• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • konstruktion af erhvervsbygninger

Resultater for

Konstruktion af erhvervsbygninger - Import eksport

 1. BERGSIEK BEHÄLTERBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I 40 år har navnet Bergsiek stået for kvalitet inden for containerkonstruktion. Allerede i den fjerde generation har familievirksomheden skabt en solid og holdbar kundebase. Vi reagerer på vores kunders individuelle krav, og ønsker for at fremstille det optimale produkt til dem. Vores opskrift på succes er den konsekvente brug af vores mange års erfaring og målrettet investering i nye teknologier. Planlægning, udvikling og konstruktion af de forskellige containertyper, fra koncept til det færdige karrosseri, tilbydes af os fra en enkelt kilde, og udføres i henhold til vores kunders specifikationer. Vores konstruktionstjenester spænder fra containerkonstruktion til karosseri, til løsninger inden for specielle køretøjskonstruktioner. Vores team udvikler optimale, kreative og omkostningseffektive karrosserier ved hjælp af den nyeste teknologi, så en hurtig planlægningstid også kan opnås detaljeret.

 2. S & W ROHRSYSTEME GMBH + CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Rør og forskruninger i henhold til det modulære system. S & W RohrSysteme GmbH + Co. KG har specialiseret sig i fremstilling af rør og formdele til udsugning og ventilation. Sortimentet inkluderer følgende produkter: Rør, albuer, gaffelstykker, reguleringsåbninger, gasspjældsventiler, foldekasser, kegler, overgange, afbøjningshætter, regnhætter og afbrydere. Derudover er der et intelligent modulopbygget system og en innovativ flange-rørkonstruktion med støbte flanger i diametre fra NW 200 mm til 1.250 mm. I vores egen produktion garanterer avancerede laserskæresystemer, stansere og trækpresser en ensartet kvalitet. Produktionen understøttes af vores produktionsplanlægning, som er udstyret med 2D og 3D CAD-systemer med metalbearbejdningsprogrammer. Ud over vores standardkomponenter, fremstiller vi alle former for specielle metalplader, som er bygget efter kundernes specifikationer, i henhold til dine specifikationer eller tegninger - billigt og hurtigt!

 3. ORION BAUSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I krigeren, som gengiver stjernetegnet ORION, ser vi den rette ledefigur, som giver os det nødvendige rygstød, når det gælder taktik samt operativ og strategisk snilde. Et stjernetegn som navneforlæg var og er for os en forpligtelse til at beskæftige sig med fremtiden i nutiden. Udviklingen af ORION byggesystemer og ORION bymøblering har siden grundlæggelsen i 1980/ 1995 holdt trit med de kontinuerlige ændringer inden for markedssegmentet "Bymøbler", der bearbejdes af os. Forandring og mode ser vi ikke som konstanter, idet vi tværtimod betragter den variabilitet, der er indeholdt i begreberne, som en tilskyndelse for vores ambition om at opfylde vores kunders ønsker og behov med egnede produktudviklinger og holde os en næselængde foran konkurrenterne. For vores udviklinger gælder derfor princippet "fra markedet herhen, hen til markedet". Vores mål som trendsetter har altid været at sætte nye standarder for innovativt city-design og hverve den kundekreds, som er åben over for dette.

 4. STAHL-PROJEKTBAU WENTZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er industriens, byggeriets & forskningens samarbejdspartner "når det handler om lidt tungere ting" Hos os finder du alle stålkonstruktionen discipliner under et tag: Inden for vores egen virksomhed tilbyder vi dig alle nødvendige ydelser til dit projekt - fra planlægning og statik til fremstilling og montering. Vores ingeniører, støttekonstruktionsplanlæggere og statikere på konstruktionskontorer planlægger dit individuelle stålprojekt og vores mekanikere og maskinarbejdere sørger for realiseringen inden for produktion og på stedet hos dig. Vi arbejder for mange forskellige brancher og virksomheder. Overalt, hvor koncentreret knowhow er efterspurgt, kan vores kunder stole på os. Til vores kunder hører industrivirksomheder af meget forskellige størrelser og inden for vidt forskellige brancher samt universiteter og andre forskningsinstitutter. Da vi er en indehaverledet virksomhed med eget konstruktionskontor, kan vores kunder stole på os. Vi er engagerede, fleksible og optaget af teknik

 5. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Tre virksomheder med en filosofi. "Schwarzarbeiter"-gruppen er en traditionsrig, mellemstor håndværksvirksomhed, der blev grundlagt i 1921, og som i 30 år har specialiseret sig i forarbejdning af rustfrit stål og specialmaterialer. I denne tid har Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH ikke bare udviklet sig til en internationalt anerkendt specialist inden for beholder-, anlægs- og apparatfremstilling, men også til en velanskrevet producent af anlæg inden for siliciumfremstilling. Schwarz Systems GmbH er din specialist og serviceyder, når det gælder overfladebehandling af rustfrit stål, serieproduktion af beholdere, omformningsteknik, robotsvejseteknik og bearbejdning af store emner. Som yngste medlem af gruppen fremstår AMP GmbH som din serviceyder og servicevirksomhed på områderne ikke-destruktiv materialeprøvning, laserudmåling og service.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KÖSTER & CO. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Köster producerer boltsvejse- og fastgørelsesteknik med egen produktion af boltsvejseapparater og udstyr, svejsebolte, hovedbolte og koldformede dele. KÖCO tilbyder et bredt sortiment af løsninger til alle former for applikationer inden for forskellige brancher: Etagebyggeri / stålbyggeri / brobyggeri, kraftværker / strømproduktionsbyggeri, bilproduktion / produktion af skinnekøretøjer, anlægsbyggeri / maskinkonstruktion, skibsbyggeri, brandsikring. Takket være vores solide fundament bestående af teknisk knowhow og modet til innovationen skaber vi sikre og effektive løsninger. Vores bolte og boltesvejseteknik anvendes verden over, da vi er din pålidelige partner inden for boltesvejseteknik og er garanter for den nødvendige sikkerhed takket være velfunderet materiale-, produkt- og proces-knowhow. For at sikre at det også er de rigtige KÖCO-produkter, der anvendes ved den pågældende indsats, yder vi gerne applikationsteknisk hjælp på stedet.

 2. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Beholderkonstruktion i rustfrit stål - Kvalitet og innovation fra Allgäu ! Bolz-EDEL-Gruppen konstruerer og fremstiller beholdere af rustfrit stål på højeste niveau. Vi er din partner, når der er brug for kompetente løsninger inden for procesbeholdere og lagerbeholdere. Innovative planlægninger med 3D-konstruktion, de mest moderne produktionsteknologier, kvalitetsstyring med komplet beholderdokumentation samt uddannede fagfolk garanterer kvalitet og pålidelighed. Dine produktionstekniske krav omsættes konsekvent af ingeniører med erfaring inden for branchen - fra den farmaceutiske blandingsbeholder med en volumen på 10 liter og cylindrokoniske gæringstanke til bryggeri til stortanken med en volumen på 2 millioner liter, som fremstilles på byggepladsen, er alle størrelser og kvaliteter mulige.De internationalt kendte mærker Bolz Apparatebau og EDEL Tank har i mange årtier stået for kvalitet og innovation fra Allgäu !

 3. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Uanset om der er tale om anlæg til kryogen afgratning og afcoating, højtryksvask, strålemiddelklargøring eller stålbyggeri, svejseteknik, mekanisk bearbejdning, pladebearbejdning og 3D-tryk – den ejerdrevne familievirksomhed Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. står for førsteklasses kvalitet inden for udvikling og produktion! Med mere end 40 års erfaring har vi et bredt knowhow-spektrum: ■ kryogen afgratning og kryogen afcoating, specialvask, strålemiddelgenvinding, belægning, ovne >elastomer og plastindustrien ■ 3D trykning silicone & platic, mikroskopi analyse ■ stålkonstruktioner, støjbeskyttelseskabiner, beklædning og afdækninger, maskinstel, moduler og meget andet ■ offshore-teknik ■ svejseprocesser (MIG, MAG, WIG, modstandspunktsvejsning, boltsvejsning, E-svejsning, svejserobotanlæg), CNC-fræsemaskiner med 3, 4 og 5 akser og en fræselængde på op til 7 m, CNC-drejemaskiner op til 3 m, CNC-brændemaskiner, plasma og autogen, CNC-kantpresser, hulstanser, rundvalser og meget andet ■ overfladeforædling (lakering, brandforzinkning, kromatering, sand- og glasperlestråler, bejdsning og brunering) og meget andet Vores brede udvalg af produkter og tjenester er tilgængelige for dig! Vi leverer til hele verden!

 4. W. PILLING KESSELFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Smeden Ludwig Lüling og kroværten Wilhelm Pilling grundlagde i 1873 virksomheden W. Pilling & Co. I næsten 150 år har håndværksvirksomheden udviklet sig til en globalt opererende gruppe af virksomheder med ca. 160 medarbejder på 4 lokationer. I dag kan man finde produkter fra Pilling i mere end 100 lande. I vores kedler, digler og kar, men også i alle andre produkter fra W. Pilling finder man ethundrede og halvtreds års erfaring inden for metalforarbejdning. Med dette værdifulde fundament udvikler, designer og fremstiller vi dit produkt efter de højeste kvalitetskrav. Men vi er også altid klar på nye udfordringer og er således fleksible i forhold til behovene i industrier som varmgalvanisering, trykstøbning, til stål- og stålstålvirksomheder samt smeltning af metal og varmebehandlingsvirksomheder.

 5. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  På vores virksomhed HFP Bandstahl i Bad Salzungen har vi mere end 100 års erfaring inden for koldvalsning og mere end 150 års erfaring fra metalbranchen. Med mere end 250 medarbejdere er det samtidig også vores største afdeling. Båndstål koldvalset iht. EN 10139/10140 i de gængse kvaliteter, valset til enhver styrketilstand, tykkelser 0, 20 - 2, 50 mm, bredder 4 - 525 mm indsætningsstål, sejhærdet stål og fjederstål koldvalset iht. EN 10132 T1-4/10140 i gængse kvaliteter, styrketilstand G hhv. G + K, tykkelser 0, 20 - 1, 80 mm, bredder 10 - 370 mm overfladeudførelse: Normal blank glødet, specielt opruet eller skinnende samt revne- og porefri, lagviklede kraver, superplant strukket og/eller affedtet.

 1. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Zeytaş Steel Machinery adskiller sig med deres projektbaserede tjenester, ved siden 2016 kontinuerligt at have leveret Zeytaş kvaliteten til kunder på globale markeder som Tyskland, Frankrig, det nordlige Irak, Etiopien og Aegean-regionen. Vores højteknologiske fabrik med en månedlig produktionskapacitet på et lukket område på 12.000 m2, har et hold af kvalificerede ingeniører og erfarne produktions- og monteringshold. Vores kerneekspertise ligger inden for produktion af stålhaller, lagre, hangere, parkeringsstrukturer, opbevaringsfaciliteter og lignende strukturer. Udforsk vores alsidige projektbaserede tjenester, skræddersyet til at imødese de unikke krav inden for halkonstruktion: •Stålkonstruktion •Fabrik stålkonstruktion •Stålkonstruktionsplatform •Maskinplatform i stålkonstruktion •Producent af stålkonstruktion •Bygninger med stålkonstruktion •Stålkonstruktionhal •Kran i stålkonstruktion •Fabriksbygning i stålkonstruktion Ved at levere til et omfattende udvalg af kunder, inklusive førende virksomheder inden for kabelfremstilling, bioøkologiske fabrikker, skibsværfter, maskiner og tekstiler, er vores tilgang at adressere de forskellige behov ved hvert behov, både nationalt og internationalt. Drevet af banebrydende teknologi og en urokkelig forpligtelse til førsteklasses standarder, er Zeytaş Steel Machinery et efterspurgt navn på branchen, som kontinuerligt leverer en enestående værdi fra projekt til projekt. Kontakt os i dag for flere oplysninger!

 2. POHL METALL GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Fremstilling af stansedele, trådbøjedele, fjedre, rørdele samt overflader og varmebehandling, ingeniørbureau for maskinbyggeri - materialeanalyse – med røntgenspektrometer og gnistspektrometer. Firmaet Pohl Metall med sæde i Ötztal-Bahnhof i Tyrol / Østrig tilbyder en stor fabrikationskompetence og producerer metalvarer, der fremstilles i processerne stansning, bukning, presning og rørbearbejdning. Vi er din kompetente partner for fremstilling af små metaldele til industri og håndværk. Der produceres stansedele, bukkedele, fjedre, rørdele, wiretilbehør og monterede moduler. Fra prototypefremstillingen til den store serieproduktion understøtter vi vores kunder. Vores serviceydelser omkring metalbearbejdning på vores afdeling i Østrig omfatter også overflade- og varmebehandling, emballering og kvalitetssikring.

 1. CARBOMECH SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Carbomech Sp. z o.o. er en virksomhed med årtiers erfaring inden for minebranchen, og har med succes drevet virksomhed på både det indenlandske og udenlandske marked. Vores tilbud inkluderer maskiner, enheder og strukturer beregnet til underjordisk arbejde i minerne, samt andre områder i branchen. Vores førende produkter er transportsystemer til flytning af elektriske apparater, selvlåsende holdere til akselkabler, platforme til at transportere personer med transportbånd, og systemer der understøtter manuel banetransport.

 2. ADFIL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ADFIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Betonkonstruktioner, syntetisk fiber, fibre i polypropylen, beton, Betonkonstruktioner, mikrofiber, stivere til beton, betongulve, og brosten i beton brancherne. Den er baseret i Zele, Belgien.

 3. BERGHEIMER STAHLHALLEN KONSTRUKTIONS- U. VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BERGHEIMER STAHLHALLEN KONSTRUKTIONS- U. VERTRIEBS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den er baseret i Büdingen, Tyskland.

 4. INDUSTRIEANLAGEN & KRAFTWERKS SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INDUSTRIEANLAGEN & KRAFTWERKS SERVICE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den er baseret i Worms, Tyskland.

 5. TECHNO-METALL MICHALK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECHNO-METALL MICHALK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den er baseret i Leutersdorf Ot Spitzkunnersdorf, Tyskland.

 6. MSH METALLSYSTEM GMBH - INDUSTRIESCHALLSCHUTZ

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MSH METALLSYSTEM GMBH - INDUSTRIESCHALLSCHUTZ, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den er baseret i Hamm, Tyskland.

 7. LASU-TEC GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LASU-TEC GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 8. TEMME STAHL- UND INDUSTRIEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TEMME STAHL- UND INDUSTRIEBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den er baseret i Bad Lauchstädt, Tyskland.

 1. FORSTER STAHL- UND ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FORSTER STAHL- UND ANLAGENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den er baseret i Mantel, Tyskland.

 2. STAHL- UND TREPPENBAU KUHLA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STAHL- UND TREPPENBAU KUHLA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den er baseret i Vetschau, Tyskland.

 3. WIERIG PROFILTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WIERIG PROFILTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den er baseret i Siegburg, Tyskland.

 4. HALTEC HALLENSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HALTEC HALLENSYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den er baseret i Hemer, Tyskland.

 5. HACOBAU HALLEN UND CONTAINERSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HACOBAU HALLEN UND CONTAINERSYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den er baseret i Hameln, Tyskland.

 6. ALUPOR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALUPOR GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den er baseret i Osnabrück, Tyskland.

 7. GERLACH TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GERLACH TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den er baseret i Wirges, Tyskland.

 8. SIPRO PROJEKT- UND ANLAGENPLANUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIPRO PROJEKT- UND ANLAGENPLANUNG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den er baseret i Siegen, Tyskland.

 9. GPI GÜNTHER PROJEKTE INDUSTRIEANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GPI GÜNTHER PROJEKTE INDUSTRIEANLAGEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den er baseret i Schopfheim, Tyskland.

 10. NIESSING ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NIESSING ANLAGENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den er baseret i Borken, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Konstruktion af erhvervsbygninger - Import eksport

Antal resultater

36.342 Virksomheder