• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • læder og skind til møbler

Resultater for

Læder og skind til møbler - Import eksport

 1. KARL F. G. SOHRE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sohre-Leder er en læderleverandør til skoindustrien, fremstilling af ortopædiske indlægssåler, fremstilling af bælte- og lædervarer, fremstilling af hestesportartikler og hundesportartikler. Produkterne fra vores egne råvarer behandles i henhold til virksomhedens egne opskrifter hos anerkendte tyske kontraktgarverier, i det sortiment vi har valgt til det ønskede læder. Langsigtede forretningsforbindelser med slagterier i det sydlige Tyskland, giver os mulighed for at tilbyde ”læder fremstillet i Tyskland”, fra råvarer til færdigt læder. Takket være vores store lagerkapacitet kan vi garantere levering af alle slags læder i vores produktsortiment, fra et stykke op til større mængder. Det læder, du har brug for, kan også udvikles i henhold til dine ideer, med forbehold for visse minimumsmængder. Vores anden service: Perforering af læder, CNC-skæring af læder. Kontakt os gerne for flere detaljer og samarbejde!

 2. HÄUSER + RENNER KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HÄUSER + RENNER KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Læder og skind til møbler branchen. Den er baseret i Ichenhausen, Tyskland.

 3. TANNERIE RADERMECKER

  Belgien

  Garveri grundlagt i 1870. Solidt og naturligt læder fremstillet af lokale håndværkere, der konstant fornyer deres knowhow inden for garvning. Vi producerer læder fra ungtyr, vegetabilsk læder og fuldnarvet læder til det europæiske marked og opfordrer derved distribution af håndværksmæssige produkter, der udelukkende fremstilles internt. Vores produkter er kendt for deres holdbarhed, overflade og finish - læder til rideudstyr - lædervarer - bilindustri - fremstilling af professionelle rejsetasker.

 4. EMRE ARTIFICIAL LEATHER

  Tyrkiet

  Virksomheden EMRE ARTIFICIAL LEATHER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Læder, chromgarvet branchen. Den opererer også inden for Læder og skind til møbler, Læder og skind til møbler, trykt læder, og læder til sko brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 5. RICHTER-LEDER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RICHTER-LEDER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Læder og skind til møbler branchen. Den er baseret i Auenwald, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KARL ACKER LEDER IMPORT EXPORT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KARL ACKER LEDER IMPORT EXPORT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Læder og skind til fodtøj branchen. Den opererer også inden for Læder og skind til møbler, Læder og skind til møbler, arbejde med skind, og okseskind til lædervarer brancherne. Den er baseret i Pirmasens, Tyskland.

 2. ITALPELLI SRL

  Italien

  Virksomheden ITALPELLI SRL, er en Detailsalg, der opererer inden for Læder og skind til møbler branchen. Den opererer også inden for wet blue læder, og læder og skind - transformation og salg brancherne. Den er baseret i Arzignano, Italien.

 3. CURTIDOS GRACIA

  Spanien

  Virksomheden CURTIDOS GRACIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Læder og skind til møbler branchen. Den er baseret i Cervelló, Spanien.

 4. ALRAN S.A.S.

  Frankrig

  Virksomheden ALRAN S.A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Læder og skind til fine lædervarer branchen. Den opererer også inden for Læder og skind til fodtøj, Læder og skind til møbler, garveri, Læder og skind til fodtøj, og Læder og skind til møbler brancherne. Den er baseret i Mazamet Cedex, Frankrig.

 5. LEDER HILLMANN OHG

  Tyskland

  Virksomheden LEDER HILLMANN OHG, er en Engrossalg, der opererer inden for Læder og skind til møbler branchen. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

 1. POULAIN PEAUSSERIE

  Frankrig

  Virksomheden POULAIN PEAUSSERIE, der opererer inden for Læder, chromgarvet branchen. Den opererer også inden for Læder og skind til fodtøj, Ruskind, Læder og skind til møbler, Læder og skind til fine lædervarer, Læder og skind til fodtøj, Ruskind, Læder og skind til møbler, og Læder og skind til fine lædervarer brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. CHRISTINA CABANSKI

  Tyskland

  Virksomheden CHRISTINA CABANSKI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - import-eksport, Læder, kunst-, Import-eksport - læder og imiteret læder, Læder og skind til møbler, Tekstiler - import-eksport, Læder, kunst-, Import-eksport - læder og imiteret læder, og Læder og skind til møbler brancherne. Den er baseret i Witten, Tyskland.

 1. CURTIDOS Y TAPICERIAS

  Spanien

  Virksomheden CURTIDOS Y TAPICERIAS, er en Distributør, der opererer inden for Læder og skind til møbler branchen. Den er baseret i Talavera De La Reina, Spanien.

 2. TEXPIELSA SL

  Spanien

  Virksomheden TEXPIELSA SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Læder, skind og pelse branchen. Den opererer også inden for Læder og skind til møbler, Læder til rideudstyr, Læder og skind til møbler, garvet skind til pelse, og Læder til rideudstyr brancherne. Den er baseret i Sant Boi De Ll., Spanien.

 3. AUTOLEDER-SERVICE

  Tyskland

  Virksomheden AUTOLEDER-SERVICE, er en Engrossalg, der opererer inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, Læder, skind og pelse, Læder og skind til møbler, Små lædervarer, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, Læder, skind og pelse, Læder og skind til møbler, og Små lædervarer brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 4. H. STEINER AG

  Schweiz

  Virksomheden H. STEINER AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Brevpapir branchen. Den opererer også inden for Læder, skind og pelse, Læder og skind til møbler, Tasker, dokumentmapper og håndtasker, Rejsetilbehør, Læder, skind og pelse, Læder og skind til møbler, Tasker, dokumentmapper og håndtasker, og Rejsetilbehør brancherne. Den er baseret i Zürich, Schweiz.

 5. NO LIMITS - DIE PROFI SATTLER

  Tyskland

  Virksomheden NO LIMITS - DIE PROFI SATTLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Siddearrangementer og møbler til forhaller, Læder, skind og pelse, Læder, kunst-, Læder og skind til møbler, Siddearrangementer og møbler til forhaller, Læder, skind og pelse, Læder, kunst-, og Læder og skind til møbler brancherne. Den er baseret i Arnstadt, Tyskland.

 6. ETS AZAIS ET CIE

  Frankrig

  Virksomheden ETS AZAIS ET CIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Læder, garvning branchen. Den opererer også inden for Læder, skind og pelse, Læder og skind til fine lædervarer, Læder, skind og pelse, Læder og skind til fine lædervarer, og skind og læder til møbler brancherne. Den er baseret i MAZAMET, Frankrig.

 7. ANDRE BETHKE - MERCEDES OLDTIMER PARK

  Tyskland

  Virksomheden ANDRE BETHKE - MERCEDES OLDTIMER PARK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør, Læder og skind til møbler, Små lædervarer, Tasker, dokumentmapper og håndtasker, Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør, Læder og skind til møbler, Små lædervarer, og Tasker, dokumentmapper og håndtasker brancherne. Den er baseret i Walsrode, Tyskland.

 8. CUMA PERGAMENE

  Italien

  Virksomheden CUMA PERGAMENE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Læder og skind til møbler branchen. Den opererer også inden for gedelæder til dokumenter, lampeskærme i pergament, hvide og ældede pergamenter til indbinding og andet, og møblering og design brancherne. Den er baseret i Pieve Emanuele, Italien.

 1. LEDER REPARATUR SALZBURG

  Østrig

  Virksomheden LEDER REPARATUR SALZBURG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, Læder, skind og pelse, Læder og skind til møbler, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, Læder, skind og pelse, og Læder og skind til møbler brancherne. Den er baseret i Hallwang, Østrig.

 2. KÄNGURU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KÄNGURU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevpapir branchen. Den opererer også inden for Læder, skind og pelse, Læder, kunst-, Læder og skind til møbler, Læderartikler - producentens materiel og tilbehør, Læder, skind og pelse, Læder, kunst-, Læder og skind til møbler, og Læderartikler - producentens materiel og tilbehør brancherne. Den er baseret i Ursensollen, Tyskland.

 3. AUTO-SATTLEREI BRUHN

  Tyskland

  Virksomheden AUTO-SATTLEREI BRUHN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køretøjer - mekaniske komponenter og dele branchen. Den opererer også inden for Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør, Køretøjer, special - bygning og udstyr, Siddearrangementer og møbler til forhaller, Læder og skind til møbler, Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør, Køretøjer, special - bygning og udstyr, Siddearrangementer og møbler til forhaller, og Læder og skind til møbler brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 4. LEDERFÄRBEREI SCHMID AG

  Schweiz

  Virksomheden LEDERFÄRBEREI SCHMID AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Læder, skind og pelse, Læder og skind til møbler, Små lædervarer, Tasker, dokumentmapper og håndtasker, Læder, skind og pelse, Læder og skind til møbler, Små lædervarer, og Tasker, dokumentmapper og håndtasker brancherne. Den er baseret i Biel-Benken, Schweiz.

 5. LEHMANN LEDERAGENTUR VOLKER LEHMANN

  Tyskland

  Virksomheden LEHMANN LEDERAGENTUR VOLKER LEHMANN, er en Engrossalg, der opererer inden for Siddearrangementer og møbler til forhaller branchen. Den opererer også inden for Læder, skind og pelse, Læder og skind til møbler, Små lædervarer, Tasker, dokumentmapper og håndtasker, Læder, skind og pelse, Læder og skind til møbler, Små lædervarer, og Tasker, dokumentmapper og håndtasker brancherne. Den er baseret i Herrenberg, Tyskland.

 6. GALVIJAS, II

  Litauen

  Virksomheden GALVIJAS, II, der opererer inden for Læder, skind og pelse branchen. Den opererer også inden for Læder, chromgarvet, Læder og skind til fodtøj, Læder og skind til møbler, Læder, chromgarvet, Læder og skind til fodtøj, og Læder og skind til møbler brancherne. Den er baseret i Butkiske, Raseiniu R., Litauen.

 7. MR. GERARDO SPELLECCHIA

  Schweiz

  Virksomheden MR. GERARDO SPELLECCHIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køretøjer - mekaniske komponenter og dele branchen. Den opererer også inden for Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør, Læder, skind og pelse, Læder og skind til møbler, Små lædervarer, Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør, Læder, skind og pelse, Læder og skind til møbler, og Små lædervarer brancherne. Den er baseret i Dübendorf, Schweiz.

 8. JEAN FAUST & SOHN OHG

  Tyskland

  Virksomheden JEAN FAUST & SOHN OHG, er en Distributør, der opererer inden for Brevpapir branchen. Den opererer også inden for Læder, skind og pelse, Læder og skind til møbler, Små lædervarer, Tasker, dokumentmapper og håndtasker, Læder, skind og pelse, Læder og skind til møbler, Små lædervarer, og Tasker, dokumentmapper og håndtasker brancherne. Den er baseret i Obertshausen, Tyskland.

 9. SHEEPLAND.DE

  Tyskland

  Virksomheden SHEEPLAND.DE, er en Engrossalg, der opererer inden for Læder, skind og pelse branchen. Den opererer også inden for import af skind og læder, skind og læder til møbler, og dyreskind brancherne. Den er baseret i Großenkneten, Tyskland.

 10. LEDERHAUS GIESE & BRUHM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LEDERHAUS GIESE & BRUHM GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Brevpapir branchen. Den opererer også inden for Læder, skind og pelse, Læder, kunst-, Læder og skind til møbler, Køretøjer - læderindtræk, Læder, skind og pelse, Læder, kunst-, Læder og skind til møbler, og Køretøjer - læderindtræk brancherne. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis