• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • knusning - træbearbejdningsmaskiner

Resultater for

Knusning - træbearbejdningsmaskiner - Import eksport

 1. JA-DE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden vores grundlæggelse for 50 år siden har vi med 20 medarbejdere produceret møbeldele af massivt træ, krydsfinér, træmaterialer og finér til vores kunder i møbelindustrien, butiksindretning og til udviklere af eksklusivt design og avanceret indretning. Vores kunder i Tyskland og det europæiske udland forarbejder vores halvfabrikata eller fronter til en harmonisk helhed i skabe, borde, senge, stole eller individuelle produkter. Vi hjælper gerne med udviklingen af nye, bæredygtige produkter-gerne også med FSC-certificering. Ved hjælp af den nyeste software anvender vi din CAD-tegning og laver programmeringen på vores 5-aksede CNC-maskiner. Kunden bestemmer designet, træets kvalitet og overfladen. Vi tager os af emballeringen og forsendelsen. Lad dine idéer få frit løb, og send os din artikeltegning. Vi tager os af omsætningen. Diskretion, kvalitet, pålidelighed og overholdelse af tidsplanen er i den forbindelse vores øverste prioritet.

 2. WISSNER GESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Wissner CNC Technologies er en mellemstor virksomhed med hovedsæde i Göttingen. Siden sin grundlæggelse i 1986 har Wissner udviklet, konstrueret, bygget og installeret flere generationer af højpræcise CNC-fræse- og laserskæremaskiner. Mange års erfaring og en højinnovativ tilgang gør det muligt for virksomheden at tilbyde mange forskellige, moderne maskiner.Wissner er stolte over at være en førende producent af pålidelige HSC-fræse- og lasermaskiner. HSC-fræsemaskiner fra Wissner er højpræcise og af topkvalitet. Med den innovative, patenterede „Hold & Press“-teknologi kan kunderne opnå betydelige besparelser i deres produktionsprocesser.Wisseners produktportefølje omfatter maskiner, værktøj og serviceydelser, der bruges inden for forskellige industrisegmenter, som f.eks. maskinkonstruktion, luftfart, reklame og belysning, møbler, legetøj og i dentalindustrien.

 3. VOLZ WERKZEUGMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VOLZ WERKZEUGMASCHINEN GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den er baseret i Witten, Tyskland.

 4. VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  VGS Automatisierungstechnik GmbH er en moderne, mellemstor virksomhed inden for fremstilling af specialmaskiner. De to ejere, Jan von Gescher og Reinhard Siek, grundlagde virksomheden i 2010, efter at de i flere år havde samarbejdet i en maskinfremstillingsvirksomhed med prominente kunder. Det er VGS' mål er fremstille individuelle maskiner efter kundernes specielle ønsker. Alle medarbejdere hos VGS Automatisierungstechnik har mange års erfaring med planlægning, konstruktion og realisering af delvist særdeles komplekse maskiner og anlæg. Produktionen er opbygget i henhold til de mest moderne og omkostningseffektive principper. Her er 3 faktuelle oplysninger om produktionen: Konstruktionen af maskinerne sker ved hjælp af CAD-systemer inden for to- og tredimensionel gengivelse. Det samlede halareal er på cirka. 700 km2, monteringsområdet har en længde på 30 meter og en bredde på 15 meter. Meget tunge komponenter kan flyttes med en halkran, der kan løfte op til 10 tons.

 5. ENGRA MASCHINEN

  Schweiz

  Vi har i 25 været specialiseret i udvikling, fabrikation og salg af rejfemaskiner. Vores produkter: Rejfemaskiner, kantfræsemaskiner, kantslibemaskiner, kantslibemaskiner til træbearbejdning, glaskantslibemaskiner, afgratningsfræsere, facetteringsmaskiner, afgratning af metaldele

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GH-TEC MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Bestillingsproduktion til fræse- og drejedele til et stort antal kunder i det sydlige Tyskland samt fremstilling og produktion af trædrejebænke med det verdenskendte navn hapfo. Vores produkter:  Drejebænke til træbearbejdning  CNC-fræsedele  Fræsearbejde på bestilling  CNC-fræsearbejde  CNC-4-akse-fræsearbejde  CNC-fræsedele af aluminium  CNC-spåntagning  CNC-metalbearbejdning  Fræsedele inden for maskinkonstruktion  Spåntagning på bestilling

 2. DIAGER SAS

  Frankrig

  DIAGER SA er Europas førende producent af betonbor med 20 millioner værktøj fremstillet pr. år. 55 års erfaring og investeringer giver i dag Diager mulighed for at imødekomme de mest krævende industrivirksomheder fra design til industriel produktion. Carbidværktøj af høj kvalitet til maskinindustrien, flyindustrien, bilindustrien mv. Diager udviklet Brickster-plus bor specielt til boring af hule sten mv.

 3. HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Bor, træarbejde, træbearbejdningsmaskiner, savning, Bor, træarbejde, og høvlemaskiner brancherne. Den er baseret i Krauchenwies, Tyskland.

 4. POS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden POS GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den er baseret i Rechberghausen, Tyskland.

 5. HOLZ-SPECHT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HOLZ-SPECHT GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den er baseret i Höxter, Tyskland.

 1. NICOLAS CORREA DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NICOLAS CORREA DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den er baseret i Vöhringen, Tyskland.

 2. CNC4ALL GMBH

  Østrig

  Virksomheden CNC4ALL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den er baseret i Industriegebiet Hagenbrunn, Østrig.

 1. MTRENT GMBH CNC-WERKZEUGMASCHINEN

  Østrig

  Virksomheden MTRENT GMBH CNC-WERKZEUGMASCHINEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den er baseret i Salzburg, Østrig.

 2. DE STEFANI VALERIO & C S.N.C.

  Italien

  Virksomheden DE STEFANI VALERIO & C S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner, Knusning - træbearbejdningsmaskiner, kædesave til træ, og slibemaskiner til træ brancherne. Den er baseret i Birone Di Giussano, Italien.

 3. SARL VOSGES MECA BOIS

  Frankrig

  Virksomheden SARL VOSGES MECA BOIS, er en Engrossalg, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Træbearbejdning - bærbart maskinværktøj, Knusning - træbearbejdningsmaskiner, Træbearbejdning - bærbart maskinværktøj, og Knusning - træbearbejdningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Hennecourt, Frankrig.

 4. OTELO

  Frankrig

  Virksomheden OTELO, er en Distributør, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner, og Knusning - træbearbejdningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Saint-Ouen-L'aumône, Frankrig.

 5. OZEN MACHINE

  Tyrkiet

  Virksomheden OZEN MACHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lofter, træ- branchen. Den opererer også inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner, specialmaskiner til træbearbejdning, Løvtræskævler, Knusning - træbearbejdningsmaskiner, og stammer af valnøddetræ brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. ELEKTRONIK & SIGN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ELEKTRONIK & SIGN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den er baseret i Wentorf, Tyskland.

 7. NC TECHNIEK

  Holland

  Virksomheden NC TECHNIEK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den er baseret i Doetinchem, Holland.

 8. HANS KOCH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HANS KOCH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for træbearbejdningsmaskiner, brugte maskiner til træforarbejdning, og maskiner til formgivning af træ brancherne. Den er baseret i Bad Laer, Tyskland.

 1. CAMAM S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CAMAM S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Træarbejde - maskiner og udstyr, slibemaskiner til træ, udboringsmaskiner til træ, Træarbejde - maskiner og udstyr, og taphulsmaskiner til træ brancherne. Den er baseret i Manzano, Italien.

 2. LOMIBOIS

  Frankrig

  Virksomheden LOMIBOIS, er en Distributør, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Maskiner til træ, Værktøj, hånd- (ikke-automatiske) til træbearbejdning, og støvsugere til træaffald brancherne. Den er baseret i Perrigny Cedex, Frankrig.

 3. ROBLAND

  Belgien

  Virksomheden ROBLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinsave, bærbare branchen. Den opererer også inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner, Træbearbejdning - bærbart maskinværktøj, Knusning - træbearbejdningsmaskiner, og Træbearbejdning - bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Brugge, Belgien.

 4. H.T.B. WERKZEUGMASCHINEN VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden H.T.B. WERKZEUGMASCHINEN VERTRIEBS GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den er baseret i Zusmarshausen, Tyskland.

 5. CMS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CMS DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Rivning og drejning af gummi og plast, Rivning og drejning af gummi og plast, CNC overfræser, SNC-fræsebearbejdning, og fræsemaskiner til marmor, granit og sten brancherne. Den er baseret i Kulmbach, Tyskland.

 6. BIESSE GROUP

  Italien

  Virksomheden BIESSE GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for udstyr til træarbejde, og værktøj til opskæring af glas brancherne. Den er baseret i Pesaro, Italien.

 7. INTERSTATE HANDELS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden INTERSTATE HANDELS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Fræsning - værktøjsmaskiner, Træarbejde - maskiner og udstyr, Knusning - træbearbejdningsmaskiner, Maskinteknik - specialarbejde, Fræsning - værktøjsmaskiner, Træarbejde - maskiner og udstyr, Knusning - træbearbejdningsmaskiner, og Maskinteknik - specialarbejde brancherne. Den er baseret i Unterschleissheim, Tyskland.

 8. 7VETES

  Spanien

  Virksomheden 7VETES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den er baseret i Vilamacolum, Spanien.

 9. MECNOVA SRL

  Italien

  Virksomheden MECNOVA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Fræsning - værktøjsmaskiner, mekanisk præcisionsværksted, Fræsning - værktøjsmaskiner, drejede emner i rsutfrit stål, og værktøjsmaskiner til bearbejdning af metal med bortskaffelse af spåner brancherne. Den er baseret i Gardone Val Trompia, Italien.

 10. MZ MACHINING

  Bosnien og Herzegovinen

  Virksomheden MZ MACHINING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Programmering af digitalt styrede maskiner med 3 og 5 aksler brancherne. Den er baseret i Mostar, Bosnien og Herzegovinen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis