• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • konserves steriliseret efter appert-metiden

Resultater for

Konserves steriliseret efter appert-metiden - Import eksport

 1. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HUBER Packaging Group har kun i kort tid været en del af koncernen Envases Group, som er anset i hele verden, og er nu en del af Envases Europe A/S med hovedkontor i Danmark. Som del af Envases-koncernen har vi bekræftet vores tilhørsforhold med et navne- og logoskifte og fremstår med koncernens fælles identitet. Pr. 1. april 2021 ændrede alle hidtidige HUBER Packaging virksomheder navnet til "Envases". Virksomheden producerer emballager af hvidblik til farver og lakker, til kemiske produkter og levnedsmidler. Inden for BEVERAGE har Envases Öhringen specialiseret sig på produktionen af 5-liters partytønder af hvidblik og er førende på verdensplan inden for dette markedssegment. Også inden for emballage til farligt gods til transport af farligt gods er Envases den førende udbyder. På lokaliteten Aesch i Schweiz fremstilles desuden blæst plastemballage. Online-butikken er kun tilgængelig i Tyskland.

 2. COPPOLA S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COPPOLA S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden, Fødevarer - import-eksport, frugtsovs, eksport af fødevareprodukter, Konserves steriliseret efter Appert-metiden, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Scafati, Italien.

 3. WECK UNITED KINGDOM

  Frankrig

  Virksomheden WECK UNITED KINGDOM, er en Engrossalg, der opererer inden for Flasker og krukker, glas- branchen. Den opererer også inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden, Konserves, salgsfremmende artikler i blik, Konserves steriliseret efter Appert-metiden, Konserves, og glas til konserves brancherne. Den er baseret i Geispolsheim Gare, Frankrig.

 4. TALIA GIDA A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden TALIA GIDA A.S., er en Multi-Category, der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den opererer også inden for Frysetørrede grønsager, Peberfrugter, auberginer, tomater, og Frysetørrede grønsager brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. CNG CENGIZ SUPPLY FOREIGN TRADE INC

  Tyrkiet

  Virksomheden CNG CENGIZ SUPPLY FOREIGN TRADE INC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KASI KONSERV LTD.

  Bulgarien

  Virksomheden KASI KONSERV LTD., er en Distributør, der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den er baseret i Septemvri, Bulgarien.

 2. CONSERVEIRA DO SUL, LDA

  Portugal

  Virksomheden CONSERVEIRA DO SUL, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden, fabrikation af fiskekonserves, fiskekonserveslinjer, og Konserves steriliseret efter Appert-metiden brancherne. Den er baseret i Olhao, Portugal.

 3. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC CAMARA LUI TOMITA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for Frugter, Grønsager, friske, Konserves steriliseret efter Appert-metiden, Frugt- og grønsagsjuice, Frugter, Grønsager, friske, Konserves steriliseret efter Appert-metiden, og Frugt- og grønsagsjuice brancherne. Den er baseret i Rasnov, Rumænien.

 4. POTS POTES

  Frankrig

  Virksomheden POTS POTES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den opererer også inden for fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Aiguilhe, Frankrig.

 5. FLORAMED LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden FLORAMED LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den opererer også inden for kapers brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. KATRIN KO LTD

  Bulgarien

  Virksomheden KATRIN KO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den er baseret i Rakovski, Bulgarien.

 2. CONSERVERIE DU MOULIN

  Frankrig

  Virksomheden CONSERVERIE DU MOULIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den er baseret i Usseau, Frankrig.

 1. PIGMAGROUP

  Spanien

  Virksomheden PIGMAGROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den opererer også inden for fiskekonserveslinjer, og konservering brancherne. Den er baseret i Gandia, Spanien.

 2. CONSERVAS CASA ALICIA DE LODOSA

  Spanien

  Virksomheden CONSERVAS CASA ALICIA DE LODOSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den opererer også inden for konserverede fødevarer, og fiskekonserveslinjer brancherne. Den er baseret i Lodosa, Spanien.

 3. AGROBAYS

  Tyrkiet

  Virksomheden AGROBAYS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. STOCZEK NATURA

  Polen

  Virksomheden STOCZEK NATURA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den opererer også inden for Pølser på dåse brancherne. Den er baseret i Stoczek Lukowski, Polen.

 5. DENIMEKS FOOD

  Tyrkiet

  Virksomheden DENIMEKS FOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den opererer også inden for konserves, og producent af hummos brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 6. COVI SAS

  Frankrig

  Virksomheden COVI SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den er baseret i Bressuire, Frankrig.

 7. LIPORFIR-PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugal

  Virksomheden LIPORFIR-PRODUTOS ALIMENTARES, S.A., der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den er baseret i Gafanha Da Encarnação, Portugal.

 8. GENCOAL, S.A.

  Portugal

  Virksomheden GENCOAL, S.A., der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den er baseret i Matosinhos, Portugal.

 1. SANTA CATARINA INDUSTRIA CONSERVEIRA S.A.

  Portugal

  Virksomheden SANTA CATARINA INDUSTRIA CONSERVEIRA S.A., der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den er baseret i Calheta, Portugal.

 2. FRIGORIFICOS DA ERMIDA COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugal

  Virksomheden FRIGORIFICOS DA ERMIDA COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA., der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den er baseret i Ílhavo, Portugal.

 3. FAROPEIXE COMERCIO GERAL PEIXE LDA.

  Portugal

  Virksomheden FAROPEIXE COMERCIO GERAL PEIXE LDA., der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den er baseret i Olhão, Portugal.

 4. GRUPEIXE PRODUTOS ALIMENTARES S.A.

  Portugal

  Virksomheden GRUPEIXE PRODUTOS ALIMENTARES S.A., der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den er baseret i Gafanha Da Nazaré, Portugal.

 5. C.N.C.B. - COMPANHIA NACIONAL COMÉRCIO BACALHAU S.A.

  Portugal

  Virksomheden C.N.C.B. - COMPANHIA NACIONAL COMÉRCIO BACALHAU S.A., der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den er baseret i Gafanha Da Nazaré, Portugal.

 6. ALCONSER CONSERVAS DE PEIXE LDA.

  Portugal

  Virksomheden ALCONSER CONSERVAS DE PEIXE LDA., der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den er baseret i Alcácer Do Sal, Portugal.

 7. EMPRESA DE CONSERVAS JOÃO ANTONIO PACHECO LDA.

  Portugal

  Virksomheden EMPRESA DE CONSERVAS JOÃO ANTONIO PACHECO LDA., der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den er baseret i Olhão, Portugal.

 8. KUPETS

  Ukraine

  Virksomheden KUPETS, der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, engrossalg af dybfrosne fødevarer, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 9. ERBAA ALATURCA YAPRAK /GRAPE LEAVES-VINE LEAVES

  Tyrkiet

  Virksomheden ERBAA ALATURCA YAPRAK /GRAPE LEAVES-VINE LEAVES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den er baseret i Erbaa, Tyrkiet.

 10. BOCAGE RESTAURATION

  Frankrig

  Virksomheden BOCAGE RESTAURATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves steriliseret efter Appert-metiden branchen. Den er baseret i Loudun Cedex, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis