• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • konserves

Resultater for

Konserves - Import eksport

 1. AZA GLOBAL IMPEX B.V

  Holland

  Verified by europages badge

  AZA Global Impex BV specialiserer sig i import af et omfattende udvalg af produkter, som er indkøbt fra hele verden. Hvad enten du ønsker at unikt koncept, eller hjælp med produktion af et specifikt produkt, er vores dedikerede team altid klar til at hjælpe. Ordet "nej" findes ikke i vores ordforråd; vi er forpligtet til at finde skræddersyede løsninger som passer perfekt til dine krav. Vores evner omfatter indkøb af eksklusive produkter, udelukkende til din fordel. Vores alsidige produktsortiment omfatter varer som blomster, kosmetik, julepakker og et omfattende udvalg af FMCG-produkter. Vi er udstyret til at forhandle aftaler som understøtter de unikke specifikationer for enhver virksomhed. I vores engagement til bæredygtighed, har vi også stor fokus på genbrug. Vi forvandler brugt beklædning til nye, innovative produkter som tasker eller skræddersyet beklædning. I forbindelse med dine medicinske og dental behov, kan du have tillid til vores dedikerede afdeling, som vil opfylde alle dine krav. Inden for fødevareprodukter er vores afdeling udstyret til at indkøbe et bredt udvalg af produkter, både frossen og frisk, inklusive grøntsager og fisk. Vi handler udelukkende med produkter som er fremstillet etisk, hvilket sikrer, at der ikke anvendes børnearbejde, og alle arbejdere modtager en fair løn. Derudover arbejder vi fokuseret på at skabe muligheder for vores medarbejdere og deres familier, og bidrager til en økonomisk vækst i de områder hvor vi driver vores forretning.

 2. LA CASARECCIA

  Italien

  Verified by europages badge

  La Casareccia, med hjemsted i Via Stabia i Sant'Antonio Abate (NA), er en fødevareopbevaringsvirksomhed, fra tomater til bælgfrugter og grøntsager, der udvælges og pakkes med den største omhu. Virksomheden opfylder de nødvendige standarder for certificeringer UNI EN ISO 9001 – ACCREDIA – CERMET – BRC FOOD.

 3. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

  Italien

  Verified by europages badge

  FOOD BROKERAGE ITALIA tilbyder Made in Italy over hele verden. God italiensk pasta, dybfrossen pizza, tomater (kød, flåede tomater, færdiglavede saucer osv.), tørret frugt, frugtjuice og specialpasta (glutenfri pasta, speltpasta, økologisk pasta, bælgfrugtspasta). I 30 år har vi taget hånd om vores kunder og garanteret produktkvalitet, kommerciel effektivitet og assistance. ISO, IFS, BRC certificerede virksomheder mv. at sikre internationale handelskrav.

 4. DELFINO BATTISTA

  Italien

  Verified by europages badge

  Efter krigen stiftede Pasquale Battista et lille fødevarekonserveringslaboratorium i Cetara, og ledede det med inderlighed og stolthed indtil 1990'erne. Over tid har smagen af vores produkter ikke ændret sig, ligesom stadierne i produktionsprocessen og den omhyggelige udvælgelse af råvarer. Alle disse faser udføres med omhyggelig opmærksomhed for at sikre overholdelse af produktionsstandarder og gældende love.

 5. MAISON ANETH

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAISON ANETH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for Konserves, 'gourmet fødevarer, Saucer, Konserves, 'gourmet fødevarer, og Saucer brancherne. Den er baseret i Vincennes, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. COPPOLA S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COPPOLA S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden, Fødevarer - import-eksport, frugtsovs, eksport af fødevareprodukter, Konserves steriliseret efter Appert-metiden, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Scafati, Italien.

 2. CLAC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CLAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, Supper, Håndværk, Bælgfrugter, ØKOLOGISK LANDBRUG, Supper, fine krydderiprodukter, gaveæsker, og lønarbejde brancherne. Den er baseret i Cournon D'auvergne, Frankrig.

 3. WECK EUROPE

  Italien

  Det fulde sortiment af WECK® krukker samt tilbehør (pakninger, klemmer i rustfrit stål, låg, krukkeløftere, sterilisatorer til hjemmet mv.) distribueres i Frankrig af MCM EMBALLAGES, et autoriseret detailhandelsselskab. Brandet WECK® er også repræsenteret i hele Europa. Med mere end 100 års erfaring er virksomheden WECK®, der opfandt glaskrukker til henkogning, blevet en berømt førende virksomhed i Europa inden for fødevarekonservering. WECK® krukker er besparende for dig fordi de har meget lang holdbarhed.

 4. DI GIUSEPPE PORCELLI

  Italien

  Virksomheden, der arbejder efter de mest traditionelle og håndværksmæssige produktionsteknikker, ønsker at udvide sin horisont ved at udvide sit produktsortiment og målmarkederne, ved hjælp af den kontinuerlige og konstante proces med forskning og udvikling sådan at virksomheden på lang sigt kan markedsføre sine produkter også i udlandet. Livasì er en familievirksomhed startet ud fra ønsket af tredje generation.

 5. MEDITERRANEA BELFIORE SRL

  Italien

  Mediterranea Belfiore, landbrug i Cecina i Livornoprovinsen.

 1. ONISS

  Ukraine

  Virksomheden ONISS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for Svampe, grøntsagskonserves, og Svampe brancherne. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 2. EDELWEISS GROUPE

  Frankrig

  Virksomheden EDELWEISS GROUPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Solsikkefrø branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, Vodka, Konserves, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Vodka, og Raffineret solsikkeolie brancherne. Den er baseret i Geispolsheim, Frankrig.

 1. WECK UNITED KINGDOM

  Frankrig

  Virksomheden WECK UNITED KINGDOM, er en Engrossalg, der opererer inden for Flasker og krukker, glas- branchen. Den opererer også inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden, Konserves, salgsfremmende artikler i blik, Konserves steriliseret efter Appert-metiden, Konserves, og glas til konserves brancherne. Den er baseret i Geispolsheim Gare, Frankrig.

 2. ANCHOAS DE SANTOÑA

  Spanien

  Virksomheden ANCHOAS DE SANTOÑA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for ansjos, Ansjoser i olivenolie, og Ansjoser i konserves brancherne. Den er baseret i Santoña (cantabria), Spanien.

 3. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarien

  Virksomheden GOUT DE CANARD LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, på dåse branchen. Den opererer også inden for Patéer, Animalske olier og fedtstoffer, Hundefoder, Konserves, Patéer, Animalske olier og fedtstoffer, Hundefoder, og Konserves brancherne. Den er baseret i Rakovski, Bulgarien.

 4. WECK® FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden WECK® FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Flasker og krukker, glas- branchen. Den opererer også inden for Konserves, krukker til konserves, tilbehør til weck krukker, glas til konserves, og Konserves brancherne. Den er baseret i Geispolsheim-Gare, Frankrig.

 5. FORMED EQUIPMENTS

  Frankrig

  Virksomheden FORMED EQUIPMENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves branchen. Den er baseret i Puget-Sur-Argens, Frankrig.

 6. ACC LLC

  Ukraine

  Virksomheden ACC LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for tomatpaté, Tomatsaft, tomatfrugtkød, og Tomatsauce brancherne. Den er baseret i Krivoy Rog, Ukraine.

 7. CUORE VERDE NATURA SRLS

  Italien

  Virksomheden CUORE VERDE NATURA SRLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for saucer og krydderurter brancherne. Den er baseret i Fratta Todina, Italien.

 8. MEANDROS LLC

  Ukraine

  Virksomheden MEANDROS LLC, er en Multi-Category, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for Fødevarefedt, solsikkeolier, Konserves, Fødevarefedt, og Raffineret solsikkeolie brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 1. ONLY SICILIAN FOOD

  Italien

  Virksomheden ONLY SICILIAN FOOD, er en Distributør, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, saucer, saucer og krydderurter, håndværksfremstillet øl, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Catania, Italien.

 2. GECOM EXPORT SRL IMPORT EXPORT ITALIAN FOOD

  Italien

  Virksomheden GECOM EXPORT SRL IMPORT EXPORT ITALIAN FOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Konserves, og Konserves brancherne. Den er baseret i Nocera Inferiore, Italien.

 3. LE TRIFOLE TARTUFI - TRUFFLES TRUFFE TRUFAS

  Italien

  Virksomheden LE TRIFOLE TARTUFI - TRUFFLES TRUFFE TRUFAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for krydderi med trøfler, trøfler, trøffelsauce, og trøfler brancherne. Den er baseret i San Marzano Oliveto, Italien.

 4. SANFOOD ALIMENTACIÓN S.L.U.

  Spanien

  Virksomheden SANFOOD ALIMENTACIÓN S.L.U., er en Distributør, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for import af fødevarer brancherne. Den er baseret i Murcia, Spanien.

 5. SICILIA TENTAZIONI

  Italien

  Virksomheden SICILIA TENTAZIONI, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Konserves, regionale og traditionelle fødevarer, saucer og krydderurter, Konserves, og dej og creme brancherne. Den er baseret i Giarre, Italien.

 6. WECK ESPAÑA

  Italien

  Virksomheden WECK ESPAÑA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flasker og krukker, glas- branchen. Den opererer også inden for Konserves, og Konserves brancherne. Den er baseret i Trieste, Italien.

 7. IMPEXPORT

  Grækenland

  Virksomheden IMPEXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Hvide kartofler, blomsterløg til løg, Tørrede bønner, og Konserves brancherne. Den er baseret i Ioannina, Grækenland.

 8. SIGNORINI TARTUFI

  Frankrig

  Virksomheden SIGNORINI TARTUFI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for krydderi med trøfler, olier med trøffel, og trøffelsauce brancherne. Den er baseret i Mandelieu, Frankrig.

 9. CDP DISTRIBUTION

  Frankrig

  Virksomheden CDP DISTRIBUTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for Køkkenudstyr, og Tilbehør til steriliseringsapparater brancherne. Den er baseret i Auch, Frankrig.

 10. FRUCOPASA

  Spanien

  Virksomheden FRUCOPASA, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for Frugtkonserves, Frugtkonserves, syltetøj, konserves, og frugtsyltetøj brancherne. Den er baseret i BINACED - HUESCA, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Konserves - Import eksport

Antal resultater

9.951 Virksomheder