• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • koldvalsede profiler

Resultater for

Koldvalsede profiler - Import eksport

 1. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Tyskland

  EZM Edelstahlzieherei Mark fremstiller ved koldbearbejdning trukket, slebet, poleret blankstål, standardprofiler og tegningsbundne specialprofiler i stort set alle stålmaterialer. Kvalitetsprodukterne anvendes først og fremmest i anlægs- og maskinkonstruktion, på området automotive og inden for energi- og medicinalteknik. På fabrikken i Werdohl, som hører til EZM Edelstahlzieherei Mark, fremstilles tromlefarvemaskiner og fjederfremstillingsmaskiner af mærket Proll & Lohmann samt anlæg til varme- & kemisk overfladebehandling af mærket BAK. EZM Metallbearbeitung og Service GmbH bygger bl.a. spindellejringer, rettemaskiner til rund- & profilmateriale med drevne retteruller samt i udførelser efter kundeønske. Den innovative kombination af gløde-, sandblæsnings-, rette-, fræse- og høvleprocesser hos EZM Profil Bearbeitung i Rohr/Thüringen er et billigt og konkurrencedygtigt alternativ til traditionelle produktionsteknologier.

 2. GEBHARDT-STAHL GMBH

  Tyskland

  Med enorm pålidelighed, har vi i årtier leveret mange vindueskonstruktionsfirmaer i Tyskland og i udlandet med påkrævede stålarmeringer. Mere end 2000 forskellige geometrier fremstilles nu på vores lokationer, og sikrer dermed en kontinuerlig levering af de overvejende mellemstore vindueskonstruktionsfirmaer. Foruden stål- og dørarmering, inkluderer Gebhardt-Stahl GmbH produktsortimentet også kundespecifikke specialprofiler til en lang række anvendelser, samt hegnspæle og vingårdspæle. Derudover har vi et fremragende ry som leverandør af klimaanlæg og ventilationsteknologi i ind- og udland. Også på dette område har vi været i stand til at udvikle os til en af ​​de største og mest effektive udbydere gennem mange år. Vores virksomhed er kendetegnet af mange års erfaring i rulledannelsesprocessen, en lang række produkter og en konstant stræben efter kvalitet og præcision.

 3. WELSER PROFILE GMBH

  Østrig

  Med over 23.000 realiserede tværsnit, har Welser Profil koncernen i årtier opnået markedssucces med fremstilling af åbne og svejsede specialprofiler. Vi udvikler og fremstiller individuelle, rulleformede profiler fremstillet af stål, rustfrit stål og ikke-jernholdige metaller med materialetykkelser på 0, 3 - 8, 2 mm og procesbåndbredde på op til 1000 mm. Mere end 2500 ansatte på vores fire produktionssteder i Gresten (A), Ybbsitz (A), Bönen (D) og Valley City (USA) samt internationale salgskontorer, er på job hver dag, for optimalt at kunne implementere dine krav. Den brede vifte af anvendelser af vores profiler, strækker sig fra konstruktionsområder til industri- og miljøteknologi, til bil- og landbrugsteknologi.

 4. SIPPA

  Frankrig

 5. SIDERVAL S.P.A.

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PROFILMETALL-GRUPPE

  Tyskland

 2. WICKEDER PROFILE WALZWERK GMBH

  Tyskland

 3. MFO S.A.

  Polen

 4. AUER METALLPROFILE GMBH

  Tyskland

 5. SADEF FRANCE

  Frankrig

  SADEF designer og fremstiller koldformede profiler i stål. Profileringen kan kombineres med forskellige andre bearbejdninger: valsning, udskæring, boring, nitning, svejsning... SADEP er altid i stand til at levere skrædersyede løsninger på dine behov, hvad enten det er til et særligt formål eller til anvendelse af standardprofiler (Z, C, Σ eller U) til byggesektoren (flade, glatte, plader) eller til vedvarende energi (strukturer til solceller)

 1. HUNAN XIANGTOU GOLDSKY TITANIUM METAL CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden har en årlig produktivitet på 10.000 tons titaniumbåndspoler samt 21 titaniumbåndspolepatenter og organiserede formuleringen af 7 nationale standarder eller industristandarder. Derudover har den opnået PED-trykbeholdercertificering samt BV og DNV fra Classification Society Certification. .

 2. MP SRL

  Italien

  Tilliden fra hundredvis af kunder over alt i verden, MERE END 200 EMNER FREMSTILLET efter mål, produktion af hundredvis af andre artikler, ET FORBRUG AF METALLER på næsten 1 MILLION KG PER ÅR gør MP til en reference for alle virksomheder, der ønsker at innovere inden for deres egen sektor og få en god teknisk assistance.

 1. SCHOCK METALLWERK GMBH

  Tyskland

  Schock Metall står for præcision i kugleføringer og specialprofiler. Grundlaget er den særdeles præcise Schock rulleformteknik, som vi i mere end 40 år har anvendt til fremstilling af teleskopskinner og udtrækssystemer. Sammen med vores kunder udvikler vi skræddersyede løsninger. Du nyder godt af vores pålidelige projektafvikling og kvalitet "Made in Germany".

 2. G.B.N. PROFILI SPECIALI SRL

  Italien

  Stålet tager nye former. Profilerne fremstilles koldt ud fra progressiv formning af stålbånd, rustfrit stål, formalede, galvaniserede, belagte og andre metaller.

 3. SOMASS MARIETTA UND CHRISTIAN SOHLER

  Tyskland

 4. METALFLEX

  Holland

 5. PROMOTECH ÇELIK PROFIL SAN.AS

  Tyrkiet

 6. WINCRO METAL INDUSTRIES LTD

  Det Forenede Kongerige

 7. AGROPODNIK A.S.

  Tjekkiet

 8. BUSCHEN-STAHL

  Tyskland

 1. 6M SYSTEM

  Spanien

 2. MICRO APLICACIONS S.A.

  Spanien

 3. BAU KONSTRUKT S.R.O.

  Tjekkiet

 4. LANDSBERG SP. Z O.O. S.K.

  Polen

 5. PROFILSYSTEM SRL

  Italien

 6. IVS - INDUSTRIEVERTRETUNG STAHL

  Tyskland

 7. CZ PROFIL, S. R. O.

  Tjekkiet

 8. ALU KÖNIG FRANKSTAHL SLOVENSKO S.R.O.

  Slovakiet

 9. CD PROFIL, S.R.O

  Slovakiet

 10. ARKOPA AHSAP PANEL SANAYI LTD STI

  Tyrkiet