• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kvæg - import - eksport

Resultater for

Kvæg - import - eksport - Import eksport

 1. NOOR IMPORTS APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  NOOR IMPORT APS eksporterer til gennemsnitligt 80 lande på flere kontinenter. Vi begyndte vores arbejde 20-25 år siden, og siden da, har vi overholdt alle globale krav og standarder inden for fødevarer, foruden at være synonym med fødevarer af høj kvalitet. Som et resultat af dette, er vi anerkendt som et internationalt og respekteret brand. Vi skiller os ud med en enestående kvalitetsstandard, som begynder allerede på landet, det skabes gennem en nyskabende og specialiseret hjælp til økologiske landmænd, rådgivning inden for arrangement, forbindelse og udvikling, derudover er vi involveret i pleje af kreaturer, bæredygtighed og fokus på kvalitetsforbedringer. I vores virksomhed har vi flere kvalitetskontroller i en cyklus, samt en kontinuerlig forbedring i produktionslinjerne, som alle skal gennemgå de mest omhyggeligt globale retningslinjer. Grib din chance for at blive forbundet med den bedste onlinebutik for frossen svinekød, allerede i dag, kontakt os!

 2. KURT NISGAARD

  Danmark

  Verified by europages badge

  Virksomheden KURT NISGAARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for Malkekvæg, Kvæg, Svin, Kvæg til opdræt, Malkekvæg, mink, mælkekøer, import eksport af kvæg, og Kvæg brancherne. Den er baseret i Skjern, Danmark.

 3. DANISH CATTLE EXPORT

  Danmark

  Danish Cattle Export handler med kvæg export til Tyrkiet, Rusland, Ukraine og England. Vi køber årskvier, drægtige kvier samt kødkvæg til export. Vi er et dansk firma med erfaringer indenfor kvæg import og kvæg export. Hvis du vil sælger dine dyre til export marked så er det os du skla kontakte-

 4. FERME SNAILSECO

  Belarus

  Virksomheden FERME SNAILSECO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den er baseret i Région De Brest, Belarus.

 5. AMIPLAY SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden AMIPLAY SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for Reflekshalsbånd til hunde brancherne. Den er baseret i Częstochowa, Polen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MOULES DE BOUCHOT DE LA CÔTE D'OPALE

  Frankrig

  Virksomheden MOULES DE BOUCHOT DE LA CÔTE D'OPALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for skaldyr, skaldyr, og hjertemuslinger brancherne. Den er baseret i Boulogne Sur Mer, Frankrig.

 2. WEITRANS HOLDING B.V.

  Holland

  Virksomheden WEITRANS HOLDING B.V., er en Distributør, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for frosset svinekød, frosne slagteriprodukter, frosset oksekød, og Fersk og frossent kød brancherne. Den er baseret i Oudendijk, Holland.

 3. DAMIZLIK ITHALAT

  Tyrkiet

  Virksomheden DAMIZLIK ITHALAT, er en Distributør, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 4. EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY

  Tyrkiet

  Virksomheden EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY, er en Engrossalg, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for kvæg til avl, og import eksport af kvæg brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. GANADOS RUIGAN S.L

  Spanien

  Virksomheden GANADOS RUIGAN S.L, er en Distributør, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for import eksport af kvæg brancherne. Den er baseret i Toledo, Spanien.

 1. AMTRAW GRZEGORZ MALCZYK

  Polen

  Virksomheden AMTRAW GRZEGORZ MALCZYK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for Levende snegle brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 2. PAJARERÍA SAMU

  Spanien

  Virksomheden PAJARERÍA SAMU, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for Burfugle, foder til burfugle, og Burfugle brancherne. Den er baseret i Estepa, Spanien.

 1. EPOL

  Estland

  Virksomheden EPOL, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den er baseret i Luige, Estland.

 2. KOSSEN LIVESTOCK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KOSSEN LIVESTOCK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den er baseret i Haren, Tyskland.

 3. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

  Tyrkiet

  Virksomheden SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, er en Multi-Category, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport, Kvæg - import - eksport, Import-eksport af energi og råvarer, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, fødevarer - import/eksport, Kvæg - import - eksport, og Import-eksport af energi og råvarer brancherne. Den er baseret i Van, Tyrkiet.

 4. WEGER ITALY GMBH

  Italien

  Virksomheden WEGER ITALY GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for import eksport af kvæg brancherne. Den er baseret i Sand In Taufers, Italien.

 5. KOSOGLOU S.A.

  Grækenland

  Virksomheden KOSOGLOU S.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for blandet transport via landevej og skib, og turistservice brancherne. Den er baseret i Iraklion Crete, Grækenland.

 6. NEMEGHEER

  Belgien

  Virksomheden NEMEGHEER, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for Malkekvæg, og Malkekvæg brancherne. Den er baseret i Tielt, Belgien.

 7. PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L.

  Spanien

  Virksomheden PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L., er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den er baseret i Guitiriz, Spanien.

 8. ACO FUNKI

  Frankrig

  Virksomheden ACO FUNKI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kvæg - import - eksport, bygninger til dyrkning, og Kvæg - import - eksport brancherne. Den er baseret i Landerneau, Frankrig.

 1. LUCASK9

  Polen

  Virksomheden LUCASK9, er en Distributør, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den er baseret i Łask, Polen.

 2. ROTECNA, S.A.

  Spanien

  Virksomheden ROTECNA, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til svineavl brancherne. Den er baseret i Agramunt, Spanien.

 3. GREEN SHELL PC

  Grækenland

  Virksomheden GREEN SHELL PC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for Snegle til stegning brancherne. Den er baseret i Nafplio, Grækenland.

 4. KALKAN GENETIK HAYVANCILIK VE TARIM ÜRÜN EXPORT IMPORT .LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden KALKAN GENETIK HAYVANCILIK VE TARIM ÜRÜN EXPORT IMPORT .LTD, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. AGROVITA

  Ukraine

  Virksomheden AGROVITA, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, hirse, kikærter, Landbrug - import-eksport, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 6. LYSOFORM VETFARM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LYSOFORM VETFARM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Korn, kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kvæg - import - eksport, Kvæg - import - eksport, farmaceutiske produkter til veterinær brug, og desinficerende midler til dyr brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 7. DANISH LIVESTOCK EXPORT A/S

  Danmark

  Virksomheden DANISH LIVESTOCK EXPORT A/S, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den er baseret i Nørager, Danmark.

 8. CARACOLETA DE BORBA - FELIPE FERNANDES & FILIPA FERNANDES LDA.

  Portugal

  Virksomheden CARACOLETA DE BORBA - FELIPE FERNANDES & FILIPA FERNANDES LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for snegleavl, og snegleavl brancherne. Den er baseret i Lisboa, Portugal.

 9. GENETICA ESPAÑOLA S.L

  Spanien

  Virksomheden GENETICA ESPAÑOLA S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den er baseret i Los Palacios y Vfca, Spanien.

 10. EURASIA LTD

  Latvia

  Virksomheden EURASIA LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for kvæg, Kvier, fårekød, og tyre brancherne. Den er baseret i Riga, Latvia.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kvæg - import - eksport - Import eksport

Antal resultater

6.586 Virksomheder