• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • knive og sakse til husholdnings- og professionel brug

Resultater for

Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug - Import eksport

 1. U-W-T STUMPFOLL GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden U-W-T STUMPFOLL GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den er baseret i Wels, Østrig.

 2. CUCHILLERÍA JOKER

  Spanien

  Fabrikanter og distributører af sportsknive i mere end 30 lande siden 1984. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1984 har vi forenet den håndværksmæssige kunnen med teknologisk knowhow og har dermed opnået en moderne produktion.

 3. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Italien

  BHARBJT har i 40 år fremstillet knive på det værksted, der blev startet af Giulio Gianola i 1962. Den lille familieejede virksomhed har specialiseret sig i osteknive og andre artikler til ostehandlere: knive til hårde og bløde oste, kernebor til ost og smør, smørknive, skrabeknive til oste og mange andre kvalitetsprodukter.

 4. HORECASHOP - JACOBY

  Belgien

  HORECASHOP.net er en kulinarisk, E-butik hvor du finder alle køkkenredskaber og alt udstyr til køkkenfagets professionelle og til private gastronomer, lige fra kunst til bordet til komplet udstyr af køkkenet. Vores selskab er specialiseret i levering af materiel til hoteller, restauranter, leverandørere af færdigretter, slagtere, delikatesser osv. Opdag og navigér på vores website!

 5. COLTELLERIE GHZ SAS DI TURBA DANILO & C.

  Italien

  Virksomheden GHZ S.A.S. di Turba Danilo, der ligger i Canzo, fremstiller og sælger knive af enhver slags til anvendelse bl.a. i gartneri, elektronik og i hjemmet. Den producerer desuden produkter til gartneri såsom river, spader, skæreblade, skæreredskaber, professionelle knive, professionelle sakse og meget mere.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Spanien

  Fabrikanter og distributører af knive.

 2. CUCHILLERÍA COMERCIAL RODRÍGUEZ

  Spanien

  Knive til professionelle og sport samt redskaber til køkkener, hotel og restauration. Reparation og salg af paraplyer. Internt slibeværksted. Kopiering af nøgler og fjernstyringer.

 3. QKNIVES

  Danmark

  Qknives forhandler japanske køkkenknive. Kokkeknivene er altid af højeste kvalitet og samtidig er de til en pris, hvor alle kan være med.

 4. FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Forretningsgaver, knivslibere, gaveartikler, og Forretningsgaver brancherne. Den er baseret i Deizisau, Tyskland.

 5. FRATELLI RIZZI SNC

  Italien

  Virksomheden FRATELLI RIZZI SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den er baseret i Premana, Italien.

 1. VAUZY-CHASSANGUE

  Frankrig

  Virksomheden VAUZY-CHASSANGUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for køkkenknive, kniv i rustfrit stål, køkkenkniv rustfrit stål, og kødkniv brancherne. Den er baseret i Thiers, Frankrig.

 2. JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for lommeknive brancherne. Den er baseret i Winnenden, Tyskland.

 1. VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA

  Portugal

  Virksomheden VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for knive, og lommeknive brancherne. Den er baseret i Relvas, Portugal.

 2. COLTELLERIE MASERIN SNC

  Italien

  Virksomheden COLTELLERIE MASERIN SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for sportsknive, bestik, jagtkniv, og køkkentilbehør brancherne. Den er baseret i Maniago, Italien.

 3. CAPDECO

  Frankrig

  Virksomheden CAPDECO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den er baseret i Thiers, Frankrig.

 4. SABATIER AINE & PERRIER

  Frankrig

  Virksomheden SABATIER AINE & PERRIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, bestik, slibning klinger, og kokkeknive i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Thiers, Frankrig.

 5. FISCHER-BARGOIN

  Frankrig

  Virksomheden FISCHER-BARGOIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Varmebehandling af stål og metaller, slibning af knive, og Varmebehandling af stål og metaller brancherne. Den er baseret i Thiers Cedex, Frankrig.

 6. NOGENT 3 ETOILES

  Frankrig

  Virksomheden NOGENT 3 ETOILES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Dåseåbnere, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Dåseåbnere, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, bestik, og skæreredskaber uden motor brancherne. Den er baseret i Biesles, Frankrig.

 7. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Tyskland

  Virksomheden ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Service, Skeer, gafler og knive, Service, knive i rustfrit stål, Skeer, gafler og knive, og neglesakse brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 8. MSJ INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden MSJ INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Metalpladearbejde, centre til laserskæring, Stål og metaller - bearbejdning, og svejsning brancherne. Den er baseret i Thiers, Frankrig.

 1. CUCHILLERIA BARCELONA

  Spanien

  Virksomheden CUCHILLERIA BARCELONA, er en Distributør, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 2. MASTRAD

  Frankrig

  Virksomheden MASTRAD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Bestik, husholdnings-, Bestik, husholdnings-, Køkkenudstyr, muslinger, og køkkenknive brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 3. CUDEMAN SA

  Spanien

  Virksomheden CUDEMAN SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for lommeknive, og Knive brancherne. Den er baseret i Albacete, Spanien.

 4. ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN

  Tyrkiet

  Virksomheden ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for havesakse, kødøkser til slagtere, og slagterkniv brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 5. CUCHILLOSYMENAJE

  Spanien

  Virksomheden CUCHILLOSYMENAJE, er en Detailsalg, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for køkkenknive, og professionelle knive brancherne. Den er baseret i Cartagena ( Murcia ), Spanien.

 6. SNL ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SNL ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for fræsning, små, præcise metalemner, og CNC-drejedele brancherne. Den er baseret i Memmingen, Tyskland.

 7. SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI)

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug, Sakse til husholdnings- og professionel brug, Knive, kniv i rustfrit stål, og knive til industrien brancherne. Den er baseret i Thiers, Frankrig.

 8. OPINEL

  Frankrig

  Virksomheden OPINEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, Blade og knive, industrielle, knive, kniv i rustfrit stål, og slibning af knive brancherne. Den er baseret i Chambéry Cedex, Frankrig.

 9. BANDLE MESSER- UND WERKZEUGFABRIK

  Tyskland

  Virksomheden BANDLE MESSER- UND WERKZEUGFABRIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den er baseret i Tuttlingen, Tyskland.

 10. GEMEA

  Polen

  Virksomheden GEMEA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for køkkenknive, kokkeknive i rustfrit stål, kartoffelkniv til institutioner, og brødkniv med tænder brancherne. Den er baseret i Krasocin, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug - Import eksport

Antal resultater

621 Virksomheder