• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kobbertråd og kabler

Resultater for

Kobbertråd og kabler - Import eksport

 1. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Patelec Group har været på markedet i mere end 50 år. Vi arbejder med kobberfremstilling og -behandling, og vores produkter leveres til fabrikker som designer elektrisk værktøj, nedsænkede pumper, medicinske instrumenter og meget mere. Det skal nævnes, at alle elektriske kabler, afdækkede ledninger og strimler som vi fremstiller, er underlagt styrke- og aldringstest, og at behandlingsydelsen af kobberstænger udføres i overensstemmelse med EN 13602 og EN 60228. Foruden en streng kontrol af hele produktionsprocessen, fremstiller vi også: – elektriske stik; – fladkabler og delte fladkabler; – PVC-kabler; – runde kabler og spiralkabler; – elektriske ledninger; – trådstænger. De primære produkter i vores sortiment er lavspændingskabler med isolering i PVC eller gummi til brug med 300/500 V – 450/750 V. Vi leverer kabler som overholder følgende standarder SPT, SV, VCTF og SJ. Vi fremstiller også kabelledningsnet som er passende til maskiner i våde områder, som er fuldt nedsænket eller som anvendes på vandoverflader. Vores interne ingeniørløsninger omfatter Ghelios-produkter som fremstilles til brug i områder med lav røgudledning og toksicitet i tilfælde af brand, samt vores Thorex-produkter som bruges i farlige (ATEX) zoner. Derudover anbefaler vi brugen af det patenterede hercules-design til anvendelser ved højt belastede overførsler, som er kendetegnet af resistens til vand og olie.

 2. BEMKA CABLE

  Tyrkiet

  Grundlagt i 1986 begyndte Emka Cable deres produktionsproces i Istanbul i Tyrkiet. Vi har både indenlandske og udenlandske kunder takket være vores produktion af plug-in kabler, som følger kvalitetsstandarderne samt en prisvenlig tilgang med en højkvalitetsproduktion. Hos Bemka Cable kombinerer vi vores produktionsegenskaber med skiftende teknologier, og tilbyder høj kvalitet og de seneste produkter til vores kunder, som alle opfylder deres behov og krav. Vi fremstiller kabler i en enestående kvalitet på vores tekniske infrastruktur i Bemka Cable-produktionsfaciliteten. Linjer og maskiner på vores facilitet: •4 fuldautomatiske plug-kabelproduktionsmaskiner •15 Hanke terminaltrykmaskiner •4 indsprøjtningsformmaskiner •8 pakkelinjer •4 kabellinjer •1 pvc-granulat produktionsmaskine •1 kobber bøjningslinje •1 isoleringsbøjningslinje. Vi har et omfattende produktsortiment: •PVC-kabler såsom H05VV-F / H05VVH2-F OG H03VVH2-F / H07VV-K - H05VV-K / H05V2V2-F produkter fra 2x0, 50 til 3G1, 5 som kabler. •Plug-kabler: 2, 5A / 16A HYDROPONIC / 16A EUROPÆISK TYPE / 16A TYRKISK TYPE og mange flere som alle kan ses på vores hjemmeside! Vores mission er at følge kvalitetsstandarderne og ledelsessystemer på en måde som giver tillid og tilfredsstillelse til vores indenlandske og udenlandske kunder, med en forståelse af produktion og efterproduktionstjenester til vores kunder. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusland

  Kabelfabrikken "EXPERT-CABLE LTD." har en moderne produktion af førsteklasses kabelprodukter. De er placeret i Orel, Rusland. I begyndelsen af 2020 havde fabrikken et areal på mere end 25.000m2 til produktion og distribution. Kabelfabrikken 'EXPERT-CABLE' har en ung højteknologisk og multifunktionen produktion. Kobberproduktion: Pakkeproduktioner af trådstænger med en diameter på 8-25 mm. Metalruller: Fremstillingsproces med kobbersektioner i forskellige former er blevet implementeret. Pakkeproduktion af kobber bus-stænger blev oprettet iht. GOST 434-78. Udvalget af krydssektioner er fra 200 til 3800, og med en bredde på op til 240 mm. Kabel- og ledningsprodukter: Vi har mere end 50 opdaterede produktionslinjer fra førende globale producenter. Vores produkter leveres i Rusland og over hele verden. Kabelprodukterne bruges i sociale vigtige, militære industrielle faciliteter, termiske kraftsektorer, undergrunden, tungbranchen, hyggeri go kommunale tjenester.

 4. GINEXO

  Frankrig

  Kobberspecialisten GINEXO tilbyder fleksible eller faste forbindelser, halvfabrikata i kobber og legeringer og kan rådgive dig til realisering af disse produkter samt din indkøbsstrategi for kobber. Fleksible forbindelser: stelkabler, el-shunts, lamelshunts presset-svejset eller nittet, fleksible-faste delsamlinger i komposit, vand-/luftkølede kabler, kabler til høj strømstyrke, kobberstrik. Faste forbindelser: Fremstillet af stænger, pladejern, profiler, rør, stålbånd mv. gennem bearbejdning, drejning, vandstråleskæring, laser, presning, stansning, bukning, sammenlodning. Halvfabrikata i kobber: profiler, rørprofiler, industrirør, firkantede rør, rektangulære, profilrør, plader, beklædte eller afisolerede ledninger, stænger, flade kabelstrømper, runde kabelstrømper, skærmkapper, snoede ledninger, kordelslået, Litz ledninger, nuancer: CuA1, CuOF, CuBe, CuCrZr, CuTe… Service: opmagasinering, logistik, rådgivning til udførelse af fleksible komponenter

 5. PENA METAUX SAS

  Frankrig

  PENA METAUX handler med metaller, genbrugte metaller, hedging råvarer. Køb, indsamling, bearbejdning af ikke jernholdige metaller, komplet service for industrien. Vore 50 års erfaring gør os i stand til at tilbyde opkøb af alle typer produkter, som indeholde ikke jernholdige metaller. Indsamling, genbrug, køb, handel med rester, affald, nyt industriaffald, metalaffald, aske, katode, kobber, aluminium, zink, bly, tin, messing, specialstål, nikkel, legeringer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KASAB KABLO ELEKTRIK SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden KASAB KABLO ELEKTRIK SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske kabler branchen. Den opererer også inden for Kobbertråd og kabler, og Kobbertråd og kabler brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 2. PHOENIX DYNAMICS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PHOENIX DYNAMICS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobbertråd og kabler branchen. Den opererer også inden for optisk fiber brancherne. Den er baseret i Newcastle-Under-Lyme, Det Forenede Kongerige.

 3. ENERCABLES

  Frankrig

  Virksomheden ENERCABLES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobbertråd og kabler branchen. Den opererer også inden for tilbehør og fittings til ledere, ledninger og elektriske kabler, og specialkabel, elektrisk brancherne. Den er baseret i Montpellier, Frankrig.

 4. KABLOMAK

  Tyrkiet

  Virksomheden KABLOMAK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobbertråd og kabler branchen. Den opererer også inden for maskiner til produktion af multipolarkabler, og rebslagermaskiner brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 5. TESORAX

  Frankrig

  Virksomheden TESORAX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske motorer og dele branchen. Den opererer også inden for Kobbertråd og kabler, Kobbertråd, Litzetråd, og Kobbertråd og kabler brancherne. Den er baseret i Thionville, Frankrig.

 1. FEINDRAHTWERK ADOLF EDELHOFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden FEINDRAHTWERK ADOLF EDELHOFF GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobbertråd og kabler branchen. Den opererer også inden for bronzetråd, ståltråd, messingtråd, og galvaniserede gitre brancherne. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 2. BEMKA KUPFERLACKDRAHT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BEMKA KUPFERLACKDRAHT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobbertråd og kabler branchen. Den opererer også inden for emaljeret kobbertråd brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 1. BORSAN SRL

  Italien

  Virksomheden BORSAN SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobbertråd og kabler branchen. Den opererer også inden for specialkabler, og elektriske kabler brancherne. Den er baseret i Paderno Dugnano, Italien.

 2. HUNTURK KABLO TEKSTIL GIDA MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden HUNTURK KABLO TEKSTIL GIDA MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobbertråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kabler og ledninger, elektriske og telefon-, håndklæder, elektriske kabler, Kabler og ledninger, elektriske og telefon-, og tekstilvarer til hjemmet brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 3. TRIO KABLO IMALATI SANAYI VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden TRIO KABLO IMALATI SANAYI VE TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobbertråd og kabler branchen. Den opererer også inden for koaksialkabler brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. ELKI ELEKTRIK KABLO SAN. TIC. A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden ELKI ELEKTRIK KABLO SAN. TIC. A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobbertråd og kabler branchen. Den er baseret i Manisa, Tyrkiet.

 5. SM CABLES LTD.

  Malta

  Virksomheden SM CABLES LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobbertråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Signalkabler, kabler i pvc, ekstra fleksible kabler, og energikabler brancherne. Den er baseret i Zejtun, Malta.

 6. TISAMETAL

  Spanien

  Virksomheden TISAMETAL, der opererer inden for Elektriske kabler branchen. Den opererer også inden for Kobbertråd og kabler, ekstra fleksible kabler, energikabler, Kobbertråd og kabler, og Forbinderkabler brancherne. Den er baseret i Cervelló-Barcelona, Spanien.

 7. PHASE 3 CABLE HIRE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PHASE 3 CABLE HIRE, er en Distributør, der opererer inden for Kobbertråd og kabler branchen. Den er baseret i Liverpool, Det Forenede Kongerige.

 8. AR-EL KABLO PLS. SAN. TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden AR-EL KABLO PLS. SAN. TIC. LTD. STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobbertråd og kabler branchen. Den opererer også inden for kabler med stik brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 1. ERCOPPER

  Tyrkiet

  Virksomheden ERCOPPER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobbertråd og kabler branchen. Den opererer også inden for anlæg og maskiner til messingering af metal brancherne. Den er baseret i Kartepe, Tyrkiet.

 2. ELEKTROSHOP.NL

  Holland

  Virksomheden ELEKTROSHOP.NL, er en Engrossalg, der opererer inden for Afbrydere branchen. Den opererer også inden for Kobbertråd og kabler, LED belysning, og Kobbertråd og kabler brancherne. Den er baseret i Rosmalen, Holland.

 3. DENKAB

  Tyrkiet

  Virksomheden DENKAB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobbertråd og kabler branchen. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 4. BALKAN CABLES LTD

  Grækenland

  Virksomheden BALKAN CABLES LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobbertråd og kabler branchen. Den er baseret i Korinthos, Grækenland.

 5. DE BO

  Belgien

  Virksomheden DE BO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobbertråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Stålbånd, metal-, afvikling af ledning, Stålbånd, metal-, snore, og rosetter brancherne. Den er baseret i Waregem, Belgien.

 6. TUSTA TRADING S.L.

  Spanien

  Virksomheden TUSTA TRADING S.L., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for International handel - konsulenter branchen. Den opererer også inden for Kobbertråd og kabler, Bly og blylegeringer, Rør og slanger, kobber-, ferrokrom, Kobbertråd og kabler, Bly og blylegeringer, og Rør og slanger, kobber- brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 7. JSC SAKCABLE (SAKCABLE)

  Georgien

  Virksomheden JSC SAKCABLE (SAKCABLE), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Snoede kabler, Kobbertråd og kabler, Snoede kabler, Kobbertråd og kabler, halogenfrie kabler mod giftgas, og indendørs kabler brancherne. Den er baseret i Tbilisi, Georgien.

 8. ERC CABLE

  Tyrkiet

  Virksomheden ERC CABLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobbertråd og kabler branchen. Den opererer også inden for anlæg og maskiner til messingering af metal brancherne. Den er baseret i Kartepe, Tyrkiet.

 9. BEKON KABEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BEKON KABEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kobbertråd og kabler, Kobbertråd og kabler, og elektroniske kabler og ledninger brancherne. Den er baseret i Nuthe-Urstromtal, Tyskland.

 10. CGP

  Frankrig

  Virksomheden CGP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kabler og ledninger, elektriske og telefon- branchen. Den opererer også inden for Kobbertråd og kabler, Elektriske kabler, Kobbertråd og kabler, Elektriske kabler, specialkabler, og ekstrudering brancherne. Den er baseret i Saint-Chamond, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis