• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • læder til handsker

Resultater for

Læder til handsker - Import eksport

 1. ESKA LEDERHANDSCHUHFABRIK GESMBH & CO KG

  Østrig

  Verified by europages badge

  Når lidenskab møder instinkt, skal det være ESKA®. I mere end 100 år, har navnet ESKA® stået for fremstilling af innovative handsker. Hvad der i 1912 begyndte som en familievirksomhed, har i årtierne siden, udviklet sig til en global, førende producent af handsker. Meget af den teknik der anvendes inden for fremstilling af handsker, stammer fra vores virksomhed. Vi gør hvad vi er bedst til, og vores kvalitet har for længst spredt sig over hele verden. Vi overlader intet til tilfældigheder, og tager os af den mindste detalje. I dag er virksomheden placeret i Thalheim ved Wels (Østrig), hvor den succesfuldt føres videre af den fjerde generation af familien. ESKA® tilbyder holdbare produkter, som kunderne kan stole på, uanset hvilken situation de er i, når som helst og uden kompromis - hvad enten det er på arbejde, inden for sport eller som modetilbehør. Vi leverer vores handsker over hele verden, og vores succes giver sig selv.

 2. STE HERAN INDUSTRY

  Frankrig

  Virksomheden STE HERAN INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - tekstiler og klæder branchen. Den opererer også inden for Læder til handsker, Arbejds- og beskyttelsesbeklædning, Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø, arbejdshandsker, Læder til handsker, Arbejds- og beskyttelsesbeklædning, og Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø brancherne. Den er baseret i Millau, Frankrig.

 3. LAMBSKIN

  Belgien

  Virksomheden LAMBSKIN, er en Engrossalg, der opererer inden for Læder og skind, ubehandlet branchen. Den opererer også inden for Støvler og sko i læder, Læder til handsker, slippers, Støvler og sko i læder, Læder til handsker, og læder brancherne. Den er baseret i Malle, Belgien.

 4. GANT CAUSSE

  Frankrig

  Virksomheden GANT CAUSSE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Handsker branchen. Den opererer også inden for Læder til handsker, og Læder til handsker brancherne. Den er baseret i Millau, Frankrig.

 5. CORTESE EMANUELA

  Italien

  Virksomheden CORTESE EMANUELA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Læder til handsker branchen. Den opererer også inden for skindhandsker brancherne. Den er baseret i Marano Di Napoli, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SKIVER INDUSTRIES

  Spanien

  Virksomheden SKIVER INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Læder til handsker branchen. Den opererer også inden for skindhandsker brancherne. Den er baseret i Bizkaia, Spanien.

 2. DIBA DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden DIBA DIS TICARET LIMITED SIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Læder til handsker branchen. Den opererer også inden for sålefabrikker, og gedelæder med tryk brancherne. Den er baseret i Biga, Tyrkiet.

 3. ELITE LEATHER CREATIONS

  Pakistan

  Virksomheden ELITE LEATHER CREATIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Læder, skind og pelse branchen. Den opererer også inden for Læder til handsker, og Læder til handsker brancherne. Den er baseret i Karachi, Pakistan.

 4. ANDREA SRL

  Italien

  Virksomheden ANDREA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Læder, skind og pelse branchen. Den opererer også inden for Læder til handsker, og Læder til handsker brancherne. Den er baseret i San Pietro Mussolino (Vi), Italien.

 5. OMD ELDIVEN

  Tyrkiet

  Virksomheden OMD ELDIVEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Læder til handsker branchen. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 1. NASEER INTERNATIONAL

  Italien

  Virksomheden NASEER INTERNATIONAL, er en Detailsalg, der opererer inden for Læder til handsker branchen. Den er baseret i Cagliari, Italien.

 2. CARASCO S.P.A.

  Italien

 1. TORT TOSAL ANTONIO

  Spanien

 2. EXETER HIDE & SKIN CO LTD

  Det Forenede Kongerige

 3. CIESSE S.R.L.

  Italien

 4. MAX ET CIE

  Frankrig

 5. SILVERI FRANCESCO

  Italien

 6. GUANTES LUQUE

  Spanien

  fabrikation og salg af handsker i læder, mode og beklædning.

 7. HOLOGRAMME PARIS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  HOLOGRAMME er en grossistvirksomhed med speciale i salg af kasketter, hatte og huer. Vi er grossister og leverandører af kasketter, huer og hatte til damer, mænd og børn. Vores modetilbehør og lædervarer er for professionelle i modebranchen. Vores showrooms ligger i Aubervilliers og Paris. Vores modetilbehør omfatter hovedsageligt hatte, kasketter, huer, vanter og halstørklæder. Men vi har for nylig udvidet udvalget til turbaner og pelshuer. Inden for lædervarer tilbyder vi punge, skuldertasker, pouches, bælter, rygsække, paraplyer og andre, mindre lædervarer. Inden for midetilbehør tilbyder vi sixpence, bøllehatte, baretter og miki docker caps. Alle disse produkter for professionelle i branchen sælges hele året rundt. Vores førende produkter forbliver vores fedora-hat i uldfilt tillige med vores baker boy-caps og irske sixpencer!

 8. KONSTANT ARBEITSSCHUTZ GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  KONSTANT - den bedste løsning til arbejdspladsbeskyttelse Økonomien stiller stadig højere krav til sikkerhed og arbejdspladsbeskyttelse. I samarbejde med vores kunder består vores opgave netop i gennem produkter med konstant høj kvalitet til de bedst tænkelige priser at sikre vores kunder maksimal fleksibilitet og leveringsdygtighed med et minimum af tidsforbrug til informationssøgning og bestilling. Også af den grund har vi udvidet vores allerede effektive bestillingsmuligheder til også at omfatte internettet.Import og engroshandel med individuel beskyttelsesbeklædning (EPI) fra top til tå, f.eks. sikkerhedssko, arbejdstøj, handsker, hjælme, høreværn, åndedrætsværn og beskyttelsestøj med høj synlighed ISO 20471, samt vintertøj og regntøj. Vi printer eller broderer dit logo på tøjet efter bestilling.

 1. SORBATTI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Familien Sorbatti har produceret og markedsført hatte og kasketter i over 70 år. Fra den oprindelige håndværkerkarakter har virksomheden forvandlet sig til en moderne, sund dynamisk og stærk industri, forankret i iværksættertraditionen i regionen Marche. Den tilbyder en stor samling af klassiske, sports-, afslappede og salgsfremmende hatte til mænd, kvinder og børn og babyer. Den originale Panama Ecuador og Australia Style er succesfaktorerne for Sorbatti hatte- og kasketfabrikken.

 2. PEAUCEROS

  Frankrig

  Designer og fabrikant af beskyttelseshandsker i læder. Vi har siden 1976 været specialiseret i fabrikation af skræddersyede kvalitetshandsker: handsker med skal til beskæring, beskyttelseshandsker, snitsikre handsker, handsker til svejsning, brandhandsker, handsker til havesakse... Vi fremstiller også beskyttelsesetuier til lysskilte. Alle industrier, besøg vores hjemmeside.

 3. P.P.H. SOPHIA

  Polen

 4. STANLEY PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO-USLUGOWE STANISLAW SWIETLIK

  Polen

  Virksomheden STANLEY PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO-USLUGOWE STANISLAW SWIETLIK, der opererer inden for Læder- og ruskindstøj branchen. Den opererer også inden for Tøj, pels-, Handsker, Tøj, pels-, og Handsker brancherne. Den er baseret i Rawa Maz., Polen.

 5. MUM ODZIEZ DLA MAM

  Polen

 6. EZGI GIYIM LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden EZGI GIYIM LTD STI, der opererer inden for Læder- og ruskindstøj branchen. Den opererer også inden for Handsker, Tøj, pels-, Handsker, og Tøj, pels- brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. POMPEA POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

 8. GALERI OLIMPIYAT

  Tyrkiet

  Virksomheden GALERI OLIMPIYAT, der opererer inden for Læder- og ruskindstøj branchen. Den opererer også inden for Handsker, Tøj, pels-, Handsker, og Tøj, pels- brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. P.P.H. YKSEL - FILIA

  Polen

  Virksomheden P.P.H. YKSEL - FILIA, der opererer inden for Læder- og ruskindstøj branchen. Den opererer også inden for Handsker, Tøj, pels-, Handsker, og Tøj, pels- brancherne. Den er baseret i Pabianice, Polen.

 10. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USLUGOWE MONIKA

  Polen

  Virksomheden PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USLUGOWE MONIKA, der opererer inden for Læder- og ruskindstøj branchen. Den opererer også inden for Handsker, Tøj, pels-, Handsker, og Tøj, pels- brancherne. Den er baseret i Plock, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis