• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kulstofstål

Resultater for

Kulstofstål - Import eksport

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Vi er din stålleverandør fra Sauerland. I Sauerland gør man tingene solidt, og således er Flenders virksomhedsfilosofi baseret på fire søjler: Vi er fleksible, serviceorienterede, hurtige og pålidelige! Vi lader os gerne måle ud fra disse attributter. Vi er især stærke, når det gælder små mængder hærdet og uhærdet fjederstål, samt ved mikrolegeret båndstål. De store lagerkapaciteter og de korte leveringstider gør Flender-Stahl til en pålidelig partner for mange stamkunder i Tyskland og Europa. Et ofte overset emne er materialer, som du ikke længere har brug for! Har du brug for plads på dit lager? Flender-Stahl køber coilvarer og pladematerialer - det giver værdifuld lagerplads og rede penge. Giv os blot besked om dine overskudsbeholdninger, så udfærdiger vi et interessant tilbud til dig. Vores produkter: Koldvalset båndstål, varmvalset båndstål, rustfrit byggestål, indsatsstål, fjederbåndstål

 2. NLMK-EUROPE-PLATE

  Belgien

  NLMK Europe - Plate fabrikerer et stort udvalg af stærke metalplader og barrer. Fabrikkens produktionskapacitet er 1, 75 millioner ton stål om året, og dens portefølje af stålrelaterede produkter inkluderer produkter med høj merværdi, såsom hærdet og hærdet stål, værktøjsstål og offshore kvaliteter. NLMK Plate er specialiseret i VALSET OG FORSTÆRKET STÅL: Byggestål, stål til skibsbyggeri, stål til offshoreindustri, stål til vindmøller, stål til kedler og trykbeholdere, rørstål, stål med højt kulstofindhold, stål med høj elastisk styrke, slidstærkt stål QUARD® (korrosionsbestandigt stål), QUEND® (stål med meget høj elasticitet), værktøjsstål, stænger og støbeblokke, firkantede stænger og støbte stænger.

 3. TEMPRACCIAIO S.R.L.

  Italien

  Tempracciaio s.r.l. fremstiller stålbånd med højt og lavt kulindhold, der er kold- eller varmlamineret, i udglødet tilstand, råstål, semi-råstål, hærdet stål i grå, blå, gul og hvid med tykkelser på 0, 10 til 6 mm og størrelse efter ønske. Virksomhedens politik sigter mod at tilfredsstille kundernes behov og opretholde effektivitets- og kvalitetsstandarder. Tempracciaio s.r.l. ligger i Caronno Pertusella (VA). Sælger og fremstiller bånd i hærdet og hærdbart stål.

 4. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Italien

  Virksomheden PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, kulstofstål, Blade og knive, industrielle, rustfrit ståltråd, bånd i hærdet stål, og strimler i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Ciserano, Italien.

 5. I.S.A.C. SRL

  Italien

  Virksomheden I.S.A.C. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for rustfrit stål, stål, kulstofstål, cylindre i rustfrit stål, varmstøbning, støbning messing, formning af metal, støbning, og støbning stål brancherne. Den er baseret i Busano, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD

  Kina

  Virksomheden XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - stål og metaller, wolframkarbid, kulstofstål, aluminiumbronze, og Import-eksport - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Xiamen, Kina.

 2. TRADE AND PRODUCTION ENTERPRISE BONUSTRADE LLC

  Ukraine

  Virksomheden TRADE AND PRODUCTION ENTERPRISE BONUSTRADE LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kul og grafit - elektriske komponenter branchen. Den opererer også inden for Smøremidler, grafit, Kulstofstål, grafit, Smøremidler, grafit, Kulstofstål, forarbejdning af kulstof og grafit, grafit til elektroerosion, Sfærisk grafitstøbejern, og elementer i grafit brancherne. Den er baseret i Zaporizhzhzya, Ukraine.

 3. HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co. (firmaet), der er beliggende i Yuelu Mountain Hi-tech Park, beskæftiger sig med forskning og udvikling, fremstilling og anvendelse af titanium, zirconium, hafnium, materialer af sjældne jordarters og deres binære forbindelse eller poly-blandinger (karbid, nitrid, silicid, borid og sulfid) og andre nano-, subnano- keramisk pulver og relaterede produkter.

 4. PARLADI METAL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 5. ITG STEEL SRL

  Italien

 1. ISEF SRL

  Italien

 2. ARCEO ENGINEERING

  Belgien

 1. ENSERVE COMPANY LIMITED

  Japan

 2. ANTEJAS, UAB

  Litauen

 3. FERROS PUIG SL

  Spanien

 4. ACIERS UK LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 5. G METAL

  Tyrkiet

 6. ARCELORMITTAL CLN DISTRIBUZIONE ITALIA SRL

  Italien

 7. OAKLEY STEEL

  Malaysia

 8. KROMTEL SANAYI VE TICARET A.S.

  Tyrkiet

 1. LEON TUBOS - DUIZEN IBERICA SL

  Spanien

 2. HOLDING PEDRO VIEIRA & MIZUHO COR BANK-NEUTRÃO E SIDERAÇÃO

  Portugal

 3. ECKHARDT STEEL AND ALLOYS

  Tyskland

 4. JAY STEEL CORPORATION

  Indien

 5. COMPRAÇO DISTRIBUIDORA DE AÇOS

  Brasilien

 6. COGENT STEEL LTD

  Det Forenede Kongerige

 7. UNIVERSAL ACIERS

  Frankrig

 8. ACIERS COSTE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Tyskland

 9. BHANSALI OVERSEAS

  Forenede Stater

 10. MODCON MACHINERY TRADE C.O.

  Tyrkiet

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis