• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • låse- bolte og nøgler

Resultater for

Låse- bolte og nøgler - Import eksport

 1. AGA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Låsefabrikanter. Vi tilbyder højsikkerhedslåse, håndtag, låse med hængsler. Vi har slået os fast som førende på markedet inden for åbne- og låsesystemer. Vi tilbyder tre systemer og løsninger: generel industri, højsikkerhedsindustri og energiomdannelsesindustri. AGA repræsenterer låseindustrien på det spanske og det internationale marked. Vores mål har altid været at fastholde vores engagement med vores partnere og skabe chancer der, hvor vi befinder os. Vi kan takke de personer, der har været en del af AGA, og som har gjort dette virksomhedsprojekt muligt. Vi bestræber os på at leve op til deres forventninger og entusiasme.

 2. B&B LOCKS 1

  Belgien

  Verified by europages badge

  I 1980'erne optimerede vores virksomhed teknologien bag elektroniske låse til sikkerhedsdøre. Vi har lagt vores fokus på nichemarkedet for elektroniske sikkerhedslåse, og har drevet vores virksomhed under navnet Technilock. Takket være vores specialisering, har vi hurtigt udviklet låseløsninger af høj kvalitet. I 2000 blev brandnavnet Technilock solgt, og vi skiftede til et nyt navn: B&B Locks. Takket være vores omfattende erfaring, tilbyder B&B Locks dig en dybdegående viden inden for moderne sikkerhedslåse i høj kvalitet.

 3. TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE, er en Engrossalg, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den opererer også inden for Låse, Låse, og bolte brancherne. Den er baseret i Chailloué, Frankrig.

 4. DR.MIELKE.SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DR.MIELKE.SYSTEMTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den er baseret i Gronau, Tyskland.

 5. ADP HABITAT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ADP HABITAT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metalgardiner branchen. Den opererer også inden for Låse, bolte og nøgler, Låse, lås, jernbeklædt dør, branddør, garageporte, Vinduer i aluminium, Vinduer i PVC, og Låse, bolte og nøgler brancherne. Den er baseret i Lyon, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SERRURIER VACHETTE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SERRURIER VACHETTE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Låse branchen. Den opererer også inden for Låse, bolte og nøgler, Låse, bolte og nøgler, reparation af låse, og åbning panserdør brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Inventar til lystfartøjer branchen. Den opererer også inden for Befæstelsesindretninger, Wirestrammere, Kæder, jern og stål, Hængsler, Låse, bolte og nøgler, Rustfri stålwirer, Rustfri stålmøtrikker, Rustfri stålskruer, og tilbehør og udstyr til både og joller brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 3. VITTIDESIGN MARKETING UND VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VITTIDESIGN MARKETING UND VERTRIEBS GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den er baseret i Jockgrim, Tyskland.

 4. SOS SERRURIER DEPANNAGE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOS SERRURIER DEPANNAGE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den opererer også inden for Metalgardiner, døråbning, rulleskodder, Metalgardiner, og åbning panserdør brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. AUTOLÅSESMED MARSCHALL

  Danmark

  Autolåsesmed Marschall er din bedste ven, når du har brug for en ny låse eller har mistet din bilnøgle. Vi specialiserer os i autonøgler og kan derfor hjælpe dig med alle dine oplukningsproblemer. Vi er tilgængelige i hele Storkøbenhavn og Sjælland, og vi kan ofte være hos dig inden for få minutter. Autolåsesmed Marschall kan hjælpe dig med en ny bilnøgle eller låsesystem, næsten ligegyldigt hvilken bil, du ejer. Vores personale er altid opdateret på den seneste teknologi inden for branchen, så selvom din bil er splinterny, kan vi løse problemet. Autolåsesmed Marschall er også Danmarks førende autolåsesmed for VW-biler. Vi kender den tyske vognmodel bedre end vores egen baglomme, og vi kan (næsten) med et enkelt blik se, hvad der er galt eller skal laves. Vi kan rådgive og vejlede dig til den bedste lås og sikreste låsesystem - vi har både klassiske autonøgler og topmoderne bilnøgler med fjernbetjening. Vi kan med andre ord, hjælpe dig med lige netop det, du har brug for Du kan altid løse mere om Autolåsesmed Marschall på vores hjemmeside autolaasesmed.dk eller ringe til os på 60 13 50 50. Vi står klar, når du har spørgsmål eller brug for akut hjælp.

 1. KIPP POLSKA SP. Z O.O

  Polen

  HEINRICH KIPP WERK er producent inden for spændeteknik, standardelementer og betjeningsdele. Virksomheden producerer på sin fabrik i Tyskland med en bred vifte af maskiner. Produktsortimentet omfattet mere end 25000 artikler, der hurtigt er tilgængelige fra vores onsite logistikcenter. KIPP er derfor en pålidelig partner inden for fabriksindustrien og maskinkonstruktion. KIPP udvikler produkterne og tester dem ved intern kvalitetskontrol. Ved hjælp af omfattende produktionsressourcer kan standardelementer og enkeltdele realiseres som specielle løsninger. Under udviklingen af KIPP-driftsdelene lægges der særlig vægt på ergonomi og stabilitet. HEINRICH KIPP WERK har eksisteret siden 1919 og siden 1950 har man lagt vægt på selvudviklede klemværktøjer som det klassiske KIPP spændehåndtag. Virksomheden har mere end 350 ansatte og er til stede i mere end 50 lande.

 2. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

  Tyskland

  Vores arbejde består i at forsyne vores kunder med drejedele, fræsedele, laserdele, stansedele, trykstøbedele samt bygge- og møbelbeslag i enhver form. Vi har specialiseret os i små, mellemstore og store serier. Kernekompetencen ligger inden for metalforarbejdning af specialstål, og vi leverer naturligvis produkter i alle typer metal. Vi drejer, fræser og laserskærer til møbelindustrien, til butiksfremstilling, til objekter, til hotelindretning, til messebyggeri samt til glas og sanitet. På denne side kan du finde alt om vores produkter, og vi håber, at du vil vælge os som din kompetente partner. Desuden har vi specialiseret os i fremstilling af wirekabler, Bowden-kabler og aktiveringskabler. Her fremstiller og reparerer vi alle former for kabler og trykkabler, aktiveringskabler, gaskabler, koblingskabler, bremsekabler, skiftekabler og Bowden-kabler efter mønster eller tegninger som enkeltstyk og i serier.

 1. NORH DIN SIKKERHED - VORES ANSVAR

  Danmark

  Hurtig udrykning, pålidelig service Hundredevis af tilfredse kunder på Sjælland og København. Norh Låseservice tilbyder låsesmed på døgnvagt hele ugen rundt . Vi er altid ved telefonen, når uheldet er ude. Vi tilbyder oplukning og biloplukning helt ned til 495, -, værdi- og pengeskabs-oplukning, sikkerhedsopgraderinger, AIA- og SKAL-sikring, og meget mere. Hos Norh Låseservice sætter vi pris på glade kunder, og bestræber os altid på at give en god oplevelse med i hatten. Vi hjælper også med både at forebygge indbrud og DNA-mærke diverse genstande. Yderligere tilbyder vi såkaldte "aftalte indbrud", altså en fysisk sikkerhedstest af dit hjem. Vi kommer med gode tips og råd undervejs, og tilbyder også overvågning og bedre sikkerhed til din bolig. EKSEMPLER PÅ SERVICES: Udskiftning af låse: Vi kommer og hjælper med at udskifte dine låse og sikkerhedssystemer i dit hjem. Hvis du har brug for et gratis sikkerhedstjek, kommer vi også og rådgiver dig i at forbedre sikkerheden i dit hjem. Oplukning af låse: Vi låser din dør, din hængelås og dit skur op, når uheldet er ude, og nøglen er væk. Når døren er låst bag dig, er vi altid klar. Vi kommer og lukker op fra kun 495, -. Også din bil! installation af sikkerhed: Vi tilbyder mange forskellige løsninger der kan sikre din bolig imod tyveri. Vi installerer alt fra el-låse til alarmer og overvågningssystemer.

 2. EZCURRA ESKO SA

  Spanien

  Fabrikanter af sikkerhedslåse. Vores produkter omfatter: sikkerhedslåse, dørlåse og bolte med høj sikkerhed, speciallåse til armerede døre, sikkerhedslåse med hulkil, sikkerhedslåse barrillet, låse med høj sikkerhed system uden håndtag.

 3. GIUSSANI TECHNIQUES SPA - DIVISIONE GIUSSANI SERRATURE

  Italien

  Fabrikken er specialiseret i universallåse, amerikanske låse, med afbryder on/off, lavspænding, håndtag og greb med integreret nøgle til metalkonstruktioner, eltavler, kasseluger, møbler og salgsautomater. Låne med klinker, slå, med 3 punkter og klokke. Vi er specialiserede i låse af amerikansk type, nøglehåndtag, nøglegreb, låse med sliphage. låse med pal.

 4. MORCHIO FRATELLI SNC

  Italien

  Virksomheden Ferramenta Fratelli Morchio tilbyder krævende kunder, som består af branchefolk og private, et rigt udvalg af blikkenslagerartikler, universalskruenøgler, pladesakse, elektrisk værktøj, skruemaskiner, kædesave, kratryddere, lim, opløsningsmidler, lakker og maling, artikler til havearbejde og husholdningsartikler, låse, pengeskabe med kodelås eller nøgle, greb, metalgitre, samlinger, haner og ventiler samt reolsystemer af de bedste mærker.

 5. NEW AREL

  Italien

  Låse til el-tavler. Sikkerhedssystemer med mekaniske blokeringer. Produktion og salg af låse og greb til el-tavler med lavspænding og mellemspænding, låse til mekanisk blokering af el-skabe samt kemiske og petrokemiske anlæg. Arel er på det internationale marked inden for produktion.

 6. FART PRODUKT SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA

  Polen

  Fart Produkt blev grundlagt i 1994 som privat firma med polsk kapital. Vi har specialiseret os inden for produktion og montering af garageporte, rulleskodder og diverse solbeskyttelsessystemer. Vi betjener detail- og engroskunder og har fokus på, at vores produkter er af højeste kvalitet.

 7. Atasehir Cilingir Anahtarci

  Tyrkiet

  Virksomheden Atasehir Cilingir Anahtarci, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. ARREDINFISSI

  Italien

  Virksomheden ARREDINFISSI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Døre, sikkerheds- til huse branchen. Den opererer også inden for Låse, bolte og nøgler, åbning panserdør, radiofjernkontrol til automatisering af porte, cylinder sikkerhedslåse, og Låse, bolte og nøgler brancherne. Den er baseret i Castel San Giovanni, Italien.

 1. CERRAJEROS ECONOMICOS ZARAGOZA

  Spanien

  Virksomheden CERRAJEROS ECONOMICOS ZARAGOZA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den opererer også inden for lås, automatiske låse, og åbning af lås brancherne. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 2. BELGIUM SECURITY GROUP

  Belgien

  Virksomheden BELGIUM SECURITY GROUP, er en Engrossalg, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den opererer også inden for Døre, armerede og brandsikrede - industrielle, Døre, industrielle, elektronisk lås, Døre, armerede og brandsikrede - industrielle, Biometrisk lås, og Døre, industrielle brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 3. ARTGUARD SECURITY

  Holland

  Virksomheden ARTGUARD SECURITY, er en Multi-Category, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den opererer også inden for biometriske tyverisikringssystemer, og Udstyr til biometrisk aflæsning brancherne. Den er baseret i Goes, Holland.

 4. CASTING HOUSE

  Belgien

  Virksomheden CASTING HOUSE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde branchen. Den opererer også inden for Støbejernselementer, Antikviteter, Låse, bolte og nøgler, Støbejernselementer, Antikviteter, Låse, bolte og nøgler, og mikrofusion med voksudsmeltning brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 5. AUFSPERRDIENST SCHLÜSSELDIENST SMARTKEY

  Østrig

  Virksomheden AUFSPERRDIENST SCHLÜSSELDIENST SMARTKEY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 6. LOCKFORCE LOCKSMITHS HEMEL HEMPSTEAD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LOCKFORCE LOCKSMITHS HEMEL HEMPSTEAD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den opererer også inden for udskiftning af lås, og sikkerhedssystem brancherne. Den er baseret i Aylesbury, Det Forenede Kongerige.

 7. SAHSUVAR KILIT

  Tyrkiet

  Virksomheden SAHSUVAR KILIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den opererer også inden for metalhængsler til dørkarme brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. CIPIERRE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CIPIERRE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den opererer også inden for Skjulte hængsler til døre i vægkanten brancherne. Den er baseret i Tivoli Terme, Italien.

 9. WEST BROMWICH LOCKSMITHS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WEST BROMWICH LOCKSMITHS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den opererer også inden for skabe med nøgler, og biometriske tyverisikringssystemer brancherne. Den er baseret i West Bromwich, Det Forenede Kongerige.

 10. LOCKSMITH ENFIELD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LOCKSMITH ENFIELD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den opererer også inden for cylinder sikkerhedslåse, og reparation inden 24 timer brancherne. Den er baseret i Enfield, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Låse- bolte og nøgler - Import eksport

Antal resultater

5.964 Virksomheder