• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kunstgødning

Resultater for

Kunstgødning - Import eksport

 1. TECNOBELL SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Tecnobell er resultatet af den lange erfaring fra personer, der har dedikeret deres liv til at forstå og imødekomme landbrugets reelle behov ved at skabe produkter med lav miljøpåvirkning, der respekterer naturen og menneskers sundhed. Missionen har til formål at støtte med en særlig næring, der er resultatet af en konstant forskning og udvikling, alle afgrødernes fænologiske faser for at sikre forbrugeren sundere og renere fødevarer. Tecnobell er specialiseret i at udvikle økologiske produkter. Vores innovative laboratorieudstyr, mineralske og vegetabilske råvarer med høj renhed kombineret med vores knowhow er grundlaget for specielle produkter, som bliver præcisionsredskaber mellem hænderne på de, der skal finde den rigtige balance mellem kvantitet og kvalitetsproduktion uden at gå på kompromis med bæredygtig udvikling, der effektivt skal imødekomme en voksende global efterspørgsel efter mad.

 2. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  Skandikem er en førende global leverandør af specialiserede kemiske opløsninger til forskellige industrier. Med en forpligtelse til innovation og bæredygtighed, tilbyder vi et omfattende udvalg af førsteklasses kemikalier og tjenester, som er skræddersyet til at møde vores kunders unikke behov. Vores virksomhed er bygget på fundamentet af ekspertise, pålidelighed og kundetilfredshed. Hos Skandikem forstår vi vigtigheden af kemikalier til at fremme fremskridt på tværs af flere sektorer. Vores alsidige portefølje omfatter områder som farmaceutikal, personlig pleje, industriel fremstilling, landbrug og meget mere. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at udvikle skræddersyede løsninger som forbedrer deres processer, forbedrer effektivitet og fremmer vækst. Innovation er grundstenen i vores drift. Vi investerer i banebrydende forskning og udvikling, for at holde os opdateret med de seneste kemiske udviklinger. Ved kontinuerligt at udforske nye muligheder og skubbe grænserne, arbejder vi på at udvikle bæredygtige og miljøvenlige løsninger som passer til de altid udviklende behov fra de brancher som vi leverer til. Vores globale tilstedeværelse betyder, at vi kan levere til kunder over hele verden. Med et robust forsyningskædenetværk og effektive distributionskanaler, leverer vi vores produkter hurtigt og pålideligt, uanset de geografiske grænser. Skandikem er stolte over at bidrage til vores kunders succes og vækst, både lokalt og internationalt.

 3. JADAM

  Portugal

  Verified by europages badge

  JADAM er et registreret brand under Wizard Puzzle-Unipessoal LDA, en virksomhed der specialiserer sig i lagerdistribution, og forbinder internationale producenter af kemiske råmaterialer med kunder på det lokale marked og producenter af det endelige produkt. Vi leverer fosfatsten, natriumkarbonat, kaustisk sodaflager, saltsyre, natriumhypochlorit, N46 urinstofgødning, tredobbelt superfosfat (TSP), svovl og mere. Gennemse vores katalog for at læse mere om hvilke produkter vi tilbyder

 4. ATMOSFER MACHINERY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ATMOSFER MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vanddestilleringsudstyr, Kemikalier - import-eksport, Kunstgødning, Kemi - rå- og biprodukter, Smørefedt, industrielt, Vandrensningsprodukter, Afsaltningsanlæg for havvand, Vanddestilleringsudstyr, og homogenisatorer brancherne. Den er baseret i Etimesgut/ankara, Tyrkiet.

 5. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA, er en Multi-Category, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for Vine, Kemikalier - import-eksport, Kemi - rå- og biprodukter, kemikalier til medicinalindustrien, rødvine, kemiske tilsætningsstoffer til fødevareindustri og konservesindustri, kemiske tilsætningsstoffer, rosévin, og skummende brancherne. Den er baseret i Azurara, Portugal.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. XEM ABONOS, S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden XEM ABONOS, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for surhedsregulerende middel, organisk gødning, insektgifte til jordbund og miljø, gødning, oligo-mineral, svampedræbende midler til jordbund og miljø, gødning, aminosyrer, bakteriedræbende midler til jordbund og miljø, og kompensator til jordbund brancherne. Den er baseret i Xeraco (valencia), Spanien.

 2. RASENLAND PATTENSEN FREIHERR KNIGGE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RASENLAND PATTENSEN FREIHERR KNIGGE GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den er baseret i Pattensen, Tyskland.

 3. LEMCORE B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LEMCORE B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den er baseret i Amsterdam, Holland.

 4. AGRIFLUIDE S.L.

  Spanien

  Agrifluide er en virksomhed dedikeret til produktion og markedsføring af flydende gødning, med mere end 40 års erfaring. Vores mangeårige erfaring med håndtering af flydende gødning, de nye fremskridt inden for kemiteknik og den mest avancerede teknologi gør, at vi fortsat er en af ​​de førende virksomheder i landbrugssektoren. Agrifluide produkter har en differentierende komponent, der er PHC, en vigtig stimulans i den vegetative udvikling af planten. Det er en organo-mineralforbindelse, eksklusiv for Grupo Agrifluide, hvis hovedbestanddel er polyhydroxycarboxylsyre eller organiske syrer (henholdsvis fulvinsyre eller humussyre) med lav molekylvægt og øjeblikkelig agronomisk virkning. Blandt fordelene ved PHC skiller følgende sig ud: • Minimerer tab af næringsstoffer. • Maksimerer effektiviteten af ​​gødning • Øger kationbytterkapaciteten • Styrker planten i modgang Takket være vores fire fabrikker (i Sevilla og Albacete) formår Grupo Agrifluide at distribuere mere end 60.000 tons om året. Alle vores produkter kan distribueres i pakker med: • 1000 liter • 20 liter • 10 liter • 5 liter

 5. SOLVAY

  Belgien

  Solvay tilbyder en bred vifte af produkter, der bidrager til at forbedre livskvaliteten og kundernes ydeevne på markedet for forbrugsgoder, byggeri, automobiler, energi, vand, miljø og elektronik. SOLVAY Chemicals er verdens største producent af kalcineret soda, hydrogenperoxid og natriumbikarbonat. Firmaet er også global leder i specialiteter som fluor kemikalier. SOLVAY Plastics er verdens førende producent af specialkemikalier polymerer og vinyler, og har det største udvalg i plast. SOLVAY Rhodia er en af ​​verdens førende inden for udvikling og produktion af specialkemikalier og tilføjer merværdi til produkterne og optimale løsninger til forskelligartede markeder, herunder bilindustrien, elektronik, smags-og duftstoffer, sundhed, personlig plej og hjemmepleje, forbrugsgoder og industrielle goder.

 1. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Rusland

  Smolnefteorgsintez LLC er en af de største virksomheder i Smolensk oblast, som arbejder inden for eksport af petroleum og kemiske produkter; de har en vigtig rolle i de omkringliggende regioner når det kommer til markedet for petroleumprodukter. Produkternes høje kvalitet gør det muligt at eksportere dem. Vi arbejder både på det russiske marked og i omkringliggende og udenlandske lande. Alle markedsførte produkter er certificeret. Produkterne sendes via jernbane, vand og vej. For at garantere at vores partnere modtager produkterne, udfører vi en garanti via et garantibrev. Det er muligt at afvise betaling af eksportforsendelse vha. Joint Stock Company "Russian Agency for Export Credit and Investment Insurance".

 2. PRODUCTION COMPANY PLATFORMA (PLATFORMEKS LLC)

  Rusland

  Produktionsvirksomheden Platforma sælger petrokemikalier og leverer kemiske gødningsmidler til industrien og fødevarebranchen fra de største producenter i Rusland, Kina og Europa. Virksomheden er leverandør af råmaterialer og derivater fra organisk og uorganisk kemi: industrielle kemikalier (blødgøringsmidler, sulfaminsyre, kølevæske og råmaterialer til produktion osv.); fødevarekemikalier (natriumbenzoat, bagepulver osv.); fodertilsætning og gødningsmidler (kobbersulfat, kaustisk soda osv.). Produktionsvirksomheden Platforma har leveret et stort udvalg af kemiske produkter inden for eksport og import siden 2007. Alle kemikalier er kvalitetscertificeret og overholder de internationale standarder. Produkterne indpakkes i henhold til kundernes specifikationer, enten i beholdere, tønder, kubiske IBC'er, tankvogne, poser. Levering af importerede eller indenlandske råmaterialer som ikke er angivet i kataloget, er tilgængelig ved at afgive en produktionsordre ved produktionsanlæggene. Der gives rabat for bulkordrer.

 1. PAVONI & C. SPA

  Italien

  Virksomheden distribuerer primært plantelægemidler (den har i 39 år repræsenteret ICI Plant Protection på Sicilien). I begyndelsen af ​​70'erne bliver det et SpA og oprettede sin første fabrik for at begynde at producere specialgødning. Det var Pavoni&C Spa, som indførte gødning på Sicilien, såsom kaliumnitrat, ureafosfat, magnesiumnitrat og distribution af opløselige NPK-formuleringer til gødevanding og bladbesprøjtning.

 2. ZAKŁADY AZOTOWE W TARNOWIE-MOŚCICACH S.A.

  Polen

  Azoty Tarnów er et pålideligt og anerkendt selskab, der er bygget op omkring evnen til at skabe varige forretningsforbindelser baseret på partnerskab og gensidig forståelse af behov. Selskabet fremstiller, tilbyder serviceydelser og handel med byggematerialer, råvarer til produktion og mineralsk gødning. Azoty Tarnów er integreret producent af polyamid 6 (PA6) med varenavnet Tarnamid ®.

 3. MAX ITHALAT IHRACAT

  Tyrkiet

  Virksomheden MAX ITHALAT IHRACAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for organisk gødning, og gødningsstoffer brancherne. Den er baseret i Antakay, Tyrkiet.

 4. VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Naturgødning branchen. Den opererer også inden for kunstgødning, kompost, organisk gødning, og særlige gødningsstoffer brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. KUNERGENE TARIM

  Tyrkiet

  Virksomheden KUNERGENE TARIM, er en Distributør, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Kunstgødning, foder, gødning, Kunstgødning, og Frø til landbruget brancherne. Den er baseret i Nigde, Tyrkiet.

 6. POLYPLASTAMBALAJ

  Tyrkiet

  Virksomheden POLYPLASTAMBALAJ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Kunstgødning, og Kunstgødning brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 7. OGSAS ORGANIK GÜBRE SAN. A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden OGSAS ORGANIK GÜBRE SAN. A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for organisk gødning, økologisk landbrug, adjuvans landbrug, og Havegødning brancherne. Den er baseret i Erzincan, Tyrkiet.

 8. DERETIL AGRONUTRITIONAL

  Spanien

  Virksomheden DERETIL AGRONUTRITIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for jern brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 1. AGROFEED TARIM GIDA INS LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden AGROFEED TARIM GIDA INS LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for organisk gødning brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 2. BEKATA EXPORT IMPORT LIMITED

  Tyrkiet

  Virksomheden BEKATA EXPORT IMPORT LIMITED, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for harpikse indeholdende urinstof, gødning, kemisk svovl, og råsukker brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 3. AGRO BULL PRODUCTS FOR NATURE, S.L.

  Spanien

  Virksomheden AGRO BULL PRODUCTS FOR NATURE, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for Naturgødning, produktion af økologisk gødning, Naturgødning, biostimulater - gødning, og gødning brancherne. Den er baseret i Aielo De Malferti, Spanien.

 4. KÜKÜRT VE ÜRE 46

  Tyrkiet

  Virksomheden KÜKÜRT VE ÜRE 46, er en Engrossalg, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for kemisk svovl brancherne. Den er baseret i Manisa, Tyrkiet.

 5. NANOFARM KIMYA VE TARIM PAZ. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden NANOFARM KIMYA VE TARIM PAZ. SAN. TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for gødning, oligo-mineral, organisk gødning, og krokodilleskindstaske brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 6. AGROALKIMIA

  Spanien

  Virksomheden AGROALKIMIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den er baseret i Adra, Spanien.

 7. PETCHEM SARL

  Schweiz

  Virksomheden PETCHEM SARL, er en Engrossalg, der opererer inden for Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater branchen. Den opererer også inden for kunstgødning, og Plast - råvarer brancherne. Den er baseret i Daillens, Schweiz.

 8. BIOGREEN AGRO

  Tyrkiet

  Virksomheden BIOGREEN AGRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for Sprøjtemidler, fungicider og pesticider, Insektdræbende midler til landbrug, Svampebekæmpelsesmidler og bakteriedræbende midler, og Sprøjtemidler, fungicider og pesticider brancherne. Den er baseret i antalya, Tyrkiet.

 9. FERTIEX

  Spanien

  Virksomheden FERTIEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den er baseret i Don Benito, Spanien.

 10. BATI BURO DIS TICARET ANONIM SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden BATI BURO DIS TICARET ANONIM SIRKETI, er en Distributør, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for grå cement, portlandcement, normal, og haglsukker brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kunstgødning - Import eksport

Antal resultater

594 Virksomheder