSAAD TRADE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Urter til medicinalvarer og kosmetik branchen. Den opererer også inden for Lakrids, Lakrids, safran, og dadler brancherne. Den er baseret i 3137791223, Iran.

 1. CALABRIA LIQUORI

  Italien

  Virksomheden CALABRIA LIQUORI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den opererer også inden for likører, og lakrids brancherne. Den er baseret i Fuscaldo, Italien.

 2. SIGLOS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SIGLOS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kost - mad branchen. Den opererer også inden for Lakrids, Medicin, Planter og urter, medicinal, Lakrids, Medicin, og Planter og urter, medicinal brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. LICORMAN CO.

  Iran

  Virksomheden LICORMAN CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lakrids branchen. Den opererer også inden for Ikke-chokoladeholdigt slik, chokolade, og Ikke-chokoladeholdigt slik brancherne. Den er baseret i Tehran, Iran.

 4. JUST LIQUORICE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden JUST LIQUORICE LTD, er en Detailsalg, der opererer inden for Lakrids branchen. Den er baseret i Swindon, Det Forenede Kongerige.

 5. FERROTEX LTD

  Usbekistan

  Virksomheden FERROTEX LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lakrids branchen. Den er baseret i Tashkent, Usbekistan.

 6. WILLIAM SANTUS & CO.LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WILLIAM SANTUS & CO.LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tyggegummi branchen. Den opererer også inden for Ikke-chokoladeholdigt slik, Lakrids, Ikke-chokoladeholdigt slik, og Lakrids brancherne. Den er baseret i Wigan, Det Forenede Kongerige.

 7. GUMI GIDA SAN VE TIC. A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden GUMI GIDA SAN VE TIC. A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Karamelbolsjer branchen. Den opererer også inden for slikkepinde, og lakrids brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. VANDERGEETEN SCANDINAVIA AS

  Norge

  Virksomheden VANDERGEETEN SCANDINAVIA AS, er en Engrossalg, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for Ikke-chokoladeholdigt slik, Lakrids, Ikke-chokoladeholdigt slik, sukkerfri chokolade, og Lakrids brancherne. Den er baseret i Oslo, Norge.

 1. HARIBO LAKRIS AS

  Norge

  Virksomheden HARIBO LAKRIS AS, er en Engrossalg, der opererer inden for Tyggegummi branchen. Den opererer også inden for Ikke-chokoladeholdigt slik, Lakrids, Ikke-chokoladeholdigt slik, og Lakrids brancherne. Den er baseret i Østerås, Norge.

 2. SAET SWEETS SL

  Spanien

  Virksomheden SAET SWEETS SL, der opererer inden for Ikke-chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Lakrids, og Lakrids brancherne. Den er baseret i Sant Jaume Dels Domenys (Tarragona), Spanien.

 3. HARIBO NEDERLAND B.V.

  Holland

  Virksomheden HARIBO NEDERLAND B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Lakrids branchen. Den opererer også inden for Ikke-chokoladeholdigt slik, og Ikke-chokoladeholdigt slik brancherne. Den er baseret i Breda, Holland.

 4. ASIA PLUS

  Usbekistan

  Virksomheden ASIA PLUS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lakrids branchen. Den er baseret i Tashkent, Usbekistan.

 5. BEATRIZ LÓPEZ JEREZ

  Spanien

  Virksomheden BEATRIZ LÓPEZ JEREZ, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Lakrids branchen. Den er baseret i Vigo, Spanien.

 6. SOYSAL GIDA IC VE DIS TICARET

  Tyrkiet

  Virksomheden SOYSAL GIDA IC VE DIS TICARET, er en Multi-Category, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for olieholdige frø, og lakrids brancherne. Den er baseret i istanbul, Tyrkiet.

 7. REGALIZ EBRO

  Spanien

  Virksomheden REGALIZ EBRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lakrids branchen. Den opererer også inden for Karamelbolsjer, og Karamelbolsjer brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 8. KRAEPELIEN & HOLM/LIMECON B.V.

  Holland

  Virksomheden KRAEPELIEN & HOLM/LIMECON B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lakrids branchen. Den opererer også inden for Ikke-chokoladeholdigt slik, og Ikke-chokoladeholdigt slik brancherne. Den er baseret i Oosterwolde Fr, Holland.

 9. IBSAGAZELLE

  Iran

  Virksomheden IBSAGAZELLE, er en Engrossalg, der opererer inden for Lakrids branchen. Den er baseret i tehran, Iran.

 10. CARE FOR JOBS

  Holland

  Virksomheden CARE FOR JOBS, er en Detailsalg, der opererer inden for Lakrids branchen. Den er baseret i Stellendam, Holland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis