• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • løvtræer og buske

Resultater for

Løvtræer og buske - Import eksport

 1. IF PLANTS NURSERIES · PÉPINIÈRES · VIVAIOS

  Spanien

  Virksomheden sælger træer og planter med international distribution. Salg af træer og planter i hele Europa.

 2. JA. SCHULDT VERSANDBAUMSCHULE

  Tyskland

  Virksomheden JA. SCHULDT VERSANDBAUMSCHULE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den er baseret i Ellerhoop, Tyskland.

 3. VIVAIO DI BERT

  Italien

  Virksomheden VIVAIO DI BERT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den opererer også inden for stiklinger have brancherne. Den er baseret i Pasian Di Prato, Italien.

 4. CULTIVOS LA CERRADA SL

  Spanien

  Virksomheden CULTIVOS LA CERRADA SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 5. AZ.AGR. FICCADENTI FRANCESCO

  Italien

  Virksomheden AZ.AGR. FICCADENTI FRANCESCO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den opererer også inden for oleander, middelhavsplanter, blomsterbuske, og halvbusk til hæk brancherne. Den er baseret i Colli Del Tronto, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ADA PLANT FIDANLIK URETIM VE TICARET A. S.

  Tyrkiet

  Virksomheden ADA PLANT FIDANLIK URETIM VE TICARET A. S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den er baseret i Sakarya, Tyrkiet.

 2. KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE

  Polen

  Virksomheden KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE, er en Multi-Category, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den opererer også inden for Parker og haver - konsulenter, Havevandingssystemer, Løvtræer og buske, Parker og haver - konsulenter, Havevandingssystemer, enge, og Løvtræer og buske brancherne. Den er baseret i Bełchatów, Polen.

 3. NUSSBAUMSCHULE KLOCKS

  Tyskland

  Virksomheden NUSSBAUMSCHULE KLOCKS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den opererer også inden for Kastanjer, Planteskoler, hasselbuske, Kastanjer, og valnøddetræer brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 4. DIETER BIERMANN & SOHN BAUMSCHULEN

  Tyskland

  Virksomheden DIETER BIERMANN & SOHN BAUMSCHULEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den er baseret i Tangstedt, Tyskland.

 5. PFLANZENVERSAND24

  Tyskland

  Virksomheden PFLANZENVERSAND24, er en Distributør, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den er baseret i Ellerhoop, Tyskland.

 1. DIRT CHEAP PLANTS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DIRT CHEAP PLANTS, er en Detailsalg, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for Løvtræer og buske, palmer, subtropiske planter, Løvtræer og buske, og planteskoler palmer brancherne. Den er baseret i Rotherham, Det Forenede Kongerige.

 2. VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA

  Italien

  Virksomheden VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skovplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Løvtræer og buske, og Løvtræer og buske brancherne. Den er baseret i Caltanissetta, Italien.

 1. PHP "ABC" T. ODZIOBA I J. DOBIES SPÓŁKA JAWNA

  Polen

  Virksomheden PHP "ABC" T. ODZIOBA I J. DOBIES SPÓŁKA JAWNA, er en Engrossalg, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den er baseret i Mosty, Polen.

 2. PLANTHISPANIA S.L.U.

  Spanien

  Virksomheden PLANTHISPANIA S.L.U., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den opererer også inden for oliventræer brancherne. Den er baseret i Crevillente / Elche, Spanien.

 3. VIVERO ARGÁN ANDALUCÍA

  Spanien

  Virksomheden VIVERO ARGÁN ANDALUCÍA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den er baseret i Málaga, Spanien.

 4. MOONDIA LOGISTICS INDONESIA

  Indonesien

  Virksomheden MOONDIA LOGISTICS INDONESIA, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den er baseret i Bekasi, Indonesien.

 5. VIVAI PIANTE PERUGINI NICOLA

  Italien

  Virksomheden VIVAI PIANTE PERUGINI NICOLA, er en Engrossalg, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den opererer også inden for væksthuse, og planteskoler palmer brancherne. Den er baseret i Castiglion Fiorentino, Italien.

 6. LEADERPLANT VIVAI

  Italien

  Virksomheden LEADERPLANT VIVAI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Løvtræer og buske, Grønne planter, Løvtræer og buske, og Grønne planter brancherne. Den er baseret i Acquanegra Sul Chiese, Italien.

 7. WHL FURNIRE SRL

  Rumænien

  Virksomheden WHL FURNIRE SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den er baseret i Bacau, Rumænien.

 8. BOOMKWEKERIJEN ARBOR

  Belgien

  Virksomheden BOOMKWEKERIJEN ARBOR, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Løvtræer og buske, Nåletræer, Løvtræer og buske, og Nåletræer brancherne. Den er baseret i Houtvenne, Belgien.

 1. SAT Nº 362 CV PROVAL

  Spanien

  Virksomheden SAT Nº 362 CV PROVAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den er baseret i Algemesi (valencia), Spanien.

 2. B R TREE SERVICES

  Forenede Stater

  Virksomheden B R TREE SERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den er baseret i Harrisville, Forenede Stater.

 3. VERDE AMBIENTE SOC.AGR.SNC

  Italien

  Virksomheden VERDE AMBIENTE SOC.AGR.SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den opererer også inden for blomster og planter engros, og udendørs prydplanter brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 4. PALMS ONE

  Australien

  Virksomheden PALMS ONE, er en Engrossalg, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den opererer også inden for træer, og palmer brancherne. Den er baseret i Swan Hill, Australien.

 5. ZHENGZHOU ORIOLE ELECTRONIC (GROUP) JOINT-STOCK CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden ZHENGZHOU ORIOLE ELECTRONIC (GROUP) JOINT-STOCK CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den er baseret i China, Kina.

 6. BLOMSTERLANDET I OST AB

  Sverige

  Virksomheden BLOMSTERLANDET I OST AB, er en Engrossalg, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Løvtræer og buske, og Løvtræer og buske brancherne. Den er baseret i Linkoping, Sverige.

 7. AMANA AGRICULTURE

  Sri Lanka

  Virksomheden AMANA AGRICULTURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den er baseret i Colombo, Sri Lanka.

 8. BOMEN SERVICE INTERNATIONAL B.V.

  Holland

  Virksomheden BOMEN SERVICE INTERNATIONAL B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Løvtræer og buske, og Løvtræer og buske brancherne. Den er baseret i Baarn, Holland.

 9. ESSENCES-GREEN

  Spanien

  Virksomheden ESSENCES-GREEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den opererer også inden for indendørs planter brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 10. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW "OGRODY MARZEŃ" W FILICACH, (BAUMSCHULE)

  Polen

  Virksomheden SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW "OGRODY MARZEŃ" W FILICACH, (BAUMSCHULE), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den opererer også inden for rhododendron, og buske brancherne. Den er baseret i Działdowo, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis