• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kompaktorer og knusemaskiner

Resultater for

Kompaktorer og knusemaskiner - Import eksport

 1. MACFAB SYSTEMS LTD

  Irland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MACFAB SYSTEMS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den opererer også inden for kegleknusere, Pakkepresser, ballepressere, lodrette komprimeringsmaskiner, design af komprimeringsmaskiner til affald, anlæg og udstyr til industriaffald, præfabrikeret etageadskillelse, komprimatorer, og Affaldskomprimering, installationer brancherne. Den er baseret i Carrickmacross,, Irland.

 2. ECOLOGIA ESPOSITO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ECOLOGIA ESPOSITO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dekontaminering af industriaffald branchen. Den opererer også inden for Kompaktorer og knusemaskiner, rensning af anlæg for behandling af slam og gylle, rengøring kloakker, Kompaktorer og knusemaskiner, og videoinspektion anlagte kanaler brancherne. Den er baseret i Volla, Italien.

 3. IDS ENVIRONNEMENT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden IDS ENVIRONNEMENT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forvaltning af industriaffald branchen. Den opererer også inden for Genbrug af karton, Behandling og genbrug af affald, Kompaktorer og knusemaskiner, ballepressere, Genbrug af karton, Papir og pap genbrug, behandling af affald, genbrug af industrielt plastaffald, og genbrugeligt affald brancherne. Den er baseret i St Trivier De Courtes, Frankrig.

 4. STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den er baseret i Glandorf, Tyskland.

 5. AB-EX

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AB-EX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den er baseret i Bramsche, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GETECHA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GETECHA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den er baseret i Aschaffenburg, Tyskland.

 2. BARRADAS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BARRADAS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den opererer også inden for genbrug dæk, granulatorer, Påsvejsning, og kabel brancherne. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 3. PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den er baseret i Bad Iburg, Tyskland.

 4. BINOLOGY LLC

  Rusland

  Binology LLC er en udvikler og producent af smart city løsninger, som giver en prisreducering på op til 70 % inden for affaldshåndtering. Vores populære modeller er de følgende: SmartCity Bin 120 - automatiseret solcelledrevet IoT Smart Bin med indbygget presse, påfyldningsniveau målesystem, vejrstations, smart energibesparelse og brandforebyggende algoritmer, i et galvaniseret stålhus som er stødsikkert; SmartCity Separation Station 2 og 3 - adskillelsesstationer til affald på et grundlag af biologiske smart containere, til genbrugsindsamling; SmartCity Indoor TV - indendørs løsning med fuld HD sideskærme og højttalere; SmartCity WSens - ultrasonisk niveausensor til affald der passer til enhver 0, 08 - 24 m3 affaldscontainere og bunkere. De leveres med et stødsikkert hus og indbygget temperatursensor; Intellektuelt cloud-software og mobilappen "SmartCity Management" for en effektiv personalestyring, dynamisk rutefunktion, sporing af affaldstype, avanceret kontrol- og rapporteringsværktøjer inden for affaldsstyring og affaldsindsamling.

 5. PALLMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Knowhow fra over 100 års erfaring PALLMANN - grundlagt i 1903 som maskinfabrik, ser som mellemstor familievirksomhed tilbage på 7 generationer af møllere og møllebyggere. Som aktiv på verdensplan har firmaet PALLMANN specialiseret sig inden for det store område findelings- og bearbejdningsteknik. Som aktiv i mange industrier kan vi i dag med over 1000 maskintyper tilbyde verdens største program inden for findelingsteknik for alle bløde til middelhårde, sprøde til sejelastiske og fiberrige produkter. På verdensplan har PALLMANN-virksomhedsgruppen ca. 700 erfarne og højt kvalificerede medarbejdere. Egne maskinfabrikker, datterselskaber, underleverandørmøller og salgsstøttepunkter i Europa, Nord- og Sydamerika, Asien og Kina sikrer en forbilledlig service samt fagkyndig rådgivning og support ved indkalkulering, montering, idriftsættelse og reservedelsforsyning af vores maskiner og anlæg i hele verden.

 1. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Tyskland

  Hjertelig velkommen hos Nara Machinery CO., LTD. Filial i Europa! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os! Inden for områderne formaling, tørring og nanoteknologi udvider vi til stadighed forskningsafdelingen for at kunne præsentere nye og optimerede processer.

 2. AUSTROPRESSEN - ROITHER MASCHINENBAU GESMBH

  Østrig

  Virksomheden AUSTROPRESSEN - ROITHER MASCHINENBAU GESMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den opererer også inden for Ballepresser til affaldsbortskaffelse, Ballepresser, hydrauliske, og komprimatorer brancherne. Den er baseret i Seewalchen, Østrig.

 1. COMITEC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden COMITEC S.R.L., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Berapninger, isolerende branchen. Den opererer også inden for Kompaktorer og knusemaskiner, og Kompaktorer og knusemaskiner brancherne. Den er baseret i Godega Di Sant'urbano, Italien.

 2. AGICOM- PEDERGNANA OG

  Østrig

  Virksomheden AGICOM- PEDERGNANA OG, er en Distributør, der opererer inden for Skrotjern - genanvendelse og genbrug branchen. Den opererer også inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Kompaktorer og knusemaskiner, anlæg til indvinding og genbrug af gummiaffald, anlæg til genindvinding og genbrug af metalaffald, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, og Kompaktorer og knusemaskiner brancherne. Den er baseret i Puch Bei Hallein, Østrig.

 3. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Spanien

  Virksomheden GRUPO CODESA COMPACSA, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den opererer også inden for Kompaktorer og knusemaskiner, Døre, armerede og brandsikrede - industrielle, komprimeringsmaskiner til affald, Kompaktorer og knusemaskiner, og Døre, armerede og brandsikrede - industrielle brancherne. Den er baseret i Castellar Del Valles, Spanien.

 4. ALTERVAL

  Frankrig

  Virksomheden ALTERVAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den opererer også inden for Genbrug - maskiner og installationer, ballepressere, Genbrug - maskiner og installationer, leje af kompaktorer, og maskiner til affald brancherne. Den er baseret i Epouville, Frankrig.

 5. ENTSORGUNGSTECHNIK ZEHETLEITNER GMBH

  Østrig

  Virksomheden ENTSORGUNGSTECHNIK ZEHETLEITNER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den er baseret i Meggenhofen, Østrig.

 6. BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den er baseret i Niefern-Öschelbronn, Tyskland.

 7. DRUIDS PROCESS TECHNOLOGY

  Spanien

  Virksomheden DRUIDS PROCESS TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Kompaktorer og knusemaskiner, valorisering af metaller, Kompaktorer og knusemaskiner, udnyttelse af plastaffald, og Nyttiggørelse af træaffald brancherne. Den er baseret i Granollers, Spanien.

 8. EUREC ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EUREC ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den er baseret i Krayenberggemeinde, Tyskland.

 1. SE SHREDDERS

  Tyrkiet

  Virksomheden SE SHREDDERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den er baseret i Bolu, Tyrkiet.

 2. PINI SRL

  Italien

  Virksomheden PINI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Kompaktorer og knusemaskiner, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Kompaktorer og knusemaskiner, lodrette komprimeringsmaskiner, og Affaldskomprimering, installationer brancherne. Den er baseret i Gerenzano, Italien.

 3. SMELLWELL VERTRIEBS GMBH

  Østrig

  Virksomheden SMELLWELL VERTRIEBS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den er baseret i Altach, Østrig.

 4. FRANZ KAHL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FRANZ KAHL GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 5. WEIMA MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WEIMA MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den opererer også inden for komprimeringsmaskiner, knusemaskine jordblandemaskine, og flishugger brancherne. Den er baseret i Ilsfeld, Tyskland.

 6. KADANT PAAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KADANT PAAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den opererer også inden for Pressere, hydrauliske, transportkæder, Ballepresser, hydrauliske, reservedele til presser, og Pressere, hydrauliske brancherne. Den er baseret i Georgsmarienhütte, Tyskland.

 7. HERBOLD MECKESHEIM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HERBOLD MECKESHEIM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den opererer også inden for maskiner og udstyr til granulering og maling af gummi, genbrug af plastmaterialer, udnyttelse af plastaffald, og genbrug af industrielt plastaffald brancherne. Den er baseret i Meckesheim, Tyskland.

 8. CONTAINERS IMBRECHTS GEBROEDERS

  Belgien

  Virksomheden CONTAINERS IMBRECHTS GEBROEDERS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Kompaktorer og knusemaskiner, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Kompaktorer og knusemaskiner, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, containere til opbevaring og lagring, og beholdere til indsamling af affald brancherne. Den er baseret i Kampenhout, Belgien.

 9. JOSÉ ALONSO VALOR E HIJOS, S.L

  Spanien

  Virksomheden JOSÉ ALONSO VALOR E HIJOS, S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Kompaktorer og knusemaskiner, Ballepresser til affaldsbortskaffelse, Kompaktorer og knusemaskiner, presser til genbrug af affald, og afklipper til papirruller brancherne. Den er baseret i Gaianes, Spanien.

 10. ALS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den er baseret i Bockhorn, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis