• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kompressorer

Resultater for

Kompressorer - Import eksport

 1. WHITE LION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  White Lion er din kontakt, når det handler om tørisblæsningsanlæg af høj kvalitet og løsninger inden overfladeteknik. Vores kunder omfatter virksomheder inden for bilindustrien, der er førende på verdensplan, samt internationale serviceudbydere inden for industrien, kraftværker, kemivirksomheder, flyselskaber m.m. Vi imødekommer dine behov og udarbejder skræddersyede løsninger til automatiseret og manuel rengøring med tøris. Med vores brede vifte af tilbehør kan du til enhver tid konfigurere og tilpasse dit tørisudstyr. Med luftfragt er vores tørisblæsningsanlæg globalt til rådighed inden for 24 timer Som systemleverandør i branchen overbeviser vi med kvalitet Made-in-Germany, i den forbindelse drager du også nytte af vores mere end 25-års erfaring inden for tøristeknologi og dens anvendelse. Tørisblæsningsudstyr og White Lions porteføjle overbeviser over hele linjen. White Lion-the dry ice innovators

 2. KW HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  KW Hydraulik GmbH udvikler, fabrikerer og sælger hydrauliske værktøjer. Men også: Service og salg af mærkerne DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...Hydraulikpumper, hydraulikaggregater, Power Pack, Power Unit, højtrykspumper, håndpumper, fodpumper, elektrohydraulikpumper, akku-pumper, TracHorse, PTO, kraftudtag, generator, hydraulikinverter, tryktransducer, skæreværktøjer, kabelsakse, kabelskærere, sakse med udveksling, skraldekabelsakse, skraldekabelskærere, håndkabelsakse, akku-kabelskærere, akku-kabelsakse, skærehoveder, sikkerhedsskæreanlæg, sikkerhedsskæregarniturer, stålwiresakse, stålwireskærere, ståltovskærere, ståltovsaks, genbrugssaks, stålskærer, boltsakse, byggemåtteskærer, gevindstangskærer, kædeskærer, kædesprænger, krympning, presser, krympetænger, pressetænger, klemtænger, presser med udveksling, presseværktøjer, presseindsatser, pressehoveder

 3. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mere end et århundredes erfaring. I den fjerde generation har vi specialiseret os i verdensomspændende salg af førsteklasses reservedele til diesel- og gasmotorer. Vi formidler teknologiske fremskridt fra udviklingscentret. Vores direkte industrielle forbindelser, kombineret med stor fleksibilitet på alle områder, er din fordel. Vores produkter.: Reservedele til diesel- og gasmotorer, tilsluttede enheder og reservedele, komponenter til styring, regulering og overvågning, drivteknologi, produktion af pakninger.

 4. LUTENA VAKUUM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fremstilling og salg af vakuumtransportanlæg til alle industriområder, systemløsninger og specielle filterteknikker. Suppleret med pneumatiske dele og styringssystemer. Vores øvrige produkter: automatiseringsteknik, pneumatikstikforbindelser, vakuumtransportører, vakuumkomponenter, vakuumteknik, trykluftskomponenter, finstøvfiltre, grovstøvfiltre.

 5. RONIX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Ronix blev grundlagt i Tyskland i 2004. Da virksomhedens forretningsaktiviteter ekspanderede yderligere, åbnede vi to nye afdelinger i to populære forretningscentrer: I U.A.E (Dubai) og Kina. Vi forpligter os til at levere værktøj i "topkvalitet". Vores forsknings- og udviklingsteam varetager alle faser i kundebehovsanalysen, fastlæggelsen af kvalitetsstandarder og produktprøvningen i det virkelige liv. Vi elsker at stå ved din side ved alle bygge- og vedligeholdelsesarbejder, og med over 2000 forskellige slags værktøj og 34000 typer reservedele er vi der for dig til at klare næsten enhver opgave. Hos Ronix handler det om tilbyde et bredt sortiment af værktøj af høj kvalitet til en fornuftig pris. Kvalitet, mangfoldighed, rimelige priser, kundeservice og ansvar over for vores teammedlemmer og kunder; det er de fem grundlæggende værdier, som alle Ronix-medlemmer altid føler sig helt og holdent forpligtet over for. Vi stræber efter perfektion, vi stræber ufortrøden efter det. Vi har kun et mål: At være den første, du kommer i tanker om, når det handler om ydelse og innovation.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GLOBAL GASES GROUP THAI CO LTD

  Thailand

  Verified by europages badge

  Hos Global Gases Group (Thailand) Co., LTD er vi dedikeret til at levere kølemiddelsgasser som sætter sig præg på branchen. Vores produkter er fremstillet med præcision, hvilket garanterer, at de tilbyder en unik kombination af effektivitet, høj ydeevne og kontinuerlig pålidelighed. Vi er forpligtet til at garantere, at dine køleanlæg ikke blot fungerer, men fungerer over standarden, selv under de mest udfordrende betingelser. Vores produktsortiment omfatter HFC-, HC-, HFO-, CFC- og HCFC-kølemidler, sammen med heliumgas, MAPP-gas, reservedele til køleanlæg og iso-tanke til køleanlæg. Vores filosofi "Fremstillet til perfektion" understreger vores forpligtelse til at understøtte dig i din virksomhed. Vores forpligtelse og en velsmurt forsyningskæde sikrer rettidige og uafbrudte leveringer, hvilket garanterer at der ikke er nogen ophold i dine kølemiddelsforsyninger og behov. Ved at vælge GG Group Thai betyder det, at du har adgang til et udvalg af køleteknologi, som sikrer, at dit system fungerer med den bedste effektivitet og opnår en optimal ydeevne, når det er mest nødvendigt. Hvad der adskiller os fra andre, er ikke blot den enestående kvalitet af vores gasser, men også vores urokkelige dedikation til at levere pålidelighed der overgår dine forventninger. Ved at indgå et samarbejde med Global Gases Group (Thailand) Co., LTD vil du opleve hvordan vores forpligtelse revolutionerer din tilgang til kølemiddelsløsninger. Vi sikrer, at dine anlæg forbliver kolde, robuste og yder deres bedste. Tag på en rejse sammen med os, mod excellence inden for køleanlæg og kølemidler.

 2. TECNIFLON SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Tecniflon SAS fra Sesto Fiorentino er en industriel virkelighed, der beskæftiger sig med produktion af maskiner, komponenter og tilbehør til kompressorer, samt andre løsninger til den mekaniske, energi- og petrokemiske industri. Virksomheden har også specialiseret sig i mekanisk bearbejdning på vegne af tredjeparter og tilbyder design, konstruktion og distribution af sine produkter i hele Italien, inklusive øerne.

 3. TURKISH MANUFACTURERS UNION

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden TURKISH MANUFACTURERS UNION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Kompressorer, Motorcykler, Kosmetik, Import-eksport - virkemidler, International handel - konsulenter, Marketingstrategi, konsulenter, Indpakning, frisk frugt, og rengøringsmidler brancherne. Den er baseret i Yalova, Tyrkiet.

 4. LORDAVENUE.COM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LORDAVENUE.COM, er en Distributør, der opererer inden for Ikke-automatisk håndværktøj til bilreparation branchen. Den opererer også inden for Kompressorer, Redskaber - have-, Kompressorer, rundsav, boremaskine, og Redskaber - have- brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. AEROCONCEPT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AEROCONCEPT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for dekapering brancherne. Den er baseret i Coutras, Frankrig.

 1. ROTAIR SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROTAIR SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Oliedynamiske anlæg og udstyr, Nedrivning - maskiner og udstyr, stempelkompressorer, RAMPICAR, tilbehør til kompressorer, Oliedynamiske anlæg og udstyr, udstyr, mekanisk, pneumatisk og hydraulisk, Nedrivning - maskiner og udstyr, og hydrauliske pumper brancherne. Den er baseret i Caraglio, Italien.

 2. GFW GESELLSCHAFT FÜR WASSERAUFBEREITUNG MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GFW GESELLSCHAFT FÜR WASSERAUFBEREITUNG MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Ismaning, Tyskland.

 1. ATLAS COPCO KOMPRESSOREN UND DRUCKLUFTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ATLAS COPCO KOMPRESSOREN UND DRUCKLUFTTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 2. GT GERÄTETECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GT GERÄTETECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Wels, Østrig.

 3. HBG KOMPRESSOREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HBG KOMPRESSOREN GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 4. HD-TECH HOCHDRUCKTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HD-TECH HOCHDRUCKTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelpumper, Gaskompressorer, højtryksventiler, hydraulikaggregater, Stempelpumper, prøvebænke, hydrogen, og højtrykspumper brancherne. Den er baseret i Wernigerode, Tyskland.

 5. DIPL.-ING. JÜRGEN LENZE WERKZEUGMASCHINEN UND ZUBEHÖR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIPL.-ING. JÜRGEN LENZE WERKZEUGMASCHINEN UND ZUBEHÖR, er en Distributør, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Büren, Tyskland.

 6. HESSE+CO MASCHINENFABRIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HESSE+CO MASCHINENFABRIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Wiener Neudorf, Østrig.

 7. PKS PUMPEN+KOMPRESSOREN-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PKS PUMPEN+KOMPRESSOREN-SERVICE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Leer, Tyskland.

 8. SAMEC SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAMEC SRL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Pumper branchen. Den opererer også inden for Elektriske motorer og dele, motorer, elektriske, elektropumper, Elektriske motorer og dele, Enkeltfaset motorer, elektriske transformere, elektriske undersøiske pumper, hydrauliske pumper, og elektrisk værktøj brancherne. Den er baseret i Albinea, Italien.

 1. GAUL REINIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNIK INH. FRANK GAUL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GAUL REINIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNIK INH. FRANK GAUL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Handwitt, Tyskland.

 2. WELTE KOMPRESSORTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WELTE KOMPRESSORTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Seligenstadt, Tyskland.

 3. FOCS SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FOCS SRL, er en Detailsalg, der opererer inden for Trykluftsredskaber og systemer branchen. Den opererer også inden for tilbehør til kompressorer, kompressorer, reservedele til kompressorer, og lufkompressorer brancherne. Den er baseret i Camporotondo Etneo, Italien.

 4. MASCHINENHANDEL BARBARA WILHELM UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MASCHINENHANDEL BARBARA WILHELM UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Distributør, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Oberaudorf, Tyskland.

 5. AF BELGIUM

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AF BELGIUM, er en Multi-Category, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for skruekompressorer, nitrogengeneratorer, og reparation luftkompressorer brancherne. Den er baseret i Braine-l'Alleud, Belgien.

 6. FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA, er en Engrossalg, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for skruer og møtrikker, kompressorer, elektrisk værktøj, og udstyr til værktøjsmaskiner til bearbejdning af metal brancherne. Den er baseret i Seregno, Italien.

 7. DIMEXCO GROUP

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIMEXCO GROUP, er en Engrossalg, der opererer inden for Reservedele til biler branchen. Den opererer også inden for Reservedele til lastbiler og trailere, Dæk, Kompressorer, Filtre til biler, lastbiler og byggemaskiner, Vekselstrømsgeneratorer, startere til motorkøretøjer, Reservedele til lastbiler og trailere, Dæk, og Kompressorer brancherne. Den er baseret i Rixensart, Belgien.

 8. T.C. ARIA COMPRESSA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden T.C. ARIA COMPRESSA S.R.L., er en Detailsalg, der opererer inden for Luftkompressorer - værktøj og tilbehør branchen. Den opererer også inden for tilbehør til kompressorer, kompressorer, vingekompressorer, og stempelkompressorer brancherne. Den er baseret i Calenzano, Italien.

 9. HELMUT HEIN GMBH MASCHINEN-MIETSERVICE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HELMUT HEIN GMBH MASCHINEN-MIETSERVICE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trykluftsinstallationer branchen. Den opererer også inden for Kompressorer, Elektricitetsgeneratorer, trykluft, Kompressorer, Elektricitetsgeneratorer, udlejning kompressorer, Kaeser, Doosan, og Pneumatech brancherne. Den er baseret i Frankfurt Am Main, Tyskland.

 10. SERAFIMA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Som et tidligere serviceområde hos virksomheden Maschinenbau GmbH, er vi særdeles bekendt med teknologien omkring ventilatorer og kompressorer. Serafima er en global tjenesteudbyder der tilbyder dig en ting frem for alt: en omfattende service gennem hele dit systems livscyklus - uanset branche. Vores serviceingeniører hjælper dig på stedet med en fleksibel, hurtig og professionel service. Foruden opsætning og idriftsættelse sørger de også for ændringer, eftermontering, øget ydelse, vibrationsmåling, montering og fejlfinding af din maskine, samt inspektion, vedligeholdelse og reparation (hos Serafima eller på din lokation). Derudover tilbyder Serafima dig også en bred vifte af ventilatorer, uanset om der er tale om udskiftning af en eksisterende maskine, et nyt projekt eller eftermontering af et system. Kontakt os, så rådgiver vi dig gerne om de eksisterende muligheder

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kompressorer - Import eksport

Antal resultater

1.512 Virksomheder