• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kunstgødning

Resultater for

Kunstgødning - Import eksport

 1. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Smolnefteorgsintez LLC er en af de største virksomheder i Smolensk oblast, som arbejder inden for eksport af petroleum og kemiske produkter; de har en vigtig rolle i de omkringliggende regioner når det kommer til markedet for petroleumprodukter. Produkternes høje kvalitet gør det muligt at eksportere dem. Vi arbejder både på det russiske marked og i omkringliggende og udenlandske lande. Alle markedsførte produkter er certificeret. Produkterne sendes via jernbane, vand og vej. For at garantere at vores partnere modtager produkterne, udfører vi en garanti via et garantibrev. Det er muligt at afvise betaling af eksportforsendelse vha. Joint Stock Company "Russian Agency for Export Credit and Investment Insurance".

  Hjemmeside Open In New icon
 2. TECNOBELL SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Tecnobell er resultatet af den lange erfaring fra personer, der har dedikeret deres liv til at forstå og imødekomme landbrugets reelle behov ved at skabe produkter med lav miljøpåvirkning, der respekterer naturen og menneskers sundhed. Missionen har til formål at støtte med en særlig næring, der er resultatet af en konstant forskning og udvikling, alle afgrødernes fænologiske faser for at sikre forbrugeren sundere og renere fødevarer. Tecnobell er specialiseret i at udvikle økologiske produkter. Vores innovative laboratorieudstyr, mineralske og vegetabilske råvarer med høj renhed kombineret med vores knowhow er grundlaget for specielle produkter, som bliver præcisionsredskaber mellem hænderne på de, der skal finde den rigtige balance mellem kvantitet og kvalitetsproduktion uden at gå på kompromis med bæredygtig udvikling, der effektivt skal imødekomme en voksende global efterspørgsel efter mad.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. FARMA EXPORT

  Italien

  Verified by Europages badge

  Virksomheden Farma Export, der er grundlagt af Pietro Compierchio i 2013 og med hovedsæde i Via Manfredonia i Cerignola (FG), har i flere år produceret, forhandlet og distribueret plantebeskyttelsesmidler til anvendelse i landbruget. Takket være virksomhedens løbende forskning kan den garantere de bedste produktionsydelser og høj produktkvalitet ved kun at anvende biologiske stoffer, som kan optimere enhver dyrknings- og jordtype.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. XEM ABONOS, S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 5. RASENLAND PATTENSEN FREIHERR KNIGGE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. LEMCORE B.V.

  Holland

  Verified by Europages badge
 2. SOLVAY

  Belgien

  Solvay tilbyder en bred vifte af produkter, der bidrager til at forbedre livskvaliteten og kundernes ydeevne på markedet for forbrugsgoder, byggeri, automobiler, energi, vand, miljø og elektronik. SOLVAY Chemicals er verdens største producent af kalcineret soda, hydrogenperoxid og natriumbikarbonat. Firmaet er også global leder i specialiteter som fluor kemikalier. SOLVAY Plastics er verdens førende producent af specialkemikalier polymerer og vinyler, og har det største udvalg i plast. SOLVAY Rhodia er en af ​​verdens førende inden for udvikling og produktion af specialkemikalier og tilføjer merværdi til produkterne og optimale løsninger til forskelligartede markeder, herunder bilindustrien, elektronik, smags-og duftstoffer, sundhed, personlig plej og hjemmepleje, forbrugsgoder og industrielle goder.

 3. PRODUCTION COMPANY PLATFORMA (PLATFORMEKS LLC)

  Rusland

  Produktionsvirksomheden Platforma sælger petrokemikalier og leverer kemiske gødningsmidler til industrien og fødevarebranchen fra de største producenter i Rusland, Kina og Europa. Virksomheden er leverandør af råmaterialer og derivater fra organisk og uorganisk kemi: industrielle kemikalier (blødgøringsmidler, sulfaminsyre, kølevæske og råmaterialer til produktion osv.); fødevarekemikalier (natriumbenzoat, bagepulver osv.); fodertilsætning og gødningsmidler (kobbersulfat, kaustisk soda osv.). Produktionsvirksomheden Platforma har leveret et stort udvalg af kemiske produkter inden for eksport og import siden 2007. Alle kemikalier er kvalitetscertificeret og overholder de internationale standarder. Produkterne indpakkes i henhold til kundernes specifikationer, enten i beholdere, tønder, kubiske IBC'er, tankvogne, poser. Levering af importerede eller indenlandske råmaterialer som ikke er angivet i kataloget, er tilgængelig ved at afgive en produktionsordre ved produktionsanlæggene. Der gives rabat for bulkordrer.

 4. HYDRO FERT SRL

  Italien

  Vi gør landbruget til midtpunkt for alt. Det gør vi med vores specielle gødninger, udtænkt til enhver type dyrkning og terrænjordbund: Vækstfremmemidler, Modstandsgivere, Mikro- og Makroelementer, Gødningsvanding, Grundgødning og Hjælpestoffer. Hensigten er at hjælpe landmændene med at forbedre afgrødernes kvalitet og produktivitet.

 5. PAVONI & C. SPA

  Italien

  Virksomheden distribuerer primært plantelægemidler (den har i 39 år repræsenteret ICI Plant Protection på Sicilien). I begyndelsen af ​​70'erne bliver det et SpA og oprettede sin første fabrik for at begynde at producere specialgødning. Det var Pavoni&C Spa, som indførte gødning på Sicilien, såsom kaliumnitrat, ureafosfat, magnesiumnitrat og distribution af opløselige NPK-formuleringer til gødevanding og bladbesprøjtning.

 1. ZAKŁADY AZOTOWE W TARNOWIE-MOŚCICACH S.A.

  Polen

  Azoty Tarnów er et pålideligt og anerkendt selskab, der er bygget op omkring evnen til at skabe varige forretningsforbindelser baseret på partnerskab og gensidig forståelse af behov. Selskabet fremstiller, tilbyder serviceydelser og handel med byggematerialer, råvarer til produktion og mineralsk gødning. Azoty Tarnów er integreret producent af polyamid 6 (PA6) med varenavnet Tarnamid ®.

 2. VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI

  Tyrkiet

 3. ATOM-NK

  Rusland

 4. AGROFEED TARIM GIDA INS LTD STI

  Tyrkiet

 5. DERETIL AGRONUTRITIONAL

  Spanien

 6. ODES KÜKÜRT

  Tyrkiet

 7. PARTNER PF

  Ukraine

 8. BIOGREEN AGRO

  Tyrkiet

 9. PETCHEM SARL

  Schweiz

 10. OCI NITROGEN

  Holland

 1. HABCO D.O.O.

  Slovenien

 2. CROP CARE S.L.

  Spanien

 3. COMERCIAL MIDA AGROTIENDAS

  Spanien

 4. WONDER LLC (PRODUCTEUR ENGRAIS FOLIAIRES EXPORT)

  Ukraine

 5. FERTILEX INTERNACIONAL SL

  Spanien

 6. KAPROS CHARALAMPOS AND PARTNERS CO

  Grækenland

 7. DOGAL KIMYEVI MADDELER VE ZIRAI ILACLAR SAN. VE TIC. A.S.

  Tyrkiet

 8. BATI BURO DIS TICARET ANONIM SIRKETI

  Tyrkiet

 9. DR. GREEN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

  Polen

 10. AGRICULTURAL PHARMACY RAS

  Serbien