• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kraftværker- kulfyrede

Resultater for

Kraftværker- kulfyrede - Import eksport

 1. AN NUR MINERALS SDN BHD

  Malaysia

  Virksomheden AN NUR MINERALS SDN BHD, er en Distributør, der opererer inden for Kraftværker, kulfyrede branchen. Den opererer også inden for Ler og kaolin, og Ler og kaolin brancherne. Den er baseret i Selangor, Malaysia.

 2. JOHNCERA INTERNATIONAL (MACAU) CO., LTD.

  Macao

  Virksomheden JOHNCERA INTERNATIONAL (MACAU) CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kraftværker, kulfyrede branchen. Den er baseret i Macao, Macao.

 3. YAVUZ MADENCILIK TICARET

  Tyrkiet

  Virksomheden YAVUZ MADENCILIK TICARET, er en Engrossalg, der opererer inden for Kul branchen. Den opererer også inden for Kraftværker, kulfyrede, og Kraftværker, kulfyrede brancherne. Den er baseret i Zonguldak, Tyrkiet.

 4. PGE GIEK S.A.

  Polen

  Virksomheden PGE GIEK S.A., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kraftværker, kulfyrede branchen. Den er baseret i Bogatynia, Polen.

 5. RUNARSSON A/S

  Danmark

  Vores firma har 30 års erfaring i opbygning af maskiner til kraftvarmeværker og tilbyder os som stærk partner til store leverandører af totale løsninger. Vi er stærke i kedler, rørsystemer og kraftige maskiner, herunder presser, transportører, halmoprivere, specialmaskiner og udstyr efter tegning plus meget mere indenfor kraftige konstruktioner. Vi har 3.000 m2 opvarmede fabrikshaller med kraner, svejsehaller, stor malerkabine med varmekontrol. Vi er CE/TÜV certificeret og har ingeniører, teknikere, værkførere og certificerede svejsere ansatte. Vi har flere internationale montage- og reparationshold klar til at hjælpe med vores kunders opgaver i ind og udland. Vi ligger i Odense no i midten af Danmark og har ikke langt til motorvejen. Vi stiler efter at kunne løse vores kunders opgaver med meget kort varsel og vi producerer og reparerer selvfølgelig i en høj kvalitet. Vi taler tysk og engelsk på højt teknisk plan...

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HEBEI XINHENG TRANSFORMER MANUFACTURING

  Polen

  Virksomheden HEBEI XINHENG TRANSFORMER MANUFACTURING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kulfyrede kraftværker, installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Gdansk, Polen.

 2. HISARMAK MAKINE ENER.TES.SAN.VE TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden HISARMAK MAKINE ENER.TES.SAN.VE TIC.LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kulfyrede kraftværker, installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for varmefyr til industrien brancherne. Den er baseret i Kahramanmaraş, Tyrkiet.

 3. RUNH POWER CORP.,LTD

  Kina

  Virksomheden RUNH POWER CORP.,LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kulfyrede kraftværker, installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Jinan, Kina.

 4. CAMPAGNOLOSERVICE

  Italien

  Virksomheden CAMPAGNOLOSERVICE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kulfyrede kraftværker, installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hvæsning - værktøjsmaskiner, sugeapparater til anlæg og udstyr til træarbejde, og Hvæsning - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Sesto Al Reghena, Italien.

 5. GSK ENERGY

  Indien

  Virksomheden GSK ENERGY, der opererer inden for Kulfyrede kraftværker, installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for gasturbiner, dampturbiner, og vandvarmer brancherne. Den er baseret i Vijayawada, Indien.

 1. CLAUDIUS PETERS TECHNOLOGIES GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CLAUDIUS PETERS TECHNOLOGIES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cementfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Metallurgi - maskiner og installationer, Energi - anlæg og udstyr til produktion, Kulfyrede kraftværker, installationer og udstyr, Metallurgi - maskiner og installationer, Energi - anlæg og udstyr til produktion, og Kulfyrede kraftværker, installationer og udstyr brancherne. Den er baseret i Buxtehude, Tyskland.

 2. NINGBO UNIQUE SEAL SERVICES CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden NINGBO UNIQUE SEAL SERVICES CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kulfyrede kraftværker, installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Ningbo, Kina.

 1. MICEL

  Frankrig

  Virksomheden MICEL, der opererer inden for Energi - anlæg og udstyr til produktion branchen. Den opererer også inden for Kulfyrede kraftværker, installationer og udstyr, og Kulfyrede kraftværker, installationer og udstyr brancherne. Den er baseret i St Chamond, Frankrig.

 2. MONDELEC

  Frankrig

  Virksomheden MONDELEC, er en Engrossalg, der opererer inden for Energi - anlæg og udstyr til produktion branchen. Den opererer også inden for Kulfyrede kraftværker, installationer og udstyr, og Kulfyrede kraftværker, installationer og udstyr brancherne. Den er baseret i Les Pennes Mirabeau, Frankrig.

 3. SPETSSHAKHTOBURINNIA STATE HOLDING COMPANY

  Ukraine

  Virksomheden SPETSSHAKHTOBURINNIA STATE HOLDING COMPANY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kulfyrede kraftværker, installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Donetsk, Ukraine.