• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • konfekture - maskiner og udstyr

Resultater for

Konfekture - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Velkommen til ÁRIK 21 - AGRO KFT, en privat handelsvirksomhed med hovedkvarter i Rotterdam i Holland. Vores forpligtelse ligger i at levere en unik forretningsløsning til kunder verden over. Vi specialiserer os i at tilbyde mærkeprodukter til rimelige grossistpriser, og leverer til virksomheder af alle størrelser. Som en understøttelse af dette, garanterer vores problemfri logistik rettidige leveringer. Som en førende handelsvirksomhed er vi enestående som grossist og distributør, og tilbyder et omfattende udvalg af produkter. Vores portefølje omfatter drikkevarer såsom sodavand og energidrikke, øl med og uden alkohol, mejeriprodukter, inklusive babymælk og lækkerier som chokolade, konfekt og unik te og kaffe. Vores vedvarende partnerskaber med anerkendte producenter som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo og Ferrero, giver os mulighed for at levere enestående produkter globalt. Vores dedikation til excellence driver os til at udforske nichekategorier og unikke brands. Vi har opnået pålidelige forhold med leverandører, hvilket garanterer en hurtig levering inden for 48 timer. Vigtigt for ÁRIK 21 - AGRO KFT er værdien bag tillid og langvarige forhold. Vores erfarne team kombinerer handelserfaring med en visionær tilgang, hvilket garanterer effektive transaktioner. Vores mål er at skabe samarbejder som går længere end den første ordre, hvilket understøtter fælles vækst.

 2. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Sydkorea

  Verified by europages badge

  Bageri og konfektureindustrien bruger "Rice Cake Machine" SYP Rice kage maskine kan klassificeres som bageri maskine eller konfekture maskine. Vi fremstiller Rice Cake Popping Machine. Denne Natural Cereal Popping Machine producerer kornflis eller kage kun ved hjælp af 100% naturkorn, for eksempel ris, brun ris, majs, byg osv. Ricecake-maskine kan producere kartoffelchips, sojabønner eller lignende ved hjælp af kartoffelpallet eller soja Bønnepallet. Da 100% kornmad er fremragende i næringsindhold og får et godt ry fra forbrugerne, er det let at kommercialisere. Vores SYP-serie har kompakt design og fremragende bekvemmelighed til brug. Det er også nemt at styre tid, tykkelse og form og er derfor meget udbredt fra forretningerne til fabrikkerne. Det kaldes også som ris kage popping maskine, popped kage maskine, ris popmaskine, majs kage maskine, puffing maskine, puffed kage maskine, koreanske ris kage maskine, pop maskine osv.

 3. RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Hüttlingen, Tyskland.

 4. ALLURE LLC

  Rusland

  Firmaet Allure LLC er beliggende i Moskva, Rusland. Vi er producenter af Top-grade maskiner til fremstilling af chokolade. Blandt vores kunder er chocolatiers fra mere end 25 lande. Vores maskiner er lavet af de bedste europæiske komponenter. Vores kvalitet bekræftes af europæiske certifikater, der også er gyldige i USA. Vi sætter stor pris på vores kunders tillid og garanterer for vores side den høje kvalitet og pålidelighed af vores udstyr. Disse maskiner er virkeliggørelsen af de progressive tekniske ideer med 100 procent for kvalitet og pålidelighed. Ved hjælp af Allure-udstyret vil du være i stand til at nå enestående smagshøjder i Bean-to-Bar-chokoladen! Effektivitet, produktivitet, pålidelighed er lig med det endelige resultat: smag, aroma, miljøvenlighed og naturlighed i håndlavet chokolade - dette er de grundlæggende ideologiske principper for oprettelse af Allure Bean-to-Bar-udstyr!

 5. PKO-SURA COMPANY

  Rusland

  PKO SURA LLC producerer industrielt konfektureudstyr til produktion af bolsjer, slik og konditorvarer til konfekture- og bageindustrien under mærkenavnet “Sura”. Producenten producerer maskiner og industrielt udstyr til konfektureindustrien: Hældemaskiner til fremstilling af fyldte chokolader og frugtgeléer, formningsområder til produktion af mysli, karamel, hematogen, småkager, kiks, køletransportbånd, spiralfrysere, æltemaskiner, glaseringsudstyr til fremstilling af konfektureglasur og chokolade osv. På anmodning fra kunden kan producenten også opstille en produktionslinje, der er klar til brug, til at overtrække og dekorere konditorvarer, fremstille fyldte chokolader, fremstille småkager og andet konfekt. PKO har produceret maskineri og udstyr til fødevareindustrien siden 2010. Produktionen af “Sura” konfektureudstyr er baseret på skræddersyede designs. De små maskiner er pladsbesparende og kan betjenes intuitivt.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BSA SCHNEIDER ANLAGENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Firmaet BSA Schneider Anlagentechnik blev grundlagt i 1990 i Aachen. Med 25 faste medarbejdere og et globalt salgsnet med handelsagenturer for 32 lande er den mellemstore virksomhed fast etableret i slik- og næringsmiddelindustrien. På vores fabrik i Aachen udvikler og fremstiller vi maskiner og anlæg til chokoladeindustrien til produktion og oplagring af flydende chokolademasser. Med vores produktsortiment dækker vi området blanding, rulning, conchering, temperering og opbevaring. Vores leveringsprogram omfatter: forvalsning, produktionslinjer til flydende chokolade, blandere, transportbåndanlæg / transportbånd, tørconchering, apparat- og beholderfremstilling, opløseenhed, chokoladepumper / fødepumper, magnetfilter / magnetudskiller, gennemgangsventiler, overhaling af brugte chokoladenmaskiner, doseringsanordninger til flydende- og tørkomponenter

 2. KADZAMA D.O.O.

  Slovenien

  Vi designer udstyr der er nemt at bruge, fra bønne til bar. KADZAMA er en virksomhed der blev grundlagt i 2012, og som styres af chocolatier Dmitry Mateychik. De produkter vi fremstiller er baseret på hans erfaring som kunstner og forretningsmand, samt fra feedback fra chocolatiers fra hele verden, som vi samarbejder med. Vi er her for at opdage de problemer som chocolatiers udsættes for, og dermed give dem teknologiske løsninger, så de på den bedste måde kan forbedre deres bedste produkter. Nu bestemmer du, hvor lækker din chokolade er. Du kontrollerer smagen. KADZAMA udstyret kan anvendes til: • Chokolade (fra bønne- og kakaomasse); • Nøddepasta; • Hummus, urbech og andre pastasnacks; • Mel fra solide ingredienser - (boghvede, ris, ærter, osv.) • Vand, valmue, mandler, cedarbaseret mælk. Det vigtigste er, at vores udstyr er et værktøj som du kan bruge efter din fantasi. Hvad med sukkerfri eller emulgatorfri chokolade? Eller en chokolade med sunde biotilsætningsstoffer? - Valget er op til dig!

 3. ADVANCED NEOFOOD MACHINERY GMBH

  Tyskland

  Vi er et af de førende selskaber blandt europæiske producenter af fødevareudstyr. Vi er eksperter i at opfinde nye teknologier til levnedsmiddelindustriudstyr. Selskabet arbejder på oprettelsen af ​​nye kombinerede produkter inden for tre områder: konfekture, mejeri og kød/fisk. Vi udfører vellykket arbejde for at opfinde helt nye produkter. Vores specialisering er innovation i industrien for moderne industrikomplekser med softwareprogrammeret styresystem

 4. MAKREV PACKAGING

  Tyrkiet

  Virksomheden MAKREV PACKAGING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Banderolering - maskiner, og Banderolering - maskiner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. BISMAC ITALIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BISMAC ITALIA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, dørslag til bagværk, maskiner til afdrypning af småkager, og Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Schio, Italien.

 1. PROFORM

  Frankrig

  Virksomheden PROFORM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konfekture - maskiner og udstyr, Konfekture - maskiner og udstyr, og anlæg og redskaber til konfektindustrien brancherne. Den er baseret i Hangenbieten, Frankrig.

 2. ALEDOBRE

  Polen

  Virksomheden ALEDOBRE, er en Distributør, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 1. NUOVA EUROMEC

  Italien

  Virksomheden NUOVA EUROMEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til fremstilling af slik, bagerprodukter, og kaninfoder brancherne. Den er baseret i Martinengo (bg), Italien.

 2. BW PROCESTECHNIEK

  Belgien

  Virksomheden BW PROCESTECHNIEK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, automatiske industriprocesser, ølstue, og Systemer og produktionslinjer brancherne. Den er baseret i Lier, Belgien.

 3. KUDRET MAKINE

  Tyrkiet

  Virksomheden KUDRET MAKINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien, Fødevarer - maskiner og udstyr, tunnelovne, anlæg og udstyr til fremstilling af sukkerglasserede mandler, Konditori - maskiner og udstyr til industrien, og Fødevarer - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 4. PROFRESOURCEGROUP

  Ukraine

  Virksomheden PROFRESOURCEGROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for slikkepinde, og anlæg og udstyr til fremstilling af slik brancherne. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 5. ALPY MACHINERY

  Tyrkiet

  Virksomheden ALPY MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. WSTEC ANDREAS WULF + OLAF STEINKE GBR

  Tyskland

  Virksomheden WSTEC ANDREAS WULF + OLAF STEINKE GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wiehl, Tyskland.

 7. WALTCHER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WALTCHER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Krefeld, Tyskland.

 8. BM BERLINER MASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BM BERLINER MASCHINEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til fremstilling af chokoladeæg, anlæg og udstyr til fremstilling af kakao og chokolade, og udstyr til produktion af kakao brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 1. DMH MASCHINENHANDEL DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DMH MASCHINENHANDEL DEUTSCHLAND GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konfekture - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Konfekture - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, og Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Forchheim, Tyskland.

 2. L TRANS SERVICE

  Ukraine

  Virksomheden L TRANS SERVICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - maskiner og udstyr, fødevarer, udstyr til konditorier, og Fødevarer - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Kremenchuk, Ukraine.

 3. ALPER MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden ALPER MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, Konfekture - maskiner og udstyr, udstyr til produktion af chokolade, Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, og Konfekture - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Ikitelli, Tyrkiet.

 4. DKFM. ADOLF HAFNER

  Østrig

  Virksomheden DKFM. ADOLF HAFNER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konfekture - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Konfekture - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, og Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Klosterneuburg, Østrig.

 5. ECOMEC BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden ECOMEC BELGIUM, er en Engrossalg, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Konfekture - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Konfekture - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Braine L' Alleud, Belgien.

 6. CHOCOTECH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CHOCOTECH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Service, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, Service, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Kakao og chokolade - maskiner og redskaber brancherne. Den er baseret i Wernigerode, Tyskland.

 7. ESTEVE SAS

  Frankrig

  Virksomheden ESTEVE SAS, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konfekture - maskiner og udstyr, og Konfekture - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Rians, Frankrig.

 8. EMPIRE OF METALS LTD

  Ukraine

  Virksomheden EMPIRE OF METALS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konfekture - maskiner og udstyr, og Konfekture - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 9. MEMET MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden MEMET MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien, og Konditori - maskiner og udstyr til industrien brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 10. FRANZ HAAS WAFFEL- UND KEKSANLAGEN-INDUSTRIE GMBH

  Østrig

  Virksomheden FRANZ HAAS WAFFEL- UND KEKSANLAGEN-INDUSTRIE GMBH, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konfekture - maskiner og udstyr, anlæg og udstyr til fremstilling af småkager, kiks, og Konfekture - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i LEOBENDORF, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Konfekture - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.672 Virksomheder