• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kvæg og fjerkræ - foder

Resultater for

Kvæg og fjerkræ - foder - Import eksport

 1. RESCO

  Belgien

  Resco fremstiller bolus til kvæg, får og geder, for at forhindre forskellig mineralunderskud, ernæringsmæssig ubalance og andre problemer: en kalkbolus til at forhindre mælkefeber, hvidløgsbolus til at forbedre yverets sundhed, mineralbolus osv. Kvægbolus er tilskudsfoder som er en nem og økonomisk løsning til at forbedre et dyrs diæt. For at gøre drikkevandet til fjerkræ bedre, tilbyder vi fem brusetabletter med mineraler, vitaminer, antioxidanter og elektrolytter.

 2. GROW THE WORLD

  Tjekkiet

  Virksomheden GROW THE WORLD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - olie, Dyrefoder, Kvæg og fjerkræ - foder, Korn, kvæg og fjerkræ, økologisk spelt, dyrefoder, økologiske bønner, Import-eksport - olie, og spelt brancherne. Den er baseret i Svetlik, Tjekkiet.

 3. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  SD-Becks fremstiller dyrefoder til husdyrhold og fjerkræ, biologisk aktive kosttilskud, foder alt i et, samt additiver til fjerkræ og alle former for landbrugsdyr. Udvalget af virksomhedens produkter inkluderer foder til kyllingeracer med dobbelt formål, slagtekyllinger og vagtler; foder til ænder og andre vandfugle; fodertilsætningsstoffer til heste. Ekstrudering gør det muligt at ødelægge cellevægge, bryde de kemiske forbindelser og ændre den fysiske og molekylære struktur i råmaterialerne, for at skabe dyrefoder der er mere brugbar, næringsrig og nemmere at fordøje. Alle virksomhedens produkter er fremstillet uden væksthormoner og antibiotika. Foder til husholdningsdyr fra SD-Becks er baseret på videnskab, eftersom virksomheden arbejder tæt sammen med Kuzbass State Agricultural Academy angående videnskabelige udviklinger, samt implementering af avancerede teknologier inden for foderbranchen. SD-Becks anvender skræddersyet software for at skabe præcist formuleret dyrefoder.

 4. INTERNATIONAL HEALTHCARE LIMITED

  Indien

  International Health Care Limited er et anset og globalt produktionsselskab inden for dyresundhedssektoren og tilhører PVS Group India. PVS Groups forretningspolitik er baseret på AFPRØVNING og TILLID. Derfor har organisationen med succes produceret i mere end 20 år og markedsført dyreprodukter til sundhedspleje på verdensplan.P.V.S. Gruppen har etableret et forretningsnetværk i mere end 25 lande, herunder Vietnam, Egypten, Sydkorea, Bangladesh, Nepal, Sri Lanka, Filippinerne, Holland, Nigeria, Sudan, Myanmar, UAE, Ghana, Seychellerne, Taiwan, Cambodja mv.IHC er akkrediteret med cGMP, ISO 9001: 2008 og ISO 14001: 2004-certificeringer med et stærkt engagement og en stærk evne til at levere kvalitetsprodukter. IHC arbejder med dedikerede områder inden for fremstilling af forskellige segmenter såsom fodertilskud og lægemiddelformuleringer.PRODUKTPROGRAMIHC fremstiller alle former for dyresundhedsplejeprodukter som vitaminer/mineraltilskud, probiotika, vækstfremmere og performancefremmere.

 5. BAOLIKANG BIOLOGICALFEED CO., LTD.

  Kina

  Baolikang med komplet proteinfoder og kæledyrsfoderindustri som hovederhverv har mere end 120 medarbejdere og mere end 18 personer i kerneteamet for R&D, 2 landbrugsvidenskab og teknologi virksomheder har vores produkter, herunder majsglutenmel, majsstivelse, majsglutenmel, majsglutenfoder, oliepulver, lysin, cholinchlorid, silica, IMO, FOS, GOS, erythritol, maltodextrin, glucose.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LLC ELMA-AGRO

  Belarus

  Elma-agro LLC er specialiseret i direkte import og salg af førsteklasses naturråstoffer og halvfabrikata fra de enkelte oprindelseslande. Vi leverer råvarer til fødevarer og foderproduktion. Vi har også færdigt foder engros såsom mælkeerstatninger mv, foderblandinger og foder tilsætningsstof til landbruget kvæg og fjerkræ.

 2. LEK VETERINA D.O.O.

  Slovenien

 3. MWC FEEDS

  Polen

 4. NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO.

  Tyrkiet

 5. SPECAGROTRADE PRIVATE ENTERPRISE

  Belarus

 1. ABM CLUB

  Ukraine

 2. UKRAINSKE ZERNO

  Ukraine

 1. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Polen

 2. FEEDADDS

  Tyrkiet

 3. FEEDLANCE B.V.

  Holland

 4. QINGDAO CTC FEED CORP.

  Kina

 5. SC CORDOSTEF SRL

  Rumænien

 6. ETABLISSEMENTS DERASSE

  Belgien

 7. LCC AGROKORMEXPORT

  Ukraine

 8. VAN DER ENDT-LOUWERSE C.V.

  Holland

 1. VITA

  Ukraine

 2. VOEDERS DEBAILLIE

  Belgien

 3. EKOKEY DOO

  Montenegro

 4. DE BAERE JAKY

  Belgien

 5. AROMA CHIMIE

  Det Forenede Kongerige

 6. CYR DETOURNAY ET FILS

  Belgien

 7. HUYS VOEDERS

  Belgien

 8. HARLEQUIN NUTRITION LTD

  Det Forenede Kongerige

 9. LEIEVOEDERS

  Belgien

 10. SARL "AGROUKRTRADE"

  Ukraine

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis