• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • knuse- og formalingsmaskiner

Resultater for

Knuse- og formalingsmaskiner - Import eksport

 1. UGUR MAKINA CRUSHING & SCREENING

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Uğur Makina er en førende virksomhed i vores hjemland og i mere end 40 forskellige lande inden for maskiner til minedrift, vej- og konstruktionsmaskiner. Siden vores grundlæggelse har vi været dedikeret til at fremstille førsteklasses stenknusnings-, screenings- og vaskeudstyr. Vores mission er at levere innovative løsninger som understøtter skabelsen af bæredygtige områder. Under det velkendte mærke Uğurmak® specialiserer vi os i produktion af et omfattende udvalg af udstyr til knusningsscreeningssektoren. Vores omfattende produktlinje omfatter: •Knusere: kæbeknusere, slagknusere, vertikale akselslagknusere, sekundære knusere og tertiære knusere. •Riste: vibrerende horisontale riste, riste med hældninger og stenriste, •Indføring: vibrerende stenindføring, transportindføring, wobbler indføringer og apron indføringer •Vaskning: afvandingsrist, skrueklassifier •Transportbånd: remtransportør og radial transportbånd •Mobilt knusningsscreeningsanlæg •Mekanisk stabiliseringsanlæg Vores maskiner og anlæg er designet og fremstillet med præcision og pålidelighed for at garantere optimal ydeevne og holdbarhed. vi er forpligtet til at levere en enestående service gennem den fulde kunderejse. Vores dedikerede team tilbyder omfattende præsalg, eftersalg og reservedelssupport for at garantere en jævn drift af vores udstyr. Kontakt os for flere oplysninger!

 2. WILLY A. BACHOFEN AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Willy A. Bachofen GmbH har sit sæde i Nidderau (tæt på Frankfurt am Main) og er dermed centralt placeret i Tyskland. På denne adresse har WAB-GROUP et omfattende lager af reserve- og sliddele. De erfarne ingeniører og teknikere sikrer, at vores kunder altid får en optimal rådgivning og support. Vores kunder kan til enhver tid udføre forsøg på teknikum i WAB-GROUP's hovedafdeling i Muttenz (Schweiz), som ligger direkte ved grænsen til Tyskland. Det sammenspillede hold er kundeorienteret, sikrer ultrakorte service- og reparationstider på basis af gennemprøvede forløb og udfører leverancer af sliddele inden for en enkelt dag.

 3. BAUERMEISTER ZERKLEINERUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Bauermeister - At forbinde innovation med tradition. Hos Bauermeister er innovationskraften forbundet med en lang tradition inden for maskinkonstruktion, så skræddersyede maskiner og anlæg kan leveres til kunder i hele verden. Med mere en 135 års erfaring er Bauermeister en af de førende producenter af kværne og vinsigtemaskiner til fødevare- og mineralstofindustrien samt den kemiske industri på verdensplan. Med hovedsæde i Norderstedt, nord for Hamburg, er Bauermeister et medlem af Probat-gruppen, der er førende inden for maskiner og anlæg til kaffe- og fødevareindustrien på verdensmarkedet. Med sin høje kvalitetstandard for sine maskiner og anlæg, sine medarbejders kvalifikation og den fordelagtige beliggenhed i nærheden af Hamborg med forbindelser til hele verden er Bauermeister en kompetent partner og problemløser for sine kunder. I vores veludstyrede teknologicenter prøver Bauermeister kundespecifikke krav for at finde den mest økonomiske løsning.

 4. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hjertelig velkommen hos Nara Machinery CO., LTD. Filial i Europa! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os! Inden for områderne formaling, tørring og nanoteknologi udvider vi til stadighed forskningsafdelingen for at kunne præsentere nye og optimerede processer.

 5. GEBR. JEHMLICH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  JEHMLICH er specialist inden for området kemi, farmaci, fødevarer, plastikmateriale og tilberedning. Vore løsninger er personaliserede jf. hver enkelt kundes behov. Med vores ingeniørarbejde udvikler og fabrikerer vi specialmøller, udstyr til reduktioner, kværne samt tekniske apparater til separation og homogenisering, både i kompakt format og industrielt, i vore moderne fabrikslokaler, der lever op til normerne cGMP for industrikværne. I de sidste 100 år har vi gennemført krævende projekter for vore kunder over hele verden. Vore ydelser omfatter: rådgivning og analyser af tekniske procedurer, total forsøgsvirksomhed i vores tekniske afdeling, planlægning af installationer, gennemførelsen af projekter og konstruktioner, realisering, installation, markedsføring samt uddannelse, en global service og vedligeholdes af reservedele. Vi gennemfører: møller jf. normerne GMP og industriel udførelse, installation af nøglefærdige kværne og maskiner som komponenter,

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MAKENAS GRAIN MILLING TECHNOLOGY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Etableret i 2000 er Makenas Grain Milling Technology en producent fra Tyrkiet som fremstiller kværnemaskiner til mel, semolina, majs og stålsiloer. Vi er en dynamisk virksomhed der kontinuerligt udvider vores område med et område på 28.000 kvadratmeter (10.000 kvadratmeter lukket og 18.000 kvadratmeter åben) produktionsfacilitet. Vi har et omfattende produktsortiment, såsom: •Kornadskillere, •Horisontale skuremaskiner •Tørstenmaskiner, •Dæmpemaskiner •Rullekværnemaskiner •Sigtemaskiner •Transportbånd med skuffer •Kædetransportbånd, •Pneumatisk cyklon •Siloer til produktopbevaring •Hammerkværne, •Tromlesigte og meget mere, som alt kan findes på vores hjemmeside! Vores primære mission er at fremstille og sælge maskiner og reservedele og forbrugsmaterialer med den bedste kvalitet og passende priser for vores kunder. Vi forbedrer vores produkter ved at følge de seneste trends inden for ny teknologi, og arbejder på at blive den førende virksomhed på de nationale og internationale markeder. Derudover tilbyder vi også installation på din facilitet. Spørg os !

 2. LESSINE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Lessine Tailored Bulk TechnologyActif har arbejdet inden for industrien for bulk og pulveragtige produkter i 125 år. Lessine er en udstyrsproducent og et ingeniørbureau med speciale i design, udvikling, konstruktion og installation af maskiner og industrielle løsninger. Lessine besidder en ekspertise i fem vigtige teknologier; Knusning, blanding, tørring, adskillelse og godshåndtering. Dens udstyr kan tilfredsstille behovene inden for flere forskellige aktivitetssektorer

 3. BCCM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BCCM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for kæbeknuser, transportbånd, mekaniske transportbånd, og knuser brancherne. Den er baseret i La Machine, Frankrig.

 4. MYSCRAPMACHINE

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden MYSCRAPMACHINE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller - genanvendelse og genbrug branchen. Den opererer også inden for Genbrug - maskiner og installationer, Nedrivning - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Knuse- og formalingsmaskiner, Truckmonterede kraner, Genbrug - maskiner og installationer, indsamling, genindvinding, bortskaffelse af affald, bygningsarbejde, og Nedrivning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Luxembourg, Luxembourg.

 5. TRIA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRIA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for kværne, prægning af pladejern, presning af metal, kværne- og knusemaskiner, skæremaskiner, sprøjtestøbningsforme, maskiner til knusning af stenmateriale, termoformede, og teknisk anvendelse af plast brancherne. Den er baseret i Willich, Tyskland.

 1. CRIFI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CRIFI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til knusning og pulverisering, anlæg til knusning af stenbrud, og malingsanlæg til stenbrud brancherne. Den er baseret i Mondolfo, Italien.

 2. MERZ AUFBEREITUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MERZ AUFBEREITUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den er baseret i Lauchringen, Tyskland.

 1. EKVITA SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden EKVITA SPOL. S R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Maskinteknik - specialarbejde, Knuse- og formalingsmaskiner, Programmering af digitalt styrede maskiner med 3 og 5 aksler, CNC-underleverandørarbejde og -rådgivning, cnc fræsere, CNC-drejedele, CNC stålforarbejdning, CNC aluminiumsforarbejdning, og Cylindriske CN slibninger brancherne. Den er baseret i Trutnov , Tjekkiet.

 2. KLEEMANN GMBH

  Tyskland

  KLEEMANN GmbH har i godt end 100 år udviklet knuse- og sigteanlæg til naturstens- og genbrugsindustrien. Vores proceskompetence, der er erhvervet gennem årtier, giver KLEEMANN en fremragende position på markedet for mobile anlæg. KLEEMANN udmærker sig ved sin innovationsevne og overbeviser med høj kvalitet, nyeste teknologier og fremragende anvendelses-knowhow ved sine kæbeknusere, kegleknusere, slyngknusere og sigteanlæg. Vi fokuserer især på den absolutte økonomiske nytte for den professionelle bruger. KLEEMANN GmbH er den del af WIRTGEN GROUP, en internationalt aktiv virksomhedssammenslutning i byggemaskineindustrien. Den omfatter de fem kendte mærker WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN og BENNINGHOVEN. WIRTGEN GROUP's salgsnet muliggør en global kundeservicering via 55 egne salgs- og serviceselskaber.

 3. PAUL HEDFELD GMBH

  Tyskland

  Paul Hedfeld GmbH! Rådgivning og produktion fra et sted. Fordi kvalitet ikke er et tilfælde. I 1949 grundlagde Paul Hedfeld en virksomhed til produktion af maskiner til korn- og meltransport, samt produktion af sliddele til møller og foderanlæg. I dag leverer virksomheden kopelevatorer, transportsnegle og kædetransportbånd til alle brancher, både i Tyskland og Europa, samt uden for disses grænser. Planlægning og konstruktion sker i henhold til kundens individuelle ønsker, og bliver tilpasset de lokale forhold. Dette giver den størst mulige sikkerhed, når det kommer til produktionstider og kvalitet.

 4. SERMAT S.R.L.

  Italien

  Sermat designer og fremstiller anlæg til formaling, tilbehør og metalskeletter. Tilbyder effektiv vedligeholdelse, service og reservedele til optimering af produktiviteten. Sermat genanvender og reparerer brugte maskiner til formalingsanlæg, sigtning og afvejning.

 5. OFFICINE CONTERNO SRL

  Italien

  Design, konstruktion, implementering og vedligeholdelse af faciliteter til sortering af aggregater, pyloner til transportører i stenbrud, transportbånd på hjul og til transport af gods; roterende sorteringsanlæg til sortering og opbevaring af aggregater, lagersiloer og foderautomater med vogne. Eftersyn og handel med nye og brugte maskiner: sorteringsanlæg, roterende, afdryppere; knusemaskiner og stenknusere, fødere med vogne og på larvefødder, transportbånd og skrabere.

 6. DESINTEGRAATOR TOOTMISE OÜ

  Estland

  40 års erfaring i fremstilling af mekanisk ingeniørarbejde, møller og homogeniseringsenheder.

 7. SIEBTECHNIK TEMA SAS

  Frankrig

  Virksomheden SIEBTECHNIK TEMA SAS, er en Distributør, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for sorteringsanlæg, vibrationssigter, sortering, og centrifuger brancherne. Den er baseret i Mundolsheim, Frankrig.

 8. FRITSCH GMBH - MAHLEN UND MESSEN

  Tyskland

  Virksomheden FRITSCH GMBH - MAHLEN UND MESSEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Knuse- og formalingsmaskiner, Knuse- og formalingsmaskiner, instrumenter til aflæsning, og maskiner og udstyr til granulering og maling af gummi brancherne. Den er baseret i Idar-Oberstein, Tyskland.

 1. AMC-ALEXANDRINO MATIAS & Cª SA

  Portugal

  Virksomheden AMC-ALEXANDRINO MATIAS & Cª SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for sigter brancherne. Den er baseret i Amarante, Portugal.

 2. OGGO TECH MAKINA TEKNOLOJILERI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden OGGO TECH MAKINA TEKNOLOJILERI SAN. TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gear branchen. Den opererer også inden for Knuse- og formalingsmaskiner, Knuse- og formalingsmaskiner, emner af rustfrit stål til industrien, stålruller, og mekanisk præcisionsbearbejdning brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. BORATAS MACHINERY

  Tyrkiet

  Virksomheden BORATAS MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for sortering brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. PLANT OF TECHNOLOGICAL EQUIPMENT, LLC

  Ukraine

  Virksomheden PLANT OF TECHNOLOGICAL EQUIPMENT, LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Farvemøller og -blandemaskiner, Kemisk industri - maskiner og udstyr, blandemaskiner til den kemiske industri, beholdere - varmevekslere, Farvemøller og -blandemaskiner, og Kemisk industri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Kropyvnytskyi, Ukraine.

 5. EVORTLE MACHINERY - MOBILE CRUSHER AND SCREENING, SORTING PLANTS

  Tyrkiet

  Virksomheden EVORTLE MACHINERY - MOBILE CRUSHER AND SCREENING, SORTING PLANTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr, anlæg til genindvinding og genbrug af affald, og Affaldssortering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 6. CIMMA ING. MORANDOTTI & C. SRL

  Italien

  Virksomheden CIMMA ING. MORANDOTTI & C. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for drejende tørreapparater, og maskiner og værktøj til blanding brancherne. Den er baseret i Pavia, Italien.

 7. SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT, er en Multi-Category, der opererer inden for Støbning af specialstål og ædelstål branchen. Den opererer også inden for Knuse- og formalingsmaskiner, betonstationer, Knuse- og formalingsmaskiner, og maskiner til fremstilling af belægningssten brancherne. Den er baseret i CINTRE, Frankrig.

 8. C.M. SRL

  Italien

  Virksomheden C.M. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Byggemaskiner, tip med sigteskovl, og Byggemaskiner brancherne. Den er baseret i Carrè, Italien.

 9. JO BEAU PRODUCTS

  Belgien

  Virksomheden JO BEAU PRODUCTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for træknusere, og knusemaskiner til grene brancherne. Den er baseret i Bruges, Belgien.

 10. HANSEK MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HANSEK MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Knuse- og formalingsmaskiner, og Knuse- og formalingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Münster, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Knuse- og formalingsmaskiner - Import eksport

Antal resultater

288 Virksomheder