• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • knive- industrielle

Resultater for

Knive- industrielle - Import eksport

 1. HERBERTZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  I mere end 75 år har vi fremstillet maskinknive til næsten alle anvendelsesområder. I kraft af sin erfaring, tradition, forskning og konstante videreudvikling er Herbertz en effektiv og moderne virksomhed. Gennem mange år har vi i kraft af vores kvalitetsprodukter til hele verden kunnet etablere os som en kompetent partner inden for papir-, træ-, kunststof-, næringsmiddel-, tekstil- og stålindustrien. Af den grund er vi sikre på, at vi også vil være en interessant og effektiv partner for din virksomhed.

 2. MAIER-UNITAS GMBH

  Tyskland

  Perfekt snit med MAIER-maskinknive mere end 95 år har vi fremstillet knive og klinger af førsteklasses højlegeret højhastighedsstål. Derved sikrer vi, at maskinknivene bevarer skæret længe og giver perfekte skæreresultater.Den bedste stålkvalitet kan dog naturligvis ikke udnytte sine fordele, hvis hærdningen og startprocessen ikke er afstemt optimalt efter stålets kvalitet. Her hos Maier-Unitas sikrer vores mangeårige erfaring og samarbejde med vores partnere de bedste resultater.Vi rådgiver interessenter i forbindelse med fremstilling af skæregeometrier og valg af materiale. På baggrund af vores mangeårige erfaring inden for fremstilling af maskinknive har vi sammen med mange kunder analyseret forskellige skæreopgaver og forbedret de eksisterende knive (også her på stedet). På den måde kan vi sammen med dig udvikle den bedste maskinkniv.

 3. MOZART AG

  Tyskland

  Skarpe skær har i århundreder været et varemærke for klingebyen Solingen, der siden 1923 også har været vores hjemsted. Som familievirksomhed i fjerde generation fremstiller vi årligt mere end 100 millioner klinger til vores kunders tilfredshed. Med mere end 100 kvalificerede medarbejdere er vi i dag en af de globalt førende producenter af tekniske klinger. Vores produkter finder anvendelse overalt, hvor det gælder om at udføre effektivt skærearbejde. Trapez- og krogklinger til professionelle gulvlæggere, knæk- og skrabeklinger til malere, afgratningsknive og -klinger til plastindustrien, specielt fremstillede klinger til fiber- og fleeceforarbejdning, klinger til skæring af folier og film og et stort antal særlige klinger til kundespecifikke specialanvendelser udgør grundstammen i vores klingekompetence. MOZART klinger fremstilles i avancerede produktionsprocesser og forlader først vores fabrik efter strenge kvalitetskontroller.

 4. HOPPESCHLIFF GMBH + CO. KG

  Tyskland

 5. BRUNO UNGER GMBH & CO KG

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RAINER MAY GMBH

  Tyskland

 2. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrig

 3. PAUL WEGNER MASCHINENMESSERFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. BAUCOR GLOBAL GMBH

  Tyskland

 5. SLICE GMBH (EUROPE)

  Tyskland

  Slice blev etableret af TJ Scimone i 2008. I sin søgen efter nye idéer samarbejdede han med kendte designere om at designe knive mv. til daglig brug, som var sikre og enkle at anvende. Siden da har Slice udviklet en samling af prisvindende sikkerhedsknive, der øger produktiviteten, sænker omkostningerne og ikke mindst reducerer antallet af ulykker. Slice-værktøj anvendes i dag i vigtige industrier verden over. Scimone grundlagde Slice med henblik på at kunne finansiere den langsigtede pleje af sin autistiske søn. En procent af omsætningen hos Slice går til autisme-forskning. Hos Slice ved vi, hvad det drejer sig om. Vi lægger vægt på sikkerhed, innovation, kvalitet, enkelhed og fællesskab. Disse kerneværdier er basis for alt, hvad vi gør, fra værktøjsdesign til kundeservice.

 1. BFT HARTMETALL WERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Firmaet BFT Hartmetall Werkzeuge står for udvikling og fremstilling af præcisionsskæreværktøjer på højeste niveau. Virksomheden, der blev grundlagt af Günter Bröker i 1987, har i dag mere end 60 medarbejdere på afdelingen i Brande-Hörnerkirchen. Hårdmetalknive til skæreborde eller plottere fra Zünd, Roland, Aristo, AXYZ, Bullmer, Mimaki, Graphtec, Summa, Multicam, Esko Kongsberg, Ecocam, Kuris, Gerber, Mutoh osv. indgår i produktporteføljen – på lige fod med specialfræsere til chipkort, graveringsfræsere, dobbeltskærsfræsere samt fræsere med højre- eller venstreløb. Ultralydsknive til alle 5/16''-24 UNF holdere som eksempelvis AGFM, Dukane , Kuris osv. eller til anvendelser inden for CFK, honeycomb-området afrunder vores brede standardsortiment. Et andet specialområde er (ultralyds)knive og fræsere afstemt efter kundespecifikke ønsker. Hårdmetalknive med geometri iht. specifikationer indtil 330 mm er intet problem.

 2. CUTMETALL SALES GMBH

  Tyskland

  CUTMETALL - Partner, procesoptimeringsværktøj og problemløser til genbrugs- og makuleringsindustrien. Med over 4000 varer i vores CUTMETALL webshop, inkluderer vores tilbud bl.a. Blokknive, modknive, rotorknive, statorknive, skrueknive og skæringskroner, knivholdere, knivstøtter, klemlister, dækplader, sigter, kraftbælter, kileremme, rullelejer, pakninger, fastgørelsesmaterialer (skruer, møtrikker, kilelåser, skiver) der er skræddersyet til dit makuleringssystem fra Alpine®, Amni®, Artech®, Bano®, BHS®, CM Shredders®, Condux®, Doppstadt Duplex ®, Dreher®, Eldan®, Erema®, Ermefa®, Getecha®, Görgens®, Gross®, ®, (Neue) Herbold®, ISVE®, Lindner®, Mewa®, Previero®, Rapid®, THM Recycling®, Untha®, Vecoplan®, Vogelsang®, Wagner®, Wanner®, Weima®, Zeno®, Zerma® (Amis®) og andre producenter. Med vores kraftfulde maskinknive og reservedele opnår du længere driftstider, højere gennemløb, færre vedligeholdelsesintervaller, og bedre output.

 1. KRUMAR KNIVES & BLADES

  Kroatien

  Krumar Knives & Blades Co. er kroatisk producent af industrielle knive & klinger. Vores produkter er specialfremstillet og udviklet til hvert enkelt formål. knive til papir, pap, plast, tobak, tekstil, træ, metal og andre skærematerialer. Stål i høj kvalitet til forskellige formål. Vores mission er at levere den højeste kvalitet af knive, klinger og andre værktøjsprodukter og tjenester til vores kunder på kortest mulig tid til de bedste priser på markedet.

 2. GÖK LIMITED

  Tyskland

  Vi startede på döner-messer og med stenovne og tilbyder i dag alt frem til reoler og ventilationssystemer. Vores kunder modtager tilfredsstillende produkter af høj kvalitet. Startende i Tyskland, Frankrig, Holland, Belgien og Schweiz og senere hele Europa tilbyder vi vores tjenester i salg og service. Vi er glade for at kunne tilbyde kundene vores samvittighedsfulde og pålidelige tjenester.

 3. ATIK MAKINA

  Tyrkiet

 4. Başkurt Makina

  Tyrkiet

 5. OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS

  Frankrig

 6. F.A. SCHMIDT GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. DURO-CUT INDUSTRIEMESSER

  Tyskland

 8. PRECISE POWER - UAB TSILA

  Litauen

 1. TIBEM

  Frankrig

 2. TKM DIACARB

  Holland

 3. INO-DJT INDUSTRIAL KNIVES

  Kroatien

 4. PRO COUTEAUX

  Frankrig

 5. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE

  Rusland

 6. H. SCHÖNENBERGER GMBH

  Tyskland

 7. ALPHA MACHINE KNIFE

  Det Forenede Kongerige

 8. KADUR

  Spanien

 9. WILH. EICKER E.K.

  Tyskland

 10. Başkurt Makina

  Tyrkiet

Filtre

Resultater for

Knive- industrielle - Import eksport

Antal resultater

1.308 virksomheder