• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kunstgødning

Resultater for

Kunstgødning - Import eksport

 1. TECNOBELL SRL

  Italien

  Tecnobell er resultatet af den lange erfaring fra personer, der har dedikeret deres liv til at forstå og imødekomme landbrugets reelle behov ved at skabe produkter med lav miljøpåvirkning, der respekterer naturen og menneskers sundhed. Missionen har til formål at støtte med en særlig næring, der er resultatet af en konstant forskning og udvikling, alle afgrødernes fænologiske faser for at sikre forbrugeren sundere og renere fødevarer. Tecnobell er specialiseret i at udvikle økologiske produkter. Vores innovative laboratorieudstyr, mineralske og vegetabilske råvarer med høj renhed kombineret med vores knowhow er grundlaget for specielle produkter, som bliver præcisionsredskaber mellem hænderne på de, der skal finde den rigtige balance mellem kvantitet og kvalitetsproduktion uden at gå på kompromis med bæredygtig udvikling, der effektivt skal imødekomme en voksende global efterspørgsel efter mad.

 2. FARMA EXPORT

  Italien

  Virksomheden Farma Export, der er grundlagt af Pietro Compierchio i 2013 og med hovedsæde i Via Manfredonia i Cerignola (FG), har i flere år produceret, forhandlet og distribueret plantebeskyttelsesmidler til anvendelse i landbruget. Takket være virksomhedens løbende forskning kan den garantere de bedste produktionsydelser og høj produktkvalitet ved kun at anvende biologiske stoffer, som kan optimere enhver dyrknings- og jordtype.

 3. AGRIFLUIDE S.L.

  Spanien

  Agrifluide er en virksomhed dedikeret til produktion og markedsføring af flydende gødning, med mere end 40 års erfaring. Vores mangeårige erfaring med håndtering af flydende gødning, de nye fremskridt inden for kemiteknik og den mest avancerede teknologi gør, at vi fortsat er en af ​​de førende virksomheder i landbrugssektoren. Agrifluide produkter har en differentierende komponent, der er PHC, en vigtig stimulans i den vegetative udvikling af planten. Det er en organo-mineralforbindelse, eksklusiv for Grupo Agrifluide, hvis hovedbestanddel er polyhydroxycarboxylsyre eller organiske syrer (henholdsvis fulvinsyre eller humussyre) med lav molekylvægt og øjeblikkelig agronomisk virkning. Blandt fordelene ved PHC skiller følgende sig ud: • Minimerer tab af næringsstoffer. • Maksimerer effektiviteten af ​​gødning • Øger kationbytterkapaciteten • Styrker planten i modgang Takket være vores fire fabrikker (i Sevilla og Albacete) formår Grupo Agrifluide at distribuere mere end 60.000 tons om året. Alle vores produkter kan distribueres i pakker med: • 1000 liter • 20 liter • 10 liter • 5 liter

 4. XEM ABONOS, S.L.

  Spanien

 5. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Portugal

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LEMCORE B.V.

  Holland

 2. RASENLAND PATTENSEN FREIHERR KNIGGE GMBH

  Tyskland

 3. PRODUCTION COMPANY PLATFORMA (PLATFORMEKS LLC)

  Rusland

  Produktionsvirksomheden Platforma sælger petrokemikalier og leverer kemiske gødningsmidler til industrien og fødevarebranchen fra de største producenter i Rusland, Kina og Europa. Virksomheden er leverandør af råmaterialer og derivater fra organisk og uorganisk kemi: industrielle kemikalier (blødgøringsmidler, sulfaminsyre, kølevæske og råmaterialer til produktion osv.); fødevarekemikalier (natriumbenzoat, bagepulver osv.); fodertilsætning og gødningsmidler (kobbersulfat, kaustisk soda osv.). Produktionsvirksomheden Platforma har leveret et stort udvalg af kemiske produkter inden for eksport og import siden 2007. Alle kemikalier er kvalitetscertificeret og overholder de internationale standarder. Produkterne indpakkes i henhold til kundernes specifikationer, enten i beholdere, tønder, kubiske IBC'er, tankvogne, poser. Levering af importerede eller indenlandske råmaterialer som ikke er angivet i kataloget, er tilgængelig ved at afgive en produktionsordre ved produktionsanlæggene. Der gives rabat for bulkordrer.

 4. SOLVAY

  Belgien

  Solvay tilbyder en bred vifte af produkter, der bidrager til at forbedre livskvaliteten og kundernes ydeevne på markedet for forbrugsgoder, byggeri, automobiler, energi, vand, miljø og elektronik. SOLVAY Chemicals er verdens største producent af kalcineret soda, hydrogenperoxid og natriumbikarbonat. Firmaet er også global leder i specialiteter som fluor kemikalier. SOLVAY Plastics er verdens førende producent af specialkemikalier polymerer og vinyler, og har det største udvalg i plast. SOLVAY Rhodia er en af ​​verdens førende inden for udvikling og produktion af specialkemikalier og tilføjer merværdi til produkterne og optimale løsninger til forskelligartede markeder, herunder bilindustrien, elektronik, smags-og duftstoffer, sundhed, personlig plej og hjemmepleje, forbrugsgoder og industrielle goder.

 5. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Rusland

  Smolnefteorgsintez LLC er en af de største virksomheder i Smolensk oblast, som arbejder inden for eksport af petroleum og kemiske produkter; de har en vigtig rolle i de omkringliggende regioner når det kommer til markedet for petroleumprodukter. Produkternes høje kvalitet gør det muligt at eksportere dem. Vi arbejder både på det russiske marked og i omkringliggende og udenlandske lande. Alle markedsførte produkter er certificeret. Produkterne sendes via jernbane, vand og vej. For at garantere at vores partnere modtager produkterne, udfører vi en garanti via et garantibrev. Det er muligt at afvise betaling af eksportforsendelse vha. Joint Stock Company "Russian Agency for Export Credit and Investment Insurance".

 1. PAVONI & C. SPA

  Italien

  Virksomheden distribuerer primært plantelægemidler (den har i 39 år repræsenteret ICI Plant Protection på Sicilien). I begyndelsen af ​​70'erne bliver det et SpA og oprettede sin første fabrik for at begynde at producere specialgødning. Det var Pavoni&C Spa, som indførte gødning på Sicilien, såsom kaliumnitrat, ureafosfat, magnesiumnitrat og distribution af opløselige NPK-formuleringer til gødevanding og bladbesprøjtning.

 2. VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI

  Tyrkiet

 1. POLYPLASTAMBALAJ

  Tyrkiet

 2. OGSAS ORGANIK GÜBRE SAN. A.S.

  Tyrkiet

 3. AGROFEED TARIM GIDA INS LTD STI

  Tyrkiet

 4. DERETIL AGRONUTRITIONAL

  Spanien

 5. BEKATA EXPORT IMPORT LIMITED

  Tyrkiet

 6. KÜKÜRT VE ÜRE 46

  Tyrkiet

 7. PARTNER PF

  Ukraine

 8. PETCHEM SARL

  Schweiz

 1. BIOGREEN AGRO

  Tyrkiet

 2. MAX ITHALAT IHRACAT

  Tyrkiet

 3. ASANTA TARIM

  Tyrkiet

 4. NAVSCAPE INTERMED SRL

  Rumænien

 5. KELEWELL TRADING GMBH

  Tyskland

 6. CROP CARE S.L.

  Spanien

 7. DR. GREEN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

  Polen

 8. HELM AG

  Tyskland

 9. ALMAZ-M

  Ukraine

 10. KAPROS CHARALAMPOS AND PARTNERS CO

  Grækenland