• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • konstruktion af erhvervsbygninger

Resultater for

Konstruktion af erhvervsbygninger - Import eksport

 1. STAHL-PROJEKTBAU WENTZ GMBH

  Tyskland

  Vi er industriens, byggeriets & forskningens samarbejdspartner "når det handler om lidt tungere ting" Hos os finder du alle stålkonstruktionen discipliner under et tag: Inden for vores egen virksomhed tilbyder vi dig alle nødvendige ydelser til dit projekt - fra planlægning og statik til fremstilling og montering. Vores ingeniører, støttekonstruktionsplanlæggere og statikere på konstruktionskontorer planlægger dit individuelle stålprojekt og vores mekanikere og maskinarbejdere sørger for realiseringen inden for produktion og på stedet hos dig. Vi arbejder for mange forskellige brancher og virksomheder. Overalt, hvor koncentreret knowhow er efterspurgt, kan vores kunder stole på os. Til vores kunder hører industrivirksomheder af meget forskellige størrelser og inden for vidt forskellige brancher samt universiteter og andre forskningsinstitutter. Da vi er en indehaverledet virksomhed med eget konstruktionskontor, kan vores kunder stole på os. Vi er engagerede, fleksible og optaget af teknik

 2. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  På vores virksomhed HFP Bandstahl i Bad Salzungen har vi mere end 100 års erfaring inden for koldvalsning og mere end 150 års erfaring fra metalbranchen. Med mere end 250 medarbejdere er det samtidig også vores største afdeling. Båndstål koldvalset iht. EN 10139/10140 i de gængse kvaliteter, valset til enhver styrketilstand, tykkelser 0, 20 - 2, 50 mm, bredder 4 - 525 mm indsætningsstål, sejhærdet stål og fjederstål koldvalset iht. EN 10132 T1-4/10140 i gængse kvaliteter, styrketilstand G hhv. G + K, tykkelser 0, 20 - 1, 80 mm, bredder 10 - 370 mm overfladeudførelse: Normal blank glødet, specielt opruet eller skinnende samt revne- og porefri, lagviklede kraver, superplant strukket og/eller affedtet.

 3. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Tyskland

  Vort firma er en af de vigtigste uafhængige grossister for præcisionsfladstål og stål til værktøj i Europa. Siden år 2000 har disse produkter kendt en kommerciel succes. Siden 2015 har Steel Service Krefeld GmbH været certifideret med ISO 9001: 2008. Flere informationer kan ses på vore hjemmeside. Dels i Krefeld (Tyskland) og i Sheffield (Storbritannien) råder SSK over store lagre af af præcisionsfladstål og stål til værktøj på over 1 500 tons. Desuden tillader vi P plader i standardkvaliteterne 1.1730 og 1.2312. Produkterne kan bestilles online til omgående brug eller til videresalg efter at have registreret sig på vor hjemmeside www.stahl-shop.com. Samtidig har vi et stort lager af værktøjsstål i kvaliteterne 1.2083 ESU – 1.2316 – 1.2343 ESU – 1.2358V, men også plader i 1.2312 og blokke i rustfrit stål i materialerne 1.4112.

 4. S & W ROHRSYSTEME GMBH + CO KG

  Tyskland

  Rør og forskruninger i henhold til det modulære system. S & W RohrSysteme GmbH + Co. KG har specialiseret sig i fremstilling af rør og formdele til udsugning og ventilation. Sortimentet inkluderer følgende produkter: Rør, albuer, gaffelstykker, reguleringsåbninger, gasspjældsventiler, foldekasser, kegler, overgange, afbøjningshætter, regnhætter og afbrydere. Derudover er der et intelligent modulopbygget system og en innovativ flange-rørkonstruktion med støbte flanger i diametre fra NW 200 mm til 1.250 mm. I vores egen produktion garanterer avancerede laserskæresystemer, stansere og trækpresser en ensartet kvalitet. Produktionen understøttes af vores produktionsplanlægning, som er udstyret med 2D og 3D CAD-systemer med metalbearbejdningsprogrammer. Ud over vores standardkomponenter, fremstiller vi alle former for specielle metalplader, som er bygget efter kundernes specifikationer, i henhold til dine specifikationer eller tegninger - billigt og hurtigt!

 5. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Beholderkonstruktion i rustfrit stål - Kvalitet og innovation fra Allgäu ! Bolz-EDEL-Gruppen konstruerer og fremstiller beholdere af rustfrit stål på højeste niveau. Vi er din partner, når der er brug for kompetente løsninger inden for procesbeholdere og lagerbeholdere. Innovative planlægninger med 3D-konstruktion, de mest moderne produktionsteknologier, kvalitetsstyring med komplet beholderdokumentation samt uddannede fagfolk garanterer kvalitet og pålidelighed. Dine produktionstekniske krav omsættes konsekvent af ingeniører med erfaring inden for branchen - fra den farmaceutiske blandingsbeholder med en volumen på 10 liter og cylindrokoniske gæringstanke til bryggeri til stortanken med en volumen på 2 millioner liter, som fremstilles på byggepladsen, er alle størrelser og kvaliteter mulige.De internationalt kendte mærker Bolz Apparatebau og EDEL Tank har i mange årtier stået for kvalitet og innovation fra Allgäu !

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WEIDNER GMBH

  Tyskland

  Weidner GmbH har mere end 60 års erfaring og tilbyder forskellige serviceydelser og produkter i hele værdikæden – alt sammen under mottoet "Alt fra ét og samme sted". Virksomheden har i dag afdelinger i fem europæiske lande og beskæftiger mere end 200 medarbejdere.Virksomheden bygger på høj innovationskraft, stor pålidelighed og ekspertviden og kan imødekomme kundernes ønsker på fleksibel og optimal vis.

 2. VOS KAISER GMBH & BING KAISER

  Tyskland

  Konstruktion Vi fremstiller og leverer design til bygning af pramme, og tilbyder teknisk rådgivning og byggetilsyn. Skibsværft Levering af skibsskrog f.eks. Stålskrog og udstyr til skibsbygning, for eksempel propeldyser, koblingsspil, rørsystemer til tankskibe, kloakdæksler, ståldøre, koblingsruller, luger, tankkupler osv. Produktionen foregår på forskellige ISO-certificerede stålkonstruktionsvirksomheder og/eller skibsværfter i Østeuropa, under vores direkte byggetilsyn. Levering til et vesteuropæisk skibsværft osv. Stålbyggeri Levering af stålkonstruktioner og svejsede konstruktionsdele ift. kundekrav eller kundetegninger. Stålkonstruktioner og svejsede konstruktionsdele til tunnelkonstruktion og transportørteknologi, anlægskonstruktion, halkonstruktion, garagekonstruktion, industribygninger, stålbygningskonstruktion, maskinteknik osv. Produktionen foregår på forskellige ISO-certificerede stålbyggevirksomheder, under vores direkte byggetilsyn

 3. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Tyskland

  Uanset om der er tale om anlæg til kryogen afgratning og afcoating, højtryksvask, strålemiddelklargøring eller stålbyggeri, svejseteknik, mekanisk bearbejdning, pladebearbejdning og 3D-tryk – den ejerdrevne familievirksomhed Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. står for førsteklasses kvalitet inden for udvikling og produktion! Med mere end 40 års erfaring har vi et bredt knowhow-spektrum: ■ kryogen afgratning og kryogen afcoating, specialvask, strålemiddelgenvinding, belægning, ovne >elastomer og plastindustrien ■ 3D trykning silicone & platic, mikroskopi analyse ■ stålkonstruktioner, støjbeskyttelseskabiner, beklædning og afdækninger, maskinstel, moduler og meget andet ■ offshore-teknik ■ svejseprocesser (MIG, MAG, WIG, modstandspunktsvejsning, boltsvejsning, E-svejsning, svejserobotanlæg), CNC-fræsemaskiner med 3, 4 og 5 akser og en fræselængde på op til 7 m, CNC-drejemaskiner op til 3 m, CNC-brændemaskiner, plasma og autogen, CNC-kantpresser, hulstanser, rundvalser og meget andet ■ overfladeforædling (lakering, brandforzinkning, kromatering, sand- og glasperlestråler, bejdsning og brunering) og meget andet Vores brede udvalg af produkter og tjenester er tilgængelige for dig! Vi leverer til hele verden!

 4. STOPA ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  STOPA er Europas førende premium producent af automatiserede lagersystemer til blik, langgods og automatiserede lagersystemer. Deres tilbudspalet dækker lige fra enkeltstående anvendelser til integrerede automatiseringsmoduler. 40 års praktisk erfaring med komplekse konstruktioner, og mere end 1.900 installerede anlæg verden over, har givet denne uafhængige producent en unik viden når det kommer til produktkvalitet og processikkerhed, procesautomatisering og softwareudvikling. Vores produkter.: Automatisering af lager- og transportudstyr; Maskinhuse i metal; Lager- og driftsanordninger Lagerindretninger til metalplader; Lagersystemer; Lagerindretninger til langgods; Svejsekonstruktioner; Anlægsbyggeri med specialstål; Stålbyggeri; Transportbånd

 5. FRITZ LANGE GMBH

  Tyskland

  Fritz Lange GmbH - en familievirksomhed med tradition, har været etableret på markedet i over 60 år og udmærker sig ved høj kvalitet, erfaring og kompetence på områderne trafikteknik, nummerpladeteknik til motorkøretøjer, reklameteknik og stålkonstruktioner. For nylig blev Fritz Lange GmbH's portefølje udvidet med de innovative og patenterede ASTIFOL® produkter. ASTIFOL® forædler dine færdselstavler og beskytter dem mod sticker-vandalisme uden at forringe retrorefleksionen. Færdselstavlernes levetid forlænges, og du sparer således tid, materialer og omkostninger. Disse og alle andre innovationer fra firmaet Fritz Lange bliver først mulige med omfattende erfaringer og dygtighed, og således sætter vi igen signaler for fremtiden. Dine krav motiverer os igen og igen til at levere nye, forbedrede løsninger. Stilstand betyder tilbageskridt – vi er i bevægelse for dig. Giv os en udfordring – vi leverer gerne bevis på vores ydeevne.

 1. KARKAS KOMPLEKT LLC

  Rusland

  Hovedproduktet i vores virksomhed er I-bjælker i træ (SK Beam®). Vores bjælker har i mange år med succes været brugt som gulve, tagspær og rammeelementer, i både civile og industrielle konstruktioner. Karkas Komplekt LLC tilbyder moderne trægulve og tværfagssystemer baseret på I-bjælker (SK Beam®), med et gitter fremstillet af OSB og flanger fremstillet af LVL. Vores virksomhed har været på markedet i mere end 13 år, og er en pålidelig producent og leverandør af I-træbjælker i Rusland og Europa. Vores virksomhedsmål er at fremme den canadiske teknologi inden for produktion af I-bjælker, på både de russiske og europæiske markeder. Til dette formål anvender vi Nascor-teknologi, og køber udelukkende materialer fra de bedste russiske og udenlandske producenter. Alle vores produkter er EU-certificeret, og har med succes gennemgået alle styrkekontroller; et internationalt system af produktkontrol er blevet udviklet og implementeret. Alle kontroller og certifikater har kun bekræftet den høje kvalitet af vores produkter.

 2. ANDREAS WOLFF METALLBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Grundlagt i 1998 med en kontinuerlig vækst siden. Som en mellemstor virksomhed med ca. 35 ansatte, vi har specialiseret os i produktion af drejede dele af høj kvalitet, fræsede dele og komplette samlinger. Som en ren leverandør betjener vi kunder fra næsten alle industrier, såsom maskin- og anlægsteknik. I 2020 besluttede vi at overtage produktionen af ​​SGS Sommerer Grubenlift, og har siden da produceret pitlifter, der fortsat sælges under SGS-navnet.

 1. ORION BAUSYSTEME GMBH

  Tyskland

  I krigeren, som gengiver stjernetegnet ORION, ser vi den rette ledefigur, som giver os det nødvendige rygstød, når det gælder taktik samt operativ og strategisk snilde. Et stjernetegn som navneforlæg var og er for os en forpligtelse til at beskæftige sig med fremtiden i nutiden. Udviklingen af ORION byggesystemer og ORION bymøblering har siden grundlæggelsen i 1980/ 1995 holdt trit med de kontinuerlige ændringer inden for markedssegmentet "Bymøbler", der bearbejdes af os. Forandring og mode ser vi ikke som konstanter, idet vi tværtimod betragter den variabilitet, der er indeholdt i begreberne, som en tilskyndelse for vores ambition om at opfylde vores kunders ønsker og behov med egnede produktudviklinger og holde os en næselængde foran konkurrenterne. For vores udviklinger gælder derfor princippet "fra markedet herhen, hen til markedet". Vores mål som trendsetter har altid været at sætte nye standarder for innovativt city-design og hverve den kundekreds, som er åben over for dette.

 2. KÖSTER & CO. GMBH

  Tyskland

  Köster producerer boltsvejse- og fastgørelsesteknik med egen produktion af boltsvejseapparater og udstyr, svejsebolte, hovedbolte og koldformede dele. KÖCO tilbyder et bredt sortiment af løsninger til alle former for applikationer inden for forskellige brancher: Etagebyggeri / stålbyggeri / brobyggeri, kraftværker / strømproduktionsbyggeri, bilproduktion / produktion af skinnekøretøjer, anlægsbyggeri / maskinkonstruktion, skibsbyggeri, brandsikring. Takket være vores solide fundament bestående af teknisk knowhow og modet til innovationen skaber vi sikre og effektive løsninger. Vores bolte og boltesvejseteknik anvendes verden over, da vi er din pålidelige partner inden for boltesvejseteknik og er garanter for den nødvendige sikkerhed takket være velfunderet materiale-, produkt- og proces-knowhow. For at sikre at det også er de rigtige KÖCO-produkter, der anvendes ved den pågældende indsats, yder vi gerne applikationsteknisk hjælp på stedet.

 3. W. PILLING KESSELFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Smeden Ludwig Lüling og kroværten Wilhelm Pilling grundlagde i 1873 virksomheden W. Pilling & Co. I næsten 150 år har håndværksvirksomheden udviklet sig til en globalt opererende gruppe af virksomheder med ca. 160 medarbejder på 4 lokationer. I dag kan man finde produkter fra Pilling i mere end 100 lande. I vores kedler, digler og kar, men også i alle andre produkter fra W. Pilling finder man ethundrede og halvtreds års erfaring inden for metalforarbejdning. Med dette værdifulde fundament udvikler, designer og fremstiller vi dit produkt efter de højeste kvalitetskrav. Men vi er også altid klar på nye udfordringer og er således fleksible i forhold til behovene i industrier som varmgalvanisering, trykstøbning, til stål- og stålstålvirksomheder samt smeltning af metal og varmebehandlingsvirksomheder.

 4. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Tre virksomheder med en filosofi. "Schwarzarbeiter"-gruppen er en traditionsrig, mellemstor håndværksvirksomhed, der blev grundlagt i 1921, og som i 30 år har specialiseret sig i forarbejdning af rustfrit stål og specialmaterialer. I denne tid har Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH ikke bare udviklet sig til en internationalt anerkendt specialist inden for beholder-, anlægs- og apparatfremstilling, men også til en velanskrevet producent af anlæg inden for siliciumfremstilling. Schwarz Systems GmbH er din specialist og serviceyder, når det gælder overfladebehandling af rustfrit stål, serieproduktion af beholdere, omformningsteknik, robotsvejseteknik og bearbejdning af store emner. Som yngste medlem af gruppen fremstår AMP GmbH som din serviceyder og servicevirksomhed på områderne ikke-destruktiv materialeprøvning, laserudmåling og service.

 5. BERGSIEK BEHÄLTERBAU GMBH

  Tyskland

  I 40 år har navnet Bergsiek stået for kvalitet inden for containerkonstruktion. Allerede i den fjerde generation har familievirksomheden skabt en solid og holdbar kundebase. Vi reagerer på vores kunders individuelle krav, og ønsker for at fremstille det optimale produkt til dem. Vores opskrift på succes er den konsekvente brug af vores mange års erfaring og målrettet investering i nye teknologier. Planlægning, udvikling og konstruktion af de forskellige containertyper, fra koncept til det færdige karrosseri, tilbydes af os fra en enkelt kilde, og udføres i henhold til vores kunders specifikationer. Vores konstruktionstjenester spænder fra containerkonstruktion til karosseri, til løsninger inden for specielle køretøjskonstruktioner. Vores team udvikler optimale, kreative og omkostningseffektive karrosserier ved hjælp af den nyeste teknologi, så en hurtig planlægningstid også kan opnås detaljeret.

 6. POHL METALL GMBH

  Østrig

  Fremstilling af stansedele, trådbøjedele, fjedre, rørdele samt overflader og varmebehandling, ingeniørbureau for maskinbyggeri - materialeanalyse – med røntgenspektrometer og gnistspektrometer. Firmaet Pohl Metall med sæde i Ötztal-Bahnhof i Tyrol / Østrig tilbyder en stor fabrikationskompetence og producerer metalvarer, der fremstilles i processerne stansning, bukning, presning og rørbearbejdning. Vi er din kompetente partner for fremstilling af små metaldele til industri og håndværk. Der produceres stansedele, bukkedele, fjedre, rørdele, wiretilbehør og monterede moduler. Fra prototypefremstillingen til den store serieproduktion understøtter vi vores kunder. Vores serviceydelser omkring metalbearbejdning på vores afdeling i Østrig omfatter også overflade- og varmebehandling, emballering og kvalitetssikring.

 7. CARBOMECH SP. Z O.O.

  Polen

  Carbomech Sp. z o.o. er en virksomhed med årtiers erfaring inden for minebranchen, og har med succes drevet virksomhed på både det indenlandske og udenlandske marked. Vores tilbud inkluderer maskiner, enheder og strukturer beregnet til underjordisk arbejde i minerne, samt andre områder i branchen. Vores førende produkter er transportsystemer til flytning af elektriske apparater, selvlåsende holdere til akselkabler, platforme til at transportere personer med transportbånd, og systemer der understøtter manuel banetransport.

 8. SC AG STEEL BUILDING & CLADDING SRL

  Rumænien

 1. ADFIL

  Belgien

 2. FREIMANS TIMBER CONSTRUCTIONS

  Latvia

 3. LASU-TEC GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. ALUPOR GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. FORSTER STAHL- UND ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

 6. HACOBAU HALLEN UND CONTAINERSYSTEME GMBH

  Tyskland

 7. MEILLER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. APROKON GMBH KONSTRUKTIONSBÜRO

  Tyskland

 9. WIERIG PROFILTECHNIK GMBH

  Tyskland

 10. NIESSING ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Konstruktion af erhvervsbygninger - Import eksport

Antal resultater

40.626 virksomheder