• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kondenseret mælk og pulvermælk

Resultater for

Kondenseret mælk og pulvermælk - Import eksport

 1. MILKONAL (GROUPE HAITONAL)

  Belgien

  Verified by europages badge

  Haitonal udmærker sig om en virksomhed med speciale i internationl distribution af mælkeprodukter og har skabt sig et omdømme som reference inden for levering af flydende mælk, mælkepulver og valle i pulverform. Vores urokkelige engagement er at garantere og levere de mest fremragende produkter udelukkende fra europæiske landbrug, som er anerkendt for deres uforlignelige ekspertise inden for mælkeproduktion, samtidigt med at gøre disse tilgængelige for alle budgetter. Milkonal er pulvermælk, der går på tværs af alle grænser og giver en unik mælkeoplevelse over hele verden. Vores mærke repræsenterer højdepunktet af kvalitet på området for mælkepulver og er blevet en reference verden over inden for denne type mælkeprodukt. Hver partikel af pulvermælken Milkonal er et symbol på en kompromisløs kvalitet. Vores fabrikationsproces er grundigt udtænkt for at fange mælkens naturlige renhed og rigdom under omdannelsen til pulver. Vi baserer os på en streng udvælgelse af de bedste mælkekomponenter og efterlever strenge kvalitetskontroller for at sikre en perfekt kvalitet af ethvert vareparti.

 2. REGILAIT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Régilait, der har eksisteret i lidt over 60 år, er førende inden for pulvermælk og er en af de største virksomheder på markedet for koncentreret mælk og spædbørnsmælk. Régilait er til stede i mere end 60 lande. Régilait markedsfører desuden drikkevarer og smørepålæg. Régilait er et datterselskab til de to førende mejeriselskaber i Frankrig (Laïta og Sodiaal), som indsamler mælk fra over 14.000 passionerede producenter i Frankrig.

 3. DANO FOOD-DELIBELGE®

  Belgien

  Verified by europages badge

  Dano Food er en betroet belgisk fødevarevirksomhed med speciale i eksport af landbrugsprodukter. Vi opfylder behovene hos en global kundekreds i Asien, Afrika, Europa og Nordamerika. Danos ledelse udnytter sin omfattende internationale eksporterfaring til at tolke købers behov og skabe perfekt matchende eksportløsninger. Vores kundeorienterede personale udmærker sig ved at have et godt kendskab til landspecifikke behov.

 4. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsvirksomhed som arbejder inden for fødevarebranchen. Vi specialiserer os i handel med mejeriprodukter; vegetabilsk protein; fødevarer og foder tilsætningsstoffer. Vores tilbud er henvendt til virksomheder inden for B2B-branchen. Takket være vores team, har virksomheden mange loyale forretningspartnere, og vi udvider konstant. I 2019 vandt vi den præstigefyldte pris som den hurtigtvoksende virksomhed inden for fødevaresektoren i Polen. På nuværende tidspunkt er virksomheden registreret i fire europæiske lande - Polen, Tyskland, Holland og Italien.

 5. GEBAS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEBAS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Bergheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

 2. LACTALIS NUTRITION SANTE

  Frankrig

  Lactalis Nutrition Santé er et mærke, der tilhører den franske gruppe LACTALIS, verdensførende på markedet for mejeriprodukter. Denne afdeling er navnlig specialiseret i ernæringsprodukter til spædbørn, heriblandt dens førende produkt modermælkserstatning, som fremstilles i hjertet af en af Frankrigs største mejeriregioner. Lactalis Nutrition Santé er blandt andet kendt for mærkerne Picot og Celia og har udviklet en sideaktivitet inden for BtoB (Business to Business). Takket være et bredt udvalg af modermælkserstatninger (flydende eller i pulverform) er vi i stand til at tilbyde løsninger, der både imødekommer kundens og markedets behov. Ud over modermælkserstatning tilbyder vi desuden vores ekspertise inden for klinisk ernæring med en bred vifte af produkter til behandling af fejl- og underernæring. Med sin fleksibilitet og kundetilpassede service er Lactalis Nutrition Santé en ideel partner for dem, der vil udvikle deres aktivitet på markedet for ernæring i hele verden..

 3. THAI FOODS PRODUCT INTERNATIONAL CO., LTD

  Thailand

  Virksomheden THAI FOODS PRODUCT INTERNATIONAL CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Bangkok, Thailand.

 4. JOHANN KONRAD LANDGRAF KG

  Tyskland

  Virksomheden JOHANN KONRAD LANDGRAF KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Weiden, Tyskland.

 5. DRINK O MAT VERPFLEGUNGS-AUTOMATENVERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DRINK O MAT VERPFLEGUNGS-AUTOMATENVERTRIEB GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Dettingen, Tyskland.

 1. REVALA LTD

  Estland

  Virksomheden REVALA LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for Kondenseret mælk og pulvermælk, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr, Desserter, mælkebaserede, Kondenseret mælk og pulvermælk, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr, og Desserter, mælkebaserede brancherne. Den er baseret i Keila, Estland.

 2. COFFEEFREAK®, MARKUS EHRLACHER

  Tyskland

  Virksomheden COFFEEFREAK®, MARKUS EHRLACHER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Offenburg, Tyskland.

 1. ICHNYA DRIED MILK AND BUTTER PLANT PJSC

  Ukraine

  Virksomheden ICHNYA DRIED MILK AND BUTTER PLANT PJSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for Mejeriprodukter, Mejeriprodukter, smør, og smelteost brancherne. Den er baseret i Ichnya, Ukraine.

 2. BRIMIN PARK PTY LTD T/A WISE FOODS

  Australien

  Virksomheden BRIMIN PARK PTY LTD T/A WISE FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for pulvermælk brancherne. Den er baseret i Doncaster, Victoria,, Australien.

 3. TEHMOLPROM

  Ukraine

  Virksomheden TEHMOLPROM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for kondenseret mælk, inddampet mælk, og mælkepulver brancherne. Den er baseret i Poltava, Ukraine.

 4. TAM STERN GMBH

  Østrig

  Virksomheden TAM STERN GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for pulvermælk, mælk - uddeling, og instant sødmælkspulver brancherne. Den er baseret i Vienna, Østrig.

 5. IBFTS

  Algerien

  Virksomheden IBFTS, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for undervisning i ledelsesuddannelse, og serviceydelse, handelsrepræsentation brancherne. Den er baseret i Alger, Algerien.

 6. ECOSUR AMERICA

  Panama

  Virksomheden ECOSUR AMERICA, er en Engrossalg, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Panama City, Panama.

 7. SAPLI SOLUTIONS

  Spanien

  Virksomheden SAPLI SOLUTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for sammenhæftning, pulverpåfyldningsmaskiner, Emballage, metal-, og blikdåser til mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Aiguaviva, Spanien.

 8. PIERMEN

  Holland

  Virksomheden PIERMEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Kaatsheuvel, Holland.

 1. SCHIECK AUTOMATEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHIECK AUTOMATEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Reichardtswerben, Tyskland.

 2. FASSKA

  Belgien

  Virksomheden FASSKA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for Fødevaretilskud, halvfed mælkepulver, og Fødevaretilskud brancherne. Den er baseret i Louvain-La-Neuve, Belgien.

 3. ALIMA-BIS PPHU SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden ALIMA-BIS PPHU SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Środa Wielkopolska, Polen.

 4. SCHNIEDERS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHNIEDERS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 5. DAIRYCO LLC

  Ukraine

  Virksomheden DAIRYCO LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for Kasein, Kasein, mælk og biprodukter, syrekasein, og kaseinat brancherne. Den er baseret i Lutsk, Ukraine.

 6. INTER COOPERACIONES VALENCIA S.L

  Spanien

  Virksomheden INTER COOPERACIONES VALENCIA S.L, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for Frugtjuice, Catering-service, Frugtjuice, mælkeprodukter, solsikkeolier, og Catering-service brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 7. PSD NETWORK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PSD NETWORK LTD, er en Distributør, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for oste- og mælkeprodukter, logistikservice, lactoserum, og instant sødmælkspulver brancherne. Den er baseret i Romford, Det Forenede Kongerige.

 8. POLINDUS SP. Z O.O PRODUCENT WYROBOW MLECZARSKICH

  Polen

  Virksomheden POLINDUS SP. Z O.O PRODUCENT WYROBOW MLECZARSKICH, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for creme fraiche, smør, og flødepulver brancherne. Den er baseret i Krakow, Polen.

 9. BLÜEMLISBERG AG

  Schweiz

  Virksomheden BLÜEMLISBERG AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for chokolade, og pulvermælk brancherne. Den er baseret i Schwyz, Schweiz.

 10. QUICK TUNISIE

  Tunisien

  Virksomheden QUICK TUNISIE, er en Engrossalg, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Hammam Sousse, Tunisien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis