• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kulstofstål

Resultater for

Kulstofstål - Import eksport

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er din stålleverandør fra Sauerland. I Sauerland gør man tingene solidt, og således er Flenders virksomhedsfilosofi baseret på fire søjler: Vi er fleksible, serviceorienterede, hurtige og pålidelige! Vi lader os gerne måle ud fra disse attributter. Vi er især stærke, når det gælder små mængder hærdet og uhærdet fjederstål, samt ved mikrolegeret båndstål. De store lagerkapaciteter og de korte leveringstider gør Flender-Stahl til en pålidelig partner for mange stamkunder i Tyskland og Europa. Et ofte overset emne er materialer, som du ikke længere har brug for! Har du brug for plads på dit lager? Flender-Stahl køber coilvarer og pladematerialer - det giver værdifuld lagerplads og rede penge. Giv os blot besked om dine overskudsbeholdninger, så udfærdiger vi et interessant tilbud til dig. Vores produkter: Koldvalset båndstål, varmvalset båndstål, rustfrit byggestål, indsatsstål, fjederbåndstål

 2. IEG

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  IEG S.R.O. er en tjekkisk dynamisk udviklende virksomhed med halvtreds års tradition, som specialiserer sig i produktion af præcisionsstøbning af stål og støbejern fra alle jernlegeringer, inklusive maskinbearbejdning, varmebehandling og overfladebehandlinger. Vi leverer også rutinemæssigt arbejdsstykker og allerede samlede enheder. Vi støber fra mere end 60 grader af Fe-baseret materiale. Vi har stor fokus på kvalitet, præcision og innovation. Kontakt vores team!

 3. ILK IHRACAT AS.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  ILK IHRACAT AS specialiserer sig i fælles markedsføringsaktiviteter inden for den tyrkiske metalbranche. Vi tilbyder stort set alle former for metalmaterialer, bearbejdningsservices og produkter. Vi tilbyder metalbearbejdningssservices såsom laserskæring, plasmaskæring, vandstråleskæring, gearproduktion, CNC-bøjning, maskinbearbejdning, møbeldesign. Vi arbejder med stort set enhver form for metal, især kulstofstål, rustfrit stål eller aluminium. Vi tilbyder også et omfattende udvalg af produkter såsom dele i metal, rør, profiler, møbelbeslag osv. Vores mission er at bygge bro mellem virksomheder som bruger metalprodukter over hele verden, samt tyrkiske producenter. Hvis du leder efter pålidelige producenter for metalprodukter af høj kvalitet, på længere sigt, er ILK IHRACAT AS det rigtige valg! Vores indkøbsmærke Steeling.net er den bedste måde at komme i kontakt med producenter af metalprodukter og services; det giver dig mulighed for at købe alle vores produkter og services fra ét sted. Hvis et metalprodukt endnu ikke findes på Steeling.net, kan du være sikker på at vi leder efter den bedste producent, så vil hurtigt kan tilføje det! ILK IHRACAT AS er det eneste sted for alle dine metalbehov! Vi hjælper dig med at finde den rigtige producent, og dermed garantere din tilfredshed. Vi hjælper tyrkiske SMEer med at blive eksportører, og vi tester dem på dine vegne, helt gratis. Kontakt os eller gå til vores hjemmeside for flere oplysninger! Vi vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål som du måtte have.

 4. NLMK-EUROPE-PLATE

  Belgien

  Verified by europages badge

  NLMK Europe - Plate fabrikerer et stort udvalg af stærke metalplader og barrer. Fabrikkens produktionskapacitet er 1, 75 millioner ton stål om året, og dens portefølje af stålrelaterede produkter inkluderer produkter med høj merværdi, såsom hærdet og hærdet stål, værktøjsstål og offshore kvaliteter. NLMK Plate er specialiseret i VALSET OG FORSTÆRKET STÅL: Byggestål, stål til skibsbyggeri, stål til offshoreindustri, stål til vindmøller, stål til kedler og trykbeholdere, rørstål, stål med højt kulstofindhold, stål med høj elastisk styrke, slidstærkt stål QUARD® (korrosionsbestandigt stål), QUEND® (stål med meget høj elasticitet), værktøjsstål, stænger og støbeblokke, firkantede stænger og støbte stænger.

 5. TEMPRACCIAIO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Tempracciaio s.r.l. fremstiller stålbånd med højt og lavt kulindhold, der er kold- eller varmlamineret, i udglødet tilstand, råstål, semi-råstål, hærdet stål i grå, blå, gul og hvid med tykkelser på 0, 10 til 6 mm og størrelse efter ønske. Virksomhedens politik sigter mod at tilfredsstille kundernes behov og opretholde effektivitets- og kvalitetsstandarder. Tempracciaio s.r.l. ligger i Caronno Pertusella (VA). Sælger og fremstiller bånd i hærdet og hærdbart stål.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, kulstofstål, Blade og knive, industrielle, rustfrit ståltråd, bånd i hærdet stål, og strimler i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Ciserano, Italien.

 2. TRADE AND PRODUCTION ENTERPRISE BONUSTRADE LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRADE AND PRODUCTION ENTERPRISE BONUSTRADE LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kul og grafit - elektriske komponenter branchen. Den opererer også inden for Smøremidler, grafit, Kulstofstål, grafit, Smøremidler, grafit, Kulstofstål, forarbejdning af kulstof og grafit, grafit til elektroerosion, Sfærisk grafitstøbejern, og elementer i grafit brancherne. Den er baseret i Zaporizhzhzya, Ukraine.

 3. XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Virksomheden XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - stål og metaller, wolframkarbid, kulstofstål, aluminiumbronze, og Import-eksport - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Xiamen, Kina.

 4. HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co. (firmaet), der er beliggende i Yuelu Mountain Hi-tech Park, beskæftiger sig med forskning og udvikling, fremstilling og anvendelse af titanium, zirconium, hafnium, materialer af sjældne jordarters og deres binære forbindelse eller poly-blandinger (karbid, nitrid, silicid, borid og sulfid) og andre nano-, subnano- keramisk pulver og relaterede produkter.

 5. -

  Sydkorea

  Global Shinhwa Co., Ltd. blev etableret i 2007. Der er hovedkontor i Chanwon-si og fabrik i Busan i South Korea. Vi samarbejder også med SHENHUACHUANGZAO Co., LTD. i Hong Kong. Vi er en verdensomspændende førsteklasses leverandør. Vi er specialiseret i førsteklasses E.P.C, leverandør af opbevaringstanke i metal, stål, fremskaffelse af stål og klarering. Vi har stor styrke; Tredive års erfaring inden for fremskaffelse af råstoffer.

 1. PARLADI METAL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden PARLADI METAL SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for kulstofstål brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 2. METALTRADE INTERNATIONAL

  Rumænien

  Virksomheden METALTRADE INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for kulstofstål brancherne. Den er baseret i Galati, Rumænien.

 1. ITG STEEL SRL

  Italien

  Virksomheden ITG STEEL SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Kulstofstål branchen. Den opererer også inden for rustfrit stål, specialstål og alm. stål, og Rustfrit stål brancherne. Den er baseret i San Giuliano Milanese, Italien.

 2. DEMARK SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden DEMARK SP. Z O.O., er en Distributør, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for rustfrit stål - nikkellegeringer - titan, Laserskæring, kulstofstål, og superdupleks stål brancherne. Den er baseret i Torun, Polen.

 3. ISEF SRL

  Italien

  Virksomheden ISEF SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, stål, almindeligt (basis), stål, Stål og metaller - bearbejdning, og kulstofstål brancherne. Den er baseret i Carnago, Italien.

 4. ARCEO ENGINEERING

  Belgien

  Virksomheden ARCEO ENGINEERING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for kulstofstål brancherne. Den er baseret i Ivoz-Ramet, Belgien.

 5. FERROS PUIG SL

  Spanien

  Virksomheden FERROS PUIG SL, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for kulstofstål, rørformede strukturer i stål, stålbjælker, og bundplader i stål brancherne. Den er baseret i Girona, Spanien.

 6. KROMTEL SANAYI VE TICARET A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden KROMTEL SANAYI VE TICARET A.S., er en Distributør, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for kulstofstål, stænger i rustfrit stål, Fjederbånd i rustfrit stål, og Præcisionsbånd i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. UNIVERSAL ACIERS

  Frankrig

  Virksomheden UNIVERSAL ACIERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kulstofstål branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, og Metalkonstruktioner brancherne. Den er baseret i Couzon-Au-Mont-D'or, Frankrig.

 8. ACIERS UK LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ACIERS UK LIMITED, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kulstofstål branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - stål og metaller, Stålhandel, og Import-eksport - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Hounslow, Det Forenede Kongerige.

 1. TUBOLOGY STEEL

  Spanien

  Virksomheden TUBOLOGY STEEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for kulstofstål, rørfabrikant, og elektrisk svejsede rør brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 2. JAY STEEL CORPORATION

  Indien

  Virksomheden JAY STEEL CORPORATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nikkelstål branchen. Den opererer også inden for rustfrit stål, rustfrit stål - nikkellegeringer - titan, kulstofstål, og flanger i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Mumbai, Indien.

 3. ACIERS COSTE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Virksomheden ACIERS COSTE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kulstofstål branchen. Den er baseret i Saarbrücken, Tyskland.

 4. SOCOPA - MÉCANIQUE DE PRÉCISION

  Frankrig

  Virksomheden SOCOPA - MÉCANIQUE DE PRÉCISION, er en Underleverandør, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Kulstofstål, Stål og metaller - bearbejdning, Kulstofstål, og støbejern til automobilsektoren brancherne. Den er baseret i Saint-Amand-Les-Eaux, Frankrig.

 5. LEON TUBOS - DUIZEN IBERICA SL

  Spanien

  Virksomheden LEON TUBOS - DUIZEN IBERICA SL, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den opererer også inden for Kulstofstål, plasmaskæring, Kulstofstål, og Stålbjælker brancherne. Den er baseret i Camarma De Esteruelas, Spanien.

 6. FWI

  Frankrig

  Virksomheden FWI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Specialstål branchen. Den opererer også inden for støberi, og kulstofstål brancherne. Den er baseret i Sainte-Suzanne, Frankrig.

 7. COGENT STEEL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden COGENT STEEL LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for kulstofstål, smedede stænger, og nikkellegering brancherne. Den er baseret i Leeds, Det Forenede Kongerige.

 8. ECKHARDT STEEL AND ALLOYS

  Tyskland

  Virksomheden ECKHARDT STEEL AND ALLOYS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kulstofstål branchen. Den er baseret i Zellingen, Tyskland.

 9. ANTEJAS, UAB

  Litauen

  Virksomheden ANTEJAS, UAB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kulstofstål branchen. Den opererer også inden for Spåntagning - stål og metaller, Stænger - jernholdigt metal, runde stænger i specialstål, Spåntagning - stål og metaller, metalbarrer, runde, og Stænger - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

 10. G METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden G METAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for kulstofstål, og bjælker brancherne. Den er baseret i istanbul, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis