• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • krebsdyr- på dåse

Resultater for

Krebsdyr- på dåse - Import eksport

 1. THE GOURMET CORP

  Spanien

  Vi tror på kvaliteten af produkter fremstillet i Spanien, hvilket er grunden til, at vi ønsker at dele dem med resten af verden. Asturien er stolte af deres gedeost, Valencia af deres paella, Rioja for deres vin, men hele Spanien er glade, når vores produkter og opskrifter går ud over vores landegrænser. Som en spanier er vi stolte af vores gastronomi, og den variation af produkter som fremstilles i vores land. Gourmet Corporation blev dannet som et incitament til at sende forskellige spanske produkter ud på de internationale markeder. På den måde støtter vi vores producenter, og tilbyder vores klienter et stort udvalg af det bedste som vores land kan tilbyde.

 2. CONSERVAS HOYA

  Spanien

  Virksomheden CONSERVAS HOYA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Krebsdyr, på dåse, tun, Fisk, på dåse, Krebsdyr, på dåse, og ansjos brancherne. Den er baseret i Santoña-Cantabria, Spanien.

 3. ORBE SA

  Spanien

  Virksomheden ORBE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Krebsdyr, på dåse, Fisk, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Vigo, Spanien.

 4. UIG LODGE SMOKED SALMON

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden UIG LODGE SMOKED SALMON, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Isle Of Lewis, Det Forenede Kongerige.

 5. HIGHLAND SMOKED SALMON LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HIGHLAND SMOKED SALMON LTD, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Fort William, Det Forenede Kongerige.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CAITHNESS SMOKE HOUSE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CAITHNESS SMOKE HOUSE, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Thurso, Det Forenede Kongerige.

 2. UGIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden UGIES, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Peterhead, Det Forenede Kongerige.

 3. THE DARTMOUTH FOODS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden THE DARTMOUTH FOODS LTD, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Dartmouth, Det Forenede Kongerige.

 4. INVERAWE SMOKEHOUSES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden INVERAWE SMOKEHOUSES, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Taynuilt, Det Forenede Kongerige.

 5. DEVEREAU GEO & SON LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DEVEREAU GEO & SON LTD, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Isle Of Man, Det Forenede Kongerige.

 1. R R SPINK & SONS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden R R SPINK & SONS LTD, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Arbroath, Det Forenede Kongerige.

 2. DEVEREAU GEO & SON LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DEVEREAU GEO & SON LTD, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Isle Of Man, Det Forenede Kongerige.

 1. SRTHXHG

  Spanien

  Virksomheden SRTHXHG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Krebsdyr, på dåse branchen. Den er baseret i Hrtty, Spanien.

 2. THE GALLOWAY SMOKE HOUSE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden THE GALLOWAY SMOKE HOUSE, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Newton Stewart, Det Forenede Kongerige.

 3. BLEIKERS SMOKEHOUSE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BLEIKERS SMOKEHOUSE, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Northallerton, Det Forenede Kongerige.

 4. TOBERMORY FISH CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TOBERMORY FISH CO LTD, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Isle Of Mull, Det Forenede Kongerige.

 5. ALFRED ENDERBY LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ALFRED ENDERBY LTD, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Grimsby, Det Forenede Kongerige.

 6. NORTHSEAFOOD HOLLAND B.V.

  Holland

  Virksomheden NORTHSEAFOOD HOLLAND B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Urk, Holland.

 7. TWEED SMOKERY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TWEED SMOKERY, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Kelso, Det Forenede Kongerige.

 8. CLEY SMOKEHOUSE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CLEY SMOKEHOUSE, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Holt, Det Forenede Kongerige.

 1. DEE FISH

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DEE FISH, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Kirkcudbright, Det Forenede Kongerige.

 2. ECCO SEAFOOD A/S

  Danmark

  Virksomheden ECCO SEAFOOD A/S, er en Engrossalg, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den opererer også inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Krebsdyr, på dåse, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Strandby, Danmark.

 3. CORNISH CUISINE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CORNISH CUISINE, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Penryn, Det Forenede Kongerige.

 4. ANCHOR SMOKEHOUSE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ANCHOR SMOKEHOUSE, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Lowestoft, Det Forenede Kongerige.

 5. ISLE OF EWE SMOKEHOUSE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ISLE OF EWE SMOKEHOUSE, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Achnasheen, Det Forenede Kongerige.

 6. J C MORRIS & SON

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden J C MORRIS & SON, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Krebsdyr, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Anstruther, Det Forenede Kongerige.

 7. CREELERS OF ARRAN

  Det Forenede Kongerige

 8. W & F FISH LTD

  Det Forenede Kongerige

 9. CAWOODS FISHCURERS LTD

  Det Forenede Kongerige

 10. LAY & ROBSON

  Det Forenede Kongerige

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis