• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kobberplader og bånd

Resultater for

Kobberplader og bånd - Import eksport

 1. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mennesker med begejstring for en fælles sag! Det vil vores medarbejdere fra alle forretningsområder være for kunderne, og med denne tanke bakker de fuldt op om Braun virksomhedsgruppen. Som mellemstort familiefirma ønsker vi at skabe et åbent, venligt og engageret klima i det daglige arbejde. Vores mål er at være et klassisk eksempel på en veletableret virksomhedskultur i idé- og iværksætterdelstaten Baden-Württemberg. I vores eksterne engagement tænker vi globalt og handler lokalt: Uanset om det gælder understøttelse af sociale faciliteter eller sponsorering af sportsaktiviteter. Både kvalitativt og med hensyn til slagkraft sætter Braun virksomhedsgruppen nye standarder. Med erfaring og teknisk knowhow skaber vi i fællesskab perfekte betingelser for dit produkt. Rutineret, hurtigt og med høj pålidelighed. Vi søger mod udfordringerne. Online-data i indkøb og salg bidrager i høj grad til, at vi altid kan være helt opdaterede, når vi vejleder kunderne.

 2. HEINRICH BRANDL & SOHN GMBH & CO KG

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEINRICH BRANDL & SOHN GMBH & CO KG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kobberplader og bånd branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 3. CARL BERGHÖFER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARL BERGHÖFER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kobberplader og bånd branchen. Den er baseret i Altena, Tyskland.

 4. MP METALL PRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MP METALL PRODUKTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobberplader og bånd branchen. Den er baseret i Biedenkopf, Tyskland.

 5. AMCO METALL-SERVICE GMBH

  Tyskland

  AMCO Metall-Service GmbH blev grundlagt i 1980 og driver et af de største lagre for ikke-jernholdige metaller i Tyskland med beliggenhed i Bremen. Aluminiumlegeringer finder du i form af plader, stænger og profiler i forskellige dimensioner. Aluminiumspecialprofiler helt efter dine ønsker: Bearbejdede, overfladebehandlede, i faste længder eller lagerlængder. Kobber, messing og speciallegeringer i forskellige former og dimensioner. Båndsave, CNC-pladesave, stanse- og omformningsværktøjer samt CNC-bearbejdningscentre frem til svejsearbejdspladser gør det muligt for os at benytte et stort antal teknologier til bearbejdning af ikke-jernholdige metaller. Vores produkter omfatter: Kobberstænger, kobberplader, messingplader, messingstænger, aluminiumringe, aluminiumrondeller, aluminiumplader, aluminiumspecialprofiler, aluminiumpræcisionsplader, aluminiumbearbejdning.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kobberplader og bånd, messingbånd, aluminiumfolie, Kobberplader og bånd, og folie i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Graben-Neudorf, Tyskland.

 2. KME BENELUX BVBA

  Belgien

  Virksomheden KME BENELUX BVBA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Kobberplader og bånd, kobberstænger, kobberrør, Kobberplader og bånd, og messingstænger brancherne. Den er baseret i Diegem, Belgien.

 3. MK-RE METALLKANTTECHNIK RECKLINGHAUSEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MK-RE METALLKANTTECHNIK RECKLINGHAUSEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kobberplader og bånd branchen. Den er baseret i Recklinghausen, Tyskland.

 4. METALL DISCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden METALL DISCH GMBH & CO. KG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kobberplader og bånd branchen. Den opererer også inden for kobberstænger, plader i rustfrit stål, kobber, og aluminiumsrør brancherne. Den er baseret i Freiburg, Tyskland.

 5. VT TRADING SRL

  Rumænien

  Virksomheden VT TRADING SRL, er en Distributør, der opererer inden for Haller, metal- branchen. Den opererer også inden for Industripladearbejde, Kobberplader og bånd, rådgivning inden for mekaniske konstruktioner, Industripladearbejde, og Kobberplader og bånd brancherne. Den er baseret i Timisoara, Rumænien.

 1. TERECON AG

  Schweiz

  Virksomheden TERECON AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Specialstål branchen. Den opererer også inden for Kobber og kobberlegeringer, Vvs-installationer, husholdning, Skruer og møtrikker, Kobberplader og bånd, Kobber og kobberlegeringer, Vvs-installationer, husholdning, Skruer og møtrikker, og Kobberplader og bånd brancherne. Den er baseret i Zug, Schweiz.

 2. SARINA GROUP

  Iran

  Virksomheden SARINA GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobberplader og bånd branchen. Den er baseret i Tehran, Iran.

 1. KABLOTEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden KABLOTEL SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobberplader og bånd branchen. Den opererer også inden for kobberstænger, og konnektorer efter specifikation brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. ELETTROMECCANICA LEDA

  Italien

  Virksomheden ELETTROMECCANICA LEDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, kobber- branchen. Den opererer også inden for Kobberplader og bånd, elektriske konstruktioner, stansning af metal, Kobberplader og bånd, og bearbejdning af ikke-jernholdige metaller og legeringer brancherne. Den er baseret i Montecchio Maggiore, Italien.

 3. EISEN UND METALL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EISEN UND METALL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kobberplader og bånd, Malm, jernholdig og ikke-jernholdig, Kobberplader og bånd, og Malm, jernholdig og ikke-jernholdig brancherne. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 4. PROFILTECH BETEILIGUNGS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PROFILTECH BETEILIGUNGS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobberplader og bånd branchen. Den opererer også inden for Valsning - stål og metaller, og Valsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Keltern, Tyskland.

 5. DIN AISI SPECIAL(HK) METAL CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden DIN AISI SPECIAL(HK) METAL CO.,LTD, der opererer inden for Kobberplader og bånd branchen. Den er baseret i Shenzhen, Kina.

 6. GEMSATAS GEMCILER METAL A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden GEMSATAS GEMCILER METAL A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobberplader og bånd branchen. Den er baseret i Kahramanmaraş, Tyrkiet.

 7. VSW HETZEL E.K.

  Tyskland

  Virksomheden VSW HETZEL E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Kobberplader og bånd branchen. Den opererer også inden for Aluminiumplader og bånd, og Aluminiumplader og bånd brancherne. Den er baseret i Wendelstein, Tyskland.

 8. KME (SUISSE) SA

  Schweiz

  Virksomheden KME (SUISSE) SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kobberplader og bånd, og Kobberplader og bånd brancherne. Den er baseret i Ruschlikon, Schweiz.

 1. PANO METAL VE PLASTIK SANAYITICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden PANO METAL VE PLASTIK SANAYITICARET LIMITED SIRKETI, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kobberplader og bånd, og Kobberplader og bånd brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. JOSEF SKOPEK

  Tjekkiet

  Virksomheden JOSEF SKOPEK, er en Engrossalg, der opererer inden for Kobberplader og bånd branchen. Den opererer også inden for Vvs - fabrikker, og Vvs - fabrikker brancherne. Den er baseret i Horsovsky Tyn, Tjekkiet.

 3. BIBERKRAFT DACHREINIGUNGSSYSTEME-VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BIBERKRAFT DACHREINIGUNGSSYSTEME-VERTRIEBS GMBH, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kobberplader og bånd, og Kobberplader og bånd brancherne. Den er baseret i Leonberg, Tyskland.

 4. WERNER DIETSCHE GMBH

  Tyskland

 5. NEMET, NICHT- EISENMETALL, GMBH

  Tyskland

 6. HELLENIC COPPER MINES LIMITED

  Kypern