• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kvæg og fjerkræ - foder

Resultater for

Kvæg og fjerkræ - foder - Import eksport

 1. RESCO

  Belgien

  Verified by europages badge

  Resco fremstiller bolus til kvæg, får og geder, for at forhindre forskellig mineralunderskud, ernæringsmæssig ubalance og andre problemer: en kalkbolus til at forhindre mælkefeber, hvidløgsbolus til at forbedre yverets sundhed, mineralbolus osv. Kvægbolus er tilskudsfoder som er en nem og økonomisk løsning til at forbedre et dyrs diæt. For at gøre drikkevandet til fjerkræ bedre, tilbyder vi fem brusetabletter med mineraler, vitaminer, antioxidanter og elektrolytter.

 2. GROW THE WORLD

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden GROW THE WORLD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - olie, Dyrefoder, Kvæg og fjerkræ - foder, Korn, kvæg og fjerkræ, økologisk spelt, dyrefoder, økologiske bønner, Import-eksport - olie, og spelt brancherne. Den er baseret i Svetlik, Tjekkiet.

 3. EARL DE LA ROMANE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EARL DE LA ROMANE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for Kvæg og fjerkræ - foder, Hø, Foderkomponenter til katte, foder, foderblandinger, Kvæg og fjerkræ - foder, og kvægfoder brancherne. Den er baseret i Blet, Frankrig.

 4. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  SD-Becks fremstiller dyrefoder til husdyrhold og fjerkræ, biologisk aktive kosttilskud, foder alt i et, samt additiver til fjerkræ og alle former for landbrugsdyr. Udvalget af virksomhedens produkter inkluderer foder til kyllingeracer med dobbelt formål, slagtekyllinger og vagtler; foder til ænder og andre vandfugle; fodertilsætningsstoffer til heste. Ekstrudering gør det muligt at ødelægge cellevægge, bryde de kemiske forbindelser og ændre den fysiske og molekylære struktur i råmaterialerne, for at skabe dyrefoder der er mere brugbar, næringsrig og nemmere at fordøje. Alle virksomhedens produkter er fremstillet uden væksthormoner og antibiotika. Foder til husholdningsdyr fra SD-Becks er baseret på videnskab, eftersom virksomheden arbejder tæt sammen med Kuzbass State Agricultural Academy angående videnskabelige udviklinger, samt implementering af avancerede teknologier inden for foderbranchen. SD-Becks anvender skræddersyet software for at skabe præcist formuleret dyrefoder.

 5. INTERNATIONAL HEALTHCARE LIMITED

  Indien

  International Health Care Limited er et anset og globalt produktionsselskab inden for dyresundhedssektoren og tilhører PVS Group India. PVS Groups forretningspolitik er baseret på AFPRØVNING og TILLID. Derfor har organisationen med succes produceret i mere end 20 år og markedsført dyreprodukter til sundhedspleje på verdensplan.P.V.S. Gruppen har etableret et forretningsnetværk i mere end 25 lande, herunder Vietnam, Egypten, Sydkorea, Bangladesh, Nepal, Sri Lanka, Filippinerne, Holland, Nigeria, Sudan, Myanmar, UAE, Ghana, Seychellerne, Taiwan, Cambodja mv.IHC er akkrediteret med cGMP, ISO 9001: 2008 og ISO 14001: 2004-certificeringer med et stærkt engagement og en stærk evne til at levere kvalitetsprodukter. IHC arbejder med dedikerede områder inden for fremstilling af forskellige segmenter såsom fodertilskud og lægemiddelformuleringer.PRODUKTPROGRAMIHC fremstiller alle former for dyresundhedsplejeprodukter som vitaminer/mineraltilskud, probiotika, vækstfremmere og performancefremmere.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BAOLIKANG BIOLOGICALFEED CO., LTD.

  Kina

  Baolikang med komplet proteinfoder og kæledyrsfoderindustri som hovederhverv har mere end 120 medarbejdere og mere end 18 personer i kerneteamet for R&D, 2 landbrugsvidenskab og teknologi virksomheder har vores produkter, herunder majsglutenmel, majsstivelse, majsglutenmel, majsglutenfoder, oliepulver, lysin, cholinchlorid, silica, IMO, FOS, GOS, erythritol, maltodextrin, glucose.

 2. LLC ELMA-AGRO

  Belarus

  Elma-agro LLC er specialiseret i direkte import og salg af førsteklasses naturråstoffer og halvfabrikata fra de enkelte oprindelseslande. Vi leverer råvarer til fødevarer og foderproduktion. Vi har også færdigt foder engros såsom mælkeerstatninger mv, foderblandinger og foder tilsætningsstof til landbruget kvæg og fjerkræ.

 3. MWC FEEDS

  Polen

  Virksomheden MWC FEEDS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, Korn, kvæg og fjerkræ, dyrefoder, Kvæg og fjerkræ - foder, Dyrefoder, og Korn, kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Gdynia, Polen.

 4. LEK VETERINA D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden LEK VETERINA D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg og fjerkræ - foder branchen. Den opererer også inden for fodertilsætningsstoffer brancherne. Den er baseret i Beltinci, Slovenien.

 5. NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO.

  Tyrkiet

  Virksomheden NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den opererer også inden for Kvæg og fjerkræ - foder, kosttilskud til dyr, fjerkræ, Kvæg og fjerkræ - foder, og Kyllingeavl brancherne. Den er baseret i Nfa Ilac Kimya, Tyrkiet.

 1. SPECAGROTRADE PRIVATE ENTERPRISE

  Belarus

  Virksomheden SPECAGROTRADE PRIVATE ENTERPRISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg og fjerkræ - foder branchen. Den opererer også inden for foder til husdyravl brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 2. UKRAINSKE ZERNO

  Ukraine

  Virksomheden UKRAINSKE ZERNO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg og fjerkræ - foder branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, Dyrefoder, foder til svin, foder til fjerkræ, og kvægfoder brancherne. Den er baseret i Poltava, Ukraine.

 1. ABM CLUB

  Ukraine

  Virksomheden ABM CLUB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Økologiske, fødevarer, Kvæg og fjerkræ - foder, Økologiske, fødevarer, ingredienser til fødevareindustrien, og Olie til fødevaresektoren brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 2. FEEDLANCE B.V.

  Holland

  Virksomheden FEEDLANCE B.V., er en Distributør, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Kvæg og fjerkræ - foder, Landbrug - import-eksport, Kvæg og fjerkræ - foder, Biologisk aktive fodertilsætningsstoffer, og foder til husdyravl brancherne. Den er baseret i Veldhoven, Holland.

 3. FEEDADDS

  Tyrkiet

  Virksomheden FEEDADDS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg og fjerkræ - foder branchen. Den opererer også inden for tilsætningsstoffer til alle fødevarer og desinfektionsmidler brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg og fjerkræ - foder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, dyrefoder, fuldkornshvede, og Majs brancherne. Den er baseret i Radziejow, Polen.

 5. HARPERS FEEDS LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HARPERS FEEDS LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg og fjerkræ - foder branchen. Den er baseret i Devon, Det Forenede Kongerige.

 6. HARLEQUIN NUTRITION LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HARLEQUIN NUTRITION LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg og fjerkræ - foder branchen. Den er baseret i Ashbourne, Det Forenede Kongerige.

 7. LEIEVOEDERS

  Belgien

  Virksomheden LEIEVOEDERS, er en Multi-Category, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for foder til svin, foder til kvæg, Kvæg og fjerkræ - foder, og foder til fjerkræ brancherne. Den er baseret i Sint-Eloois-Vijve, Belgien.

 8. VITA

  Ukraine

  Virksomheden VITA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg og fjerkræ - foder branchen. Den opererer også inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ, dyrefoder, fodertilsætningsstoffer, og Fødevarer for dyr og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Obukhiv, Ukraine.

 1. QINGDAO CTC FEED CORP.

  Kina

  Virksomheden QINGDAO CTC FEED CORP., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg og fjerkræ - foder branchen. Den opererer også inden for hestefoder brancherne. Den er baseret i Qingdao, Kina.

 2. WYNNES OF DINMORE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WYNNES OF DINMORE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræavl - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kvæg og fjerkræ - foder, og Kvæg og fjerkræ - foder brancherne. Den er baseret i Herefordshire, Det Forenede Kongerige.

 3. SC CORDOSTEF SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC CORDOSTEF SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg og fjerkræ - foder branchen. Den er baseret i Focsani, Rumænien.

 4. AROMA CHIMIE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AROMA CHIMIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg og fjerkræ - foder branchen. Den opererer også inden for kosttilskud til heste, kvægfoder, hestefoder, og kosttilskud til heste brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 5. CYR DETOURNAY ET FILS

  Belgien

  Virksomheden CYR DETOURNAY ET FILS, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Pasta, Kød og fjerkræ, Kvæg og fjerkræ - foder, Pasta, Kød og fjerkræ, Kvæg og fjerkræ - foder, og artikler til catering brancherne. Den er baseret i Tournai, Belgien.

 6. AGROKORMEXPORT LLC

  Ukraine

  Virksomheden AGROKORMEXPORT LLC, er en Engrossalg, der opererer inden for Klid branchen. Den opererer også inden for Kvæg og fjerkræ - foder, mel, Kvæg og fjerkræ - foder, og korn til zooteknik brancherne. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 7. ETABLISSEMENTS DERASSE

  Belgien

  Virksomheden ETABLISSEMENTS DERASSE, er en Multi-Category, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Bedplanter, blomsterløg og frø, Kvæg og fjerkræ - foder, Bedplanter, blomsterløg og frø, Kvæg og fjerkræ - foder, Gødningsstoffer og gødning, og dyrefoder brancherne. Den er baseret i Froidmont, Belgien.

 8. VOEDERS DEBAILLIE

  Belgien

  Virksomheden VOEDERS DEBAILLIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg og fjerkræ - foder branchen. Den opererer også inden for foder til kvæg, kaninfoder, Foder til kyllinger, og Foderkomponenter til køer brancherne. Den er baseret i Roeselare, Belgien.

 9. HUYS VOEDERS

  Belgien

  Virksomheden HUYS VOEDERS, er en Engrossalg, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Kvæg og fjerkræ - foder brancherne. Den er baseret i Brugge, Belgien.

 10. VAN DER ENDT-LOUWERSE C.V.

  Holland

  Virksomheden VAN DER ENDT-LOUWERSE C.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg og fjerkræ - foder branchen. Den er baseret i Yerseke, Holland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis