• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • knive og sakse til husholdnings- og professionel brug

Resultater for

Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug - Import eksport

 1. JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Grønsagshakker, brødknive, Artikler til slagterforretninger, osteknive, og lommeknive brancherne. Den er baseret i Winnenden, Tyskland.

 2. U-W-T STUMPFOLL GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden U-W-T STUMPFOLL GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den er baseret i Wels, Østrig.

 3. CUCHILLERÍA JOKER

  Spanien

  Fabrikanter og distributører af sportsknive i mere end 30 lande siden 1984. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1984 har vi forenet den håndværksmæssige kunnen med teknologisk knowhow og har dermed opnået en moderne produktion.

 4. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Italien

  BHARBJT har i 40 år fremstillet knive på det værksted, der blev startet af Giulio Gianola i 1962. Den lille familieejede virksomhed har specialiseret sig i osteknive og andre artikler til ostehandlere: knive til hårde og bløde oste, kernebor til ost og smør, smørknive, skrabeknive til oste og mange andre kvalitetsprodukter.

 5. HORECASHOP - JACOBY

  Belgien

  HORECASHOP.net er en kulinarisk, E-butik hvor du finder alle køkkenredskaber og alt udstyr til køkkenfagets professionelle og til private gastronomer, lige fra kunst til bordet til komplet udstyr af køkkenet. Vores selskab er specialiseret i levering af materiel til hoteller, restauranter, leverandørere af færdigretter, slagtere, delikatesser osv. Opdag og navigér på vores website!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. COLTELLERIE GHZ SAS DI TURBA DANILO & C.

  Italien

  Virksomheden GHZ S.A.S. di Turba Danilo, der ligger i Canzo, fremstiller og sælger knive af enhver slags til anvendelse bl.a. i gartneri, elektronik og i hjemmet. Den producerer desuden produkter til gartneri såsom river, spader, skæreblade, skæreredskaber, professionelle knive, professionelle sakse og meget mere.

 2. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Spanien

  Fabrikanter og distributører af knive.

 3. CUCHILLERÍA COMERCIAL RODRÍGUEZ

  Spanien

  Knive til professionelle og sport samt redskaber til køkkener, hotel og restauration. Reparation og salg af paraplyer. Internt slibeværksted. Kopiering af nøgler og fjernstyringer.

 4. QKNIVES

  Danmark

  Qknives forhandler japanske køkkenknive. Kokkeknivene er altid af højeste kvalitet og samtidig er de til en pris, hvor alle kan være med.

 5. FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Forretningsgaver, knivslibere, gaveartikler, og Forretningsgaver brancherne. Den er baseret i Deizisau, Tyskland.

 1. FRATELLI RIZZI SNC

  Italien

  Virksomheden FRATELLI RIZZI SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den er baseret i Premana, Italien.

 2. VAUZY-CHASSANGUE

  Frankrig

  Virksomheden VAUZY-CHASSANGUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for køkkenknive, kniv i rustfrit stål, køkkenkniv rustfrit stål, og kødkniv brancherne. Den er baseret i Thiers, Frankrig.

 1. COLTELLERIE MASERIN SNC

  Italien

  Virksomheden COLTELLERIE MASERIN SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for sportsknive, bestik, jagtkniv, og køkkentilbehør brancherne. Den er baseret i Maniago, Italien.

 2. CAPDECO

  Frankrig

  Virksomheden CAPDECO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den er baseret i Thiers, Frankrig.

 3. VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA

  Portugal

  Virksomheden VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for knive, og lommeknive brancherne. Den er baseret i Relvas, Portugal.

 4. NOGENT 3 ETOILES

  Frankrig

  Virksomheden NOGENT 3 ETOILES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Dåseåbnere, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Dåseåbnere, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, bestik, og skæreredskaber uden motor brancherne. Den er baseret i Biesles, Frankrig.

 5. COUTELLERIE DU ROI

  Belgien

  Virksomheden COUTELLERIE DU ROI, er en Detailsalg, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den opererer også inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, kniv med bred klinge, sportsknive, og restaurering knive brancherne. Den er baseret i Brussel, Belgien.

 6. SIFF 2.0 DI SIEGA EMANUELE

  Italien

  Virksomheden SIFF 2.0 DI SIEGA EMANUELE, er en Detailsalg, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for sportsknive, bestik, og dykkerkniv brancherne. Den er baseret i Maniago, Italien.

 7. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Tyskland

  Virksomheden ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Service, Skeer, gafler og knive, Service, knive i rustfrit stål, Skeer, gafler og knive, og neglesakse brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 8. SARL BASTIDE

  Frankrig

  Virksomheden SARL BASTIDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, Blade og knive, industrielle, Mekanisk svejsning, slibning af knive, og kniv i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Saint-Roman-De-Tousque, Frankrig.

 1. ETS TARRERIAS BONJEAN SAS

  Frankrig

  Virksomheden ETS TARRERIAS BONJEAN SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for bestik, kokkeknive i rustfrit stål, knive til institutioner, og restaurering knive brancherne. Den er baseret i Celles-Sur-Durolle, Frankrig.

 2. OPINEL

  Frankrig

  Virksomheden OPINEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, Blade og knive, industrielle, knive, kniv i rustfrit stål, og slibning af knive brancherne. Den er baseret i Chambéry Cedex, Frankrig.

 3. ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN

  Tyrkiet

  Virksomheden ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for havesakse, kødøkser til slagtere, og slagterkniv brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 4. COUTELLERIE GLANDIERES

  Frankrig

  Virksomheden COUTELLERIE GLANDIERES, er en Engrossalg, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Knive, bordkunst, og slibning af knive brancherne. Den er baseret i Laguiole, Frankrig.

 5. MARTOR KG

  Tyskland

  Virksomheden MARTOR KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, og Blade og knive, industrielle brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 6. CUCHILLERÍA SÁEZ

  Spanien

  Virksomheden CUCHILLERÍA SÁEZ, er en Detailsalg, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for køkkenknive, slibning af knive, lommeknive, og spisekniv rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Minglanilla, Spanien.

 7. SARL COUTELLERIE JEAN NERON

  Frankrig

  Virksomheden SARL COUTELLERIE JEAN NERON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Bestik, husholdnings-, Bestik, husholdnings-, og jagtkniv brancherne. Den er baseret i Chabreloche, Frankrig.

 8. CUCHILLOSYMENAJE

  Spanien

  Virksomheden CUCHILLOSYMENAJE, er en Detailsalg, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for køkkenknive, og professionelle knive brancherne. Den er baseret i Cartagena ( Murcia ), Spanien.

 9. CUCHILLERIA BARCELONA

  Spanien

  Virksomheden CUCHILLERIA BARCELONA, er en Distributør, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 10. LORENZIMILANO

  Italien

  Virksomheden LORENZIMILANO, er en Detailsalg, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den er baseret i Milano, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug - Import eksport

Antal resultater

620 Virksomheder