• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kvæg og fjerkræ - foder

Resultater for

Kvæg og fjerkræ - foder - Import eksport

 1. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  SD-Becks fremstiller dyrefoder til husdyrhold og fjerkræ, biologisk aktive kosttilskud, foder alt i et, samt additiver til fjerkræ og alle former for landbrugsdyr. Udvalget af virksomhedens produkter inkluderer foder til kyllingeracer med dobbelt formål, slagtekyllinger og vagtler; foder til ænder og andre vandfugle; fodertilsætningsstoffer til heste. Ekstrudering gør det muligt at ødelægge cellevægge, bryde de kemiske forbindelser og ændre den fysiske og molekylære struktur i råmaterialerne, for at skabe dyrefoder der er mere brugbar, næringsrig og nemmere at fordøje. Alle virksomhedens produkter er fremstillet uden væksthormoner og antibiotika. Foder til husholdningsdyr fra SD-Becks er baseret på videnskab, eftersom virksomheden arbejder tæt sammen med Kuzbass State Agricultural Academy angående videnskabelige udviklinger, samt implementering af avancerede teknologier inden for foderbranchen. SD-Becks anvender skræddersyet software for at skabe præcist formuleret dyrefoder.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. INTERNATIONAL HEALTHCARE LIMITED

  Indien

  International Health Care Limited er et anset og globalt produktionsselskab inden for dyresundhedssektoren og tilhører PVS Group India. PVS Groups forretningspolitik er baseret på AFPRØVNING og TILLID. Derfor har organisationen med succes produceret i mere end 20 år og markedsført dyreprodukter til sundhedspleje på verdensplan.P.V.S. Gruppen har etableret et forretningsnetværk i mere end 25 lande, herunder Vietnam, Egypten, Sydkorea, Bangladesh, Nepal, Sri Lanka, Filippinerne, Holland, Nigeria, Sudan, Myanmar, UAE, Ghana, Seychellerne, Taiwan, Cambodja mv.IHC er akkrediteret med cGMP, ISO 9001: 2008 og ISO 14001: 2004-certificeringer med et stærkt engagement og en stærk evne til at levere kvalitetsprodukter. IHC arbejder med dedikerede områder inden for fremstilling af forskellige segmenter såsom fodertilskud og lægemiddelformuleringer.PRODUKTPROGRAMIHC fremstiller alle former for dyresundhedsplejeprodukter som vitaminer/mineraltilskud, probiotika, vækstfremmere og performancefremmere.

 3. BAOLIKANG BIOLOGICALFEED CO., LTD.

  Kina

  Baolikang med komplet proteinfoder og kæledyrsfoderindustri som hovederhverv har mere end 120 medarbejdere og mere end 18 personer i kerneteamet for R&D, 2 landbrugsvidenskab og teknologi virksomheder har vores produkter, herunder majsglutenmel, majsstivelse, majsglutenmel, majsglutenfoder, oliepulver, lysin, cholinchlorid, silica, IMO, FOS, GOS, erythritol, maltodextrin, glucose.

 4. LLC ELMA-AGRO

  Belarus

  Elma-agro LLC er specialiseret i direkte import og salg af førsteklasses naturråstoffer og halvfabrikata fra de enkelte oprindelseslande. Vi leverer råvarer til fødevarer og foderproduktion. Vi har også færdigt foder engros såsom mælkeerstatninger mv, foderblandinger og foder tilsætningsstof til landbruget kvæg og fjerkræ.

 5. LEK VETERINA D.O.O.

  Slovenien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. DIPTAR

  Ukraine

 2. UKRAINSKE ZERNO

  Ukraine

 3. SPECAGROTRADE PRIVATE ENTERPRISE

  Belarus

 4. FEEDLANCE B.V.

  Holland

 5. FEEDADDS

  Tyrkiet

 1. ABM CLUB

  Ukraine

 2. EKOKEY DOO

  Montenegro

 3. SC CORDOSTEF SRL

  Rumænien

 4. WYNNES OF DINMORE

  Det Forenede Kongerige

 5. HUYS VOEDERS

  Belgien

 6. LEIEVOEDERS

  Belgien

 7. HARLEQUIN NUTRITION LTD

  Det Forenede Kongerige

 8. QINGDAO CTC FEED CORP.

  Kina

 9. VOEDERS DEBAILLIE

  Belgien

 10. DE BAERE JAKY

  Belgien

 1. HARPERS FEEDS LTD.

  Det Forenede Kongerige

 2. VAN DER ENDT-LOUWERSE C.V.

  Holland

 3. CYR DETOURNAY ET FILS

  Belgien

 4. ETABLISSEMENTS DERASSE

  Belgien

 5. AROMA CHIMIE

  Det Forenede Kongerige

 6. TERRES DU SUD

  Frankrig

 7. FNAO GROUP LTD

  Kina

 8. RESCO

  Belgien

 9. WILHELM STRÖH JUN. GMBH & CO. KG

  Tyskland

 10. HAFT TAPPEH CANE SUGAR AGRO-INDUSTRIAL COMPANY

  Iran