• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • løftning - køretøjer

Resultater for

Løftning - køretøjer - Import eksport

 1. KEM TECH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  KemTech KSF Europe er en schweizisk fabrikant med over 45 års erfaring i design af løsninger inden for løftning til HVAC-systemer, persienner, terrassehalvtage, gipsvægge, glas og materialer. Vi kan prale af vores innovative produkter på verdensmarkedet, der omfatter Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien og Australien. Vi søger altid perfektion og er konstant på udkig efter de sidste nyheder i industrien, samtidigt med at vi bestræber os på at nå de højeste standarder. KSF har gennem årene samlet solide kompetencer inden for R&D og fabrikation og har derfor fået over 200 internationale patenter, hvilket har gjort os førende inden for glasindustrien. Vores digitalt styrede værktøjsmaskiner og vores halvautomatiske systemer fremstilles med høj præcision af kvalificerede medarbejder på vores produktionsafdeling ved hjælp af det mest moderne svejseudstyr. KSF forpligter sig desuden til at levere en hurtig og effektiv eftersalgsservice. VORES VIRKSOMHED: - 45 års erfaring inden for design og løsninger til godshåndtering - Mange tusinde kunder over hele verden - Over 200 patenter internationaly - Et komplet udvalg af CE-mærkede produkter - Hovedkontor og showroom i Schweiz - Lager og vedligeholdelsescenter i Frankrig.

 2. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lödige Industries Gruppe blev grundlagt i 1948 og råder over enestående hovedsæder i Hong Kong, London, New York og Doha (Qatar), som hver især har mange egne datterselskaber. Aktuelt har firmaet mere end 1000 medarbejdere på verdensplan. Lödige tilbyder transporttekniske løsninger til et stort branchespektrum og har specialiseret sig i komplekse materialeflow-systemer til logistikopgaver. Virksomheden er førende i verden inden for Cargo Handling Terminals. Produktpaletten omfatter løsninger til barrierefri konstruktioner (trappelifte, platformslifte), lastelevatorer og personbilselevatorer, lifte og reolbetjeningsenheder samt fuldautomatiske Car-Park-systemer, luftfragtsanlæg og softwareløsninger til warehouse-management. Lödiges service omfatter vedligeholdelse, modernisering, reparation og reservedele til elevatorer, lifte og industrisystemer fra Lödige og andre producenter.

 3. VACU-LIFT TRANSPORTSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi bygger VacuLifter®. Made in Germany. Som opfinder af vakuumløftteknologi, har vi udviklet innovative transportsystemer under navnet VacuLifter® i mere end 50 år, hvilket forenkler produktionsprocesserne i et stort antal industrier, takket være en høj effektivitet. Vi kan med stolthed påpege, at der i dag er mere end 28.000 VacuLifter® på verdensplan inden for håndværk og multinationale virksomheder (f.eks. flykonstruktion og bilindustri), og VACU-LIFT indtager den førende position på nationalt og internationalt niveau. Takket være omfattende viden, professionel projektledelse og permanent forsknings- og udviklingsarbejde, har vi de bedst mulige forudsætninger for at give dig skræddersyede brancheløsninger.

 4. ACIMEX

  Frankrig

  Førende inden for godshåndtering af tunge læs: Vi designer og fabrikerer vakuumløfteudstyr til at gribe store emner i beton, stål eller PVC. Vi arbejder for anlægsprojekter og bygningskonstruktion i meget stor skala. Vi arbejder i sektoren for metallurgi til luftfartsindustrien. Vores produkter anvendes under ekstreme forhold i fjendtlige, farlige og smalle miljøer, hvor andre løftesystemer end vakuumløftere ikke kan komme ind (f.eks. tunnelboremaskine til at tage fat i og stille segmenter ned). Vi producerer brugerdefineret udstyr til at løfte, vippe, dreje og opbevare store mængder. Vi udvikler systemer, der kan løfte og håndtere op til 30 tons sikkert. Vores ydelser omfatter også udførelse, montering og idriftsættelse af automatiserede enheder til forskellige fremstillingsprocesser.

 5. AERO-LIFT VAKUUMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Die AERO-LIFT Vakuumtechnik GmbH etableret i 1992 med produktionssted i Geislingen-Binsdorf, Zollernalbkreis arbejder med vakuumløfte- og transportteknik. Virksomheden ligger i det sydvestlige Tyskland mellem Schwarzwald og Schwäbischer Alb og udnytter konsekvent alle ressourcer. Vores smukke omgivelser og en harmonisk atmosfære udtrykkes i den høje produktkvalitet. Det bredspektrede arbejdsområde forudsætter høj innovationskraft og fleksibilitet. En god kombination af motiverede, fagligt kompetente medarbejdere og stor teamgejst gør det muligt for virksomheden at udvikle sine produkter løbende. International orientering, moderne efteruddannelsesprogrammer in- og eksternt og et godt samarbejdsklima gør det muligt hele tiden at optimere kundernes udnyttelse af vores produkter. Miljøbevidsthed er fast forankret i virksomhedens filosofi sammen med grundsætningen „citius, fortius, altius“ med henblik på at optimere kundetilfredsheden.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. STERTIL B.V.

  Holland

  Stertil Group er en del af Citadel Enterprises Ltd, en førende hollandsk teknologikoncern. Stertil Groups produkter sælges over hele verden gennem egne lokale salgsorganisationer i USA, Storbritannien, Holland, Tyskland, Frankrig, Polen og Brasilien samt gennem omhyggeligt udvalgte eneforhandlere

 2. CERRATO SRL

  Italien

  Firmaet CERRATO Srl har siden 1963 arbejdet inden for sektoren med løfteanlæg, med en stab på 55 medarbejdere fordelt i de forskellige produktionsafdelinger (salg, udvikling, administration, fremstilling, montage, vedligeholdelse, eftermarkedet).Vores vigtigste mål er at sikre kvaliteten og sikkerheden af vores produkter og give vores kunder produkter på forkant med teknologien, pålidelige og sikre.Vores tekniske support sørger for idriftsættelse af vores anlæg og hurtig assistance.

 3. DALMEC FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden DALMEC FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løftning - køretøjer branchen. Den opererer også inden for hejsespil, manipulator robotter, manipulatorer, og håndteringsmekanisme brancherne. Den er baseret i Argenteuil, Frankrig.

 4. NORDGREIF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NORDGREIF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løftning - køretøjer branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr - tilbehør, Løfteudstyr - tilbehør, og sættevogne brancherne. Den er baseret i Schenefeld, Tyskland.

 5. A.S.M.I. S.N.C. DI MICHELON GIULIANO & C.

  Italien

  Virksomheden A.S.M.I. S.N.C. DI MICHELON GIULIANO & C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løftning - køretøjer branchen. Den opererer også inden for overbelastningsbegrænser, belastningsceller, vægte og systemer til industriel vejning, og mekanisk forarbejdning brancherne. Den er baseret i Pianiga, Italien.

 1. MANUPAC

  Frankrig

  Virksomheden MANUPAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykluftrør - systemer branchen. Den opererer også inden for Løftning - køretøjer, og Løftning - køretøjer brancherne. Den er baseret i Villeneuve Sur Yonne, Frankrig.

 2. TTR HANDLING

  Italien

  Virksomheden TTR HANDLING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Løftning - køretøjer branchen. Den opererer også inden for sugekopper til pladeløftning, og løfteudstyr brancherne. Den er baseret i Robecco Sul Naviglio, Italien.

 1. BADT LEVAGE

  Frankrig

  Virksomheden BADT LEVAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Løftning - køretøjer, installation af rullebroer, og Løftning - køretøjer brancherne. Den er baseret i Le Grand Quevilly Cedex, Frankrig.

 2. AXESS INDUSTRIES

  Frankrig

  Virksomheden AXESS INDUSTRIES, er en Distributør, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Løftning - køretøjer, Løftning - køretøjer, og reoler brancherne. Den er baseret i Strasbourg, Frankrig.

 3. CABLERO SRL

  Rumænien

  Virksomheden CABLERO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kabler - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Snoede kabler, Løftning - køretøjer, Sikkerhedssele, Taljer og spil, Snoede kabler, Løftning - køretøjer, Sikkerhedssele, og Taljer og spil brancherne. Den er baseret i Iasi, Rumænien.

 4. MANIP

  Frankrig

  Virksomheden MANIP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Løftning - køretøjer, hejseanlæg, Løftning - køretøjer, Håndteringsmagneter, og godshåndtering brancherne. Den er baseret i Loudun, Frankrig.

 5. SMEYERS-TU

  Belgien

  Virksomheden SMEYERS-TU, er en Engrossalg, der opererer inden for Løftning - køretøjer branchen. Den opererer også inden for Platformselevatorer, Godselevatorer, Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien, bordlifte til godshåndtering, Platformselevatorer, Godselevatorer, og Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien brancherne. Den er baseret i Strombeek-Bever, Belgien.

 6. ELETTROMECCANICA PIZZAMIGLIO

  Italien

  Virksomheden ELETTROMECCANICA PIZZAMIGLIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løftning - køretøjer branchen. Den opererer også inden for løfteudstyr, og vedligeholdelse af løbekraner brancherne. Den er baseret i Valeggio Sul Mincio, Italien.

 7. SHT SUHLER HEBEZEUGTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SHT SUHLER HEBEZEUGTECHNIK GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Løftning - køretøjer branchen. Den er baseret i Suhl, Tyskland.

 8. COMEGE

  Frankrig

  Virksomheden COMEGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Portalkraner branchen. Den opererer også inden for Hejsekonsoller - kraner, Løfteudstyr - tilbehør, Løftning - køretøjer, Løbekraner, Hejsekonsoller - kraner, Løfteudstyr - tilbehør, Løftning - køretøjer, og Løbekraner brancherne. Den er baseret i Saint-Germain-Du-Plain, Frankrig.

 1. DAMAC, MATÉRIEL ELECTRIQUE - RADIOCOMMANDES INDUSTRIELLES - VARIATEURS DE TENSION

  Frankrig

  Virksomheden DAMAC, MATÉRIEL ELECTRIQUE - RADIOCOMMANDES INDUSTRIELLES - VARIATEURS DE TENSION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løftning - køretøjer branchen. Den opererer også inden for Radiostyringssystemer og installationer, og Radiostyringssystemer og installationer brancherne. Den er baseret i Meylan, Frankrig.

 2. MAPPTOOLS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MAPPTOOLS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løftning - køretøjer branchen. Den opererer også inden for Værktøj, tryklufts-, spændanordninger, Værktøj, tryklufts-, pneumatisk værktøj, og pneumatisk værktøj, til industriel brug brancherne. Den er baseret i Rho, Italien.

 3. ISERCO INDUSTRIES SERVICES ET CONSEILS

  Frankrig

  Virksomheden ISERCO INDUSTRIES SERVICES ET CONSEILS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndtering - motoriserede køretøjer branchen. Den opererer også inden for Løftning - køretøjer, Løftning - køretøjer, og endeløse skruer brancherne. Den er baseret i Gondecourt, Frankrig.

 4. GROUPE DELAUNOIT

  Belgien

  Virksomheden GROUPE DELAUNOIT, er en Multi-Category, der opererer inden for Løftning - køretøjer branchen. Den opererer også inden for Løbekraner, Kurvelifte, godshåndtering, Løbekraner, apparater til rensning af rist af vandledning, og Kurvelifte brancherne. Den er baseret i Fleurus, Belgien.

 5. SZERVIZ-TRADE KFT.

  Ungarn

  Virksomheden SZERVIZ-TRADE KFT., er en Engrossalg, der opererer inden for Reservedele til biler branchen. Den opererer også inden for Løftning - køretøjer, Køretøjer - serviceydelser, Billifte til garager, Løftning - køretøjer, Køretøjer - serviceydelser, og Billifte til garager brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 6. CARPMETAL SRL

  Italien

  Virksomheden CARPMETAL SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løbekraner branchen. Den opererer også inden for Løftning - køretøjer, portalkraner, rullebro, Løftning - køretøjer, og metalskelet brancherne. Den er baseret i Adro, Italien.

 7. PRO-TEC SRL

  Italien

  Virksomheden PRO-TEC SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løftning - køretøjer branchen. Den opererer også inden for hejseværk til gardiner brancherne. Den er baseret i Senago, Italien.

 8. TECPONTE - TECNOLOGIA EM ELEVAÇÃO

  Portugal

  Virksomheden TECPONTE - TECNOLOGIA EM ELEVAÇÃO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løftning - køretøjer branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr, Byggekraner, rullebroer til godshåndtering, reservedele og tilbehør til rullebroer til godshåndtering, Løfteudstyr, og Byggekraner brancherne. Den er baseret i Maceira Lra, Portugal.

 9. ADC FAYAT GROUP

  Frankrig

  Virksomheden ADC FAYAT GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løbekraner branchen. Den opererer også inden for Løftning - køretøjer, Løftning - køretøjer, metalkonstruktioner, bordlifte til godshåndtering, og hejsespil brancherne. Den er baseret i Parthenay, Frankrig.

 10. 2M LEVAGE

  Frankrig

  Virksomheden 2M LEVAGE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Løftning - køretøjer branchen. Den opererer også inden for lastbil med kran, kraner til lastbiler til godshåndtering, mobilkraner, og industriel løftning brancherne. Den er baseret i La Charité-Sur-Loire, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis