• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kobbertråd og kabler

Resultater for

Kobbertråd og kabler - Import eksport

 1. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Polen

  Patelec Group har været på markedet i mere end 50 år. Vi arbejder med kobberfremstilling og -behandling, og vores produkter leveres til fabrikker som designer elektrisk værktøj, nedsænkede pumper, medicinske instrumenter og meget mere. Det skal nævnes, at alle elektriske kabler, afdækkede ledninger og strimler som vi fremstiller, er underlagt styrke- og aldringstest, og at behandlingsydelsen af kobberstænger udføres i overensstemmelse med EN 13602 og EN 60228. Foruden en streng kontrol af hele produktionsprocessen, fremstiller vi også: – elektriske stik; – fladkabler og delte fladkabler; – PVC-kabler; – runde kabler og spiralkabler; – elektriske ledninger; – trådstænger. De primære produkter i vores sortiment er lavspændingskabler med isolering i PVC eller gummi til brug med 300/500 V – 450/750 V. Vi leverer kabler som overholder følgende standarder SPT, SV, VCTF og SJ. Vi fremstiller også kabelledningsnet som er passende til maskiner i våde områder, som er fuldt nedsænket eller som anvendes på vandoverflader. Vores interne ingeniørløsninger omfatter Ghelios-produkter som fremstilles til brug i områder med lav røgudledning og toksicitet i tilfælde af brand, samt vores Thorex-produkter som bruges i farlige (ATEX) zoner. Derudover anbefaler vi brugen af det patenterede hercules-design til anvendelser ved højt belastede overførsler, som er kendetegnet af resistens til vand og olie.

 2. JSC SAKCABLE (SAKCABLE)

  Georgien

 3. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusland

  Kabelfabrikken "EXPERT-CABLE LTD." har en moderne produktion af førsteklasses kabelprodukter. De er placeret i Orel, Rusland. I begyndelsen af 2020 havde fabrikken et areal på mere end 25.000m2 til produktion og distribution. Kabelfabrikken 'EXPERT-CABLE' har en ung højteknologisk og multifunktionen produktion. Kobberproduktion: Pakkeproduktioner af trådstænger med en diameter på 8-25 mm. Metalruller: Fremstillingsproces med kobbersektioner i forskellige former er blevet implementeret. Pakkeproduktion af kobber bus-stænger blev oprettet iht. GOST 434-78. Udvalget af krydssektioner er fra 200 til 3800, og med en bredde på op til 240 mm. Kabel- og ledningsprodukter: Vi har mere end 50 opdaterede produktionslinjer fra førende globale producenter. Vores produkter leveres i Rusland og over hele verden. Kabelprodukterne bruges i sociale vigtige, militære industrielle faciliteter, termiske kraftsektorer, undergrunden, tungbranchen, hyggeri go kommunale tjenester.

 4. GINEXO

  Frankrig

  Kobberspecialisten GINEXO tilbyder fleksible eller faste forbindelser, halvfabrikata i kobber og legeringer og kan rådgive dig til realisering af disse produkter samt din indkøbsstrategi for kobber. Fleksible forbindelser: stelkabler, el-shunts, lamelshunts presset-svejset eller nittet, fleksible-faste delsamlinger i komposit, vand-/luftkølede kabler, kabler til høj strømstyrke, kobberstrik. Faste forbindelser: Fremstillet af stænger, pladejern, profiler, rør, stålbånd mv. gennem bearbejdning, drejning, vandstråleskæring, laser, presning, stansning, bukning, sammenlodning. Halvfabrikata i kobber: profiler, rørprofiler, industrirør, firkantede rør, rektangulære, profilrør, plader, beklædte eller afisolerede ledninger, stænger, flade kabelstrømper, runde kabelstrømper, skærmkapper, snoede ledninger, kordelslået, Litz ledninger, nuancer: CuA1, CuOF, CuBe, CuCrZr, CuTe… Service: opmagasinering, logistik, rådgivning til udførelse af fleksible komponenter

 5. PENA METAUX SAS

  Frankrig

  PENA METAUX handler med metaller, genbrugte metaller, hedging råvarer. Køb, indsamling, bearbejdning af ikke jernholdige metaller, komplet service for industrien. Vore 50 års erfaring gør os i stand til at tilbyde opkøb af alle typer produkter, som indeholde ikke jernholdige metaller. Indsamling, genbrug, køb, handel med rester, affald, nyt industriaffald, metalaffald, aske, katode, kobber, aluminium, zink, bly, tin, messing, specialstål, nikkel, legeringer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KASAB KABLO ELEKTRIK SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 2. PHOENIX DYNAMICS

  Det Forenede Kongerige

 3. ENERCABLES

  Frankrig

 4. KABLOMAK

  Tyrkiet

 5. FEINDRAHTWERK ADOLF EDELHOFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. TESORAX

  Frankrig

 2. BEMKA KUPFERLACKDRAHT GMBH

  Tyskland

 1. BORSAN SRL

  Italien

 2. HUNTURK KABLO TEKSTIL GIDA MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 3. ELKI ELEKTRIK KABLO SAN. TIC. A.Ş.

  Tyrkiet

 4. TRIO KABLO IMALATI SANAYI VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 5. CEKOTECH

  Kina

 6. ALVES CABLE ENERGY CABLE MANUFACTURING CO

  Tyrkiet

 7. KABLOMAX ENERJI SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 8. ELEKTROSHOP.NL

  Holland

 1. ELTEC

  Belgien

 2. ELKAKON D.O.O.

  Kroatien

 3. ERC CABLE

  Tyrkiet

 4. TUSTA TRADING S.L.

  Spanien

 5. NOVKABEL A.D.

  Serbien

 6. ERCOPPER

  Tyrkiet

 7. DE BO

  Belgien

 8. RN KABLO SAN. VE TIC. A.S.

  Tyrkiet

 9. PHASE 3 CABLE HIRE

  Det Forenede Kongerige

 10. ERCAS BAKIR

  Tyrkiet