• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • konditori - maskiner og udstyr til industrien

Resultater for

Konditori - maskiner og udstyr til industrien - Import eksport

 1. SACAR FORNI

  Italien

  Verified by europages badge

  Sacar Forni srl har mange års erfaring i konstruktion og salg af udstyr til brødbagning og til bagerier og pizzeriaer. De producerer ovne, maskiner og inventar til butikker, forsyninger til hoteller, barer, restauranter og institutioner, indretning til butikker og supermarkeder, køleskabe til industri og butikker. Du kan bestille el-ovne, gasovne, dieselovne, tunnelovne, båndovne, ovne med mobilt stel og køleskabe, blæsekølere.

 2. EBBO FOOD CONSULTANT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EBBO FOOD CONSULTANT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for Biscuitfremstilling - maskiner og udstyr, Biscuitfremstilling - maskiner og udstyr, og håndværksmæssig produktion brancherne. Den er baseret i Montauroux, Frankrig.

 3. TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES

  Tyrkiet

  Virksomheden TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for Bageovne, bagerprodukter, Bageovne, og levering til bagere brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. MEMAK BAKERY MACHINES

  Tyrkiet

  Virksomheden MEMAK BAKERY MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for kaninfoder brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. VALENT BAKERY EQUIPMENTS

  Tyrkiet

  Virksomheden VALENT BAKERY EQUIPMENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageovne branchen. Den opererer også inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien, udstyr til bagerier, bagerimaskiner, bageri, og Konditori - maskiner og udstyr til industrien brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ALFA BREAD

  Tyrkiet

  Virksomheden ALFA BREAD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for arabisk brød brancherne. Den er baseret i Kilis, Tyrkiet.

 2. DADEX D.O.O.

  Serbien

  Virksomheden DADEX D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageovne branchen. Den opererer også inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien, Elektriske ovne, specialfremstillede elektriske ovne, Konditori - maskiner og udstyr til industrien, og Elektriske ovne brancherne. Den er baseret i Salas Nocajski, Serbien.

 3. MAKINSA BAKERY MACHINERY MFG & ENGINEERING

  Tyrkiet

  Virksomheden MAKINSA BAKERY MACHINERY MFG & ENGINEERING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for blendere til institutioner, hæveskabe og hæverum til bagerier, kikse og kagefabrikker, og røremaskiner til fødevarer brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. SAMI KAMMAZ OVENS

  Tyrkiet

  Virksomheden SAMI KAMMAZ OVENS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for Bageovne, Bageovne, og brød brancherne. Den er baseret i Kilis, Tyrkiet.

 5. LP CONSULTING

  Italien

  Virksomheden LP CONSULTING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for Bageovne, Bageri - maskiner og udstyr, Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, Bageovne, Bageri - maskiner og udstyr, og Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Verona, Italien.

 1. ARHAS FOOD MACHINES COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden ARHAS FOOD MACHINES COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien, Småkager, Konditori - maskiner og udstyr til industrien, Roterovn, maskiner til fødevarer, og Småkager brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. NEUBING S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden NEUBING S.R.O., er en Detailsalg, der opererer inden for Husholdningsapparater - små branchen. Den opererer også inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien, Bageri - maskiner og udstyr, Husholdningsapparater- store, Husholdningsapparater, elektriske - import-eksport, Konditori - maskiner og udstyr til industrien, Bageri - maskiner og udstyr, Husholdningsapparater- store, og Husholdningsapparater, elektriske - import-eksport brancherne. Den er baseret i Plzen, Tjekkiet.

 1. ALBA & TEKNOSERVICE SRL

  Italien

  Virksomheden ALBA & TEKNOSERVICE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Villafranca Padovana, Italien.

 2. VIKING IP, SIA

  Latvia

  Virksomheden VIKING IP, SIA, er en Engrossalg, der opererer inden for Restaurationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Slagteri - maskiner og udstyr, Konditori - maskiner og udstyr til industrien, anlæg til professionelle køkkener, Slagteri - maskiner og udstyr, og Konditori - maskiner og udstyr til industrien brancherne. Den er baseret i Riga, Latvia.

 3. KUDRET MAKINE

  Tyrkiet

  Virksomheden KUDRET MAKINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien, Fødevarer - maskiner og udstyr, tunnelovne, anlæg og udstyr til fremstilling af sukkerglasserede mandler, Konditori - maskiner og udstyr til industrien, og Fødevarer - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 4. KEIBLINGER GMBH

  Østrig

  Virksomheden KEIBLINGER GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den er baseret i Sitzenberg-Reidling, Østrig.

 5. KARDESAN BAKERY AND PASTRY EQUIPMENTS

  Tyrkiet

  Virksomheden KARDESAN BAKERY AND PASTRY EQUIPMENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. OMAB DI RUDARI SRL

  Italien

  Virksomheden OMAB DI RUDARI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den er baseret i Lugagnano Verona, Italien.

 7. EKMAK BAKERY MACHINES CO

  Tyrkiet

  Virksomheden EKMAK BAKERY MACHINES CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den er baseret i Umraniye Istanbul, Tyrkiet.

 8. TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT

  Frankrig

  Virksomheden TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bageovne branchen. Den opererer også inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien, Bageri - maskiner og udstyr, Konditori - maskiner og udstyr til industrien, Bageri - maskiner og udstyr, maskiner til konditorier, og maskiner til franske bagerier brancherne. Den er baseret i Sennecey-Lès-Dijon, Frankrig.

 1. GOURMETBACK

  Ukraine

  Virksomheden GOURMETBACK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for ovne til bagværk, dosering anlæg og udstyr, og formgivningsmaskiner til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Bucha, Ukraine.

 2. BAKERY SOLUTIONS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BAKERY SOLUTIONS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den er baseret i Huddersfield, Det Forenede Kongerige.

 3. RADEMAKER

  Holland

  Virksomheden RADEMAKER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for pizzaovn, Konditori - maskiner og udstyr til industrien, anlæg og udstyr til tilberedning af brød, køleapparater til fødevareindustrien, pizzaovn, og Konditori - maskiner og udstyr til industrien brancherne. Den er baseret i Culemborg, Holland.

 4. HUBERT CLOIX

  Frankrig

  Virksomheden HUBERT CLOIX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den er baseret i St Maur Des Fosses, Frankrig.

 5. DAMAK BAKERY MACHINERY

  Tyrkiet

  Virksomheden DAMAK BAKERY MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageovne branchen. Den opererer også inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien, udstyr til bagerier, bagerimaskiner, røremaskiner til fødevarer, og Konditori - maskiner og udstyr til industrien brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 6. MINOSI SRL

  Italien

  Virksomheden MINOSI SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for indretning af caféer brancherne. Den er baseret i Melpignano, Italien.

 7. DEDY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DEDY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Mejerier - maskiner og udstyr, Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, Konditori - maskiner og udstyr til industrien, Mejerier - maskiner og udstyr, Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, og Konditori - maskiner og udstyr til industrien brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 8. SOFT SWEET DI ESPOSITO ROSARIA

  Italien

  Virksomheden SOFT SWEET DI ESPOSITO ROSARIA, er en Detailsalg, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for udlejning af festudstyr brancherne. Den er baseret i San Giorgio a Cremano, Italien.

 9. SPOONER VICARS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SPOONER VICARS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for bageovne, og levering til bagere brancherne. Den er baseret i Wigan, Det Forenede Kongerige.

 10. ZEKI SAHIN PASLANMAZ GIDA MAKINELLERI SAN. TIC. A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden ZEKI SAHIN PASLANMAZ GIDA MAKINELLERI SAN. TIC. A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den er baseret i konya, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Konditori - maskiner og udstyr til industrien - Import eksport

Antal resultater

808 Virksomheder