• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • knive- industrielle

Resultater for

Knive- industrielle - Import eksport

 1. MOZART AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Skarpe skær har i århundreder været et varemærke for klingebyen Solingen, der siden 1923 også har været vores hjemsted. Som familievirksomhed i fjerde generation fremstiller vi årligt mere end 100 millioner klinger til vores kunders tilfredshed. Med mere end 100 kvalificerede medarbejdere er vi i dag en af de globalt førende producenter af tekniske klinger. Vores produkter finder anvendelse overalt, hvor det gælder om at udføre effektivt skærearbejde. Trapez- og krogklinger til professionelle gulvlæggere, knæk- og skrabeklinger til malere, afgratningsknive og -klinger til plastindustrien, specielt fremstillede klinger til fiber- og fleeceforarbejdning, klinger til skæring af folier og film og et stort antal særlige klinger til kundespecifikke specialanvendelser udgør grundstammen i vores klingekompetence. MOZART klinger fremstilles i avancerede produktionsprocesser og forlader først vores fabrik efter strenge kvalitetskontroller.

 2. MAIER-UNITAS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Perfekt snit med MAIER-maskinknive mere end 95 år har vi fremstillet knive og klinger af førsteklasses højlegeret højhastighedsstål. Derved sikrer vi, at maskinknivene bevarer skæret længe og giver perfekte skæreresultater.Den bedste stålkvalitet kan dog naturligvis ikke udnytte sine fordele, hvis hærdningen og startprocessen ikke er afstemt optimalt efter stålets kvalitet. Her hos Maier-Unitas sikrer vores mangeårige erfaring og samarbejde med vores partnere de bedste resultater.Vi rådgiver interessenter i forbindelse med fremstilling af skæregeometrier og valg af materiale. På baggrund af vores mangeårige erfaring inden for fremstilling af maskinknive har vi sammen med mange kunder analyseret forskellige skæreopgaver og forbedret de eksisterende knive (også her på stedet). På den måde kan vi sammen med dig udvikle den bedste maskinkniv.

 3. NORCK GMBH (BAUCOR)

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NORCK GMBH (BAUCOR), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 4. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRO COUPE INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Blade, lige, Blade, cirkulære, Knive, industrielle, klinger til skæring af plastfilm, klinger til skæring af slibeartikler, knive til hakning, klinger i kulstof, blade til barbermaskine, og grøntsagsklinger brancherne. Den er baseret i Roissy En Brie, Frankrig.

 5. RAINER MAY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RAINER MAY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for hullemaskine, sættevogne, pakning, og Plast brancherne. Den er baseret i Neuwied, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BRUNO UNGER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRUNO UNGER GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for hullemaskine, skrabejern, og 3M brancherne. Den er baseret i Boppard, Tyskland.

 2. SLICE GMBH (EUROPE)

  Tyskland

  Slice blev etableret af TJ Scimone i 2008. I sin søgen efter nye idéer samarbejdede han med kendte designere om at designe knive mv. til daglig brug, som var sikre og enkle at anvende. Siden da har Slice udviklet en samling af prisvindende sikkerhedsknive, der øger produktiviteten, sænker omkostningerne og ikke mindst reducerer antallet af ulykker. Slice-værktøj anvendes i dag i vigtige industrier verden over. Scimone grundlagde Slice med henblik på at kunne finansiere den langsigtede pleje af sin autistiske søn. En procent af omsætningen hos Slice går til autisme-forskning. Hos Slice ved vi, hvad det drejer sig om. Vi lægger vægt på sikkerhed, innovation, kvalitet, enkelhed og fællesskab. Disse kerneværdier er basis for alt, hvad vi gør, fra værktøjsdesign til kundeservice.

 3. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tjekkiet

  MERCEL, cutting knives s.r.o. er en tjekkisk virksomhed som specialiserer sig i produktion, forsyning, slibning og service af industrielle knive. Siden 2006 har vi fremstillet et omfattende udvalg af snitte- og perforeringsknive til industrier som print, fødevare, emballage, dækproduktion, møbelproduktion, metalskæring og behandling af tobak. Vores produktionsanlæg er beliggende i Třebechovice pod Orebem i Tjekkiet, og vi anvender udelukkende førsteklasses europæiske materialer til vores produktion af knive. Vi tilbyder en skræddersyet produktion i henhold til kundernes krav, og leverer slibetjenester for industrielle knive. Med vores ekspertise inden for skæring af forskellige materialer, tilbyder vi også rådgivning og forsyning af tilbehør såsom knivholdere, snittepinde og borebits. Foruden knive tilbyder MERCEL også et omfattende udvalg af tilbehør til knive, såsom knivholdere, plastsnittestænger og borebits til papir. Derudover er MERCEL involveret i salg af brugte maskiner til papirsbranchen, som kommer med snitte-, printmaskiner og andet behandlingsudstyr. En liste over tilgængelige, brugte papirsbehandlingsmaskiner kan findes på vores hjemmeside. MERCEL er stolte over at bruge de seneste CNC- og NC-maskiner, hvilket sikrer kvaliteten og præcisionen af vores produktion af knive. Vi har kunder over hele Europa, og er kendt for vores forpligtelse til brugen af førsteklasses materialer og moderne teknologier.

 4. BFT HARTMETALL WERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Firmaet BFT Hartmetall Werkzeuge står for udvikling og fremstilling af præcisionsskæreværktøjer på højeste niveau. Virksomheden, der blev grundlagt af Günter Bröker i 1987, har i dag mere end 60 medarbejdere på afdelingen i Brande-Hörnerkirchen. Hårdmetalknive til skæreborde eller plottere fra Zünd, Roland, Aristo, AXYZ, Bullmer, Mimaki, Graphtec, Summa, Multicam, Esko Kongsberg, Ecocam, Kuris, Gerber, Mutoh osv. indgår i produktporteføljen – på lige fod med specialfræsere til chipkort, graveringsfræsere, dobbeltskærsfræsere samt fræsere med højre- eller venstreløb. Ultralydsknive til alle 5/16''-24 UNF holdere som eksempelvis AGFM, Dukane , Kuris osv. eller til anvendelser inden for CFK, honeycomb-området afrunder vores brede standardsortiment. Et andet specialområde er (ultralyds)knive og fræsere afstemt efter kundespecifikke ønsker. Hårdmetalknive med geometri iht. specifikationer indtil 330 mm er intet problem.

 5. HERBERTZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  I mere end 75 år har vi fremstillet maskinknive til næsten alle anvendelsesområder. I kraft af sin erfaring, tradition, forskning og konstante videreudvikling er Herbertz en effektiv og moderne virksomhed. Gennem mange år har vi i kraft af vores kvalitetsprodukter til hele verden kunnet etablere os som en kompetent partner inden for papir-, træ-, kunststof-, næringsmiddel-, tekstil- og stålindustrien. Af den grund er vi sikre på, at vi også vil være en interessant og effektiv partner for din virksomhed.

 1. KRUMAR KNIVES & BLADES

  Kroatien

  Krumar Knives & Blades Co. er kroatisk producent af industrielle knive & klinger. Vores produkter er specialfremstillet og udviklet til hvert enkelt formål. knive til papir, pap, plast, tobak, tekstil, træ, metal og andre skærematerialer. Stål i høj kvalitet til forskellige formål. Vores mission er at levere den højeste kvalitet af knive, klinger og andre værktøjsprodukter og tjenester til vores kunder på kortest mulig tid til de bedste priser på markedet.

 2. GÖK LIMITED

  Tyskland

  Vi startede på döner-messer og med stenovne og tilbyder i dag alt frem til reoler og ventilationssystemer. Vores kunder modtager tilfredsstillende produkter af høj kvalitet. Startende i Tyskland, Frankrig, Holland, Belgien og Schweiz og senere hele Europa tilbyder vi vores tjenester i salg og service. Vi er glade for at kunne tilbyde kundene vores samvittighedsfulde og pålidelige tjenester.

 1. ATIK MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden ATIK MAKINA, er en Multi-Category, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for mikrometer, trykluftscylindre, og udstrømningsventiler til luft brancherne. Den er baseret i Basaksehir / Istanbul, Tyrkiet.

 2. Başkurt Makina

  Tyrkiet

  Virksomheden Başkurt Makina, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, lige branchen. Den opererer også inden for Knive, industrielle, Indpakning, Blade, cirkulære, Knive, industrielle, Indpakning, Blade, cirkulære, og slibning klinger brancherne. Den er baseret i İstanbul, Tyrkiet.

 3. OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS

  Frankrig

  Virksomheden OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, hvæsning, og Blade og knive, industrielle brancherne. Den er baseret i Audincthun, Frankrig.

 4. HOPPESCHLIFF GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HOPPESCHLIFF GMBH + CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for hullemaskine brancherne. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 5. F.A. SCHMIDT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden F.A. SCHMIDT GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

 6. PRECISE POWER - UAB TSILA

  Litauen

  Virksomheden PRECISE POWER - UAB TSILA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Knive, industrielle, Blade, skæremaskine, syle, forme til stansemaskiner, Knive, industrielle, og Blade, skæremaskine brancherne. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

 7. DURO-CUT INDUSTRIEMESSER

  Tyskland

  Virksomheden DURO-CUT INDUSTRIEMESSER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for skæreklinger, sigter, og Flænsekniv brancherne. Den er baseret i Krefeld, Tyskland.

 8. ALPHA MACHINE KNIFE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ALPHA MACHINE KNIFE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, Blade, værktøjsmaskine, Blade og knive, industrielle, Blade, værktøjsmaskine, formet kniv, og klinger brancherne. Den er baseret i Rotherham, Det Forenede Kongerige.

 1. JULIA UTENSILI SRL

  Italien

  Virksomheden JULIA UTENSILI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Knive, industrielle, Blade, cirkulære, båndsave, blade til skæring, Knive, industrielle, og Blade, cirkulære brancherne. Den er baseret i Tarcento, Italien.

 2. INO-DJT INDUSTRIAL KNIVES

  Kroatien

  Virksomheden INO-DJT INDUSTRIAL KNIVES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, knive til industrien, industrielle klinger til bearbejdning af papir, og Blade og knive, industrielle brancherne. Den er baseret i Zagreb, Kroatien.

 3. TKM DIACARB

  Holland

  Virksomheden TKM DIACARB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den er baseret i Capelle Aan Den Ijssel, Holland.

 4. PAUL WEGNER MASCHINENMESSERFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden PAUL WEGNER MASCHINENMESSERFABRIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for glideflader, takket kniv, og hullemaskine brancherne. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 5. TIBEM

  Frankrig

  Virksomheden TIBEM, er en Distributør, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Blade, værktøjsmaskine, hvæsning, Blade, værktøjsmaskine, og slibning klinger i widia brancherne. Den er baseret i Riom, Frankrig.

 6. H. SCHÖNENBERGER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden H. SCHÖNENBERGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, Blade og knive, industrielle, bestik, værktøj i hårdmetal, og industrielle klinger til bearbejdning af papir brancherne. Den er baseret i Deizisau, Tyskland.

 7. CUTFE

  Tyrkiet

  Virksomheden CUTFE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den er baseret i Yenimalle Ankara, Tyrkiet.

 8. TEBRA MESSENINDUSTRIE

  Holland

  Virksomheden TEBRA MESSENINDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den er baseret i Hoogeveen, Holland.

 9. WILH. EICKER E.K.

  Tyskland

  Virksomheden WILH. EICKER E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for kødøkser til slagtere brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 10. POTYRAŁA I SPÓŁKA SP.J.

  Polen

  Virksomheden POTYRAŁA I SPÓŁKA SP.J., er en Multi-Category, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Knive, industrielle, Plast - halvfabrikata, baner, Knive, industrielle, lejer, og Plast - halvfabrikata brancherne. Den er baseret i Stargard Szczeciński, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis