• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kompostorm- gødning

Resultater for

Kompostorm- gødning - Import eksport

 1. AJ AGRO APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  AJ Agro ApS har et velkendt omdømme som en pålidelig distributør af højkvalitets landbrugsprodukter på det globale landbrugsmarked. Vores forpligtelse til excellence og integritet har hjulpet med at etablere os som et pålideligt navn inden for landbrugssektoren. Hvad der adskiller os for konkurrenterne, er vores dybe passion for landbrugsråvarer. Vi har investeret megen tid i forståelsen af ethvert område af landbrugsmarkedet inden for eksport, inklusive produktion, logistik og distribution. Denne omfattende viden har gjort os til en pålidelig partner inden for eksportbranchen. I virksomheden finder du et dedikeret hold af eksperter som kontinuerligt gør lidt ekstra, for at hjælpe vores kunder. Med mange års erfaring på eksportmarkederne, har vi placeret os som førende på vores område, ved at sætte et højt niveau inden for kvalitet og pålidelighed. I Danmark er vi stolte over at være en førende leverandør af de bedste landbrugsprodukter. Vores tilbud omfatter et alsidigt udbud af produkter såsom nødder, gødning og dyrefoder. Vi forstår vigtigheden ved disse produkter inden for forskellige industrier, og er forpligtet til udelukkende at levere den bedste kvalitet til vores kunder. Vores mission er at fortsætte med at være en pålidelig partner for virksomheder som har brug for de bedste landbrugsråvarer. Med en fokus på excellence, integritet og kundetilfredshed, vil AJ Agro ApS forblive på fronten af branchen for landbrugsprodukter.

 2. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERMES AGRI-COMPANY LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den opererer også inden for Gødning og jordforbedringsmidler, Naturgødning, Tørv og kompost, Gødning og jordforbedringsmidler, Naturgødning, organisk gødning, flydende gødning, Gødning til korndyrkning, og Gødning til træavl brancherne. Den er baseret i Znamianka, Ukraine.

 3. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Rusland

  BioEra virksomheden fremstiller og sælger organiske produkter til høstning af afgrøder, inklusive vermikompost-biogødning, svampe- og bakteriebaserede plantebeskyttelsesmidler, rene aminosyrer samt bakteriegødning og jordforbedringsmidler. Virksomheden har leveret deres produkter på det russiske marked siden 2016, og har siden 2022 udvidet deres salgsområder til de nærliggende lande (Serbien, Hviderusland, Georgien, Kazakhstan, Uzbekistan, Kirgisistan). Virksomheden ligger også i forhandlinger om at starte levering til de afrikanske lande. Virksomheden fremstiller og leverer: Frøbehandlinger; - Bladgødskning; - Forberedning til at øge og bevare jordens fertilitet (inklusive rehabilitering af jorden); - Jordorme til affaldsbehandling og produktion af biohumus; - Udstyr til vermikompost og produktion af biohumus; - Solidt biohumus; Bakterieformuleringer (biosvampe, formuleringer til nitrogen-, fosfor- og kaliumfiksering). BioEra tilbyder et udvalg af ydelser, for at fremme landbrugsudvikling ved at levere førsteklasses formuleringer. Virksomhedens specialister udvikler applikationsplaner, overvåger resultaterne og styrer applikationsprocesserne af de leverede formuleringer.

 4. VIA PORTIC AGRO.COM

  Spanien

  Virksomheden VIA PORTIC AGRO.COM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den opererer også inden for Naturgødning, og Naturgødning brancherne. Den er baseret i Paterna, Spanien.

 5. BIO VEGETAL - THÜRINGER DÜNGERMANUFAKTUR INH. DOMINIC JUNG

  Tyskland

  Virksomheden BIO VEGETAL - THÜRINGER DÜNGERMANUFAKTUR INH. DOMINIC JUNG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den er baseret i Ferna, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BIO FUEL SYSTEMS GMBH

  Østrig

  Virksomheden BIO FUEL SYSTEMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den er baseret i Amstetten, Østrig.

 2. TEOX FARM

  Tyrkiet

  Virksomheden TEOX FARM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den opererer også inden for gødning, gårdens dyr, og udstyr til økologisk landbrug brancherne. Den er baseret i Salihli, Tyrkiet.

 3. MANCHAVERDE, S.L.

  Spanien

  Virksomheden MANCHAVERDE, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til regnormeavl brancherne. Den er baseret i Moral De Cva, Spanien.

 4. PONSOL SOLUCAN GÜBRESI

  Tyrkiet

  Virksomheden PONSOL SOLUCAN GÜBRESI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den opererer også inden for regnormeavl, organisk gødning, og anlæg og udstyr til regnormeavl brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 5. OZER GUBRE (FERTILIZERS) TARIM HAYVANCILIK LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden OZER GUBRE (FERTILIZERS) TARIM HAYVANCILIK LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Naturgødning branchen. Den opererer også inden for Kompostorm, gødning, flydende gødning, organisk gødning, Kompostorm, gødning, og gødning brancherne. Den er baseret i Isparta, Tyrkiet.

 1. BIOTICA

  Italien

  Virksomheden BIOTICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Kompostorm, gødning, organisk gødning, producent af hummos, Kompostorm, gødning, og økologisk gødning brancherne. Den er baseret i Maletto, Italien.

 2. KOOPS ORGANIC WORM FERTILIZER COOPERATIVE

  Tyrkiet

  Virksomheden KOOPS ORGANIC WORM FERTILIZER COOPERATIVE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den opererer også inden for regnorme, og landbrugsarbejder brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 1. WURMIDEE

  Tyskland

  Virksomheden WURMIDEE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, og ØKOLOGISK LANDBRUG brancherne. Den er baseret i Heidesee Ot Kolberg, Tyskland.

 2. AHN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AHN GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den er baseret i Warmsen, Tyskland.

 3. EKOSOL

  Tyrkiet

  Virksomheden EKOSOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den opererer også inden for regnormeavl brancherne. Den er baseret i Manisa, Tyrkiet.

 4. EGESOLL TARIM URUNLERI VE HAYV. ORGANIK GUBRE SAN.TIC.LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden EGESOLL TARIM URUNLERI VE HAYV. ORGANIK GUBRE SAN.TIC.LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den er baseret i Manisa, Tyrkiet.

 5. RIVASOL ® TARIM HAYVANCILIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden RIVASOL ® TARIM HAYVANCILIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den opererer også inden for flydende gødning, Huminsyre, gødning, og anlæg og udstyr til regnormeavl brancherne. Den er baseret i Edirne, Tyrkiet.

 6. ARI TARIM

  Tyrkiet

  Virksomheden ARI TARIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. AKOVA WURMHUMUS

  Tyrkiet

  Virksomheden AKOVA WURMHUMUS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den opererer også inden for engrosmarkeder for blomster og planter brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 8. KEOSG

  Tyrkiet

  Virksomheden KEOSG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den opererer også inden for Naturgødning, gødning, fast gødning, og Naturgødning brancherne. Den er baseret i Tavsanli, Tyrkiet.

 1. MARSOL

  Tyrkiet

  Virksomheden MARSOL, er en Engrossalg, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den er baseret i Kahramanmaraş, Tyrkiet.

 2. BIOCALOS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BIOCALOS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Kompostorm, gødning, Naturgødning, Kompostorm, gødning, og Naturgødning brancherne. Den er baseret i Canda, Italien.

 3. VENETA POLLINA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden VENETA POLLINA S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Kompostorm, gødning, Naturgødning, Kompostorm, gødning, og Naturgødning brancherne. Den er baseret i Castegnero, Italien.

 4. AGROCHEM S.R.L.

  Italien

  Virksomheden AGROCHEM S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Kompostorm, gødning, Naturgødning, Kompostorm, gødning, og Naturgødning brancherne. Den er baseret i Bergamo, Italien.

 5. NUOVA MIRAFLOR S.N.C. DI TESSARI NADIA

  Italien

  Virksomheden NUOVA MIRAFLOR S.N.C. DI TESSARI NADIA, er en Engrossalg, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Kompostorm, gødning, Naturgødning, Kompostorm, gødning, og Naturgødning brancherne. Den er baseret i Mira, Italien.

 6. VENAGRO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden VENAGRO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Kompostorm, gødning, Naturgødning, Kompostorm, gødning, og Naturgødning brancherne. Den er baseret i Annone Veneto, Italien.

 7. CALI' PIETRO

  Italien

  Virksomheden CALI' PIETRO, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Kompostorm, gødning, Naturgødning, Kompostorm, gødning, og Naturgødning brancherne. Den er baseret i Acireale, Italien.

 8. VIGORPLANT ITALIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden VIGORPLANT ITALIA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Kompostorm, gødning, Naturgødning, Kompostorm, gødning, og Naturgødning brancherne. Den er baseret i Fombio, Italien.

 9. GRENA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GRENA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Kompostorm, gødning, Naturgødning, Kompostorm, gødning, og Naturgødning brancherne. Den er baseret i San Bonifacio, Italien.

 10. ALBA MILAGRO INTERNATIONAL S.P.A.

  Italien

  Virksomheden ALBA MILAGRO INTERNATIONAL S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Kompostorm, gødning, Naturgødning, Kompostorm, gødning, og Naturgødning brancherne. Den er baseret i Parabiago, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis