• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • koldvalsede profiler

Resultater for

Koldvalsede profiler - Import eksport

 1. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  EZM Edelstahlzieherei Mark fremstiller ved koldbearbejdning trukket, slebet, poleret blankstål, standardprofiler og tegningsbundne specialprofiler i stort set alle stålmaterialer. Kvalitetsprodukterne anvendes først og fremmest i anlægs- og maskinkonstruktion, på området automotive og inden for energi- og medicinalteknik. På fabrikken i Werdohl, som hører til EZM Edelstahlzieherei Mark, fremstilles tromlefarvemaskiner og fjederfremstillingsmaskiner af mærket Proll & Lohmann samt anlæg til varme- & kemisk overfladebehandling af mærket BAK. EZM Metallbearbeitung og Service GmbH bygger bl.a. spindellejringer, rettemaskiner til rund- & profilmateriale med drevne retteruller samt i udførelser efter kundeønske. Den innovative kombination af gløde-, sandblæsnings-, rette-, fræse- og høvleprocesser hos EZM Profil Bearbeitung i Rohr/Thüringen er et billigt og konkurrencedygtigt alternativ til traditionelle produktionsteknologier.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. AUERHAMMER METALLWERK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Ekspert i speciallegeringer, valsede bånd og metalfolier: I mere end 500 år har Auerhammer Metallwerk specialiseret sig i industriel forarbejdning af metal. Virksomheden er beliggende i Aue im Erzgebirge og dermed i hjertet af Europa. Med udgangspunkt i verdens første stortekniske fremstilling af nikkel for over 200 år siden producerer vi i dag mange forskellige speciallegeringer af valsede metalbånd i tykkelsesområdet fra 0, 002 til 3 mm. Produktporteføljen inkluderer belagte materialer, termiske bimetalstrimler, metalstrimler og metalfolier. Gennem bestemte materialekombinationer og teknologisk behandling, opnås der specifikke fysiske materialegenskaber for hver speciel anvendelse. Vores skræddersyede metalstrimler bruges i alle metalbearbejdningsindustrier såsom el-, automobil-, energi-, rumfarts- og måle- og medicinsk teknologi.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. GEBHARDT-STAHL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Med enorm pålidelighed, har vi i årtier leveret mange vindueskonstruktionsfirmaer i Tyskland og i udlandet med påkrævede stålarmeringer. Mere end 2000 forskellige geometrier fremstilles nu på vores lokationer, og sikrer dermed en kontinuerlig levering af de overvejende mellemstore vindueskonstruktionsfirmaer. Foruden stål- og dørarmering, inkluderer Gebhardt-Stahl GmbH produktsortimentet også kundespecifikke specialprofiler til en lang række anvendelser, samt hegnspæle og vingårdspæle. Derudover har vi et fremragende ry som leverandør af klimaanlæg og ventilationsteknologi i ind- og udland. Også på dette område har vi været i stand til at udvikle os til en af ​​de største og mest effektive udbydere gennem mange år. Vores virksomhed er kendetegnet af mange års erfaring i rulledannelsesprocessen, en lang række produkter og en konstant stræben efter kvalitet og præcision.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. WELSER PROFILE GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge

  Med over 23.000 realiserede tværsnit, har Welser Profil koncernen i årtier opnået markedssucces med fremstilling af åbne og svejsede specialprofiler. Vi udvikler og fremstiller individuelle, rulleformede profiler fremstillet af stål, rustfrit stål og ikke-jernholdige metaller med materialetykkelser på 0, 3 - 8, 2 mm og procesbåndbredde på op til 1000 mm. Mere end 2500 ansatte på vores fire produktionssteder i Gresten (A), Ybbsitz (A), Bönen (D) og Valley City (USA) samt internationale salgskontorer, er på job hver dag, for optimalt at kunne implementere dine krav. Den brede vifte af anvendelser af vores profiler, strækker sig fra konstruktionsområder til industri- og miljøteknologi, til bil- og landbrugsteknologi.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. PROFILUMBRA S.P.A.

  Italien

  Verified by Europages badge

  Profilumbra er opdelt i fem sektorer: primær bearbejdning af spoler for at omdanne den til strimler, ark eller klippet; produktion af koldprofiler, til produktion af alle former for profiler, inklusiv brugerdefinerede sekundær bearbejdning af profiler til efterbehandling; vejudstyr, der tilbyder komplette og komplekse systemer til trafiksikkerhed; anlæg og maskiner til konstruktion og salg af maskiner til metalbearbejdning.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. SIPPA

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 2. SIDERVAL S.P.A.

  Italien

  Verified by Europages badge
 3. PROFILMETALL-GRUPPE

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. WICKEDER PROFILE WALZWERK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. AUER METALLPROFILE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. SADEF FRANCE

  Frankrig

  SADEF designer og fremstiller koldformede profiler i stål. Profileringen kan kombineres med forskellige andre bearbejdninger: valsning, udskæring, boring, nitning, svejsning... SADEP er altid i stand til at levere skrædersyede løsninger på dine behov, hvad enten det er til et særligt formål eller til anvendelse af standardprofiler (Z, C, Σ eller U) til byggesektoren (flade, glatte, plader) eller til vedvarende energi (strukturer til solceller)

 2. HUNAN XIANGTOU GOLDSKY TITANIUM METAL CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden har en årlig produktivitet på 10.000 tons titaniumbåndspoler samt 21 titaniumbåndspolepatenter og organiserede formuleringen af 7 nationale standarder eller industristandarder. Derudover har den opnået PED-trykbeholdercertificering samt BV og DNV fra Classification Society Certification. .

 3. MP SRL

  Italien

  Tilliden fra hundredvis af kunder over alt i verden, MERE END 200 EMNER FREMSTILLET efter mål, produktion af hundredvis af andre artikler, ET FORBRUG AF METALLER på næsten 1 MILLION KG PER ÅR gør MP til en reference for alle virksomheder, der ønsker at innovere inden for deres egen sektor og få en god teknisk assistance.

 4. SCHOCK METALLWERK GMBH

  Tyskland

  Schock Metall står for præcision i kugleføringer og specialprofiler. Grundlaget er den særdeles præcise Schock rulleformteknik, som vi i mere end 40 år har anvendt til fremstilling af teleskopskinner og udtrækssystemer. Sammen med vores kunder udvikler vi skræddersyede løsninger. Du nyder godt af vores pålidelige projektafvikling og kvalitet "Made in Germany".

 5. G.B.N. PROFILI SPECIALI SRL

  Italien

  Stålet tager nye former. Profilerne fremstilles koldt ud fra progressiv formning af stålbånd, rustfrit stål, formalede, galvaniserede, belagte og andre metaller.

 6. SOMASS MARIETTA UND CHRISTIAN SOHLER

  Tyskland

 7. APROMETAL

  Frankrig

 8. TDV PROFILE

  Frankrig

 9. METALFLEX

  Holland

 10. WINCRO METAL INDUSTRIES LTD

  Det Forenede Kongerige

 1. PROMOTECH ÇELIK PROFIL SAN.AS

  Tyrkiet

 2. SIPPAVIGNE

  Frankrig

 3. FSG GMBH & CO KG

  Tyskland

 4. CAESA PERFILES ESPECIALES

  Spanien

 5. ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG

  Tyskland

 6. AGROPODNIK A.S.

  Tjekkiet

 7. JENTSCH PROFILIERTECHNIK GMBH

  Tyskland

 8. HOA SEN GROUP

  Vietnam

 9. MARTIN NOBIS BAUPROFILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 10. STEWART FRASER LTD

  Det Forenede Kongerige