• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • konfekt

Resultater for

Konfekt - Import eksport

 1. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka er en international virksomhed hvis kerneaktivitet er grossistsalg af mærkevarer inden for hurtigt leverende forbrugsvarer (FMCGs). Siden virksomheden blev grundlagt i 2008 har vi konstant haft en konstant vækst, og har opbygget en omfattende klient- og leverandørbase. Vores kunder er førende engrosvirksomheder og detailkæder i Europa, Asien og Nordamerika. Vi tilbyder flere tjenester, inklusive: Transport: Vi har udviklet gode forhold med førende transportvirksomheder, hvormed vi kan tilbyde levering til en god pris. Mærkeløsninger: Vi kan designe, fremstille og påklæbe mærkater med tekst på dit sprog for en lav ekstrapris. Mærkaterne kan variere i farve og størrelse afhængigt af produktet, samt længden af den påkrævede tekst. Lager: Vi har moderne og rummelige lagre med fleksible åbningstider. Med lagerfaciliteter i Litauen, Polen, Letland og Holland kan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka garantere en optimal kvalitet af vores lagertjenester. Toldservice: Vi kan hjælpe med at håndtere toldprocedurer i forskellige lande, forberede tolddokumenter. Forstørrelse af paller: Ved forespørgsel kan vi også tilbyde større paller. Vi er klar til at hjælpe med alle handelsrelaterede anliggender, og tilpasser vores tjenester i forhold til vores kunder. Spørg os!

 2. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 35 år har Kalfany Süße Werbung GmbH udviklet, produceret og solgt individualiseret slik til reklameformål for vores kunder. Det, der startede med en ren konditorforretning i Schwarzwald, har under grundlægger Pieter Schuberts kreative styring udviklet sig til en førende virksomhed på markedet for reklameartikler.

 3. AZA GLOBAL IMPEX B.V

  Holland

  Verified by europages badge

  AZA Global Impex BV specialiserer sig i import af et omfattende udvalg af produkter, som er indkøbt fra hele verden. Hvad enten du ønsker at unikt koncept, eller hjælp med produktion af et specifikt produkt, er vores dedikerede team altid klar til at hjælpe. Ordet "nej" findes ikke i vores ordforråd; vi er forpligtet til at finde skræddersyede løsninger som passer perfekt til dine krav. Vores evner omfatter indkøb af eksklusive produkter, udelukkende til din fordel. Vores alsidige produktsortiment omfatter varer som blomster, kosmetik, julepakker og et omfattende udvalg af FMCG-produkter. Vi er udstyret til at forhandle aftaler som understøtter de unikke specifikationer for enhver virksomhed. I vores engagement til bæredygtighed, har vi også stor fokus på genbrug. Vi forvandler brugt beklædning til nye, innovative produkter som tasker eller skræddersyet beklædning. I forbindelse med dine medicinske og dental behov, kan du have tillid til vores dedikerede afdeling, som vil opfylde alle dine krav. Inden for fødevareprodukter er vores afdeling udstyret til at indkøbe et bredt udvalg af produkter, både frossen og frisk, inklusive grøntsager og fisk. Vi handler udelukkende med produkter som er fremstillet etisk, hvilket sikrer, at der ikke anvendes børnearbejde, og alle arbejdere modtager en fair løn. Derudover arbejder vi fokuseret på at skabe muligheder for vores medarbejdere og deres familier, og bidrager til en økonomisk vækst i de områder hvor vi driver vores forretning.

 4. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  NOUGAT DIANE DE POYTIERS er indbegrebet af fransk håndværk, specialiseret i produktion af førsteklasses nougat, der hylder Montélimars ældgamle historie og knowhow, den ubestridte hovedstad for nougat. Vores produkter: Vi tilbyder en bred vifte af nougat, fra den klassiske Montélimar-nougat, rig på mandler og honning, til økologisk nougat, skabt til dem, der foretrækker produkter fra økologisk landbrug. Vores nougat med chokolade og vores små nougater repræsenterer en perfekt harmoni mellem tradition og innovation, mens vores bløde nougat har en enestående, saftig konsistens. De, der værdsætter ægthed, bliver forført af vores hjemmelavde nougat og vores callison, der inkarnerer sjælen i vores håndværk. Vores forpligtelse til håndværket giver sig udslag i en stor fokus på detaljer, fra udvælgelsen af de bedste ingredienser, såsom chokoladeovertrukkede mandler fra Montélimar, til en grundig tilberedelse af hvert eneste stykke konfekt. Vi har udvidet vores udvalg til andet konfekt og søde sager, med eller uden chokolade, samt et unikt smørepålæg, der forvandler din morgenmad til det rene lækkeri. Dyk ned i denne kulinariske oplevelse sammen med os, og lad dig føre med af det smagfulde, franske, håndlavede konfekt.

 5. 3C DISTRIBUTION

  Litauen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION er en engros- og distributionsvirksomhed af internationale kendte mærker inden for fødevarer og rengørings-/skønhedsprodukter. Vores hold er særdeles erfarne inden for onlinesalg og logistik, samt kundetilfredshed. Derudover undersøger vi kontinuerligt markedet for at købe mærkeprodukter til de bedste priser, købe dem ind til vores lager og dermed forsyne vores kunder i mere end 90 lande med de mest konkurrencedygtige importpriser.   Vi vurderer omhyggeligt alle vores leverandører, og arbejder kun med førsteklasses produkter og mærker. Som et resultat af dette, kan vores kunder drage fordel af engrosdistribution af velkendte mærker som Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove og mange andre. 3C DISTRIBUTION er allerede en pålidelig og udvalg B2B-partner for flere globale detailkæder, cash & carry, supermarkeder, hypermarkeder og endda enkeltstående virksomheder. Vi tilpasser os og gør vores bedste for at opfylde vores kunders behov og krav, og dermed garantere langvarige forhold. Vores tjenester går længere end engrossalgdistribution og omfatter også distribution, logistik og mærkning. Vi kan mærke dit produkt på ethvert sprog som du har brug for, i overensstemmelse med dine krav, men samtidig også forberede alle certifikater, kommercielle dokumenter og tolddokumenter. Vi leverer pålidelige transporttjenester takket være en moderne infrastruktur og ekspertisen fra vores logistikteam. Vi sender med fly, landevej og hav, og leverer også fra dør til dør.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Asia Europe Trade (AET) er et europæisk firma med kontorer i Europa og Asien og er specialiseret i handel 1), Fast Moving-forbrugsgoder (FMCG) 2) Private labels (konditorvarer, drikkevarer, fødevarer, non-food) 3) De bedste internationale A-mærker, mærkevarehandel 4) One-stop-løsning, levering fra dør-til-dør af varer til supermarkeder og e-handel 5) Vin, whisky og alkohol 6) Mælk og mejeriprodukter. 7) Ost (frossen eller frisk) 8) Frugt og grøntsager. Kontakt os, vi sender et hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt tilbud. Vi handler minimum én palle pr. SKU og kan konsolidere 20’ og 40’ containere. AET kan levere: P&G, Unilever, Ferrero, internationale mærker inden for øl og mineralvand, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez mv. 7) Non-food (køkkenudstyr, modeartikler, kosmetik, skønhed og sundhed, parfume, batterier). Vi arbejder uden lager for at sikre frisk produktion og den bedste pris.

 2. NOUGAT TOLLERON

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Nougatfabrikken TOLLERON, beliggende i den smukke landsby CRESTET i Vaucluse, er specialiseret i fremstilling af blød nougat efter ældgamle traditioner. Vi fremstiller vores nougat i hånden og tilbyder en lang række forskellige smage. Vi gør os særlig umage med udvælgelsen af råvarer. Vi tilbyder kunden et bredt udvalg af velsmagende nougat. Du kan bestille vores lækre nougat online på vores website.

 3. CONFISERIE SPAGNOLO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CONFISERIE SPAGNOLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for Fødevarespecialiteter, Fødevarespecialiteter, og fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Villarembert, Frankrig.

 4. CLYDE'S COMPANY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CLYDE'S COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for konfekt branchen. Den er baseret i Plouezec, Frankrig.

 5. PUMPIDUP

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden PUMPIDUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for Møtrikker til skruer, 'gourmet fødevarer, Karamelbolsjer, pindemad, popcorn, konfekt, sunde måltider, kiks, og frø brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 1. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAS LIMOUZI SAVEURS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for Småkager, Nougat, konfekt, Karamelbolsjer, Håndværksmæssig chokoladefremstilling, chokolade, Småkager, cajounødder, og makroner brancherne. Den er baseret i Objat, Frankrig.

 2. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O, er en Distributør, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for konfekt, Alkoholfri drikkevarer, Læskedrikke, Aperitiffer, alkoholfri, Kemikalier - import-eksport, Drikkevarer, plader chokolade, chokolade, og tilberedning til bagværk brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 1. DUPONT D'ISIGNY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DUPONT D'ISIGNY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for Fødevareforarbejdning, slik, Fødevareforarbejdning, Karamel med saltet smør, ingredienser til kager, Landbrugsfødevareindustrien, og fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Carentan, Frankrig.

 2. CANDYVILLE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CANDYVILLE, er en Multi-Category, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for Sukkerglasserede mandler, og Sukkerglasserede mandler brancherne. Den er baseret i Gierle, Belgien.

 3. LE NOUNOURS FRANCAIS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LE NOUNOURS FRANCAIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for Gastronomiske specialiteter, Gastronomiske specialiteter, altæa, og fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Vouneuil-Sous-Biard, Frankrig.

 4. APIOR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden APIOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for bløde karameller, slikkepinde, og sukkerfrie bolsjer brancherne. Den er baseret i Valensole, Frankrig.

 5. AMARELLI FABBRICA DI LIQUIRIZIA DI FORTUNATO AMARELLI & C. SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMARELLI FABBRICA DI LIQUIRIZIA DI FORTUNATO AMARELLI & C. SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lakrids branchen. Den opererer også inden for likører, chokolade, slik, og konfekt brancherne. Den er baseret i Corigliano-Rossano, Italien.

 6. DR SMOKE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DR SMOKE, er en Engrossalg, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for konfekt, Honning, øko kosttilskud, slik, konfekt, og Honning brancherne. Den er baseret i Venissieux, Frankrig.

 7. SHOOTING SWEETS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SHOOTING SWEETS, er en Multi-Category, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for Gelatine til fødevarer, slik, Gelatine til fødevarer, små bolsjer, og gelatiner brancherne. Den er baseret i Vilvoorde, Belgien.

 8. CHOCOLATERIE BATAILLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHOCOLATERIE BATAILLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for chokolade, Håndlavet chokolade, virksomhedsgave, Hjemmelavet fabrikation af chokoladebolsjer, plader chokolade, makroner, og Konfekt brancherne. Den er baseret i Bellême, Frankrig.

 1. SERENITY LE CANDY BAR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SERENITY LE CANDY BAR, er en Engrossalg, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for Ikke-chokoladeholdigt slik, chokolader, slik, små bolsjer, og Ikke-chokoladeholdigt slik brancherne. Den er baseret i Airon-Saint-Vaast, Frankrig.

 2. SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC)

  Rusland

  SOFI BAKERY - er en kreativ butik. Her fremstilles der søde sager af den højeste kvalitet - dekorerede honningkager, slikbarer og bolsher lavet i hånden af et hold af professionelle: bagere, konditorer, slikfremstillere og kunstnere. SOFI BAKERY - kunsten ved at fremstille gaver. Konditorerne ved SOFI studio, bager og dekorerer udelukkende deres honningkager i hånden. Vi udvikler og bevarer kontinuerligt de bedste traditioner inden for konditorbranchen i Rusland. Når det kommer til fremstilling anvender vi udelukkende naturlige ingredienser af den højeste kvalitet, og i unikke kombinationer. SOFI BAKERY - hemmeligheden for succes. Opskrifterne på vores honningkager er baseret på ældgamle russiske traditioner, og passende kombineret med hemmelighederne fra europæiske konditorer, mens generøse mængder af honning og krydderier, såsom ingefær, kanel, kakao og andet, giver vores honningkager den unikke chokoladefarve, en tiltalende smag og en blød tekstur. SOFI honningkager er årets bedste produkt. Guldmedalje!

 3. POWERMINTS GMBH

  Tyskland

  Vi er en førende producent af sukkerfri og aspartamfri pebermyntepastiller. Foruden vores mærker Compass, Frésh og Frésh Active, producerer vi også private labels til internationale detailkæder og distributører. Vores produkter er kendetegnet af en særlig høj kvalitet, og brugen af ​​naturlige ingredienser som naturlige æteriske olier. Vi anvender heller ingen kunstige smag og farver. Vi handler fremtidsorienteret og tilpasningsdygtigt, og er kendetegnet ved høj fleksibilitet og korte beslutningsprocesser. En grundlæggende forudsætning for vores succes, er at tage de høje kvalitets- og sikkerhedsstandarder for vores produkter for givet, og være opmærksomme på mulige risici i udvikling, produktion, opbevaring eller transport af mad, for at minimere farerne, og være opmærksomme på miljøkompatibiliteten.

 4. TIM.CO LLC

  Rusland

  “TIM.KO” virksomheden er en russisk producent af utrolige, østlige søde sager, kendt som churchkhela (chuch-hela), som de sælger under deres eget mærke “MADZHO”. Virksomhedens prioriteter er førsteklasses standarder, og opbygning af tillidsfulde forhold med deres klienter og partnere. Churchkhela MADZHO er den moderne sundhedssnack, som erstatter de almindelige søde sager og chips, og kan anvendes som en sund snack for hele familien. Når det kommer til churchkhela (chuch-hela) bruges der fuld bestående af valnødder, hasselnødder eller en blanding af nødder med tørrede frugter. Skallen er fremstillet baseret på frugtjuice. Dette er en ældgammel opskrift der passer perfekt med de moderne trends, inden for sund ernæring. Vores fortrin: - Førsteklasses råmaterialer (nødder, juice); - Manglen af ingredienser som konserveringsmidler og smagsstoffer; - Minimal procentdel af sukker - der anvendes kun sødmen fra den naturlige juice; - Vakuum emballagering, hvilket betyder, at produktet kan holde i op til 180 dage, uden brug af konserveringsmidler; - Førsteklasses smag (lækker, beroligende og frisk).

 5. NAUJOJI RUTA, AB

  Litauen

  Naujoji ruta, AB producerer skumfiduser, slik og karamel med fyld, sukkerfrie produkter, vafler og chokoladeslik i en række forskellige varianter. Virksomheden producerer også slik og chokolade med forskellige likørsmag og andre søde sager. Naujoji ruta, AB tilbyder en lang række mærker eller et “Private Label”. Produktkvaliteten er garanteret af internationale kvalitetscertifikater og en streng kvalitetskontrol i virksomheden.

 6. AGUT DE BENLLOCH TURRONES Y MAZAPANES

  Spanien

  Det familiedrevede værksted fremstiller turron og marcipan og producerer hele året rundt efter traditionelle metoder. Det er også muligt at smage de typiske produkter på stedet samt at overvære fremstillingen af disse fremragende produkter. Vores TURRON og MARCIPAN-PRODUKTER fremstilles kun efter traditionelle metoder. Vores specialitetet omfatter: Hård eller blød turron, turron med chokolade og guirlache (en slags brun nougat). Turron med tre smage, hård turron med mandler.

 7. LAKOC SP. Z O.O.

  Polen

  Firmaet Łakoć blev etableret i 1991 på initiativ af ejerne - Barbara and Eugeniusz Winiarscy. Takket være beslutsomhed og konsekvens i gennemførelsen af ​​målene er selskabet Łakoć er i øjeblikket en af de førende distributør af fødevarer i regionen. Vores partnere er fremtrædende producenter af fødevarer, der er ledere i de respektive segmenter af fødevaremarkedet. fødevarer, slik, engros, distributør, kaffe, sukker, kager, syltetøj, dåsemad, tørvarer, drikkevarer

 8. AKRA GRUP GIDA URÜN SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden AKRA GRUP GIDA URÜN SAN TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for slikkepinde, og messingtråd brancherne. Den er baseret i Sakarya, Tyrkiet.

 9. UTU FOREIGN TRADE

  Tyrkiet

  Virksomheden UTU FOREIGN TRADE, er en Distributør, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for slikkepinde, Berlingotsbolsjer, Kandis, og kulørt sukker brancherne. Den er baseret i Sakarya, Tyrkiet.

 10. SARL MANON

  Frankrig

  Virksomheden SARL MANON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for hjemmelavet chokolade, chokolade, fin chokolade, og konfekt brancherne. Den er baseret i Peyruis, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Konfekt - Import eksport

Antal resultater

450 Virksomheder