• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • konfekt og ren chokolade

Resultater for

Konfekt og ren chokolade - Import eksport

 1. GÜNTHART & CO. KG

  Tyskland

  70 års erfaring. Günthart er en førende virksomhed inden for pynt til sukkervarer. Mere end 1500 medarbejdere arbejder i 10 lande efter kvalitetsstandarderne IFS og BRC. Vores over 70 års erfaring med lagkagedekorationer og gaveartikler og vores begejstring for nye idéer gør os til din optimale kontaktperson for sød lagkagepynt og innovative gaver. Og vores internationale Günthart-medarbejdere og -salgspartnere understøtter dig med sagkyndig rådgivning og vejledning. Gennem anvendelse af de bedste ingredienser og omfattende produktionsprocesser ved fremstilling af lagkagepynt tilbyder vi bagerier, konditorier og specialforretninger produkter i høj kvalitet til enhver lejlighed og sæson. Resultatet er meget flotte dekorationer til lagkager og kager, til enhver lejlighed såsom bryllupper og fødselsdage.

 2. CHOCOLATS JANIN

  Frankrig

 3. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

  Alle produkter for "konfekt og ren chokolade"

 4. CARRÉ NOIR

  Belgien

  Hos Carré Noir tilbyder vi chokolade forarbejdet med kreativitet. Vi har en butik med værksted, der startede online, hvor vi kan fremhæve vores produkter ved at omdanne dem til kommunikationsobjekter. Chokoladefabrikanten arbejder regelmæssigt med unge designere fra Liège. Resultatet er: det bedste produkt, der tilbydes i flere originale former. Smilene, en subtil påmindelse om Carré Noirs logo, giver dig et løft, og de smukt formede blomster vil glæde dig. Et must: chokoladeoverskæg. Du kan også finde en lang række Grands Crus chokolader, der er både økologiske og fair trade. Mélanie Lemmens har med succes gjort sin passion for chokolade til sit levebrød. Med en kandidatgrad i kunsthistorie har hun udnyttet sin sans for æstetik i sit arbejde. Som lille drømte hun om et juletræ, som kunne holde lige til Påske, så man kunne hænge påskeæg på det. Hun fik prisen BeCommerce Award og blev nomineret til Årets indbygger i Liège.

 5. ITALDOLCI S.R.L.

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BEAFORM & VITANIL'S

  Tyrkiet

 2. CHOCOLATES SOLE

  Spanien

 3. FORMYCAKE S.L.

  Spanien

 4. PURATOS

  Belgien

 5. XAVIER MOR CHOCOLATIER

  Spanien

 1. KAOKA

  Frankrig

 2. HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O.

  Polen

 1. MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA

  Polen

 2. CHOCOFOLIE

  Belgien

 3. ARLOTTI E SARTONI SAS

  Italien

 4. DARKEST DESIRE ÉTCSOKOLÁDÉ WEBÁRUHÁZ

  Ungarn

 5. CIOCCAFÈ S.R.L.

  Italien

 6. CHOCOKEYF ÇIKOLATA

  Tyrkiet

 7. CASTELANNE CHOCOLATERIE

  Frankrig

 8. RAVICO

  Belgien

 1. TOHI

  Belgien

 2. CHOCOGOOD

  Tunisien

 3. CHOCOMOCO LTD.

  Polen

 4. TAL COM PINTA SL

  Spanien

 5. BENDICION EXPORTACIONES

  Spanien

 6. CONFETTURE ELLEGI ( S.N.C. )

  Italien

 7. CHOCOLART

  Italien

 8. NUTKAO S.R.L.

  Italien

 9. DOLCE IDEA GENNARO BOTTONE

  Italien

 10. CAFFE' CARRARO S.P.A.

  Italien