• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • konfekt og ren chokolade

Resultater for

Konfekt og ren chokolade - Import eksport

 1. GÜNTHART & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  70 års erfaring. Günthart er en førende virksomhed inden for pynt til sukkervarer. Mere end 1500 medarbejdere arbejder i 10 lande efter kvalitetsstandarderne IFS og BRC. Vores over 70 års erfaring med lagkagedekorationer og gaveartikler og vores begejstring for nye idéer gør os til din optimale kontaktperson for sød lagkagepynt og innovative gaver. Og vores internationale Günthart-medarbejdere og -salgspartnere understøtter dig med sagkyndig rådgivning og vejledning. Gennem anvendelse af de bedste ingredienser og omfattende produktionsprocesser ved fremstilling af lagkagepynt tilbyder vi bagerier, konditorier og specialforretninger produkter i høj kvalitet til enhver lejlighed og sæson. Resultatet er meget flotte dekorationer til lagkager og kager, til enhver lejlighed såsom bryllupper og fødselsdage.

 2. CHOCOLATS JANIN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHOCOLATS JANIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade, chokolade, Kakao og chokolade, plader chokolade, og personlige logoer af chokolade brancherne. Den er baseret i Boissy Saint Leger, Frankrig.

 3. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

 4. CARRÉ NOIR

  Belgien

  Hos Carré Noir tilbyder vi chokolade forarbejdet med kreativitet. Vi har en butik med værksted, der startede online, hvor vi kan fremhæve vores produkter ved at omdanne dem til kommunikationsobjekter. Chokoladefabrikanten arbejder regelmæssigt med unge designere fra Liège. Resultatet er: det bedste produkt, der tilbydes i flere originale former. Smilene, en subtil påmindelse om Carré Noirs logo, giver dig et løft, og de smukt formede blomster vil glæde dig. Et must: chokoladeoverskæg. Du kan også finde en lang række Grands Crus chokolader, der er både økologiske og fair trade. Mélanie Lemmens har med succes gjort sin passion for chokolade til sit levebrød. Med en kandidatgrad i kunsthistorie har hun udnyttet sin sans for æstetik i sit arbejde. Som lille drømte hun om et juletræ, som kunne holde lige til Påske, så man kunne hænge påskeæg på det. Hun fik prisen BeCommerce Award og blev nomineret til Årets indbygger i Liège.

 5. ITALDOLCI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ITALDOLCI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den opererer også inden for chokolade, sukkerglasserede mandler, Øko-chokolade, og plader chokolade brancherne. Den er baseret i Barletta, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GUSTI D'ITALIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GUSTI D'ITALIA S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, tørret pasta, kaffe engros, Vand - produktion og distribution, og vineddike brancherne. Den er baseret i Moncalieri, Italien.

 2. LES CHEVALIERS D'ARGOUGES

  Frankrig

  Virksomheden LES CHEVALIERS D'ARGOUGES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for Konfekt og ren chokolade, Konfekt og ren chokolade, Håndlavet chokolade, og kandiseret frugt brancherne. Den er baseret i Moyon, Frankrig.

 3. BEAFORM & VITANIL'S

  Tyrkiet

  Virksomheden BEAFORM & VITANIL'S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den opererer også inden for kosttilskud, og naturlige gelatinerende midler brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. CHOCOLATES SOLE

  Spanien

  Virksomheden CHOCOLATES SOLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den opererer også inden for kreativitet brancherne. Den er baseret i Barberá Del Vallés, Spanien.

 5. FORMYCAKE S.L.

  Spanien

  Virksomheden FORMYCAKE S.L., er en Detailsalg, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 1. KAOKA

  Frankrig

  Virksomheden KAOKA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade, Konfekt og ren chokolade, Chokoladeholdigt slik, Kakao og chokolade, Konfekt og ren chokolade, og Chokoladeholdigt slik brancherne. Den er baseret i Carpentras, Frankrig.

 2. AVK

  Ukraine

  Virksomheden AVK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den er baseret i Dnepropetrovsk, Ukraine.

 1. HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Konfekt og ren chokolade, sukker, og Konfekt og ren chokolade brancherne. Den er baseret i Luboń, Polen.

 2. MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA

  Polen

  Virksomheden MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for Konfekt og ren chokolade, kaffe, is, og Konfekt og ren chokolade brancherne. Den er baseret i Rzeszów, Polen.

 3. PURATOS

  Belgien

  Virksomheden PURATOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade, Konfekt og ren chokolade, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Smagsstoffer til fødevarer, Kakao og chokolade, Konfekt og ren chokolade, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Smagsstoffer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Groot-Bijgaarden, Belgien.

 4. XAVIER MOR CHOCOLATIER

  Spanien

  Virksomheden XAVIER MOR CHOCOLATIER, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den opererer også inden for produktion af chokolade, sukkerfri chokolade, chokolade med mælk, og nougat med chokolade brancherne. Den er baseret i BARCELONA, Spanien.

 5. CHOCOFOLIE

  Belgien

  Virksomheden CHOCOFOLIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den er baseret i Ghislengien, Belgien.

 6. ARLOTTI E SARTONI SAS

  Italien

  Virksomheden ARLOTTI E SARTONI SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den er baseret i San Giorgio Di Piano, Italien.

 7. CHOCOKEYF ÇIKOLATA

  Tyrkiet

  Virksomheden CHOCOKEYF ÇIKOLATA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den opererer også inden for brandskabe brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. DARKEST DESIRE ÉTCSOKOLÁDÉ WEBÁRUHÁZ

  Ungarn

  Virksomheden DARKEST DESIRE ÉTCSOKOLÁDÉ WEBÁRUHÁZ, er en Distributør, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 1. CHOCOLATIER DE BRUYN NV

  Belgien

  Virksomheden CHOCOLATIER DE BRUYN NV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for Konfekt og ren chokolade, Konfekt og ren chokolade, og Hjemmelavet fabrikation af chokoladebolsjer brancherne. Den er baseret i Louvin-La-Neuve, Belgien.

 2. CIOCCAFÈ S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CIOCCAFÈ S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den opererer også inden for færdiggørelse for tredjemands regning, og chokoladekonfekt 100% chokolade brancherne. Den er baseret i Aprilia, Italien.

 3. CHOCOMOCO LTD.

  Polen

  Virksomheden CHOCOMOCO LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den opererer også inden for chokoladehandler, og brandskabe brancherne. Den er baseret i Wiazowna, Polen.

 4. RAVICO

  Belgien

  Virksomheden RAVICO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den opererer også inden for Bagværk, Bagværk, og chokoladekonfekt brancherne. Den er baseret i Londerzeel, Belgien.

 5. CASTELANNE CHOCOLATERIE

  Frankrig

  Virksomheden CASTELANNE CHOCOLATERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade, plader chokolade, og Kakao og chokolade brancherne. Den er baseret i Nantes, Frankrig.

 6. TOHI

  Belgien

  Virksomheden TOHI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for Konfekt og ren chokolade, Chokoladeholdigt slik, Konfekt og ren chokolade, og Chokoladeholdigt slik brancherne. Den er baseret i Wauthier-Braine, Belgien.

 7. TAL COM PINTA SL

  Spanien

  Virksomheden TAL COM PINTA SL, er en Engrossalg, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den er baseret i Sant Fruitós de Bages - CATALONIA, Spanien.

 8. CHOKLADBITEN YSTAD

  Sverige

  Virksomheden CHOKLADBITEN YSTAD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den opererer også inden for chokolade, og fyldt chokoladekonfekt brancherne. Den er baseret i Ystad, Sverige.

 9. BENDICION EXPORTACIONES

  Spanien

  Virksomheden BENDICION EXPORTACIONES, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den er baseret i La Coruña, Spanien.

 10. CONFETTURE ELLEGI ( S.N.C. )

  Italien

  Virksomheden CONFETTURE ELLEGI ( S.N.C. ), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade, Konfekt og ren chokolade, Kakao og chokolade, og Konfekt og ren chokolade brancherne. Den er baseret i CORCIANO, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis