• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kunstige planter

Resultater for

Kunstige planter - Import eksport

 1. SAS ELEMENT VEGETAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAS ELEMENT VEGETAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Kunstige planter branchen. Den opererer også inden for Stabiliserede planter, kunstige blomster, Stabiliserede planter, kunstigt træ, og kunstigt bambus brancherne. Den er baseret i Combaillaux, Frankrig.

 2. BELLA PLANTA KUNSTPFLANZEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BELLA PLANTA KUNSTPFLANZEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kunstige planter branchen. Den er baseret i Jüchen, Tyskland.

 3. UDO FRANZEN / MEDITERRANER BAUSTOFFSERVICE UND HANDELSAGENTUR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden UDO FRANZEN / MEDITERRANER BAUSTOFFSERVICE UND HANDELSAGENTUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstige planter branchen. Den er baseret i Westerstede, Tyskland.

 4. GKR GERMANY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GKR GERMANY GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kunstige planter branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 5. EUROFLORA SRL

  Italien

  Foreningen har i mere end 30 år været førende inden for engrossalg af blomster, tørrede blomster, kunstige blomster, tilbehør, diverse artikler samt planter. Besøg vores nye websted www.planet.euroflorasrl.it, der udelukkende omhandler planlægning af bryllupper og med visuelle designere, hvor man finder et stort udvalg af genstande, slik og tilbehør for at organisere uforglemmelige begivenheder.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CARLO CIVERA GIARDINI VERTICALI ARTIFICIALI, PIANTE E FIORI ARTIFICIALI, QUADRI DI LICHENI (MOSS)

  Italien

  Virksomheden CARLO CIVERA GIARDINI VERTICALI ARTIFICIALI, PIANTE E FIORI ARTIFICIALI, QUADRI DI LICHENI (MOSS), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstige planter branchen. Den opererer også inden for kunstige blomster brancherne. Den er baseret i Brescia, Italien.

 2. LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO

  Italien

  Virksomheden LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stabiliserede planter branchen. Den opererer også inden for Kunstige planter, og Kunstige planter brancherne. Den er baseret i Andria, Italien.

 3. COOLPLANT BV

  Holland

  Virksomheden COOLPLANT BV, er en Multi-Category, der opererer inden for Kunstige planter branchen. Den er baseret i Joure, Holland.

 4. BIFORES

  Belarus

  Virksomheden BIFORES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstige planter branchen. Den opererer også inden for kunstige juletræer brancherne. Den er baseret i Dzerzhinsk, Belarus.

 5. OASIS DECOR, C.B.

  Spanien

  Virksomheden OASIS DECOR, C.B., er en Distributør, der opererer inden for Tørrede blomster, planter og frugter branchen. Den opererer også inden for kunstige blomster, kunstige planter, og kunstigt bambus brancherne. Den er baseret i Benidorm, Spanien.

 1. ARTIPLANTES - PLANTES ARTIFICIELLES

  Frankrig

  Virksomheden ARTIPLANTES - PLANTES ARTIFICIELLES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstige planter branchen. Den opererer også inden for kunstige blomster, kunstigt træ, og kunstigt bambus brancherne. Den er baseret i Cormelles-Le-Royal, Frankrig.

 2. KVAZAR LTD

  Ukraine

  Virksomheden KVAZAR LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstige planter branchen. Den opererer også inden for kunstige juletræer, og julepynt brancherne. Den er baseret i Gorodok, Ukraine.

 1. CASHPO DESIGN

  Tyskland

  Virksomheden CASHPO DESIGN, er en Detailsalg, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for Kunstige planter, blomsterkasser, og Kunstige planter brancherne. Den er baseret i Königs Wusterhausen, Tyskland.

 2. MAXIFLEUR KUNSTPFLANZEN

  Holland

  Virksomheden MAXIFLEUR KUNSTPFLANZEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Kunstige planter branchen. Den opererer også inden for dekorationer brancherne. Den er baseret i Aalsmeer, Holland.

 3. RENQIU TIANMAI IMPORT AND EXPORT TRADING CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden RENQIU TIANMAI IMPORT AND EXPORT TRADING CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstige planter branchen. Den opererer også inden for pakninger mod gennemtræk, og gulvbelægninger i PVC brancherne. Den er baseret i Renqiu, Kina.

 4. EDOFLOR NEWCO S.L.U

  Spanien

  Virksomheden EDOFLOR NEWCO S.L.U, er en Engrossalg, der opererer inden for Kunstige planter branchen. Den er baseret i Molins De Rei, Spanien.

 5. ARTI FLEUR DECO

  Belgien

  Virksomheden ARTI FLEUR DECO, er en Engrossalg, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planter, Kunstige planter, blomsterkroner, Planter, Kunstige planter, og blomsterdekoration brancherne. Den er baseret i Oostende, Belgien.

 6. DARDEN, LDA.

  Portugal

  Virksomheden DARDEN, LDA., er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede blomster, planter og frugter branchen. Den opererer også inden for kunstige blomster og planter, kunstige planter, og kunstigt bambus brancherne. Den er baseret i Lisboa, Portugal.

 7. VRANCKX

  Belgien

  Virksomheden VRANCKX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tørrede blomster, planter og frugter branchen. Den opererer også inden for kunstige planter, kunstige blomster og planter, blomsterdekoration, og kunstige blomster brancherne. Den er baseret i Vilvoorde, Belgien.

 8. MT-RENT

  Belgien

  Virksomheden MT-RENT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Telte og markiser branchen. Den opererer også inden for udlejning af telte, og kunstige planter brancherne. Den er baseret i Aarschot, Belgien.

 1. FLORA WORLD

  Belgien

  Virksomheden FLORA WORLD, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede blomster, planter og frugter branchen. Den opererer også inden for kunstige planter, kunstige blomster og planter, kunstige blomster, og Kunstige planter og blomster brancherne. Den er baseret i Berlaar, Belgien.

 2. DE TUINEN VAN

  Holland

  Virksomheden DE TUINEN VAN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for inden- og udendørsplanter, stueplanter, planter i akvakultur, og kunstige planter brancherne. Den er baseret i Amsterdam, Holland.

 3. FLOWERS & PLANTS CO.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FLOWERS & PLANTS CO., er en Detailsalg, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for blomsterdekorationer, forestillinger til bryllupper, og kunstige planter brancherne. Den er baseret i Kensington-London, Det Forenede Kongerige.

 4. BLUMENTHAL JARDINAGE & HYDROCULTURE

  Luxembourg

  Virksomheden BLUMENTHAL JARDINAGE & HYDROCULTURE, er en Detailsalg, der opererer inden for Gartneri og havebrug - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Hydrokultur, udstyr og materiel, Kunstige planter, Grundgravningsarbejde, Hydrokultur, udstyr og materiel, Kunstige planter, og Grundgravningsarbejde brancherne. Den er baseret i Hivange, Luxembourg.

 5. KUNSTPALM.NL

  Holland

  Virksomheden KUNSTPALM.NL, er en Detailsalg, der opererer inden for Tørrede blomster, planter og frugter branchen. Den opererer også inden for kunstige blomster og planter, og kunstige planter brancherne. Den er baseret i Lage Mierde, Holland.

 6. FLEURSTYLE

  Holland

  Virksomheden FLEURSTYLE, er en Detailsalg, der opererer inden for Tørrede blomster, planter og frugter branchen. Den opererer også inden for kunstige planter, og kunstige blomster brancherne. Den er baseret i Hoogezand, Holland.

 7. STYLEGREEN SCHWEIZ

  Schweiz

  Virksomheden STYLEGREEN SCHWEIZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vægtæpper, håndlavede branchen. Den opererer også inden for blomster og planter engros, grønne planter, kunstige planter, og Tørrede planter brancherne. Den er baseret i Lostorf, Schweiz.

 8. ESTHER DECOSTER

  Holland

  Virksomheden ESTHER DECOSTER, er en Detailsalg, der opererer inden for Kunstige planter branchen. Den er baseret i Ter Aar, Holland.

 9. DAMLA ÇIÇEKÇILIK

  Tyrkiet

  Virksomheden DAMLA ÇIÇEKÇILIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstige planter branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 10. EASYPLANTS KUNSTPLANTEN

  Holland

  Virksomheden EASYPLANTS KUNSTPLANTEN, er en Detailsalg, der opererer inden for Kunstige planter branchen. Den er baseret i Ossendrecht, Holland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis