• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kulstofstål

Resultater for

Kulstofstål - Import eksport

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Vi er din stålleverandør fra Sauerland. I Sauerland gør man tingene solidt, og således er Flenders virksomhedsfilosofi baseret på fire søjler: Vi er fleksible, serviceorienterede, hurtige og pålidelige! Vi lader os gerne måle ud fra disse attributter. Vi er især stærke, når det gælder små mængder hærdet og uhærdet fjederstål, samt ved mikrolegeret båndstål. De store lagerkapaciteter og de korte leveringstider gør Flender-Stahl til en pålidelig partner for mange stamkunder i Tyskland og Europa. Et ofte overset emne er materialer, som du ikke længere har brug for! Har du brug for plads på dit lager? Flender-Stahl køber coilvarer og pladematerialer - det giver værdifuld lagerplads og rede penge. Giv os blot besked om dine overskudsbeholdninger, så udfærdiger vi et interessant tilbud til dig. Vores produkter: Koldvalset båndstål, varmvalset båndstål, rustfrit byggestål, indsatsstål, fjederbåndstål

 2. NLMK-EUROPE-PLATE

  Belgien

  NLMK Europe - Plate fabrikerer et stort udvalg af stærke metalplader og barrer. Fabrikkens produktionskapacitet er 1, 75 millioner ton stål om året, og dens portefølje af stålrelaterede produkter inkluderer produkter med høj merværdi, såsom hærdet og hærdet stål, værktøjsstål og offshore kvaliteter. NLMK Plate er specialiseret i VALSET OG FORSTÆRKET STÅL: Byggestål, stål til skibsbyggeri, stål til offshoreindustri, stål til vindmøller, stål til kedler og trykbeholdere, rørstål, stål med højt kulstofindhold, stål med høj elastisk styrke, slidstærkt stål QUARD® (korrosionsbestandigt stål), QUEND® (stål med meget høj elasticitet), værktøjsstål, stænger og støbeblokke, firkantede stænger og støbte stænger.

 3. TEMPRACCIAIO S.R.L.

  Italien

  Tempracciaio s.r.l. fremstiller stålbånd med højt og lavt kulindhold, der er kold- eller varmlamineret, i udglødet tilstand, råstål, semi-råstål, hærdet stål i grå, blå, gul og hvid med tykkelser på 0, 10 til 6 mm og størrelse efter ønske. Virksomhedens politik sigter mod at tilfredsstille kundernes behov og opretholde effektivitets- og kvalitetsstandarder. Tempracciaio s.r.l. ligger i Caronno Pertusella (VA). Sælger og fremstiller bånd i hærdet og hærdbart stål.

 4. M.T. ACCIAI SRL

  Italien

 5. DEFFOR

  Polen

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. METALWOOD S.N.C. DI PARIS GIANLUIGI & C.

  Italien

 2. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Italien

 3. I.S.A.C. SRL

  Italien

 4. TR COMPOSITI

  Italien

 5. TRADE AND PRODUCTION ENTERPRISE BONUSTRADE LLC

  Ukraine

 1. XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD

  Kina

 2. HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co. (firmaet), der er beliggende i Yuelu Mountain Hi-tech Park, beskæftiger sig med forskning og udvikling, fremstilling og anvendelse af titanium, zirconium, hafnium, materialer af sjældne jordarters og deres binære forbindelse eller poly-blandinger (karbid, nitrid, silicid, borid og sulfid) og andre nano-, subnano- keramisk pulver og relaterede produkter.

 1. PARLADI METAL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 2. GMS GLOBAL MÉTAL SOLUTION

  Frankrig

 3. ISEF SRL

  Italien

 4. COMPRAÇO DISTRIBUIDORA DE AÇOS

  Brasilien

 5. KROMTEL SANAYI VE TICARET A.S.

  Tyrkiet

 6. ACIERS COSTE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Tyskland

 7. ARCEO ENGINEERING

  Belgien

 8. ECKHARDT STEEL AND ALLOYS

  Tyskland

 1. JAY STEEL CORPORATION

  Indien

 2. COGENT STEEL LTD

  Det Forenede Kongerige

 3. ANTEJAS, UAB

  Litauen

 4. G METAL

  Tyrkiet

 5. HOLDING PEDRO VIEIRA & MIZUHO COR BANK-NEUTRÃO E SIDERAÇÃO

  Portugal

 6. UNIVERSAL ACIERS

  Frankrig

 7. THYSSENKRUPP MATERIALS FRANCE - AGENCE MULHOUSE

  Frankrig

 8. FERROS PUIG SL

  Spanien

 9. OAKLEY STEEL

  Malaysia

 10. LEON TUBOS - DUIZEN IBERICA SL

  Spanien