• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • lagerudstyr og systemer

Resultater for

Lagerudstyr og systemer - Import eksport

 1. ŠKOFIC PROMET D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Škofic promet d.o.o. er en familieejet virksomhed som blev grundlagt i 1979. De har i årtier arbejdet inden for transport af væsker. Virksomhedens primære aktiviteter er organisering og realisering af transport og rengøring af tanke. Vi hjælper med alle logistiktjenester inden for transport af væsker. Vi har erfaring med samarbejde med førende europæiske virksomheder i branchen, og arbejder med stor succes med virksomheder i og uden for EU. Kontakt os for flere oplysninger.

 2. PROTECTOPLUS LAGER- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  PROTECTO er producent og specialist i miljørigtig lagerteknik. Siden 1993 har Protectoplus planlagt, fremstillet og monteret produkter til sikker oplagring af vandmiljøskadelige og brændbare stoffer. Overalt, hvor man håndterer farlige materialer, driftsmidler eller affaldsstoffer, gælder det om at forhindre forurening af vand og jord og beskytte mennesket. Fra oplagring over transport til nødsæt tilbyder Protectoplus et bredt spektrum af kvalitetsprodukter. Protectoplus er et fagfirma iht. §19I i tysk lov om vandmiljø (WHG) og fremstiller standardiserede eller individuelle lagerløsninger. Alle produkter, uanset om det er opfangsbeholdere af stål, rustfrit stål, PE, GFK eller polymerbeton, reolcontainere og brandsikre lagre eller komplette lagerhaller til miljøfarlige stoffer, fremstilles altid efter det aktuelle juridiske og tekniske niveau. Med produkter af 6 materialer (stål, rustfrit stål, beton, GFK, plast PE og PVC).

 3. MEVATEC S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  MEVA er en tjekkisk virksomhed som blandt andet specialiserer sig i fremstilling af affaldscontainere, opbevarings- og håndteringsudstyr eller urban-faciliteter. Mere specifikt omfatter vores produktudvalg interiør og eksteriør affaldsspande, regnvandstanke, containere til farligt affald, containere til medicinsk affald, liftplatforme, pallelastbiler, plast- eller træpaller samt bænke, borde og drikkefontæner til kommuner. Grundlagt i 1898 er vi stolte over vores omfattende historie, viden og erfaring. Vi har en individuel tilgang til hver kunde for at garantere, at vi imødeser deres særlige behov, og sammen finder den bedste løsning. Vi kan tilbyde skræddersyede produkter i henhold til kundernes anmodninger. Derudover har vi de fleste af vores produkter på lager, hvilket sikrer en hurtig levering. Siden vores grundlæggelse har MEVA altid bevaret de samme værdier: tillid og pålidelighed. Vi ønsker at skabe langvarige og succesfulde partnerskaber med vores kunder. Vores styrke ligger i vores evne til at tilpasse os kravene på et marked der altid ændrer sig. Vores mål er at udvikle tiltrækkende produkter, som adskiller sig på grund af deres kvalitet og design. Vi tilbyder også tjenester relateret til vores produkter, fra montering til transport. Tøv ikke med at kontakte os og se vores hjemmeside for flere oplysninger! Vi vil med glæde tilbyde alle råd som du måske har brug for.

 4. SYSTEO INDUSTRIE S.A.S

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Anerkendt specialist på området for lodrette, motorstyrede lagersystemer, SYSTEO INDUSTRIE er den ubestridte leder på markedet, vi tilbyder skræddersyede løsninger til hvert enkelt projekt. Vi tilbyder en bred vifte af mekaniske præcisionsemner, såsom vores innovative lagerstyringssystemer kaldet "karruseller", der er tilgængelige i to modeller: ONE LOOP og MULTILOOP, der garanterer en perfekt og tilpasset løsning til dine specifikke behov.

 5. D&R RACKING LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden D&R RACKING LIMITED, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for pallereol, Pallehyldevanger, overbygninger til industrien, og cantilever reoler til lagring brancherne. Den er baseret i Birmingham, Det Forenede Kongerige.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RACK CONCEPT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden RACK CONCEPT, er en Multi-Category, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Hylder, opmagasinering, diske til supermarkeder, rack, metalpaller, lagerhotel, Lagersystemer, riste, Hylder, opmagasinering, og Pallereoler brancherne. Den er baseret i Manage, Belgien.

 2. POLYPAL GERMANY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden POLYPAL GERMANY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den er baseret i Bad Homburg, Tyskland.

 3. PBM LAGERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PBM LAGERTECHNIK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den er baseret i Schwalmtal, Tyskland.

 4. HERMKES REGALSYSTEME & BETRIEBSEINRICHTUNGEN INH. ANDREA HERMKES

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERMKES REGALSYSTEME & BETRIEBSEINRICHTUNGEN INH. ANDREA HERMKES, er en Engrossalg, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den er baseret i Bautzen, Tyskland.

 5. VANDERLANDE INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VANDERLANDE INDUSTRIES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 1. DEXION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEXION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den er baseret i Laubach, Tyskland.

 2. PSB INTRALOGISTICS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PSB INTRALOGISTICS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den er baseret i Pirmasens, Tyskland.

 1. METALMECCANICA SPAGGIARI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALMECCANICA SPAGGIARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den opererer også inden for Lagerudstyr og systemer, Portalkraner, portalkraner, kraner til godshåndtering, Lagerudstyr og systemer, hejsespil til godshåndtering, Portalkraner, rullebroer til godshåndtering, og automatforretninger brancherne. Den er baseret i Fontevivo, Italien.

 2. RAVARO COSTRUZIONI MECCANICHE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden RAVARO COSTRUZIONI MECCANICHE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørringsanlæg, industrielle branchen. Den opererer også inden for Lagerudstyr og systemer, tørremaskiner til korn, maskiner og udstyr til tørring, Lagerudstyr og systemer, og siloer til opbevaring og lagring brancherne. Den er baseret i Granozzo Con Monticello, Italien.

 3. ETZEL LAGERSYSTEM SERVICE UND HANDEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ETZEL LAGERSYSTEM SERVICE UND HANDEL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den er baseret i Sipplingen, Tyskland.

 4. SCHAKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHAKE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forstadsarmaturer og installationer branchen. Den opererer også inden for Byggearbejde - færdiggørelse, Offentlige arbejder, Lagerudstyr og systemer, Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering, konstruktion af veje, Byggearbejde - færdiggørelse, Offentlige arbejder, Lagerudstyr og systemer, og Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering brancherne. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 5. ERMA-REGALE INH. PETER MATT

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERMA-REGALE INH. PETER MATT, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den er baseret i Spreitenbach, Schweiz.

 6. DUMETA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DUMETA GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den er baseret i Rheine, Tyskland.

 7. CURE-EMBALLAGES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CURE-EMBALLAGES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Paller, Paller, træ til paller, træpaller, og genbrugte plastpaller brancherne. Den er baseret i Brazey En Plaine, Frankrig.

 8. DAMBACH COMPONENTS

  Tyskland

  Som en erfaren leverandør af lasthåndteringsudstyr og transportelementer kombinerer DAMBACH COMPONENTS udvikling og produktion et sted i Tyskland. Komponenterne er kendetegnet ved konstant brugervenlige løsninger af høj kvalitet. Den uafhængige afdeling af DAMBACH Lagersysteme GmbH & Co. KG kan se tilbage på mere end 45 års erfaring. Producenter af lager- og transportteknologi drager fordel af kompetent rådgivning og skræddersyede produkter. Kunder kan også bruge den innovative online 3D-konfigurator til at skræddersy det ønskede produkt til deres behov.

 1. UNAL PERE ET FILS

  Frankrig

  Virksomheden Unal startede i 1990 og er specialiseret i køb, reparation og salg af brugte paller. Unal (far og søn) har opnået en godkendelse til genanvendelse af træemballage og sørger for plantebeskyttelse ifølge NIMP 15 samt knusning af træaffald. Produktion af træpaller, reparation af træpaller og handel med alle typer paller: Træpaller, nye paller, brugte paller, plastpaller og træpaller i alle størrelser. Genanvendelse af træpaller, knusning af træpaller og genbrug af træaffald fra emballage. Lager af træpaller.

 2. WCM FACTORY METAL SAN.TIC.A.S.

  Tyrkiet

  WCM Factory er en førende metalfabrikant beliggende i Istanbul, Tyrkiet. WCM har været i metalindustrien i 20 år, og WCM har et 4000 m2 stort produktionsanlæg samt et erfarent professionelt team. WCM har løbende udviklet sig med et system baseret på automatisering af produktionen. Virksomheden sigter mod at bruge den nyeste teknologi og lave de bedste produkter uden omkostningsstigninger. WCM har udviklet produktsortimentet i henhold til en analyse af markedets behov displaystativer, butiksudstyr, markedsudstyr, lette hyldesystemer, turboladning i bilindustrien, tårnure. Vi udformer vores produkter i henhold til kundernes efterspørgsel. WCM arbejder på at skabe et kreativt team med moderne menneskelige filosofi og gør brug af de nyeste kommunikations- og internetteknologier til hurtig dataflytning og hurtig beslutningsprocesser, hvilket er nødvendig for at drage fordel af dynamiske markedsbetingelser.

 3. KARDEX DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Kardex Remstar hører til verdens førende producenter af automatiserede lager- og udleveringssystemer. Hvert af vores produkter er udviklet med det formål at forøge din produktivitet og forbedre effektiviteten i dine arbejdsprocesser. Vores skræddersyede løsninger gør det muligt for dig at udnytte dine lagerarealer optimalt. Siden 1873 har vi med succes installeret over 140.000 systemer til områderne "Office", "Lager" og "Handel" – et bevis på vores medarbejderes ydeevne og engagement. Globale aktiviteter: Kardex Remstar er repræsenteret lokalt med filialer og afdelinger i mange lande overalt i verden. Som en del af Kardex gruppen med over 1.480 medarbejdere er vi i stand til at formidle vores knowhow i form af service, support og træning.

 4. ATOX ESM

  Frankrig

  ATOX ESM tilbyder et stort udvalg af reolsystemer, dynamiske, mobile, letvægts, stor højde og pallereoler, mini-racks, manuelle racks, beskyttelser, skiltninger. Montering samt vedligeholdelse udføres af eget specialuddannet team. Vi udarbejder sammen undersøgelse af målrettet projekt og giver tilbud. Erfarne og kompetente medarbejdere vejleder dig i dit valg for at opnå den bedste logistik. Vælg det bedste, undgå det værste.

 5. EUROSTORAGE

  Belgien

  Eurostorage, der er europæisk distributør af lagersystemer til metalindustrien, tilbyder en bred vifte af løsninger til opbevaring af metalplader og forskellige lagersystemer til alle former for profiler med en længde på op til 20 meter. Alle stativer er udstyret med glidende skuffer hvilket gør plader eller profiler nemt tilgængelige når de skal forarbejdes. fordelene er at det sparer tid og plads og at man kan udføre arbejdet under stor sikkerhed.

 6. STORACT LOG

  Bulgarien

  Ingeniørfirmaet STORACT LOG designer, udvikler og forhandler automatiske og mekaniske lagersystemer og software til lagerstyring. Lodret automatiseret opbevaring og højlagersystemer til kontor-og industrielle formål, dynamiske lagersystemer til paller og kasser, alle former for rulle- og bæltetransportører og automatiske sorteringsystemer, mobile reolsystemer til paller og lange materialer, pallelæssere, robocars. lagerstyrings-software, flow skinner, transportører.

 7. CONTINENTAL RACK

  Belgien

  Produkter: 1. Brædder i massivt træ: Continental Rack fremstiller reoler i træ til arkiver, lagre og indretning af forretninger. 2. Brædder i hård plader: Med reoler i hård plader beskyttes stolperne i massivt træ, men hylderne er sammensat af lister i massivt træ. 3. Mobile reoler: Vores træreoler kan ligeledes monteres på en mobil base. 4. Indretning af butikker 5. Diske: Vores træreoler kan også bruges til struktur til din butiks disk.

 8. HESONWERK GMBH TRANSPORT-, LAGER- & UMWELTTECHNIK

  Tyskland

  I mere end 120 år har den traditionsbundne virksomhed HESON fungeret som en pålidelig partner inden for løsninger til transport-, lager- og miljøteknik, støberiteknik og mekanisk bearbejdning. Vores HESON-produkter anvendes inden for alle dele af industrien: bilindustrien, billeverandører (støberier, smedjer, mekanisk fremstilling, skruer), højreolslager- og automationsteknik, bortskaffelses- industri samt levnedsmiddelindustrien.

 9. KABELMAT WICKELTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Produktporteføljen omfatter næsten alle apparater og maskiner til lagring, vikling og afkortning af kabler, ledninger, stålwirer, rør, slanger og profiler.

 10. SYSTEMS DESIGN

  Tyskland

  Virksomheden SYSTEMS DESIGN, er en Distributør, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Vogne og trucks, Arbejdsbænke, skabe med hylder, kasser til opbevaring og lagring, Vogne og trucks, og Arbejdsbænke brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis