• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kobber og kobberlegeringer

Resultater for

Kobber og kobberlegeringer - Import eksport

 1. BDP MECHANICAL COMPONENTS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  bdp Group blev grundlagt i 1992 og har 150 ansatte. Deres hovedkontor ligger i Berlin med yderligere 14 kontorer i Bulgarien, Kina, Tyskland, Polen, Spanien og Schweiz. Datterselskabet bdp Mechanical Components, der har eksisteret siden 1982, er en specialistudbyder inden for international indkøb af støbt, smedet, bearbejdnings- og bildele til europæiske produktionsvirksomheder fra Kina og Østeuropa. Vi leverer til mere end 50 europæiske kunder inden for bilindustrien, maskinteknik, jernbane, energi, gas og flydende transport. Det hele fra en og samme leverandør: Modelkonstruktion, indledende prøver, ledsagende produktion (opstart), serieproduktion, optimering. Produktkvalitet. Strategisk indkøb: Optimering af indkøbsprocesser, reduktion af indkøbsomkostninger. Valg af egnede leverandører, leverandøraudits: Vurdering af teknisk produktion og kvalitetsfærdigheder. Kvalitetskontrol på stedet: Produktionsovervågning, varekontrol inden afsendelse

 2. KIGEMA SP. Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi er et hold af ingeniører, teknikere og anerkendte eksperter med 30 års erfaring inden for støbning og maskinbearbejdning. Vores mål er at opbygge langvarige samarbejder og forhold baseret på gensidig respekt, og vi ønsker at være den bedste leverandør. Vi arbejder på at tilbyde førsteklasses produkter og tjenester til konkurrencedygtige priser. BRONZESTØBERI: KIGEMA specialiserer sig i centrifugal støbning til produktion af bøsninger, ringe og muffer med et omfattende udvalg af kobberlegeringer som overholder internationale og lokale støbestandarder (såsom DIN EN 1982: 1998-12, PN-EN 1982, DIN 1705, 1709, 1714, PN 91/H-87026, ASTM B271, BS 1400) og speciallegeringer. De materialer vi tilbyder omfatter bronze, aluminiumbronze, blybronze, specialbronze, messing og skræddersyede legeringer. CNC-MASKINBEARBEJDNING: Komplette maskinbearbejdningsløsninger i stål, støbejern, ikke jernholdige metaller og teknisk plast. Vi udfører højpræcisionsordrer, mellem og små serier i et omfattende udvalg af dimensioner. Vi overholder kvalitetssikringssystemer som 9001: 2009, iso 18001-2004 og iso 14001-2005. IGEMA har et laboratorie, så vi kan teste de mekaniske egenskaber af produkterne som hårdhed, forlængelse og mikrometer. KIGEMA udfører også indtrængenstest og ultrasoniske test, og udsteder overensstemmelseserklæringer i henhold til EN 10204-2.2, 2.3, 3.1B. Derudover har virksomheden et målerum med klimaanlæg, som er udstyret med måleudstyr af den højeste kvalitet.

 3. ETIC TUBES ET PROFILES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Siden 1995 ETIC TUBE & PROFILES er en virksomhed med speciale i rørtrækning. Virksomheden fik succes fra start og udvidede nogle år senere sine aktiviteter til at omfatte præcisionsskæring. Vi tilbyder desuden færdiggørelser og besidder et værksted, der gør os i stand til at udføre mere komplekse arbejder: afgratning, prægning, bøjning, lodning, udboring samt varmebehandling. Fra hule emner udfører vores erfarne medarbejdere trækning af rør eller profiler ifølge standarden EN12449 eller efter specifikke krav. Vi udvælger med stor omhu råmaterialer for at garantere et produkt af den højeste kvalitet. Vi arbejder hovedsageligt med ikke-jernholdige metaller såsom kobber og kobberlegeringer (messing og aluminium). Vi sørger for altid at levere et produkt, der svarer til dine forventninger, fremstillet efter standarden ISO 9001: 2015. ETIC har gennem årene udviklet sine aktiviteter internationalt; Vi er blevet foretrukne leverandører for mange virksomheder i Europa, Nordafrika, men også i Asien. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 4. ANKARA BRONZ

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Siden deres grundlæggelse i 1974 har ANKARA BRONZ fremhævet deres kunst inden for et udvalg af støbemetoder, som oprindeligt kommer fra Tyrkiet. Vores håndværk ligger inden for støbning af bronze, aluminium, messing og en blanding af særlige kobberlegeringer, som hver er skræddersyet til deres formål. Blandt vores anerkendte legeringer kan du finde tinbronze, aluminiumsbronze, manganbronze, silikumbronze, blyholdig tinbronze, tinbronze med højt blyindhold og den alsidige nikkeltinbronze. Vores sortiment omfatter også et rigt udvalg af messing, aluminium og særlige kobberlegeringer. Inden for den altid udviklende verden af metalteknologi, er vi stolte over at dele banebrydende innovationer med vores værdsatte kunder. De grundlæggende etikker bag ANKARA BRONZ forbliver uændrede – en forpligtelse til at levere en enestående kvalitet i denne branche som kontinuerligt udvikler sig. Vores udvalg går længere en støbning, takket være et udvalg af forskellige metaller: bronze, aluminium messing, importeret nodulær støbejern, peak, rustfrit stål, kviksølvstål, olieret hærdet stål og mere. Vi er også stolte over at tilbyde bearbejdet plast såsom Kestamid, Polyamid, Politef, Pom c, PVC og fiber. Oplev vores enestående ekspertise og processer inden for støbning og materialer, ved at kontakte os allerede i dag. ANKARA BRONZ vil altid være din troværdige partner, med årtiers viden inden for den dynamiske verden af metaller.

 5. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  La Fonderie SRI, som ligger i Commentry, fremstiller alle typer emner til alle aktivitetssektorer, sandstøbning selvhærdende i ren kobber, kobber strukturel hærdning, cuproaluminium, bronze med tin, bronze med bly, bronze. HRSaint Rémy Industrie (SRI) har et bearbejdningsværksted, som er under konstant udvikling. Virksomheden er således i stand til at levere færdige og testede produkter til vores kunder, som har en og samme kontakt og en reference

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. INOXYDA SA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Inoxyda er et sandstøberi til tekniske emner i store størrelser (5m x 5m – 50 To) i korrosionsbestandige legeringer: cuproaluminium eller -bronze. Inoxyda fremstiller normaliserede legeringer samt specifikke cuproaluminiumslegeringer: Inoxyda 53H / 3P: støbte emner, Inoxyda 53 AMA: umagnetiske anvendelser-Inoxyda 154: høj modstandsdygtighed. Inoxydas ekspertise inden for store størrelser gør det muligt at fremstille alle tekniske emner til armatur, pumper, turbiner osv

 2. G.L.P. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden G.L.P. SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Guld- og sølvsmede - maskiner og udstyr, Smøremidler, industrielle, ædelmetallegeringer til juvelerarbejde og smykker, Guld- og sølvsmede - maskiner og udstyr, speciallegeringer til svejsning, og Smøremidler, industrielle brancherne. Den er baseret i Arezzo, Italien.

 3. VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektronstrålesvejsning - udstyr branchen. Den opererer også inden for Svejsning, lodning og slaglodning - udstyr og materiel, Kobber og kobberlegeringer, levering til svejsning, elektrode, Svejsning, lodning og slaglodning - udstyr og materiel, svejsemasker, Kobber og kobberlegeringer, udstyr til anlæg og maskiner til flammesvejsning af metal, og bronze brancherne. Den er baseret i Volvera, Italien.

 4. LASERTECHNIK WÜNSCH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LASERTECHNIK WÜNSCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Klipning - stål og metaller, Foldning - stål og metaller, Bearbejdning af stål og metaller, Kobber og kobberlegeringer, CNC-bøjedele, dele til luftfart, Klipning - stål og metaller, Foldning - stål og metaller, og Bearbejdning af stål og metaller brancherne. Den er baseret i Unna, Tyskland.

 5. DELTA METAL

  Frankrig

  DELTA METAL er specialiseret i køb og salg af kobberlegeringer, særlige bronzelegeringer, wolfram, molybdæn og titanium. Vi kan også producere dele efter tegninger og store centrifugerede kroner på ca. 2, 5 m i diameter. Vores sortiment omfatter mere end 50 nuancer såsom: CuSn6P - CuSn12 - CuSn12P - CuSn7Pb7Zn4 - CuSn7 - CuSn9P - CuAl9Ni3Fe2 - CuAl10Ni5Fe4 - CuAl11Ni6Fe5 - CuAl12Ni6Fe5 - CuCr1Zr - CuNiSiCr - CuNi2Si mv Vi er eksperter i kobberlegeringer og specialbronzer op til 420HB og vi har ekspanderet i Europa og er aktive inden for i alle industrier og outsourcing som våben, marine, stål, biludstyr, mekanisk, drejning, plast injektion, die-casting og lignende. Vores salgsteam er til rådighed og lytter til og besvarer dine anmodninger på kortest mulig tid i løbet af året.

 1. METALCENTER GROUP A/S

  Danmark

  Vi fokuserer 100% på kobberlegeringer MetalcenterGroup har en dybtgående metal know-how baseret på mere end 200 års rød metal erfaring inden for organisationen. Vores mål er at kunne tilbyde vores kunder alle de nødvendige færdigheder til alle typer kobberlegeringer. Vi er specialister i at tilbyde tilpassede løsninger lavet af alle typer kobberlegeringer og fra vores standard lagerliste. Vi har et stort internationalt netværk af kobberfabrikanter og specialister, der bidrager med løsninger og værdifuld viden. Vi kan tilbyde dig en bred produktportefølje af: Plader, rundstænger, firkantede stænger, sekskantede stænger, flade stænger, rør, snitlængder og ingots. Vi er fuldt ud i stand til at levere alt fra små til store individuelle løsninger, standard eller tilpasset efter dine individuelle behov.

 2. ZINCO GROUP. SRL

  Italien

  Zinco Group blev grundlagt i 80'erne som en lille familievirksomhed med fabrikation af skorstensrør og byggeartikler. I årenes løb har virksomheden specialiseret sig især inden for produktion af udstødningsrør til røg og rammer til skydedøre. I dag er Zinco Group godt kendt at entreprenørvirksomheder overalt med et struktureret netværk af butikker, over hele Italien og i Europa.

 1. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Støberier inden for strengstøbegods og centrifugalstøbegods i alle kobberstøbegods- og aluminiumstøbegodslegeringer iht. DIN EN 1982 og DIN EN 1706, ikke-jernholdige metaller. Som formateriale i rør, ringe, bøsninger, fladstænger, firkant- og sekskantstænger, plader til maskinfremstilling, den kemiske industri, skibsbyggeri og maskinfabrikker. Den QS-certificerede virksomhed har eget laboratorium til alle emneprøvninger samt yderligere godkendelser og påbygningsmuligheder som emneproducent.

 2. CSN CARL SCHREIBER GMBH

  Tyskland

  Fremstilling, bearbejdning og salg af alle typer ikke-jernholdige metaller samt handel med sådanne metaller, især drift af valseværker, trække- og presseværker og støberier. Vores produkter omfatter: Aluminiumbroncehalvfabrikata, kobberhalvfabrikata, kobberlegeringer, halvfabrikat af kobberlegeringer, kobbernikkel-halvfabrikat, kobberplader, kobbertilskæringer, messinghalvfabrikata, messingplader, messing-tilskæringer

 3. NAZIONALE BATTITURA METALLI SRL

  Italien

  Blade af uægte guld, sølv og kobber. Mere end 30 slags blade af kunstigt rust, ruller, hæfter, overførsel, bladguld, slagmetal ig kobber schabin. Materiale til påføring af metalblade.

 4. JINTIAN COPPER

  Tyskland

  Virksomheden JINTIAN COPPER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for kobber og legeringer, kobber, kobber, og neodim magneter brancherne. Den er baseret i Frankfurt Am Main, Tyskland.

 5. LEBRONZE ALLOYS

  Frankrig

  Virksomheden LEBRONZE ALLOYS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Støberier - kobber, bronze og messing, Rør og slanger, kobber-, Støberier - kobber, bronze og messing, Rør og slanger, kobber-, kobberlegeringer, og messingrør brancherne. Den er baseret i Suippes, Frankrig.

 6. TECNOITALIA PRODOTTI INDUSTRIALI

  Italien

  Virksomheden TECNOITALIA PRODOTTI INDUSTRIALI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den er baseret i Cologno Monzese, Italien.

 7. STEELINOX PA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden STEELINOX PA S.R.L., der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Kobber og kobberlegeringer, aluminium, værktøjsmaskiner, Kobber og kobberlegeringer, og metalskelet brancherne. Den er baseret i Canelli, Italien.

 8. ARTAN INTERNATIONAL

  Schweiz

  Virksomheden ARTAN INTERNATIONAL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den er baseret i Geneve, Schweiz.

 1. STORM POWER COMPONENTS

  Forenede Stater

  Virksomheden STORM POWER COMPONENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den er baseret i Decatur, Forenede Stater.

 2. COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK

  Serbien

  Virksomheden COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den opererer også inden for Kobber og kobberlegeringer, Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal, Kobber og kobberlegeringer, og Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Majdanpek, Serbien.

 3. MSU METALLSCHMELZWERK ULM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MSU METALLSCHMELZWERK ULM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den er baseret i Ulm, Tyskland.

 4. WIELAND AUSTRIA GES.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden WIELAND AUSTRIA GES.M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den er baseret i Amstetten, Østrig.

 5. GULI GULI DOO

  Serbien

  Virksomheden GULI GULI DOO, er en Engrossalg, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den er baseret i Sevojno, Serbien.

 6. ETS G FALSIMAGNE

  Frankrig

  Virksomheden ETS G FALSIMAGNE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Specialstål branchen. Den opererer også inden for Støbning af specialstål og ædelstål, Kobber og kobberlegeringer, Støbning af specialstål og ædelstål, Kobber og kobberlegeringer, Efterbehandling af metaller, og metallegering brancherne. Den er baseret i Woignarue, Frankrig.

 7. Karaman Geri Dönüsüm San Ve Tic Ltd Sti

  Tyrkiet

  Virksomheden Karaman Geri Dönüsüm San Ve Tic Ltd Sti, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Behandling og genbrug af affald, kobber i stænger, Behandling og genbrug af affald, og rent kober brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. FONDERIE CORNILLE HAVARD

  Frankrig

  Virksomheden FONDERIE CORNILLE HAVARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, og Klokker, støbte brancherne. Den er baseret i Villedieu-Les-Poêles, Frankrig.

 9. KME BRASS FRANCE SAS

  Frankrig

  Virksomheden KME BRASS FRANCE SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for køb og salg af metal, smeltning af metal, og metalbelægninger brancherne. Den er baseret i Courbevoie Cedex, Frankrig.

 10. ALCUSTEEL S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden ALCUSTEEL S.R.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for tinbronze, aluminiumbronze, kobber, og aluminium brancherne. Den er baseret i Ostrava, Tjekkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis