• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • løfteudstyr

Resultater for

Løfteudstyr - Import eksport

 1. KEM TECH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  KemTech KSF Europe er en schweizisk fabrikant med over 45 års erfaring i design af løsninger inden for løftning til HVAC-systemer, persienner, terrassehalvtage, gipsvægge, glas og materialer. Vi kan prale af vores innovative produkter på verdensmarkedet, der omfatter Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien og Australien. Vi søger altid perfektion og er konstant på udkig efter de sidste nyheder i industrien, samtidigt med at vi bestræber os på at nå de højeste standarder. KSF har gennem årene samlet solide kompetencer inden for R&D og fabrikation og har derfor fået over 200 internationale patenter, hvilket har gjort os førende inden for glasindustrien. Vores digitalt styrede værktøjsmaskiner og vores halvautomatiske systemer fremstilles med høj præcision af kvalificerede medarbejder på vores produktionsafdeling ved hjælp af det mest moderne svejseudstyr. KSF forpligter sig desuden til at levere en hurtig og effektiv eftersalgsservice. VORES VIRKSOMHED: - 45 års erfaring inden for design og løsninger til godshåndtering - Mange tusinde kunder over hele verden - Over 200 patenter internationaly - Et komplet udvalg af CE-mærkede produkter - Hovedkontor og showroom i Schweiz - Lager og vedligeholdelsescenter i Frankrig.

 2. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lödige Industries Gruppe blev grundlagt i 1948 og råder over enestående hovedsæder i Hong Kong, London, New York og Doha (Qatar), som hver især har mange egne datterselskaber. Aktuelt har firmaet mere end 1000 medarbejdere på verdensplan. Lödige tilbyder transporttekniske løsninger til et stort branchespektrum og har specialiseret sig i komplekse materialeflow-systemer til logistikopgaver. Virksomheden er førende i verden inden for Cargo Handling Terminals. Produktpaletten omfatter løsninger til barrierefri konstruktioner (trappelifte, platformslifte), lastelevatorer og personbilselevatorer, lifte og reolbetjeningsenheder samt fuldautomatiske Car-Park-systemer, luftfragtsanlæg og softwareløsninger til warehouse-management. Lödiges service omfatter vedligeholdelse, modernisering, reparation og reservedele til elevatorer, lifte og industrisystemer fra Lödige og andre producenter.

 3. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  CODIPRO, der er europæisk specialist, fremstiller hejseringe i høj kvalitet der kan løfte meget tunge byrder. Alle Codipros ringe er leddelte og kan rotere med last. CODIPRO tilbyder et stort udvalg af hejsering efter mål og med korte leveringsfrister.

 4. LAWECO MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Omfattende sortiment af løftesystemer i høj kvalitet sammen med høj kundeservice gør LAWECO til en førende virksomhed i Europa. Udvikling og fremstilling af anlægsløfteborde til forskellige brancher og realisering af individuelle specialkonstruktioner for kunder er noget af det, som LAWECO kan tilbyde. LAWECO tilbyder anlægsløfteborde, fladlift-løfteborde, spindel-løfteborde, løfteborde med fremføringskæde, løfteborde med rem og læsseborde til alle udfordringer samt CARGO MASTER, traditionsmærket inden for flyekspedition. Vores produkter: Lifte, løfteborde, sakseborde, remløfteborde, løfteborde med fremføringskæde

 5. MOVOMECH INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Foruden implementeringen af ​​komplette håndteringssystemer, tilbyder vi også producentuafhængige tjenester, der hjælper dig med at løse problemer inden for ergonomisk arbejdspladsdesign og effektiv materialehåndtering. Projektydelser: Arbejdspladsanalyser, arbejdspladsevalueringer. Oprettelse af layout og processimuleringer. Oprettelse af pneumatiske og elektriske styringer. Projektledelse med deadlineovervågning. 2- og 3D udstyrskonstruktion i CATIA V5, Inventor, Microstation osv. Serviceydelser: Montering, vedligeholdelse og idriftsættelse af håndteringssystemer og specialsystemer. 24 timers support inden for Tysklands grænser. Implementering af uddannelsesprogrammer med dit drifts- og vedligeholdelsespersonale. Support under produktionsstart. Optimering af materialestrømmene i din produktion inkl. Tilpasnings- og ombygningsarbejde. TÜV-godkendelser og UVV-ekspertundersøgelse i henhold til de juridiske retningslinjer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BASTIAN INDUSTRIAL HANDLING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kvalitetsservicefirmaet. Omfattende og kundeorienterede ydelser. Kvalitetssikring. Kontrol + måling. Sorteringsarbejde visuelt eller med teknoskop, endoskop etc. Fejlkontrol. Dokumentation. Kontrolrapport. Oplagring. Plukning. Ekspedition. 8000 kvadratmeter moderne lagerarealer. 2500 kvadratmeter befæstet gårdsplads. 3000 sværgods-højreollagerpladser. Lagersoftware. Varestyringssoftware. Emballering af enkeltdele. Serier. Moduler. Trækasser. Specialemballager. Plast blister. Folie. Bearbejdning komponentfremstilling (drejning, fræsning etc.). Anlægsbyggeri. For- / slutmontage. Modulmontage. Afmontering. Efterarbejde. Konfektionering. Vores kompetence: Førsteklasses og up to date. Hardware. Hightech testudstyr. CNC bearbejdningsmaskiner. Måleudstyr. Blister og foliepakningsautomater. Omfattende software. Moderne lager og montagehaller. Infrastruktur. Direkte BAB. Forbindelse til A 8 og A 6. Central beliggenhed i Europa. Kvalificerede fagfolk på alle områder. Permanent videreuddannelse.

 2. TAWI

  Sverige

  Verified by europages badge

  Piab Ergonomic Handling Division leverer komplette løsninger inden for en sikker og ergonomisk løftning, under mærket TAWI. Vi tilbyder et bredt udvalg af løfteløsninger til alt fra fødevareindustrien til træindustrien. Vores løfteudstyr kan håndtere alt fra kasser og sække til ost og forruder. Vi drejer, vipper og roterer tunge tønder, store paneler og meget mere. Vores løsninger omfatter vakuumløftere, løftetrækvogne, elevatorer, kransystemer og mobile løfteanordninger.

 3. MALUK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MALUK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Løfteudstyr branchen. Den er baseret i Kühnsdorf, Østrig.

 4. AEROLIFT INDUSTRIALS B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AEROLIFT INDUSTRIALS B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr branchen. Den opererer også inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr, løfteredskaber, og Godshåndtering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Barneveld, Holland.

 5. BENNES ET GODETS GOUBARD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BENNES ET GODETS GOUBARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Affaldstransportering, gribeskovle, Container med bund til at åbne, Affaldstransportering, og løfteudstyr brancherne. Den er baseret i Seiches-Sur-Le-Loir, Frankrig.

 1. LIFTEUROP (GROUPE ALIPA)

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden LIFTEUROP (GROUPE ALIPA), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den opererer også inden for løfteudstyr, løfteudstyr, Løfte- og ladekroge, remme, sikkerhedsudstyr, laboratorium til reparation, dynamometre, identifikationsplader, og Lastløftemagneter brancherne. Den er baseret i Wiltz, Luxembourg.

 2. LEMMENS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LEMMENS, er en Engrossalg, der opererer inden for Kabler - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Slynger, hejsning og stuvning, Taljer og spil, Snore og bånd, Løfteudstyr - tilbehør, Net og snore, Tråd og kabler, stål-, Slynger, hejsning og stuvning, Taljer og spil, og metalkabler brancherne. Den er baseret i Sprimont, Belgien.

 1. BRÄCKLEIN HEBE- UND FÖRDERTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRÄCKLEIN HEBE- UND FÖRDERTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr branchen. Den er baseret i Bogel, Tyskland.

 2. EDMOLIFT HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EDMOLIFT HEBETECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr branchen. Den er baseret i Wunstorf, Tyskland.

 3. KURTH AUTOKRANE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KURTH AUTOKRANE GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Løfteudstyr branchen. Den er baseret i Blankenheim, Tyskland.

 4. ESKA KOSSATZ MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ESKA KOSSATZ MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr branchen. Den er baseret i Eichenzell, Tyskland.

 5. BLOKSMA-ENGINEERING GMBH MATERIALFLUSSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BLOKSMA-ENGINEERING GMBH MATERIALFLUSSTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr, og Fragtskibe brancherne. Den er baseret i Urbach, Tyskland.

 6. NOBILI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NOBILI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr, urtekniv, skæremaskine, Løfteudstyr, og klippemaskiner til landbrug brancherne. Den er baseret i Molinella, Italien.

 7. PETER KRAUSE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PETER KRAUSE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Løfteudstyr branchen. Den er baseret i Salem, Tyskland.

 8. KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr, Godshåndtering - rulleudstyr, Transport, indendørs - rulleudstyr, overflader med hjul, transportbånd til paller, Bæreruller, løfte- og drejeborde, arbejdsplatforme, og Løfteudstyr brancherne. Den er baseret i Klagenfurt, Østrig.

 1. TECHNIQUES ELINGUES SERVICES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECHNIQUES ELINGUES SERVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kabler - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr - tilbehør, Overskibe, slynger, Løfteudstyr - tilbehør, kabler og tilbehør til træklatring, Overskibe, galvaniseret stålvant, løfteudstyr, og løfteudstyr brancherne. Den er baseret i Mimet, Frankrig.

 2. DEAL LEVAGE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEAL LEVAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr - tilbehør, industriel løftning, industrikæder, snore, kabler til industrien, kabel, løfteudstyr, Løfteudstyr - tilbehør, og Hejsering til svejsning brancherne. Den er baseret i Gémenos, Frankrig.

 3. VENTZKI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VENTZKI GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr branchen. Den opererer også inden for løfte- og drejeborde, arbejdsplatforme, løfteplatform, donkrafte til biler, løfteplatforme, hejseanlæg, og løfteben brancherne. Den er baseret i Eislingen, Tyskland.

 4. MABAKON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MABAKON GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr branchen. Den er baseret i Aarbergen-Kettenbach, Tyskland.

 5. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE, er en Distributør, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, Rundjern, gevindskårne, Møtrikker til skruer, Overskibe, skruer til metal, Træskruer, pladeskruer, og Skrueartikler i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Saint Priest, Frankrig.

 6. LIFT EXPRESS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LIFT EXPRESS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Flyttetransport - international branchen. Den opererer også inden for Kraner og portalkraner, Godselevatorer, elevatorer, Kraner og portalkraner, Løfteudstyr, γερανοι, leje af kran, og Godselevatorer brancherne. Den er baseret i Braine-L'alleud, Belgien.

 7. MALTECH ARBEITSBÜHNEN GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MALTECH ARBEITSBÜHNEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Løfteudstyr branchen. Den er baseret i Wals, Østrig.

 8. LIMOSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LIMOSS GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag til møbler branchen. Den opererer også inden for motorer, elektriske, elektriske cylindre, Løfteudstyr, batterier, og elektriske kabler brancherne. Den er baseret i Wetter, Tyskland.

 9. ABIS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ABIS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Løfteudstyr branchen. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 10. H.P. HAFNER AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden H.P. HAFNER AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Løfteudstyr branchen. Den er baseret i Amriswil, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Løfteudstyr - Import eksport

Antal resultater

3.553 Virksomheder