• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kondenseret mælk og pulvermælk

Resultater for

Kondenseret mælk og pulvermælk - Import eksport

 1. LACTALIS NUTRITION SANTE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Lactalis Nutrition Santé er et mærke, der tilhører den franske gruppe LACTALIS, verdensførende på markedet for mejeriprodukter. Denne afdeling er navnlig specialiseret i ernæringsprodukter til spædbørn, heriblandt dens førende produkt modermælkserstatning, som fremstilles i hjertet af en af Frankrigs største mejeriregioner. Lactalis Nutrition Santé er blandt andet kendt for mærkerne Picot og Celia og har udviklet en sideaktivitet inden for BtoB (Business to Business). Takket være et bredt udvalg af modermælkserstatninger (flydende eller i pulverform) er vi i stand til at tilbyde løsninger, der både imødekommer kundens og markedets behov. Ud over modermælkserstatning tilbyder vi desuden vores ekspertise inden for klinisk ernæring med en bred vifte af produkter til behandling af fejl- og underernæring. Med sin fleksibilitet og kundetilpassede service er Lactalis Nutrition Santé en ideel partner for dem, der vil udvikle deres aktivitet på markedet for ernæring i hele verden..

 2. REGILAIT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Régilait, der har eksisteret i lidt over 60 år, er førende inden for pulvermælk og er en af de største virksomheder på markedet for koncentreret mælk og spædbørnsmælk. Régilait er til stede i mere end 60 lande. Régilait markedsfører desuden drikkevarer og smørepålæg. Régilait er et datterselskab til de to førende mejeriselskaber i Frankrig (Laïta og Sodiaal), som indsamler mælk fra over 14.000 passionerede producenter i Frankrig.

 3. DANO FOOD-DELIBELGE®

  Belgien

  Verified by europages badge

  Dano Food er en betroet belgisk fødevarevirksomhed med speciale i eksport af landbrugsprodukter. Vi opfylder behovene hos en global kundekreds i Asien, Afrika, Europa og Nordamerika. Danos ledelse udnytter sin omfattende internationale eksporterfaring til at tolke købers behov og skabe perfekt matchende eksportløsninger. Vores kundeorienterede personale udmærker sig ved at have et godt kendskab til landspecifikke behov.

 4. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsvirksomhed som arbejder inden for fødevarebranchen. Vi specialiserer os i handel med mejeriprodukter; vegetabilsk protein; fødevarer og foder tilsætningsstoffer. Vores tilbud er henvendt til virksomheder inden for B2B-branchen. Takket være vores team, har virksomheden mange loyale forretningspartnere, og vi udvider konstant. I 2019 vandt vi den præstigefyldte pris som den hurtigtvoksende virksomhed inden for fødevaresektoren i Polen. På nuværende tidspunkt er virksomheden registreret i fire europæiske lande - Polen, Tyskland, Holland og Italien.

 5. DARRIAH COMPANY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DARRIAH COMPANY, er en Multi-Category, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Krydderier, Kondenseret mælk og pulvermælk, Frugter, frosne og dybfrosne, Tropiske frugter, Frugt og grønt - import-eksport, Fairtrade, og eksotiske frugter brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GEBAS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEBAS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Bergheim, Tyskland.

 2. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

  Alle produkter for "kondenseret mælk og pulvermælk"

 3. FOOD NORD INGREDIENTS APS

  Danmark

  Food Nord er en 100% Dansk ejet virksomhed, lokaliseret tæt på byen Kolding. Vores mål er at levere bedst til prisen. Food Nord er i dag et moderne firma med flad struktur, som gør det muligt for os at levere en bred vifte af mælke og valle baserede ingredienser. Food Nord´s medarbejdere arbejder 110% for kunden og vi er stolte af vores produkter og stolte at det vi kan tilbyde vores kunder. Hurtige svar, en leverandør du som indkøber kan stole på, mix paller, container eller bil. Ingen min. kvantum osv Food Nord byder dig velkommen

 4. THAI FOODS PRODUCT INTERNATIONAL CO., LTD

  Thailand

  Virksomheden THAI FOODS PRODUCT INTERNATIONAL CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Bangkok, Thailand.

 5. JOHANN KONRAD LANDGRAF KG

  Tyskland

  Virksomheden JOHANN KONRAD LANDGRAF KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Weiden, Tyskland.

 1. DRINK O MAT VERPFLEGUNGS-AUTOMATENVERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DRINK O MAT VERPFLEGUNGS-AUTOMATENVERTRIEB GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Dettingen, Tyskland.

 2. COFFEEFREAK®, MARKUS EHRLACHER

  Tyskland

  Virksomheden COFFEEFREAK®, MARKUS EHRLACHER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Offenburg, Tyskland.

 1. ICHNYA DRIED MILK AND BUTTER PLANT PJSC

  Ukraine

  Virksomheden ICHNYA DRIED MILK AND BUTTER PLANT PJSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for Mejeriprodukter, Visable supports the Ukrainian companies, Mejeriprodukter, smør, smelteost, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Ichnya, Ukraine.

 2. BRIMIN PARK PTY LTD T/A WISE FOODS

  Australien

  Virksomheden BRIMIN PARK PTY LTD T/A WISE FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for pulvermælk brancherne. Den er baseret i Doncaster, Victoria,, Australien.

 3. TEHMOLPROM

  Ukraine

  Virksomheden TEHMOLPROM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, kondenseret mælk, inddampet mælk, mælkepulver, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Poltava, Ukraine.

 4. TAM STERN GMBH

  Østrig

  Virksomheden TAM STERN GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for pulvermælk, mælk - uddeling, og instant sødmælkspulver brancherne. Den er baseret i Vienna, Østrig.

 5. FASSKA

  Belgien

  Virksomheden FASSKA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for Fødevaretilskud, halvfed mælkepulver, og Fødevaretilskud brancherne. Den er baseret i Louvain-La-Neuve, Belgien.

 6. PIERMEN

  Holland

  Virksomheden PIERMEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Kaatsheuvel, Holland.

 7. SCHIECK AUTOMATEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHIECK AUTOMATEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Reichardtswerben, Tyskland.

 8. SAPLI SOLUTIONS

  Spanien

  Virksomheden SAPLI SOLUTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for sammenhæftning, pulverpåfyldningsmaskiner, Emballage, metal-, og blikdåser til mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Aiguaviva, Spanien.

 1. SCHNIEDERS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHNIEDERS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 2. DAIRYCO LLC

  Ukraine

  Virksomheden DAIRYCO LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for Kasein, Visable supports the Ukrainian companies, Kasein, mælk og biprodukter, syrekasein, kaseinat, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Lutsk, Ukraine.

 3. PSD NETWORK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PSD NETWORK LTD, er en Distributør, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for oste- og mælkeprodukter, logistikservice, lactoserum, og instant sødmælkspulver brancherne. Den er baseret i Romford, Det Forenede Kongerige.

 4. ALIMA-BIS PPHU SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden ALIMA-BIS PPHU SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Środa Wielkopolska, Polen.

 5. ECOSUR AMERICA

  Panama

  Virksomheden ECOSUR AMERICA, er en Engrossalg, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Panama City, Panama.

 6. INTER COOPERACIONES VALENCIA S.L

  Spanien

  Virksomheden INTER COOPERACIONES VALENCIA S.L, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for Frugtjuice, Catering-service, Frugtjuice, mælkeprodukter, solsikkeolier, og Catering-service brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 7. REVALA LTD

  Estland

  Virksomheden REVALA LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for Kondenseret mælk og pulvermælk, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Kondenseret mælk og pulvermælk, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Harjumaa, Estland.

 8. QUICK TUNISIE

  Tunisien

  Virksomheden QUICK TUNISIE, er en Engrossalg, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Hammam Sousse, Tunisien.

 9. BLÜEMLISBERG AG

  Schweiz

  Virksomheden BLÜEMLISBERG AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for chokolade, og pulvermælk brancherne. Den er baseret i Schwyz, Schweiz.

 10. UNIONPLUS SRL

  Italien

  Virksomheden UNIONPLUS SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den er baseret i Bolzano, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis