• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • korn- kvæg og fjerkræ

Resultater for

Korn- kvæg og fjerkræ - Import eksport

 1. BERG TRADING COMPANY

  Holland

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. er en dynamisk og innovativ virksomhed som er dedikeret til at levere omfattende handelsløsninger på et globalt marked. Med en kraftig fokus på effektivitet, pålidelighed og kundetilfredshed, har vi etableret os selv som en pålidelig partner for forretninger som ønsker at navigere gennem de mange sværhedsniveauer inden for international handel. Hos Berg Trading Co. specialiserer vi os i at hjælpe med overførsel af forskellige råvarer, såsom landbrugsprodukter, energiressourcer, metal og andre råmaterialer. Vores alsidige udvalg af produkter omfatter et bredt udvalg af frugt, grøntsager, korn, bælgfrugter, frossen/levende/frisk fisk- og skaldyrsprodukter som er indkøbt fra hele verden. Vi tilbyder et omfattende udvalg af friske og førsteklasses produkter såsom æbler, bananer, appelsiner, bær, tomater, agurker, salat, gulerødder, kartofler løg og meget mere. Som en social ansvarlig virksomhed, er vi særdeles forpligtet til bæredygtige praksisser og miljømæssige bestemmelser. Vi leder aktivt efter leverandører som overholder de strengeste miljøstandarder, fremmer bæredygtig indkøb og ansvarlige produktionsmetoder. Hvad enten du er en producent, leverandør eller køber, så tilbyder Berg Trading Co. skræddersyede løsninger som imødeser dine unikke handelsbehov. Vi arbejder på at overstige forventningerne, ved at levere en personaliseret service, hurtig udførelse og enestående support på ethvert trin af handelsprocessen. Sammen kan vi navigere det komplekse globale marked, og opnå bæredygtig vækst og succes.

 2. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” blev nomineret som en af de tre bedste landbrugsvirksomheder i det vestlige Ukraine, gennem deres 24 års erfaring. Det samlede område af land som kultiveres af Agroprodservice, er på omkring 45.000 hektarer. Vi avler majs, vinterhvede og byg, solsikke, soja, forårsbyg og hvede, raps, ærter og sukkerroer. Det samlede antal kvæg er på mere end 3.000, og med en samtidig vedligeholdelse, er den årlige produktionsvolumen på 1.255 ton oksekød. Vores erfaring med virksomheder i Europa og verden over er veletableret, hvilket bidrager til en effektiv vækst af udbytte og kvalitet af korn og bælgfrugter, samt sukkerroer. Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” virksomheden forstår vigtigheden af at bevare miljøet, hvilket er grunden til, at en af virksomhedens principper er "gør ingen skade". Virksomheden passer på miljøet og understøtter økologiske programmer, samtidig med vi forbliver engageret til vores mission.

 3. KRUK LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  KRUK LLC er en alsidig landbrugsvirksomhed der hovedsageligt specialiserer sig inden for produktion af foderblandinger: behandling af sojaprodukter, inklusive olie, mel og fuldfed ekstruderet soja. Soja, som er et produkt med højt kalorieindhold og proteinindhold, er en universal foder for alle former for dyr, fugle og fisk, hvilket betydeligt forbedrer den økonomiske effektivitet af kreaturer. I 2018 blev sneglefarmen "FERMA EKOW" grundlagt baseret på KRUK LLC, som specialiserer sig i kultivering af gourmetsnegle. En anden afdeling er produktionen af grillbriketter, som har fundet brugere i både Ukraine og i udlandet. Gennem deres mere end 30 års historie, har KRUK LLC kontinuerligt fremhævet deres status som en pålidelig producent og partner. Virksomhedens høje arbejdsniveau understøttes af ISO 22000-kvalitetsadministrationssystemet og adskillelige priser, inklusive:

 4. GROW THE WORLD

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden GROW THE WORLD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - olie, Dyrefoder, Kvæg og fjerkræ - foder, Korn, kvæg og fjerkræ, økologisk spelt, dyrefoder, økologiske bønner, Import-eksport - olie, og spelt brancherne. Den er baseret i Svetlik, Tjekkiet.

 5. TORGOPTYUG LLC

  Rusland

  "TORGOPTYUG" er en handelsvirksomhed der leverer landbrugsprodukter, og er involveret i global import/eksport af fødevareprodukter. Virksomheden har mange pålidelige partnere inden for produktion af afgrøder: — olieholdige afgrøder (hørfrø, solsikke, raps, sæd-dodder, sennep, saflor, olieholdig radisefrø, osv.); — myslikorn (hvede, byg, rug, farro, havre, gul og rød hirse, majs, hvid og rød durra); "TORGOPTYUG" arbejder jævnligt sammen med producenter af behandlede landbrugsprodukter (havre- og hvedeklid, mel, husk), samt landbrugsprodukter til foder til kreaturer. Virksomhedens egne lagringsfaciliteter over hele Rusland, gør det muligt hurtigt at afsende produkter til enhver lokation, uanset hvor i verden det er. Langvarig erfaring inden for import og eksport af fødevareprodukter, samt viden og ekspertise, hjælper "TORGOPTYUG" med at opnå succes med deres partnerskaber med landmænd og kunder. Virksomhedens prioritet er at levere sunde og miljøvenlige landbrugsprodukter til hele verden, at reducere den miljømæssige effekt, samt forbedre livskvaliteten i de regioner hvor deres faciliteter findes. Holdet af professionelle hos "TORGOPTYUG" er altid klar til at tale om skræddersyede leveringsforhold for deres kunder. For at opnå indtjening for alle parter, opbygger og udvikler virksomheden partnerskaber med forskellige partnere inden for det globale fødeforsyningssystem. Vi er åbne over for et samarbejde, og vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraine

  KUSHPIT-AGRO er en organisation af landmænd fra Ukraine (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), hvis primære aktivitet er kultivering af korn, tekniske afgrøder og oliekerner. Vi opbevarer og sælger til landets fødevaresektor, takket være kultivering af afgrøder, udviklingen af erfarne arbejdere og de seneste teknologier. GC KUSHPIT-AGRO er en familievirksomhed som har været til stede i næsten 30 år. Landområdet er på omkring 5.000 hektar. De primære afgrøder som der avles er: forårshvede, vinterhvede, solsikke, majs, sojabønner, boghvede. Gårdene har deres egen maskin- og traktorflåde. I 2020 lancerede de deres egen rensekompleks til korn, som involverede en tørrer. Der er en elevatorkapacitet på 40 tusind ton. Derudover har vi vores eget laboratorium og transport – kornlastbiler. Du kan finde yderligere oplysninger om os på vores hjemmeside: www.kushpit-agro.com. Vi sælger vores produkter i både Ukraine og udlandet. Vi kan arbejde med DAP- og CIF-betingelser. Vi leverer produkter med vores egne kornbiler, og vi kan også levere med containertransport og via tog.

 2. KIKAS OÜ

  Estland

  Kød, kødprodukter. Detail og engrossalg af kødprodukter, fjerkræ og kulinariske produkter.

 3. MWC FEEDS

  Polen

  Virksomheden MWC FEEDS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, Korn, kvæg og fjerkræ, dyrefoder, Kvæg og fjerkræ - foder, Dyrefoder, og Korn, kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Gdynia, Polen.

 4. VULPEX KFT.

  Ungarn

  Virksomheden VULPEX KFT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Korn, kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for fasaner brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 5. INVASO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden INVASO GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Korn, kvæg og fjerkræ branchen. Den er baseret i Ergoldsbach, Tyskland.

 1. TEKLINE PE

  Ukraine

  Virksomheden TEKLINE PE, er en Engrossalg, der opererer inden for Korn, kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for hirse, durra, og import af fødevarer brancherne. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 2. LYSOFORM VETFARM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LYSOFORM VETFARM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Korn, kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kvæg - import - eksport, Kvæg - import - eksport, farmaceutiske produkter til veterinær brug, og desinficerende midler til dyr brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 1. RAÇÕES ZÊZERE, S.A.

  Portugal

  Virksomheden RAÇÕES ZÊZERE, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Korn, kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, komplet dyrefoder til alle racer, og Dyrefoder brancherne. Den er baseret i Ferreira Do Zêzere, Portugal.

 2. DE POORTERE JEAN

  Belgien

  Virksomheden DE POORTERE JEAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, Dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Gødning og jordforbedringsmidler, Korn, kvæg og fjerkræ, Dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Gødning og jordforbedringsmidler brancherne. Den er baseret i Blaugies, Belgien.

 3. BAERT MENGVOEDERS

  Belgien

  Virksomheden BAERT MENGVOEDERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, Korn, kvæg og fjerkræ, og naturgødning brancherne. Den er baseret i Zele, Belgien.

 4. ALEDA

  Polen

  Virksomheden ALEDA, er en Distributør, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, Planter og urter, medicinal, Korn, kvæg og fjerkræ, korn til zooteknik, Dyrefoder, Planter og urter, medicinal, og Korn, kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Przyłęk, Polen.

 5. MOAÇOR RAÇÕES

  Portugal

  Virksomheden MOAÇOR RAÇÕES, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, og Korn, kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Ponta Delgada, Portugal.

 6. VOEDERS D'AUSSY

  Belgien

  Virksomheden VOEDERS D'AUSSY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Korn, kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Foderkomponenter til katte, Foder til kyllinger, og Foderkomponenter til køer brancherne. Den er baseret i Torhout, Belgien.

 7. A GRANJA - SOCIEDADE DE REPRESENTACOES DE PRODUTOS PARA A AGRICULTURA E PECUARIA, LDA

  Portugal

  Virksomheden A GRANJA - SOCIEDADE DE REPRESENTACOES DE PRODUTOS PARA A AGRICULTURA E PECUARIA, LDA, er en Engrossalg, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, motorkultivatorer til havebrug, og Korn, kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Ponta Delgada, Portugal.

 8. SL COMMODITIES LLC

  Ukraine

  Virksomheden SL COMMODITIES LLC, er en Engrossalg, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, og Korn, kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 1. BEST EXPORT

  Ukraine

  Virksomheden BEST EXPORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Korn, kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Æg, Tømmer, kvægfoder, Kød og fjerkræ, Æg, og Tømmer brancherne. Den er baseret i Kherson, Ukraine.

 2. AGRO ROST

  Ukraine

  Virksomheden AGRO ROST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hørplanter branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, linser, koriander, sennepper, og Korn, kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 3. LUSIAVES - FÁBRICA DE RAÇÕES DO CENTRO, S.A.

  Portugal

  Virksomheden LUSIAVES - FÁBRICA DE RAÇÕES DO CENTRO, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, og Korn, kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Monte Redondo, Portugal.

 4. NUTRICAMPO - PRODUÇÃO DE RAÇÕES, S.A.

  Portugal

  Virksomheden NUTRICAMPO - PRODUÇÃO DE RAÇÕES, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Korn, kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, Dyrefoder, foder til får, og foderkomponenter til svin brancherne. Den er baseret i Terrugem, Portugal.

 5. SORGAL - SOCIEDADE DE ÓLEOS E RAÇÕES, S.A.

  Portugal

  Virksomheden SORGAL - SOCIEDADE DE ÓLEOS E RAÇÕES, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, og Korn, kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Pardala, Portugal.

 6. OVARGADO, S.A.

  Portugal

  Virksomheden OVARGADO, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, og Korn, kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i São João Ovar, Portugal.

 7. ALIRAÇÕES - RAÇÕES PARA ANIMAIS, S.A.

  Portugal

  Virksomheden ALIRAÇÕES - RAÇÕES PARA ANIMAIS, S.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, og Korn, kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Alcochete, Portugal.

 8. BONGADO - SOCIEDADE PRODUTORA DE RAÇÕES, S.A.

  Portugal

  Virksomheden BONGADO - SOCIEDADE PRODUTORA DE RAÇÕES, S.A., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, og Korn, kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Sobrosa, Portugal.

 9. CLAESEN GRANEN

  Belgien

  Virksomheden CLAESEN GRANEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, Dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Korn, kvæg og fjerkræ, Dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og korn brancherne. Den er baseret i Zutendaal, Belgien.

 10. TIPÃO UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

  Virksomheden TIPÃO UNIPESSOAL, LDA, er en Detailsalg, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, fødevarer, Korn, kvæg og fjerkræ, rengøringsartikler, og alkohol brancherne. Den er baseret i Mangualde, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis