• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kvæg - import - eksport

Resultater for

Kvæg - import - eksport - Import eksport

 1. MÅRTENSSONS PARTIAFFÄR AB

  Sverige

  Mårtenssons Partiaffär AB eksporterer til gennemsnitligt 80 lande på flere kontinenter. Vi begyndte vores arbejde 20-25 år siden, og siden da, har vi overholdt alle globale krav og standarder inden for fødevarer, foruden at være synonym med fødevarer af høj kvalitet. Som et resultat af dette, er vi anerkendt som et internationalt og respekteret brand. Vi skiller os ud med en enestående kvalitetsstandard, som begynder allerede på landet, det skabes gennem en nyskabende og specialiseret hjælp til økologiske landmænd, rådgivning inden for arrangement, forbindelse og udvikling, derudover er vi involveret i pleje af kreaturer, bæredygtighed og fokus på kvalitetsforbedringer. Vi er specialiseret i: -Slagtning -Udskæring -Hamburgere -Kosher produktion -Halal produktion -Kold opbevaring -Frossen opbevaring -Afsmeltning af biprodukter. I vores virksomhed har vi flere kvalitetskontroller i en cyklus, samt en kontinuerlig forbedring i produktionslinjerne, som alle skal gennemgå de mest omhyggeligt globale retningslinjer. Du kan finde os på mere end 20 autoriserede eksportdestinationer; vi har nationale og internationale kunder; og med mere end 50 ansatte, er vi en af de vigtigste fabrikker når det kommer til kødemballering. For at afslutte en integreret produktionscirkel, har vi udvidet vores forretning til landbrug og opdræt af kvæg, ikke mindst fordi de mange investeringer vi foretager dagligt, giver os mulighed for at skille os ud inden for vores branche. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

 2. NOOR IMPORTS APS

  Danmark

  NOOR IMPORT APS eksporterer til gennemsnitligt 80 lande på flere kontinenter. Vi begyndte vores arbejde 20-25 år siden, og siden da, har vi overholdt alle globale krav og standarder inden for fødevarer, foruden at være synonym med fødevarer af høj kvalitet. Som et resultat af dette, er vi anerkendt som et internationalt og respekteret brand. Vi skiller os ud med en enestående kvalitetsstandard, som begynder allerede på landet, det skabes gennem en nyskabende og specialiseret hjælp til økologiske landmænd, rådgivning inden for arrangement, forbindelse og udvikling, derudover er vi involveret i pleje af kreaturer, bæredygtighed og fokus på kvalitetsforbedringer. I vores virksomhed har vi flere kvalitetskontroller i en cyklus, samt en kontinuerlig forbedring i produktionslinjerne, som alle skal gennemgå de mest omhyggeligt globale retningslinjer. Grib din chance for at blive forbundet med den bedste onlinebutik for frossen svinekød, allerede i dag, kontakt os!

 3. MOULES DE BOUCHOT DE LA CÔTE D'OPALE

  Frankrig

 4. KURT NISGAARD

  Danmark

 5. SOCIETE JEAN MARC

  Frankrig

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ALICARACOL

  Portugal

  ALICARACOL er dedikeret til avl og handel med snegle, herunder arten Helix Aspersa Maxima. Vores produktion på 7.500 m2 ligger i det sydlige Portugal. Vores lager er udstyret med lokaler til avl, rensning, pakning og kølerum. Hele opfedningsprocessen foregår i vores væksthuse. Vores struktur giver mulighed for at levere friske snegle næsten hele året. Streng kontrol sikrer hygiejne og fødevaresikkerhed af vores produkter.

 2. DANISH CATTLE EXPORT

  Danmark

  Danish Cattle Export handler med kvæg export til Tyrkiet, Rusland, Ukraine og England. Vi køber årskvier, drægtige kvier samt kødkvæg til export. Vi er et dansk firma med erfaringer indenfor kvæg import og kvæg export. Hvis du vil sælger dine dyre til export marked så er det os du skla kontakte-

 3. SNAIL IVOIRE

  Elfenbenskysten

 4. AMIPLAY SP. Z O.O.

  Polen

 5. FERME SNAILSECO

  Belarus

 1. WEITRANS HOLDING B.V.

  Holland

 2. EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY

  Tyrkiet

 1. GANADOS RUIGAN S.L

  Spanien

 2. ENKA TARIM

  Marokko

 3. KALKAN GENETIK HAYVANCILIK VE TARIM ÜRÜN EXPORT IMPORT .LTD

  Tyrkiet

 4. DANISH LIVESTOCK EXPORT A/S

  Danmark

 5. GREEN SHELL PC

  Grækenland

 6. SOPZ LTD

  Rusland

 7. OOO SIBARIS

  Rusland

 8. ROTECNA, S.A.

  Spanien

 1. LUCASK9

  Polen

 2. NEMEGHEER

  Belgien

 3. ACO FUNKI

  Frankrig

 4. LYSOFORM VETFARM GMBH

  Tyskland

 5. WEGER ITALY GMBH

  Italien

 6. AGROVITA

  Ukraine

 7. BREEDERS OF DENMARK A/S

  Danmark

 8. KOSSEN LIVESTOCK GMBH

  Tyskland

 9. PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L.

  Spanien

 10. KOSOGLOU S.A.

  Grækenland

Filtre

Resultater for

Kvæg - import - eksport - Import eksport

Antal resultater

7.348 virksomheder