• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • lakeringsudstyr

Resultater for

Lakeringsudstyr - Import eksport

 1. PAUL OTT GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Paul OTT GesmbH er et familiefirma med årtiers knowhow inden for maskinkonstruktion. Vi udvikler og bygger specialmaskiner til træbearbejdning. Fra stålkonstruktioner til slutmontering og indstilling udføres arbejdstrinene på de to fabrikker i Lambach. OTT står for præcise løsninger inden for kantlimning. Kunderne er snedkerier og møbelindustri, både i ind- og udland. Vi er en førende producent af førsteklasses kantlimningsmaskiner.

 2. SPRIMAG SPRITZMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SPRIMAG SPRITZMASCHINENBAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lakeringsudstyr branchen. Den opererer også inden for spraypistoler brancherne. Den er baseret i Kirchheim, Tyskland.

 3. CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udstyr til industriel udsugning branchen. Den opererer også inden for Røgudsugningssystemer - brandsikring, Lakeringsudstyr, røgudsugningsanlæg, støvsugningsanlæg, Røgudsugningssystemer - brandsikring, design af udstyr til støvudsugning, Lakeringsudstyr, filtre til den kemiske industri, og filteranlæg til luftrensning brancherne. Den er baseret i Manzano, Italien.

 4. LM NEW TECHNOLOGY

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LM NEW TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - værker branchen. Den opererer også inden for Lakeringsudstyr, Home system, Udstyr til industriel udsugning, ovne til tørring af maling, Lakeringsudstyr, Home system, og Udstyr til industriel udsugning brancherne. Den er baseret i Cortona, Italien.

 5. METACAP GMBH

  Tyskland

  METACAP GmbH i Lübeck – din partner inden for perfekt farvesprøjtning uden sprøjtetåge. Metacap GmbH havde udviklet en ny proces, således at intet længere stod i vejen for masseproduktionen, og man startede dengang med at samle sprøjtetågefri farvesprøjtepistoler. Resultatet var et produkt, som sænkede farveforbruget med op til 50 procent – allerede det gav en betydelig besparelse på omkostningerne. Da man helt undgår sprøjtetåge, og da systemet er meget enkelt at rengøre, lever vi op til samtlige aktuelle lovmæssige forskrifter. Lak og opløsningsmidler genindvindes og bortskaffes på en sikker og miljøvenlig måde. Metacap GmbH blev grundlagt i 1987 i Lübeck. I dag har det lille firma vokset sig stort og har mange tilfredse kunder rundt om i hele verden.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. INTEC GMBH

  Tyskland

  Innovativ & individuel Vi har udviklet og konstrueret konserverings- og dækbelægningsanlæg siden 1980erne – siden 1995 under navnet inTEC. Udnyt vores erfaring og vores knowhow til at realisere dine specifikke projekter. Vores anlægs modulære, men alligevel individuelle opbygning gør det muligt at tilbyde vores kunder størst mulig fleksibilitet, så de eksisterende anlæg hurtigt kan tilpasses til nye forhold og processer. Den konstante ny- og videreudvikling af vores produkter og arbejdsforløb samt en kritisk betragtning af alle processer er kernen i vores kvalitetskrav. Det garanterer vores kunder, at deres egne forretningsprocesser kan realiseres omkostningsgunstigt. Vi kan tilbyde miljøvenlige og materialesparende produkter, systemudbyderens knowhow og ydelser, brugervenlig teknik, modulopbygning, service på stedet, optimering af eksisterende anlæg, fremskaffelse af alle gængse reservedele inden for 24 timer, ydelser på stedet.

 2. GTL KNÖDEL GMBH

  Tyskland

  Producent af dyppelakeringsanlæg til elektroniske komponenter samt varmebehandlingsanlæg ved hjælp af konvektion, infrarød eller ultraviolet stråling til mange forskellige anvendelser. Serier og specialmaskiner.

 3. FILTROSTORE

  Italien

  Virksomheden FILTROSTORE, er en Detailsalg, der opererer inden for Lakeringsudstyr branchen. Den opererer også inden for malepumper, filtre, dråbeforstøvere, og Lakeringskabiner brancherne. Den er baseret i Osimo, Italien.

 4. IBK INGENIEURBÜRO-KÖTTER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IBK INGENIEURBÜRO-KÖTTER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lakeringsudstyr branchen. Den er baseret i Sprockhövel, Tyskland.

 5. AIRMATION ECP SRL

  Italien

  Virksomheden AIRMATION ECP SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lakeringsudstyr branchen. Den opererer også inden for konstruktion installation for industrien, og rensning brancherne. Den er baseret i Cavenago Brianza, Italien.

 1. TECNOVER S.N.C. DI RICOTTI E CERA

  Italien

  Virksomheden TECNOVER S.N.C. DI RICOTTI E CERA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lakeringsudstyr branchen. Den opererer også inden for airless pumper, spraypistoler, anlæg og udstyr til maling, og maskiner til maling med manuel påføring brancherne. Den er baseret i Muggiò, Italien.

 2. CHB LINE DI GIANOTTI FAUSTO

  Italien

  Virksomheden CHB LINE DI GIANOTTI FAUSTO, er en Engrossalg, der opererer inden for Lakeringsudstyr branchen. Den opererer også inden for vedligeholdelse af anlæg og maskiner til maling på metal brancherne. Den er baseret i Castelfranco Emilia, Italien.

 1. ZUH EL-MIX. RATAJCZAK ELŻBIETA

  Polen

  Virksomheden ZUH EL-MIX. RATAJCZAK ELŻBIETA, er en Multi-Category, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Lakeringsudstyr, varmhærdende pulvermaling, og Lakeringsudstyr brancherne. Den er baseret i Konarzewo, Polen.

 2. RUKI COLOR DI PERERA SALWO RUKSHAN

  Italien

  Virksomheden RUKI COLOR DI PERERA SALWO RUKSHAN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lakeringsudstyr branchen. Den opererer også inden for kabine til pulvermaling brancherne. Den er baseret i San Donato Milanese, Italien.

 3. PASYS PAINT SYSTEMS AND SERVICES S.L.

  Tyskland

  Virksomheden PASYS PAINT SYSTEMS AND SERVICES S.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lakeringsudstyr branchen. Den er baseret i Gemmrigheim, Tyskland.

 4. LAKKERIJ COOLS

  Belgien

  Virksomheden LAKKERIJ COOLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Lakeringsudstyr, industrimaling, maling af metaller, Lakeringsudstyr, og Finish med fernis og lak brancherne. Den er baseret i Zedelgem, Belgien.

 5. AUTO EFEKT S.C.

  Polen

  Virksomheden AUTO EFEKT S.C., er en Multi-Category, der opererer inden for Karosseriarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Lakeringsudstyr, Motorcykeldele og tilbehør, Karosseriværksteder - serviceydelser, Lakeringsudstyr, Motorcykeldele og tilbehør, og Karosseriværksteder - serviceydelser brancherne. Den er baseret i Szczecin, Polen.

 6. KRAPF UND LEX GMBH ANLAGENBAU

  Tyskland

  Virksomheden KRAPF UND LEX GMBH ANLAGENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lakeringsudstyr branchen. Den opererer også inden for filtre og filtreringssystemer, og udstyr til overfladebehandling brancherne. Den er baseret i Weiden I.d.opf, Tyskland.

 7. CALUX

  Belgien

  Virksomheden CALUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lakeringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Pulveriseret lak, lakeringer, og maling af metaller brancherne. Den er baseret i Oudenaarde, Belgien.

 8. HULAC OBERFLÄCHEN- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HULAC OBERFLÄCHEN- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Lakeringsudstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Lakeringsudstyr, og Mærke- og etiketteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Gengenbach, Tyskland.

 1. KPW KURT PETER AG

  Schweiz

  Virksomheden KPW KURT PETER AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Lakeringsudstyr, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Lakeringsudstyr, og Trykning og sætning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Wettswil, Schweiz.

 2. INDUSTRIEVERTRETUNG -OBERFLÄCHENTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden INDUSTRIEVERTRETUNG -OBERFLÄCHENTECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Lakeringsudstyr, Træ, natur-, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Lakeringsudstyr, og Træ, natur- brancherne. Den er baseret i Werdau, Tyskland.

 3. SPRILATEC

  Tyskland

  Virksomheden SPRILATEC, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Lakeringsudstyr, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, og Lakeringsudstyr brancherne. Den er baseret i Boffzen, Tyskland.

 4. T & M INDUSRIE-TECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden T & M INDUSRIE-TECHNIK, er en Distributør, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Lakeringsudstyr, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, og Lakeringsudstyr brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 5. LAMA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden LAMA GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Lakeringsudstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Lakeringsudstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, og Trykning og sætning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Wülfrath, Tyskland.

 6. WÄLTI SERVTECH AG

  Schweiz

  Virksomheden WÄLTI SERVTECH AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Lakeringsudstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Lakeringsudstyr, og Mærke- og etiketteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Bronschhofen, Schweiz.

 7. DOMENICO TECHNIK GMBH

  Schweiz

  Virksomheden DOMENICO TECHNIK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Lakeringsudstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Lakeringsudstyr, og Mærke- og etiketteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Sennwald, Schweiz.

 8. WALTER BÖSCH GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden WALTER BÖSCH GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Lakeringsudstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Lakeringsudstyr, og Mærke- og etiketteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Lindau, Tyskland.

 9. RML ROLF MAASSEN LUFTTECHNIK BLOWTHERM LACKIERKABINEN

  Tyskland

  Virksomheden RML ROLF MAASSEN LUFTTECHNIK BLOWTHERM LACKIERKABINEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Lakeringsudstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Lakeringsudstyr, og Mærke- og etiketteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Oberhausen, Tyskland.

 10. RADEX EXPERT SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden RADEX EXPERT SP. Z O.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Karosseriværksteder - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for Lakeringsudstyr, Lakeringsudstyr, bil med aircondition, og dæk brancherne. Den er baseret i Szczecin-Dąbie, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis