• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kraner og portalkraner

Resultater for

Kraner og portalkraner - Import eksport

 1. MONOSTEEL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Vi er en tyrkisk produktions- og konstruktionsvirksomhed der specialiserer sig i produktion, projektdesign, administration, konstruktion og rådgivning. Vi har kapacitet til at fungere som en EPCI-virksomhed. De sektorer vi har arbejdet med, inkluderer virksomheder inden for industriel bygningskonstruktion, beboelseskonstruktion, bygningsingeniørarbejde, tunnelvirksomheder og minevirksomheder. Vores moderne maskinpark og administrationssoftware hjælper os med at sikre kvaliteten, en levering til tiden og en tolerance for ingen fejl til vores værdsatte kunder. Vi er i tæt kontakt med kunderne under hele produktionsprocessen. Al vores produktion udføres i overensstemmelse med europæiske standarder. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 2. ABUS KRANSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ABUS er en af de førende producenter af halkraner i Europa. Familievirksomheden tilbyder skræddersyede læsninger på grundlag af standardiserede komponenter og krankonfigurationer. Porteføljen omfatter hele værdiskabelsesprocessen. Rundt om Gummersbach, hvor virksomhedens hovedsæde er placeret, udvikles og produceres der i en række afdelinger. ABUS halkranssystemer afdækker hele lastbehovet fra 80 kg til 120 tons og kan tilpasses til de mest forskellige halgeometrier og systemkrav.

 3. HEAVYDRIVE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Succeshistorien for firmaet Heavydrive GmbH begyndte med en god idé: Eksisterende minikraner til transport og løft kunne hæve og placere last, men ikke køre ind under lasten. Derfor udviklede maskinkonstruktør Günter Übelacker en let, stabil transportindretning. Med den raffinerede konstruktion af glas-transportvognen sikres stabiliteten af selve det transporterede gods. Med denne produktserie blev virksomheden globalt førende inden for få år. I 2006 etablerede Günter Übelacker virksomheden Heavydrive GmbH. Firmaet begyndte også at udleje udstyr. Gennem deltagelse i internationale messer blev Heavydrive GmbH hurtigt kendt som en totaludbyder af løfte-og transportløsninger. Teamet hos Heavydrive GmbH har stor praktisk erfaring og overbeviser kunder verden over med specialtilpassede monteringsløsninger, fra projektering til realisering, også på byggepladser med komplicerede arbejdsbetingelser.

 4. KRANTEAM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KRANTEAM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den er baseret i Markdorf, Tyskland.

 5. HENNE SPANTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HENNE SPANTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den er baseret i Hamm, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GIS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden GIS AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den er baseret i Schotz, Schweiz.

 2. KRAN- UND ROLLTORSERVICE RAINER SIMON

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KRAN- UND ROLLTORSERVICE RAINER SIMON, er en Engrossalg, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den er baseret i Ennepetal, Tyskland.

 3. METALMECCANICA SPAGGIARI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALMECCANICA SPAGGIARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den opererer også inden for Lagerudstyr og systemer, Portalkraner, portalkraner, kraner til godshåndtering, Lagerudstyr og systemer, hejsespil til godshåndtering, Portalkraner, rullebroer til godshåndtering, og automatforretninger brancherne. Den er baseret i Fontevivo, Italien.

 4. ALFRED HOFFMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALFRED HOFFMANN GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den er baseret i Siegen, Tyskland.

 5. LIFT EXPRESS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LIFT EXPRESS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Flyttetransport - international branchen. Den opererer også inden for Kraner og portalkraner, Godselevatorer, elevatorer, Kraner og portalkraner, Løfteudstyr, γερανοι, leje af kran, og Godselevatorer brancherne. Den er baseret i Braine-L'alleud, Belgien.

 1. LOCA-GRUE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LOCA-GRUE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udlejning af industriudstyr branchen. Den opererer også inden for Kraner og portalkraner, Kurvelifte, Truckmonterede kraner, Godselevatorer, Kraner og portalkraner, Kurvelifte, γερανοι, leje af kran, og Truckmonterede kraner brancherne. Den er baseret i Waterloo, Belgien.

 2. SCHMIEDL METALL- & FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHMIEDL METALL- & FÖRDERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den er baseret i Möser, Tyskland.

 1. KONECRANES AND DEMAG GES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KONECRANES AND DEMAG GES.M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den er baseret i Brunn Am Gebirge, Østrig.

 2. RALF BRINKMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RALF BRINKMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den er baseret i Grevenbroich, Tyskland.

 3. GH CRANES & COMPONENTS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GH CRANES & COMPONENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 4. MAX FODGAARD A/S

  Danmark

  Hos Max Fodgaard A/S sælger og servicerer vi alle typer af løftegrej og kraner til professionel brug. Med mere end 60 års erfaring inden for branchen er du sikret en forhandler, der kan hjælpe med at finde de rigtige løsninger til din arbejdsplads. Dertil er vi officielle forhandlere af både KITO & STAHL, hvis brands er lig med høj kvalitet inden for branchen. Med dem er du garanteret det bedste udstyr, branchen kan byde på. Udover kraner og løftegrej forhandler vi også EX-materiel. Udstyret er særlig velegnet til arbejdspladser med eksplosionsfare eller andre hårde/slidende forhold. Vi leverer til EX-område 0, 1 & 2 samt for støvområder til zone 20, 21 & 22. Vi er tilstede i Jylland, Fyn & Sjælland, hvor vi har en afdeling i hver del af landet. Derfor er vi altid tæt på, hvis du har brug for servicering eller direkte kontakt. Vores dygtige og professionelle medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål og andet. Tag endelig kontakten, så vi sammen kan finde den rette løsning for dig og din virksomhed.

 5. SEKIZLI MAKINA VE VINC SAN.TIC.A.S.

  Tyrkiet

  SEKIZLI MAKINA blev etableret i Konya i 1987. SEKIZLI MAKINA producerer forskellige former for hejsemaskiner og kraner på 16.000 m2 åben mark med erfarne medarbejdere. Vores mission er kundetilfredshed gennem produktion af kvalificerede, økonomiske og pålidelige maskiner.

 6. CANTINIAU LEVAGE MANUTENTION & TRANSPORTS EXCEPTIONNELS

  Frankrig

  CANTINIAU Levage Manutention har specialiseret sig i håndtering og løft, udlejning af løfteudstyr, tunge og høje emner. Vi arbejder på byggepladser, med offentlige arbejder, i byggeriet og i industrier inden for bugsering, løft, rullebroer, og håndtering. Vi tilbyder også udlejning af arbejdsmaskiner med fører: kraner, lastbilmonterede kraner, gaffeltrucks, lifte, gaffeltrucks (uden chauffør) og elevatorstole.

 7. ROTHERMEL CHARLES

  Frankrig

  Virksomheden Charles Rotherme har i 40 år fremstillet specialkabiner (standard eller brugerdefinerede) til industrien: - Styrekabiner til løft- og håndteringsudstyr, løbekraner, kraner, stablere og gravemaskiner på hjul - kabiner til havnefaciliteter - kabiner og elektriske læskure - kabiner til edb-udstyr og kontrolpaneler - platforme og kontrolkabiner til industrianlæg - dispatchsystemer - pulte og kontrolpaneler.

 8. MASTORASLIFT

  Grækenland

  MASTORAS-LIFT har 25 års erfaring på markedet med hensyn til dynamik og trends inden for løfteudstyr, palleplatforme, last og udlejning af gaffeltrucks. Vores serviceydelser inden for gaffeltrucks omfatter: Udlejning af gaffeltrucks og lastbil med løfteanordning, af- og pålæsning, uanset størrelse og vægt, transport- og palleplatforme, løfte- og flyttelastbiler, transport af løftemaskiner, løfteanordninger med private lastbiler. I branchen siden 1985. STOL på os til alle dine gaffeltruckopgaver

 1. A.C. OZFATIHLER CRANE LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden A.C. OZFATIHLER CRANE LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den opererer også inden for bukkraner, rullebro, udliggerkraner, og reservedele og tilbehør til rullebroer til godshåndtering brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. SIBRE FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden SIBRE FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den opererer også inden for Koblinger, mekaniske, industrielle bremsere, Koblinger, mekaniske, og industrielle støddæmpere brancherne. Den er baseret i Saint Etienne, Frankrig.

 3. KARL GEORG STAHLHERSTELLUNGS- UND VERARBEITUNGS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KARL GEORG STAHLHERSTELLUNGS- UND VERARBEITUNGS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Krantilbehør, små ruller, Hjul, rullehjul og ruller, og trisser brancherne. Den er baseret i Ingelbach-Bahnhof, Tyskland.

 4. DEWINCH CRANE SYSTEMS

  Tyrkiet

  Virksomheden DEWINCH CRANE SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brokraner branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr - tilbehør, Kraner og portalkraner, bukkraner, rullebro, Løfteudstyr - tilbehør, og Kraner og portalkraner brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. RO-TECH KG

  Tyskland

  Virksomheden RO-TECH KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den er baseret i Ruhpolding, Tyskland.

 6. STMO TRANSPORTS LEVAGE MANUTENTION

  Frankrig

  Virksomheden STMO TRANSPORTS LEVAGE MANUTENTION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den er baseret i Sartrouville, Frankrig.

 7. SEIFERT KRANBAU UND ELEKTROTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden SEIFERT KRANBAU UND ELEKTROTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den er baseret i Wilnsdorf, Tyskland.

 8. WUS VERTRIEB VON BAUKRANTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WUS VERTRIEB VON BAUKRANTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den opererer også inden for Byggekraner, Byggemaskiner, Byggekraner, Byggemaskiner, og radiostyring til kraner på arbejdspladser brancherne. Den er baseret i Recklinghausen, Tyskland.

 9. SERVPOWER GMBH

  Østrig

  Virksomheden SERVPOWER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den er baseret i Marchtrenk, Østrig.

 10. DRAGON FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DRAGON FÖRDERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den er baseret i Nittenau, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis