• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • koldtrukne stålbånd

Resultater for

Koldtrukne stålbånd - Import eksport

 1. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  På vores virksomhed HFP Bandstahl i Bad Salzungen har vi mere end 100 års erfaring inden for koldvalsning og mere end 150 års erfaring fra metalbranchen. Med mere end 250 medarbejdere er det samtidig også vores største afdeling. Båndstål koldvalset iht. EN 10139/10140 i de gængse kvaliteter, valset til enhver styrketilstand, tykkelser 0, 20 - 2, 50 mm, bredder 4 - 525 mm indsætningsstål, sejhærdet stål og fjederstål koldvalset iht. EN 10132 T1-4/10140 i gængse kvaliteter, styrketilstand G hhv. G + K, tykkelser 0, 20 - 1, 80 mm, bredder 10 - 370 mm overfladeudførelse: Normal blank glødet, specielt opruet eller skinnende samt revne- og porefri, lagviklede kraver, superplant strukket og/eller affedtet.

 2. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er din stålleverandør fra Sauerland. I Sauerland gør man tingene solidt, og således er Flenders virksomhedsfilosofi baseret på fire søjler: Vi er fleksible, serviceorienterede, hurtige og pålidelige! Vi lader os gerne måle ud fra disse attributter. Vi er især stærke, når det gælder små mængder hærdet og uhærdet fjederstål, samt ved mikrolegeret båndstål. De store lagerkapaciteter og de korte leveringstider gør Flender-Stahl til en pålidelig partner for mange stamkunder i Tyskland og Europa. Et ofte overset emne er materialer, som du ikke længere har brug for! Har du brug for plads på dit lager? Flender-Stahl køber coilvarer og pladematerialer - det giver værdifuld lagerplads og rede penge. Giv os blot besked om dine overskudsbeholdninger, så udfærdiger vi et interessant tilbud til dig. Vores produkter: Koldvalset båndstål, varmvalset båndstål, rustfrit byggestål, indsatsstål, fjederbåndstål

 3. VINCO

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VINCO, er en Distributør, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for båndjern rustfrit stål, og tøndebånd brancherne. Den er baseret i Larrabetzu (bizkaia), Spanien.

 4. BANDSTAHLHANDEL A.F. HOFMANN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BANDSTAHLHANDEL A.F. HOFMANN, er en Engrossalg, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den er baseret i Kaufbeuren, Tyskland.

 5. RISSE + WILKE KALTBAND GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RISSE + WILKE KALTBAND GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for Båndstål, og Stål til bratkøling og anløbning brancherne. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Virksomheden XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - stål og metaller, wolframkarbid, kulstofstål, aluminiumbronze, og Import-eksport - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Xiamen, Kina.

 2. GENERALACCIAI

  Italien

  Generalacciai markedsfører: bånd i hærdet stål, stålbånd til hærdning, udglødning og koldhamring, bånd til persienner, bånd i hærdet stål, harmonisk tråd på spoler, slebet kulstål i stænger og plader i titan. Vi er også specialiseret i at levere små mængder, vi leverer både båndjern i metermål og bånd, tråd i bundter og enkelte barrer.

 3. TITANIUM METAL CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden har en årlig produktivitet på 10.000 tons titaniumbåndspoler samt 21 titaniumbåndspolepatenter og organiserede formuleringen af 7 nationale standarder eller industristandarder. Derudover har den opnået PED-trykbeholdercertificering samt BV og DNV fra Classification Society Certification. .

 4. ALL MÉTAL SERVICE

  Frankrig

  Virksomheden ALL MÉTAL SERVICE, er en Detailsalg, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for Fjederstålbånd, Fjederstålbånd, bånd i varmvalset rustfrit stål, og rustfrit stål, specialstål og alm. stål brancherne. Den er baseret i Beauvais, Frankrig.

 5. ZMM POBEDA S.A.

  Bulgarien

  Virksomheden ZMM POBEDA S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den er baseret i Sliven, Bulgarien.

 1. BÜRGER + ALTHOFF GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden BÜRGER + ALTHOFF GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den er baseret i Gelsenkirchen, Tyskland.

 2. SAVOJNI SRL

  Italien

  Virksomheden SAVOJNI SRL, er en Underleverandør, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - jernholdigt metal, Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal, Koldtrukne stålbånd, Plader og bånd - jernholdigt metal, Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal, Ekstern tilskæring, og Koldtrukne stålbånd brancherne. Den er baseret i Moncalieri, Italien.

 1. AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A., er en Underleverandør, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den opererer også inden for Fjederstålbånd, Koldtrukne stålbånd, Fjederstålbånd, Koldtrukne stålbånd, og kobberbånd brancherne. Den er baseret i Quargnento, Italien.

 2. VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L.

  Spanien

  Virksomheden VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den opererer også inden for Koldtrukne stålbånd, Savmøller - maskiner og udstyr, båndsave, sav til ben, Koldtrukne stålbånd, og Savmøller - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Quart De Poblet, Spanien.

 3. ZHEJIANG JINGGONG SCIENCE & TECHNOLOGY CO., LTD

  Forenede Stater

  Virksomheden ZHEJIANG JINGGONG SCIENCE & TECHNOLOGY CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den er baseret i Newyork, Forenede Stater.

 4. TDV PROFILE

  Frankrig

  Virksomheden TDV PROFILE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for Koldvalsede profiler, tråd i rustfrit stål, og Koldvalsede profiler brancherne. Den er baseret i Plombières-les-bains, Frankrig.

 5. EBAT METAL TICARET LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden EBAT METAL TICARET LTD., er en Distributør, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. APEX STEEL INTERNATIONAL

  Tjekkiet

  Virksomheden APEX STEEL INTERNATIONAL, er en Distributør, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Koldtrukne stålbånd, Koldtrukne stålbånd, og bånd i varmvalset rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Ostrava, Tjekkiet.

 7. CLUB BUSINESS

  Tunisien

  Virksomheden CLUB BUSINESS, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Koldtrukne stålbånd, klinker mursten, banjo, Koldtrukne stålbånd, og Indsprøjtning wellhead fittings brancherne. Den er baseret i Kairouan, Tunisien.

 8. WUXI YUANDING SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

  Virksomheden WUXI YUANDING SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den er baseret i Wuxi, Kina.

 1. BONIXOENERGY

  Sydafrika

  Virksomheden BONIXOENERGY, er en Engrossalg, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for CNC-formning, CNC-bøjedele, og stållegerede plader brancherne. Den er baseret i Parklands Cape Town, Sydafrika.

 2. SAMSUNG C&T DEUTSCHLAND GMBH (OTELINOX S.A.)

  Tyskland

  Virksomheden SAMSUNG C&T DEUTSCHLAND GMBH (OTELINOX S.A.), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den er baseret i Schwalbach, Tyskland.

 3. LAMINCER THYSSENKRUPP

  Spanien

  Virksomheden LAMINCER THYSSENKRUPP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for bånd i kulstofstål brancherne. Den er baseret i Munguia, Spanien.

 4. LUCICORP

  Tyrkiet

  Virksomheden LUCICORP, er en Detailsalg, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for metalbaner, koldlaminerede brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. EGYPTIAN ITALIAN COMPANY FOR SUPPLEMENTARY INDUSTRIES

  Ægypten

  Virksomheden EGYPTIAN ITALIAN COMPANY FOR SUPPLEMENTARY INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for bearbejdning af metal, kuldtrukket stål, og udskåret tynd metalplade brancherne. Den er baseret i Baltim City Egypt, Ægypten.

 6. GUANG WEI YOU LIANG TRADING CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden GUANG WEI YOU LIANG TRADING CO.,LTD., er en Engrossalg, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for Bånd og plader i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Guangzhou, Kina.

 7. LAMINCER SA

  Spanien

  Virksomheden LAMINCER SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for plader i ruller, og kulstofstål brancherne. Den er baseret i Mungia, Spanien.

 8. AMI EXPORT-IMPORT D.O.O.

  Serbien

  Virksomheden AMI EXPORT-IMPORT D.O.O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Koldtrukne stålbånd, Værktøjsstål, Koldtrukne stålbånd, og Værktøjsstål brancherne. Den er baseret i Novi Sad, Serbien.

 9. ESG EDELSTAHL-SCHNEIDSERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ESG EDELSTAHL-SCHNEIDSERVICE GMBH, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for Specialstål, og Specialstål brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 10. MITTAL STEEL HUNEDOARA S.A.

  Rumænien

  Virksomheden MITTAL STEEL HUNEDOARA S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Stænger - jernholdigt metal, Profiler - ikke-jernholdigt metal, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, Koldtrukne stålbånd, Stænger - jernholdigt metal, Profiler - ikke-jernholdigt metal, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, og Koldtrukne stålbånd brancherne. Den er baseret i Hunedoara, Rumænien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis