• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kompressorer

Resultater for

Kompressorer - Import eksport

 1. LENHARDT & WAGNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Allerede i 1980 så L&W-grundlæggeren Bernd Wagner det stigende behov for højtryksløsninger, og begyndte at reparere og vedligeholde højtrykssystemer samt handle med højtrykskompressorer. Dette resulterede i tekniske forbedringer af eksisterende systemer fra andre producenter, og udvikling af vores egne kompressormodeller. I dag er Lenhardt & Wagner GmbH en af de førende og mest anerkendte virksomheder globalt inden for højtryksanvendelser. Takket være vores årtiers erfaring med kompressorkonstruktion, er vi blevet en af de førende virksomheder inden for højtryksapplikationer. Uanset om det er kompressorer, filtersystemer, opbevaringsløsninger, påfyldningsstrimler eller overvågning, så tilbyder vi dig de rigtige løsninger af høj kvalitet.

 2. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  NITTO KOHKI Europe GmbH er en verdensberømt japansk konstruktør og producent af pumper og kompressorer, lynkoblinger og værktøj. Trykluftskompressorer, vakuumpumper og væskepumper er velegnede til f.eks. analyse, medicinteknik og måleteknik. Vores patenterede ventilationskompressorer anvendes i små renseanlæg og biogasanlæg. Lynkoblingerne til middelhøjt tryk, lavtryk og højtryk samt vores multikoblinger (manuelle og automatiske) dækker næsten alle tænkelige anvendelsesområder: f.eks. renrumsteknik, tæthedsprøvning inden for kulde- og klimateknik, hydraulik og pneumatik. De transporterer olie, vand, luft og gas. Desuden tilbyder vi trykluftværktøj til den maritime- og stålbearbejdende industri som f.eks. pneumatiske sømrustfjernere, rundslibere, vinkelslibere, overfladeslibere, kantfræsere, excenterslibere, bærbare boremaskiner osv.

 3. KW HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  KW Hydraulik GmbH udvikler, fabrikerer og sælger hydrauliske værktøjer. Men også: Service og salg af mærkerne DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...Hydraulikpumper, hydraulikaggregater, Power Pack, Power Unit, højtrykspumper, håndpumper, fodpumper, elektrohydraulikpumper, akku-pumper, TracHorse, PTO, kraftudtag, generator, hydraulikinverter, tryktransducer, skæreværktøjer, kabelsakse, kabelskærere, sakse med udveksling, skraldekabelsakse, skraldekabelskærere, håndkabelsakse, akku-kabelskærere, akku-kabelsakse, skærehoveder, sikkerhedsskæreanlæg, sikkerhedsskæregarniturer, stålwiresakse, stålwireskærere, ståltovskærere, ståltovsaks, genbrugssaks, stålskærer, boltsakse, byggemåtteskærer, gevindstangskærer, kædeskærer, kædesprænger, krympning, presser, krympetænger, pressetænger, klemtænger, presser med udveksling, presseværktøjer, presseindsatser, pressehoveder

 4. WHITE LION DRY ICE & LASER CLEANING TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  White Lion er din kontakt, når det handler om tørisblæsningsanlæg af høj kvalitet og løsninger inden overfladeteknik. Vores kunder omfatter virksomheder inden for bilindustrien, der er førende på verdensplan, samt internationale serviceudbydere inden for industrien, kraftværker, kemivirksomheder, flyselskaber m.m. Vi imødekommer dine behov og udarbejder skræddersyede løsninger til automatiseret og manuel rengøring med tøris. Med vores brede vifte af tilbehør kan du til enhver tid konfigurere og tilpasse dit tørisudstyr. Med luftfragt er vores tørisblæsningsanlæg globalt til rådighed inden for 24 timer Som systemleverandør i branchen overbeviser vi med kvalitet Made-in-Germany, i den forbindelse drager du også nytte af vores mere end 25-års erfaring inden for tøristeknologi og dens anvendelse. Tørisblæsningsudstyr og White Lions porteføjle overbeviser over hele linjen. White Lion-the dry ice innovators

 5. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mere end et århundredes erfaring. I den fjerde generation har vi specialiseret os i verdensomspændende salg af førsteklasses reservedele til diesel- og gasmotorer. Vi formidler teknologiske fremskridt fra udviklingscentret. Vores direkte industrielle forbindelser, kombineret med stor fleksibilitet på alle områder, er din fordel. Vores produkter.: Reservedele til diesel- og gasmotorer, tilsluttede enheder og reservedele, komponenter til styring, regulering og overvågning, drivteknologi, produktion af pakninger.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GRENTE-LEMAÎTRE - MACHINES BOIS ET MACHINES METAUX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden Grente-Lemaitre har 30 års erfaring i eksport og tilbyder et bredt udvalg af brugte træbearbejdningsmaskiner. I vores lokale på over 3.500 m2 har vi 450 maskiner på et lager, der fornyes konstant. Vi tilbyder et stort udvalg af brugte værktøjsmaskiner i alle mærker og priser. Eksport af brugte træbearbejdningsmaskiner. Eksport af metalbearbejdningsmaskiner. Brugte metalbearbejdningsmaskiner. Brugt plademetalmaskine. Fremragende maskiner. Værktøjsmaskiner til snedkerarbejder: Formatsave. Kombimaskiner til træ. Træfræsemaskiner. Høvlemaskiner. Slibemaskiner til træ. Afretterhøvle. Overfræsere. Trædrejebænke. Tappemaskiner. Savværksudstyr. Slibemaskiner. Maskiner til metal og plader: Drejebænke. Fræsemaskiner til metal. Slibemaskiner til metal. Udboremaskiner. Kantbukkere. Pladesakse. Rulleapparater. Bukkemaskiner. Overfræsere. Boremaskiner. Generatorenheder. Grente-Lemaitre står til rådighed for køb, salg og handel med brugte maskiner og brugt værktøj. Salg af containerpartier og stykvist.

 2. LUTENA VAKUUM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fremstilling og salg af vakuumtransportanlæg til alle industriområder, systemløsninger og specielle filterteknikker. Suppleret med pneumatiske dele og styringssystemer. Vores øvrige produkter: automatiseringsteknik, pneumatikstikforbindelser, vakuumtransportører, vakuumkomponenter, vakuumteknik, trykluftskomponenter, finstøvfiltre, grovstøvfiltre.

 3. RONIX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Ronix blev grundlagt i Tyskland i 2004. Da virksomhedens forretningsaktiviteter ekspanderede yderligere, åbnede vi to nye afdelinger i to populære forretningscentrer: I U.A.E (Dubai) og Kina. Vi forpligter os til at levere værktøj i "topkvalitet". Vores forsknings- og udviklingsteam varetager alle faser i kundebehovsanalysen, fastlæggelsen af kvalitetsstandarder og produktprøvningen i det virkelige liv. Vi elsker at stå ved din side ved alle bygge- og vedligeholdelsesarbejder, og med over 2000 forskellige slags værktøj og 34000 typer reservedele er vi der for dig til at klare næsten enhver opgave. Hos Ronix handler det om tilbyde et bredt sortiment af værktøj af høj kvalitet til en fornuftig pris. Kvalitet, mangfoldighed, rimelige priser, kundeservice og ansvar over for vores teammedlemmer og kunder; det er de fem grundlæggende værdier, som alle Ronix-medlemmer altid føler sig helt og holdent forpligtet over for. Vi stræber efter perfektion, vi stræber ufortrøden efter det. Vi har kun et mål: At være den første, du kommer i tanker om, når det handler om ydelse og innovation.

 4. GLOBAL GASES GROUP THAI CO LTD

  Thailand

  Verified by europages badge

  Virksomheden GLOBAL GASES GROUP THAI CO LTD, er en Distributør, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Køletanke, Kølemidler, køleskabe til handelssektoren, kølebeholdere, ventiler til køleudstyr og -anlæg, kølegas, flasker til gas, industriel afkøling, og indbyggede køleskabe brancherne. Den er baseret i Samut Prakan, Thailand.

 5. PERMASALE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er dine erfarne serviceudbydere, når det kommer til at passe på dit industrianlæg. Hvad enten det drejer sig om flytning eller vedligeholdelse, demontering eller genbrug af dine maskiner eller systemer, så er vi de professionelle med det bedste udstyr og mange års markedserfaring. Til tiden, erfarne og med den nødvendige arbejdskraft sikrer vi en problemfri projektgennemførelse – på verdensplan. Bevarelsen af ​​dine aktiver og værdier samt sikkerhed og sundhed for alle involverede er altid i forgrunden. Vi påtager os ansvaret, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Succesfuld og pålidelig – i mere end 25 år.

 1. TECNIFLON SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Tecniflon SAS fra Sesto Fiorentino er en industriel virkelighed, der beskæftiger sig med produktion af maskiner, komponenter og tilbehør til kompressorer, samt andre løsninger til den mekaniske, energi- og petrokemiske industri. Virksomheden har også specialiseret sig i mekanisk bearbejdning på vegne af tredjeparter og tilbyder design, konstruktion og distribution af sine produkter i hele Italien, inklusive øerne.

 2. TURKISH MANUFACTURERS UNION

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden TURKISH MANUFACTURERS UNION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Kompressorer, Motorcykler, Kosmetik, Import-eksport - virkemidler, International handel - konsulenter, Marketingstrategi, konsulenter, Indpakning, frisk frugt, og rengøringsmidler brancherne. Den er baseret i Yalova, Tyrkiet.

 1. LORDAVENUE.COM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LORDAVENUE.COM, er en Distributør, der opererer inden for Ikke-automatisk håndværktøj til bilreparation branchen. Den opererer også inden for Kompressorer, Redskaber - have-, Kompressorer, rundsav, boremaskine, og Redskaber - have- brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. LEONIDIS INDUSTRIEWARENVERWERTUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LEONIDIS INDUSTRIEWARENVERWERTUNG, er en Distributør, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Esslingen, Tyskland.

 3. HESSE+CO MASCHINENFABRIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HESSE+CO MASCHINENFABRIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Wiener Neudorf, Østrig.

 4. HD-TECH HOCHDRUCKTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HD-TECH HOCHDRUCKTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelpumper, Gaskompressorer, højtryksventiler, hydraulikaggregater, Stempelpumper, prøvebænke, hydrogen, og højtrykspumper brancherne. Den er baseret i Wernigerode, Tyskland.

 5. ATLAS COPCO KOMPRESSOREN UND DRUCKLUFTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ATLAS COPCO KOMPRESSOREN UND DRUCKLUFTTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 6. HBG KOMPRESSOREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HBG KOMPRESSOREN GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 7. DIPL.-ING. JÜRGEN LENZE WERKZEUGMASCHINEN UND ZUBEHÖR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIPL.-ING. JÜRGEN LENZE WERKZEUGMASCHINEN UND ZUBEHÖR, er en Distributør, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Büren, Tyskland.

 8. GT GERÄTETECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GT GERÄTETECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Wels, Østrig.

 1. GFW GESELLSCHAFT FÜR WASSERAUFBEREITUNG MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GFW GESELLSCHAFT FÜR WASSERAUFBEREITUNG MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Ismaning, Tyskland.

 2. PKS PUMPEN+KOMPRESSOREN-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PKS PUMPEN+KOMPRESSOREN-SERVICE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Leer, Tyskland.

 3. T.C. ARIA COMPRESSA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden T.C. ARIA COMPRESSA S.R.L., er en Detailsalg, der opererer inden for Luftkompressorer - værktøj og tilbehør branchen. Den opererer også inden for tilbehør til kompressorer, kompressorer, vingekompressorer, og stempelkompressorer brancherne. Den er baseret i Calenzano, Italien.

 4. SAMEC SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAMEC SRL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Pumper branchen. Den opererer også inden for Elektriske motorer og dele, motorer, elektriske, elektropumper, Elektriske motorer og dele, Enkeltfaset motorer, elektriske transformere, elektriske undersøiske pumper, hydrauliske pumper, og elektrisk værktøj brancherne. Den er baseret i Albinea, Italien.

 5. WELTE KOMPRESSORTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WELTE KOMPRESSORTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Seligenstadt, Tyskland.

 6. GAUL REINIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNIK INH. FRANK GAUL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GAUL REINIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNIK INH. FRANK GAUL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Handwitt, Tyskland.

 7. BAUSHOP EXPRESS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BAUSHOP EXPRESS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Båndtransportører, lyskurve, pæle til belysning, Båndtransportører, og såmaskiner brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 8. MASCHINENHANDEL BARBARA WILHELM UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MASCHINENHANDEL BARBARA WILHELM UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Distributør, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den er baseret i Oberaudorf, Tyskland.

 9. AF BELGIUM

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AF BELGIUM, er en Multi-Category, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for skruekompressorer, nitrogengeneratorer, og reparation luftkompressorer brancherne. Den er baseret i Braine-l'Alleud, Belgien.

 10. FOCS SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FOCS SRL, er en Detailsalg, der opererer inden for Trykluftsredskaber og systemer branchen. Den opererer også inden for tilbehør til kompressorer, kompressorer, reservedele til kompressorer, og lufkompressorer brancherne. Den er baseret i Camporotondo Etneo, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kompressorer - Import eksport

Antal resultater

1.551 Virksomheder