• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kvæg

Resultater for

Kvæg - Import eksport

 1. KURT NISGAARD

  Danmark

  Verified by europages badge

  Virksomheden KURT NISGAARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for Malkekvæg, Kvæg, Svin, Kvæg til opdræt, Malkekvæg, mink, mælkekøer, import eksport af kvæg, og Kvæg brancherne. Den er baseret i Skjern, Danmark.

 2. JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg branchen. Den er baseret i Recklinghausen, Tyskland.

 3. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spanien

  Castellana de Carnes S.A. er en virksomhed specialiseret i produktion, opdræt og fedning, slagtning og udskæring af frisk kvalitets oksekød. Kvæget er udvalgt på grund af racens kvalitetskød: Naturitycla, Debuey og Ternera Castellana. Castellana de Carnes er i dag en af de førende indenlandske virksomheder, der sælger frisk kvalitetsoksekød.

 4. PORCS ET PORCELETS

  Spanien

  Virksomheden PORCS ET PORCELETS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, kvæg, Vandrensning, desinficering af vand, og drikkevand - funktion brancherne. Den er baseret i El Palau D' Anglesola-Lleida, Spanien.

 5. EUROPEAN GULF COMPANY

  Holland

  Virksomheden EUROPEAN GULF COMPANY, er en Engrossalg, der opererer inden for Får - slagtekød branchen. Den opererer også inden for Dyr og dyreopdræt, Kvæg, Dyr og dyreopdræt, halal charcuteri, kød engros, og Kvæg brancherne. Den er baseret i Rotterdam, Holland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. EQUIVIEW-FARMVIEW

  Belgien

  Virksomheden EQUIVIEW-FARMVIEW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alarmer og overvågning - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for kvæg, IP-kameraer, og overvågningskamera brancherne. Den er baseret i Lonzée, Belgien.

 2. LLC "VARIANT AGRO BUILD"

  Ukraine

  Virksomheden LLC "VARIANT AGRO BUILD", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for kvæg, siloer i bølgeplader, og stillads til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 3. GANADERÍA DE TOROS HEREDEROS DE JOSÉ CEBADA GAGO

  Spanien

  Virksomheden GANADERÍA DE TOROS HEREDEROS DE JOSÉ CEBADA GAGO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Husdyr - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for tyre, kvæg, kvæg til opdræt, og avlstyr brancherne. Den er baseret i Paterna De Rivera, Spanien.

 4. OBIONE

  Frankrig

  Virksomheden OBIONE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg branchen. Den er baseret i Mâcon, Frankrig.

 5. FRISONES VERBO

  Spanien

  Virksomheden FRISONES VERBO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husdyr - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for kvægavl, kvæg, og racekvæg brancherne. Den er baseret i Toledo, Spanien.

 1. BOONEN

  Belgien

  Virksomheden BOONEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for mælkekøer, Kvier, tyre, og heste til slagtning brancherne. Den er baseret i Hotton, Belgien.

 2. KARPA GRUP LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden KARPA GRUP LTD STI, er en Distributør, der opererer inden for Foderudstyr branchen. Den opererer også inden for kvæg til opdræt, og kvæg brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugal

  Virksomheden SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., er en Distributør, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Afgrødeservice, svin til avl, Kvæg, og Afgrødeservice brancherne. Den er baseret i Sintra, Portugal.

 2. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, er en Detailsalg, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, Får og geder, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Lohfelden, Tyskland.

 3. ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Udstyr til catering, tyre, avlstyr, og Udstyr til catering brancherne. Den er baseret i Ottobrunn, Tyskland.

 4. AYVETSAN A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden AYVETSAN A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slanger og rør, gummi og plast branchen. Den opererer også inden for kvæg brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 5. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Virksomheden ZOOFACHMARKT - MARCHE, er en Distributør, der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Svin, Kvæg, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, og Svin brancherne. Den er baseret i Heinsberg, Tyskland.

 6. GREEN LAND

  Spanien

  Virksomheden GREEN LAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for kvæg, og stof af tekstilanimalsk fiber brancherne. Den er baseret i Tarragona, Spanien.

 7. EURL LE LIEVRE LUC

  Frankrig

  Virksomheden EURL LE LIEVRE LUC, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Kalve og slagtekvæg, Malkekvæg, kvæg til slagtning, kvæg til avl, Kalve og slagtekvæg, og Malkekvæg brancherne. Den er baseret i Le Roc Saint Andre, Frankrig.

 8. MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS

  Frankrig

  Virksomheden MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg branchen. Den er baseret i Montrond, Frankrig.

 1. WANGA FARM

  Tyskland

  Virksomheden WANGA FARM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Kvier, og tyre brancherne. Den er baseret i Ottobrunn, Tyskland.

 2. EURASIA LTD

  Latvia

  Virksomheden EURASIA LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for kvæg, Kvier, fårekød, og tyre brancherne. Den er baseret i Riga, Latvia.

 3. MORZART ENTERPRISE

  Sydafrika

  Virksomheden MORZART ENTERPRISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for træ, kvæg, fjerkræ, og stenkul brancherne. Den er baseret i Cape Town, Sydafrika.

 4. OTTO KIRSCHBAUM GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden OTTO KIRSCHBAUM GMBH & CO. KG, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Svin, Frugter, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Svin, og Frugter brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 5. CREATIV POOL - HANS KLEGRAEFE

  Tyskland

  Virksomheden CREATIV POOL - HANS KLEGRAEFE, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, Svin, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, og Svin brancherne. Den er baseret i Schönau, Tyskland.

 6. A. LEIDESCHER KUNSTMÜHLE INH. TOBIAS LEIDESCHER E. K.

  Tyskland

  Virksomheden A. LEIDESCHER KUNSTMÜHLE INH. TOBIAS LEIDESCHER E. K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Kvæg, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, og Kvæg brancherne. Den er baseret i Krumbach, Tyskland.

 7. IGS-ONLINE-SHOP

  Tyskland

  Virksomheden IGS-ONLINE-SHOP, er en Distributør, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Landbrug - import-eksport, Olier og fedtstoffer til fødevarer, Mel og semulje, Kvæg, Landbrug - import-eksport, Olier og fedtstoffer til fødevarer, og Mel og semulje brancherne. Den er baseret i Uffenheim, Tyskland.

 8. M & F RHINLUCH-AGRARGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Virksomheden M & F RHINLUCH-AGRARGESELLSCHAFT MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Muslinger, skaldyr, Fisk, Kvæg, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Muslinger, skaldyr, Fisk, og Kvæg brancherne. Den er baseret i Wustrau, Tyskland.

 9. AGROASIS

  Marokko

  Virksomheden AGROASIS, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kvæg branchen. Den er baseret i Casablanca, Marokko.

 10. AGRARGENOSSENSCHAFT BARTELSHAGEN I E.G.

  Tyskland

  Virksomheden AGRARGENOSSENSCHAFT BARTELSHAGEN I E.G., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, Kvæg, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Havebrug, Planteskoler og skovbrug, og Kvæg brancherne. Den er baseret i Marlow, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kvæg - Import eksport

Antal resultater

5.489 Virksomheder