• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kunstnerisk støbejernsarbejde

Resultater for

Kunstnerisk støbejernsarbejde - Import eksport

 1. INOXYDA SA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Inoxyda er et sandstøberi til tekniske emner i store størrelser (5m x 5m – 50 To) i korrosionsbestandige legeringer: cuproaluminium eller -bronze. Inoxyda fremstiller normaliserede legeringer samt specifikke cuproaluminiumslegeringer: Inoxyda 53H / 3P: støbte emner, Inoxyda 53 AMA: umagnetiske anvendelser-Inoxyda 154: høj modstandsdygtighed. Inoxydas ekspertise inden for store størrelser gør det muligt at fremstille alle tekniske emner til armatur, pumper, turbiner osv

 2. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  La Fonderie SRI, som ligger i Commentry, fremstiller alle typer emner til alle aktivitetssektorer, sandstøbning selvhærdende i ren kobber, kobber strukturel hærdning, cuproaluminium, bronze med tin, bronze med bly, bronze. HRSaint Rémy Industrie (SRI) har et bearbejdningsværksted, som er under konstant udvikling. Virksomheden er således i stand til at levere færdige og testede produkter til vores kunder, som har en og samme kontakt og en reference

 3. COMERCIAL DE FUNDICIONES GALIPORT

  Spanien

  Comercial de Fundiciones Galiport S.L.U. er en virksomhed, som fremstiller produkter af eget design. Produkterne er fremstillet i ædle materialer som f.eks. jern, aluminium, bronze, sølv, guld og harpiks. Elegant, tilpasset og personliggjort færdigbehandling.

 4. FOND-REC SNC DI RECULIANI A. E C.

  Italien

  Fond-Rec er et kunststøberi, der fremstiller komponenter til lysarmatur i messing. I dag tilbyder de en kollektion, der er karakteriseret af klassisk og moderne design med en virkelig misundelsesværdig værdi. I tillæg til fremstilling af komponenter til elegante lysekroner i messing producerer Fond-Rec også støbeprodukter i messing til svejsning (tange og klemskruer til svejsning), ventiler til vand og gas og selvspædende pumper.

 5. CASTING HOUSE

  Belgien

  Virksomheden CASTING HOUSE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde branchen. Den opererer også inden for Støbejernselementer, Antikviteter, Låse, bolte og nøgler, Støbejernselementer, Antikviteter, Låse, bolte og nøgler, og mikrofusion med voksudsmeltning brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ANDREW WEBB

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ANDREW WEBB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde branchen. Den opererer også inden for Skulpturer, Smedejern, kunstnerisk, bearbejdning af metal, Skulpturer, og Smedejern, kunstnerisk brancherne. Den er baseret i West Sussex, Det Forenede Kongerige.

 2. FUNDIRMETAL AMANDO SL

  Spanien

  Virksomheden FUNDIRMETAL AMANDO SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde branchen. Den opererer også inden for støbejern, smedning, bronzeskulptur, og byplanlægning brancherne. Den er baseret i Alcantarilla-Murcia, Spanien.

 3. URBAN CASTING

  Tyrkiet

  Virksomheden URBAN CASTING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde branchen. Den opererer også inden for Støbejernselementer, Støbejernselementer, mandehul, og natursten brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. LLC FOUNDRY FACTORY SYMBOL

  Ukraine

  Virksomheden LLC FOUNDRY FACTORY SYMBOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trapper, spiral- branchen. Den opererer også inden for kunstnerisk støbejernsarbejde, havegrill, og grill til trækul brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 5. KURAL DÖKÜM

  Tyrkiet

  Virksomheden KURAL DÖKÜM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde branchen. Den opererer også inden for havemøbler i metal, belysning udendørs og i haven, udstyr, etablering af parker, haver og terrasser, og havefontæner brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 1. TTM

  Tunisien

  Virksomheden TTM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde branchen. Den opererer også inden for produkter til støberi, kunst og dekoration brancherne. Den er baseret i Sfax-El Hencha, Tunisien.

 2. FONDERIE RENOUARD

  Frankrig

  Virksomheden FONDERIE RENOUARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den opererer også inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde, Støbning af specialstål og ædelstål, Kunstnerisk støbejernsarbejde, præcisionsstøbning, Støbning af specialstål og ædelstål, og produkter til støberi, kunst og dekoration brancherne. Den er baseret i Heric, Frankrig.

 1. SOCIETE NOUVELLE FODOR

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE NOUVELLE FODOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde, Kunstnerisk støbejernsarbejde, og dekorative låse brancherne. Den er baseret i Port-Sur-Saone, Frankrig.

 2. ART & TECHNIQUE SPRL

  Belgien

  Virksomheden ART & TECHNIQUE SPRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde, Kunstnerisk støbejernsarbejde, kunstnerisk reproduktion, reproduktion tegninger, og kunstreproduktioner brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 3. ATELIER D'ART ERIC KLEIN

  Frankrig

  Virksomheden ATELIER D'ART ERIC KLEIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde branchen. Den er baseret i Nieulle Sur Seudre, Frankrig.

 4. MASSARD

  Luxembourg

  Virksomheden MASSARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde branchen. Den opererer også inden for Jern- og stålindustrien og støberier - maskiner og installationer, Støbejernselementer, Jern- og stålindustrien og støberier - maskiner og installationer, Låse i rustfrit stål, Metalkonstruktioner, og Støbejernselementer brancherne. Den er baseret i Kayl, Luxembourg.

 5. FONDERIE VINCENT

  Frankrig

  Virksomheden FONDERIE VINCENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for Råjern og specialjern, Kunstnerisk støbejernsarbejde, Råjern og specialjern, Metalforarbejdning, og Kunstnerisk støbejernsarbejde brancherne. Den er baseret i Brignais, Frankrig.

 6. FONDERIE DE BRONZE LAURAGAISE

  Frankrig

  Virksomheden FONDERIE DE BRONZE LAURAGAISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde, Kunstnerisk støbejernsarbejde, Bronzestøberi, fremstilling af møbler, og bronzeskulptur brancherne. Den er baseret i Blan, Frankrig.

 7. FONDERIE DE BRONZE ET ART LAMBERT

  Frankrig

  Virksomheden FONDERIE DE BRONZE ET ART LAMBERT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde, Bronzestøberi, Kunstnerisk støbejernsarbejde, og Støbeelementer brancherne. Den er baseret i Luxeuil-Les-Bains, Frankrig.

 8. ART CASTING

  Belgien

  Virksomheden ART CASTING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forretningsgaver branchen. Den opererer også inden for Støberier - kobber, bronze og messing, Støberier - kobber, bronze og messing, medaljer, overkroppe, og kunstnerisk støbejernsarbejde brancherne. Den er baseret i Oudenaarde, Belgien.

 1. FONDERIE D'ART PHILIPPE MACHERET

  Frankrig

  Virksomheden FONDERIE D'ART PHILIPPE MACHERET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde, Kunstnerisk støbejernsarbejde, Bronzestøberi, og dekoration brancherne. Den er baseret i Montfort-Le-Gesnois, Frankrig.

 2. BRONCES FERNANDO EGEA MUÑOZ

  Spanien

  Virksomheden BRONCES FERNANDO EGEA MUÑOZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde branchen. Den opererer også inden for Gevindskæring i stål og metaller, og brændere til komfurer brancherne. Den er baseret i Lucena, Spanien.

 3. FONDERIE EMILE GODARD

  Frankrig

  Virksomheden FONDERIE EMILE GODARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde branchen. Den opererer også inden for Medaljer og trofæer, mindre restaurationer, fabrikant af statuer og skulpturer, og Medaljer og trofæer brancherne. Den er baseret i Bagneux, Frankrig.

 4. P.W. AL-POL

  Polen

  Virksomheden P.W. AL-POL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde branchen. Den opererer også inden for Havetilbehør, lamper, Ikke-jernholdige metalsandstøbning, Havetilbehør, og støbning af legeringer brancherne. Den er baseret i Bydgoszcz, Polen.

 5. KUNSTGIESSEREI CHRISTOPH PASCH

  Tyskland

  Virksomheden KUNSTGIESSEREI CHRISTOPH PASCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Stål, Råjern og specialjern, Kobber og kobberlegeringer, Kunstnerisk støbejernsarbejde, Stål, Råjern og specialjern, Kobber og kobberlegeringer, og Kunstnerisk støbejernsarbejde brancherne. Den er baseret i Kempen, Tyskland.

 6. WB WHITE FOUNDRY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WB WHITE FOUNDRY, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde, Jernstøbegods, specialjern, Råjern og specialjern, Rør og slanger, jern-, Kunstnerisk støbejernsarbejde, Jernstøbegods, specialjern, Råjern og specialjern, og Rør og slanger, jern- brancherne. Den er baseret i Brighouse, Det Forenede Kongerige.

 7. KUNSTGIESSEREI STRASSACKER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KUNSTGIESSEREI STRASSACKER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde branchen. Den opererer også inden for Bronze, aluminium, Bronze, og hellige objekter brancherne. Den er baseret i Süssen, Tyskland.

 8. FUNDICIÓN HERMANOS OLIVA

  Spanien

  Virksomheden FUNDICIÓN HERMANOS OLIVA, der opererer inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde branchen. Den opererer også inden for Støberier, aluminium, Støberier, aluminium, voksudsmeltning, kobber, og bronze brancherne. Den er baseret i San Ginés-Alcantarilla-Murcia, Spanien.

 9. FONDA

  Tunisien

  Virksomheden FONDA, er en Underleverandør, der opererer inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde branchen. Den er baseret i Sousse, Tunisien.

 10. MBU METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden MBU METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde branchen. Den er baseret i Sanliurfa, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis