• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • koldvalsede profiler

Resultater for

Koldvalsede profiler - Import eksport

 1. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EZM Edelstahlzieherei Mark fremstiller ved koldbearbejdning trukket, slebet, poleret blankstål, standardprofiler og tegningsbundne specialprofiler i stort set alle stålmaterialer. Kvalitetsprodukterne anvendes først og fremmest i anlægs- og maskinkonstruktion, på området automotive og inden for energi- og medicinalteknik. På fabrikken i Werdohl, som hører til EZM Edelstahlzieherei Mark, fremstilles tromlefarvemaskiner og fjederfremstillingsmaskiner af mærket Proll & Lohmann samt anlæg til varme- & kemisk overfladebehandling af mærket BAK. EZM Metallbearbeitung og Service GmbH bygger bl.a. spindellejringer, rettemaskiner til rund- & profilmateriale med drevne retteruller samt i udførelser efter kundeønske. Den innovative kombination af gløde-, sandblæsnings-, rette-, fræse- og høvleprocesser hos EZM Profil Bearbeitung i Rohr/Thüringen er et billigt og konkurrencedygtigt alternativ til traditionelle produktionsteknologier.

 2. WELSER PROFILE GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Med over 23.000 realiserede tværsnit, har Welser Profil koncernen i årtier opnået markedssucces med fremstilling af åbne og svejsede specialprofiler. Vi udvikler og fremstiller individuelle, rulleformede profiler fremstillet af stål, rustfrit stål og ikke-jernholdige metaller med materialetykkelser på 0, 3 - 8, 2 mm og procesbåndbredde på op til 1000 mm. Mere end 2500 ansatte på vores fire produktionssteder i Gresten (A), Ybbsitz (A), Bönen (D) og Valley City (USA) samt internationale salgskontorer, er på job hver dag, for optimalt at kunne implementere dine krav. Den brede vifte af anvendelser af vores profiler, strækker sig fra konstruktionsområder til industri- og miljøteknologi, til bil- og landbrugsteknologi.

 3. SIPPA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIPPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for profiler til anhængere, profiler til elevatorer, profiler til industrireoler, og profiler, koldvalsede brancherne. Den er baseret i Bar Sur Aube, Frankrig.

 4. SIDERVAL S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIDERVAL S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldvalsede profiler branchen. Den opererer også inden for kedelrør til private og industrien, profiler i aluminium, besøg på vingårde og -kældre, profiler, varmvalsede, og stålrør brancherne. Den er baseret i Talamona, Italien.

 5. PROFILMETALL-GRUPPE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROFILMETALL-GRUPPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Koldvalsede profiler, aluminiumsprofiler, Koldvalsede profiler, profiler i stål, og Aluminiumprofiler til køretøjsfremstilling brancherne. Den er baseret i Hirrlingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MFO S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden MFO S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Klipning - stål og metaller, Bukning - stål og metaller, Bearbejdning af stål og metaller, byggemateriel, metalprofiler, specielt profilstål, profiler i stål, fabrikation af profiler i stål, og Klipning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Sochaczew, Polen.

 2. AUER METALLPROFILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AUER METALLPROFILE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldvalsede profiler branchen. Den er baseret i Aue, Tyskland.

 3. GEBHARDT-STAHL GMBH

  Tyskland

  Med enorm pålidelighed, har vi i årtier leveret mange vindueskonstruktionsfirmaer i Tyskland og i udlandet med påkrævede stålarmeringer. Mere end 2000 forskellige geometrier fremstilles nu på vores lokationer, og sikrer dermed en kontinuerlig levering af de overvejende mellemstore vindueskonstruktionsfirmaer. Foruden stål- og dørarmering, inkluderer Gebhardt-Stahl GmbH produktsortimentet også kundespecifikke specialprofiler til en lang række anvendelser, samt hegnspæle og vingårdspæle. Derudover har vi et fremragende ry som leverandør af klimaanlæg og ventilationsteknologi i ind- og udland. Også på dette område har vi været i stand til at udvikle os til en af ​​de største og mest effektive udbydere gennem mange år. Vores virksomhed er kendetegnet af mange års erfaring i rulledannelsesprocessen, en lang række produkter og en konstant stræben efter kvalitet og præcision.

 4. SADEF FRANCE

  Frankrig

  SADEF designer og fremstiller koldformede profiler i stål. Profileringen kan kombineres med forskellige andre bearbejdninger: valsning, udskæring, boring, nitning, svejsning... SADEP er altid i stand til at levere skrædersyede løsninger på dine behov, hvad enten det er til et særligt formål eller til anvendelse af standardprofiler (Z, C, Σ eller U) til byggesektoren (flade, glatte, plader) eller til vedvarende energi (strukturer til solceller)

 5. MP SRL

  Italien

  Tilliden fra hundredvis af kunder over alt i verden, MERE END 200 EMNER FREMSTILLET efter mål, produktion af hundredvis af andre artikler, ET FORBRUG AF METALLER på næsten 1 MILLION KG PER ÅR gør MP til en reference for alle virksomheder, der ønsker at innovere inden for deres egen sektor og få en god teknisk assistance.

 1. G.B.N. PROFILI SPECIALI SRL

  Italien

  Stålet tager nye former. Profilerne fremstilles koldt ud fra progressiv formning af stålbånd, rustfrit stål, formalede, galvaniserede, belagte og andre metaller.

 2. SOMASS MARIETTA UND CHRISTIAN SOHLER

  Tyskland

  Virksomheden SOMASS MARIETTA UND CHRISTIAN SOHLER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Koldvalsede profiler branchen. Den er baseret i Miesbach, Tyskland.

 1. WICKEDER PROFILE WALZWERK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WICKEDER PROFILE WALZWERK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldvalsede profiler branchen. Den er baseret i Wickede, Tyskland.

 2. METALFLEX

  Holland

  Virksomheden METALFLEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldvalsede profiler branchen. Den er baseret i Lekkerkerk, Holland.

 3. TDV PROFILE

  Frankrig

  Virksomheden TDV PROFILE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for Koldvalsede profiler, tråd i rustfrit stål, og Koldvalsede profiler brancherne. Den er baseret i Plombières-les-bains, Frankrig.

 4. APROMETAL

  Frankrig

  Virksomheden APROMETAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldvalsede profiler branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - stål og metaller, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Bærebjælker i jernholdigt metal, Import-eksport - stål og metaller, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Bærebjælker i jernholdigt metal, og fabrikation af metalstrukturer til offentlige arbejder brancherne. Den er baseret i Saint-Martin-Belle-Roche, Frankrig.

 5. WINCRO METAL INDUSTRIES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WINCRO METAL INDUSTRIES LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for kinematisk kæde, og koldvalsede profiler brancherne. Den er baseret i Sheffield, Det Forenede Kongerige.

 6. PROMOTECH ÇELIK PROFIL SAN.AS

  Tyrkiet

  Virksomheden PROMOTECH ÇELIK PROFIL SAN.AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for profiler, koldvalsede brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 7. MARTIN NOBIS BAUPROFILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden MARTIN NOBIS BAUPROFILE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Koldvalsede profiler, Konstruktionsforme, plast-, Plast - industrielle produkter, Plast - emballering, Koldvalsede profiler, Konstruktionsforme, plast-, Plast - industrielle produkter, og Plast - emballering brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 8. CAESA PERFILES ESPECIALES

  Spanien

  Virksomheden CAESA PERFILES ESPECIALES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Trækning - stål og metal, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Profiler - jernholdigt metal, Koldvalsede profiler, Trækning - stål og metal, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Profiler - jernholdigt metal, og Koldvalsede profiler brancherne. Den er baseret i Caldes De Montbui, Spanien.

 1. JENTSCH PROFILIERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JENTSCH PROFILIERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Koldvalsede profiler, Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Profiler og stænger - jernholdigt metal, og Koldvalsede profiler brancherne. Den er baseret i Wickede, Tyskland.

 2. FSG GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden FSG GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Stål, Stål og metaller - bearbejdning, Koldvalsede profiler, Konstruktion af erhvervsbygninger, Stål, Stål og metaller - bearbejdning, Koldvalsede profiler, og Konstruktion af erhvervsbygninger brancherne. Den er baseret i Walddorfhäslach, Tyskland.

 3. ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG

  Tyskland

  Virksomheden ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldvalsede profiler branchen. Den opererer også inden for Kobber og kobberlegeringer, Trådemner - jernholdige metaller, Kobber og kobberlegeringer, og Trådemner - jernholdige metaller brancherne. Den er baseret i Neunburg vorm Wald, Tyskland.

 4. AGROPODNIK A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden AGROPODNIK A.S., er en Multi-Category, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Koldvalsede profiler, Koldvalsede profiler, gødning, og laboratorium for kosmetiske produkter brancherne. Den er baseret i Valašské Meziříčí, Tjekkiet.

 5. STEWART FRASER LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden STEWART FRASER LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldvalsede profiler branchen. Den er baseret i Ashford, Det Forenede Kongerige.

 6. 6M SYSTEM

  Spanien

  Virksomheden 6M SYSTEM, er en Distributør, der opererer inden for Koldvalsede profiler branchen. Den opererer også inden for opmagasinering i underleverance med emballageservice, transportfirma, og Logistik ledelse rådgivning brancherne. Den er baseret i Mejorada Del Campo, Spanien.

 7. BUSCHEN-STAHL

  Tyskland

  Virksomheden BUSCHEN-STAHL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldvalsede profiler branchen. Den opererer også inden for profiler i stål, og profiler i aluminium brancherne. Den er baseret i Greven, Tyskland.

 8. FIKIR MUHENDISLIK TASARIM SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden FIKIR MUHENDISLIK TASARIM SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, præcisions- branchen. Den opererer også inden for koldvalset, Koldflydepresning af stål og metal, rør i koldtrukket stål, og profiler, koldvalsede brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 9. BOGNER OCEL, S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden BOGNER OCEL, S.R.O., er en Detailsalg, der opererer inden for Byggestål branchen. Den opererer også inden for Værktøjsstål, Koldvalsede profiler, Værktøjsstål, og Koldvalsede profiler brancherne. Den er baseret i Zebrák, Tjekkiet.

 10. MICRO APLICACIONS S.A.

  Spanien

  Virksomheden MICRO APLICACIONS S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldvalsede profiler branchen. Den er baseret i Lliçà D'Amunt (Barcelona), Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis