• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • klokker- støbte

Resultater for

Klokker- støbte - Import eksport

 1. HEW HERFORDER ELEKTROMOTOREN-WERKE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEW HERFORDER ELEKTROMOTOREN-WERKE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klokker, støbte branchen. Den er baseret i Herford, Tyskland.

 2. J. A. HUCK METALLWARENFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden J. A. HUCK METALLWARENFABRIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klokker, støbte branchen. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 3. BREVETTI GIANNATTASIO SAS

  Italien

  Virksomheden BREVETTI GIANNATTASIO SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klokker, støbte branchen. Den opererer også inden for indlæggelse af elektricitet i klokker, og ure til tårne brancherne. Den er baseret i Pontecagnano Faiano, Italien.

 4. BB-STANZ- UND UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BB-STANZ- UND UMFORMTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, Kobber og kobberlegeringer, Klokker, støbte, Konstruktion af erhvervsbygninger, Kobber og kobberlegeringer, støbejernsstøbning, og Klokker, støbte brancherne. Den er baseret i Berga, Tyskland.

 5. BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS

  Belgien

  Virksomheden BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Klokker, støbte branchen. Den opererer også inden for Restaurering og renovering - entreprenører, ure til tårne, Restaurering og renovering - entreprenører, og mindre restaurationer brancherne. Den er baseret i Mechelen, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FONDERIE CORNILLE HAVARD

  Frankrig

  Virksomheden FONDERIE CORNILLE HAVARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, og Klokker, støbte brancherne. Den er baseret i Villedieu-Les-Poêles, Frankrig.

 2. FUNDIDORA SAN JUAN

  Mexico

  Virksomheden FUNDIDORA SAN JUAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klokker, støbte branchen. Den er baseret i Tlaquepaque, Mexico.

 3. CANONICO MICHELANGELO

  Italien

  Virksomheden CANONICO MICHELANGELO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klokker, støbte branchen. Den opererer også inden for Ure og tidskontrolure, industrielle, ure til klokker, kirker og offentlige bygninger, ure til tårne, Ure og tidskontrolure, industrielle, og assistance klokker brancherne. Den er baseret i Lagonegro, Italien.

 4. FACHFIRMA DÜRR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden FACHFIRMA DÜRR GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Klokker, støbte branchen. Den er baseret i Rothenburg, Tyskland.

 5. JEAN OBERTINO & FILS - FONDERIE DE CLOCHES EN BRONZE

  Frankrig

  Virksomheden JEAN OBERTINO & FILS - FONDERIE DE CLOCHES EN BRONZE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, og Klokker, støbte brancherne. Den er baseret i Morteau, Frankrig.

 1. FRANCKOWIAK TURMUHREN & GLOCKENTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden FRANCKOWIAK TURMUHREN & GLOCKENTECHNIK, er en Distributør, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, Ure og tidskontrolure, industrielle, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, og Ure og tidskontrolure, industrielle brancherne. Den er baseret i Wittstock, Tyskland.

 2. RUDOLF PERNER

  Østrig

  Virksomheden RUDOLF PERNER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, Ure og tidskontrolure, industrielle, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, og Ure og tidskontrolure, industrielle brancherne. Den er baseret i Schärding, Østrig.

 1. THOMAS BERGER

  Østrig

  Virksomheden THOMAS BERGER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, Urmageri, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, og Urmageri brancherne. Den er baseret i Virgen, Østrig.

 2. JAKOB HÖCKEL TURMUHREN- UND APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JAKOB HÖCKEL TURMUHREN- UND APPARATEBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, Urmageri, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, og Urmageri brancherne. Den er baseret i Flörsheim, Tyskland.

 3. MURIBAER

  Schweiz

  Virksomheden MURIBAER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, Ure og tidskontrolure, industrielle, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, og Ure og tidskontrolure, industrielle brancherne. Den er baseret i Büron, Schweiz.

 4. MUFF KIRCHTURMTECHNIK AG

  Schweiz

  Virksomheden MUFF KIRCHTURMTECHNIK AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, Urmageri, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, og Urmageri brancherne. Den er baseret i Triengen, Schweiz.

 5. SQUADRITO

  Italien

  Virksomheden SQUADRITO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Urmageri branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, ringesystemer, programmerbare, til tårnure, indlæggelse af elektricitet i klokker, og Klokker, støbte brancherne. Den er baseret i Pedara, Italien.

 6. RICHARDT RESTAURIERUNGEN

  Tyskland

  Virksomheden RICHARDT RESTAURIERUNGEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Kobber og kobberlegeringer, Klokker, støbte, Lofter, Bygningsarbejde, Kobber og kobberlegeringer, Klokker, støbte, Lofter, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Rodeberg, Tyskland.

 7. GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF

  Schweiz

  Virksomheden GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Kobber og kobberlegeringer, Støberier - kobber, bronze og messing, Klokker, støbte, Hjul, rullehjul og ruller - metal, Kobber og kobberlegeringer, Støberier - kobber, bronze og messing, Klokker, støbte, og Hjul, rullehjul og ruller - metal brancherne. Den er baseret i Uetendorf, Schweiz.

 8. MIKE SCHOLZE UHRENTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden MIKE SCHOLZE UHRENTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, Ure og tidskontrolure, industrielle, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, og Ure og tidskontrolure, industrielle brancherne. Den er baseret i Parthenstein, Tyskland.

 1. TURMUHREN- UND GLOCKENSERVICE STEFFEN WILLING

  Tyskland

  Virksomheden TURMUHREN- UND GLOCKENSERVICE STEFFEN WILLING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, Urmageri, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, og Urmageri brancherne. Den er baseret i Gräfenhain, Tyskland.

 2. ING.WOLFGANG OLIVER KEG

  Østrig

  Virksomheden ING.WOLFGANG OLIVER KEG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Støberier, aluminium, Kobber og kobberlegeringer, Klokker, støbte, Aluminium og aluminiumslegeringer, Støberier, aluminium, Kobber og kobberlegeringer, og Klokker, støbte brancherne. Den er baseret i Waidring, Østrig.

 3. UWE EISENHART

  Tyskland

  Virksomheden UWE EISENHART, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, Klokker, støbte, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Husholdningsartikler, metal, og Urmageri brancherne. Den er baseret i Möglingen, Tyskland.

 4. OTTO-BUER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden OTTO-BUER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, Urmageri, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, og Urmageri brancherne. Den er baseret i Neustadt, Tyskland.

 5. GERD-GÜNTHER KISSELBACH

  Tyskland

  Virksomheden GERD-GÜNTHER KISSELBACH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, Ure og tidskontrolure, industrielle, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, og Ure og tidskontrolure, industrielle brancherne. Den er baseret i Baunatal, Tyskland.

 6. ABSAMER LÄUTEANLAGEN KARL MUNTER E.U.

  Østrig

  Virksomheden ABSAMER LÄUTEANLAGEN KARL MUNTER E.U., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Bestik, husholdnings-, Urmageri, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Bestik, husholdnings-, og Urmageri brancherne. Den er baseret i Absam, Østrig.

 7. GLOCKEN & KIRCHENTECHNIK HALLE/SAALEKREIS

  Tyskland

  Virksomheden GLOCKEN & KIRCHENTECHNIK HALLE/SAALEKREIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, Ure og urtilbehør, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, og Ure og urtilbehør brancherne. Den er baseret i Salzatal, Tyskland.

 8. CHANGSHA DINGXUN NEW MATERIAL CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden CHANGSHA DINGXUN NEW MATERIAL CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klokker, støbte branchen. Den er baseret i Changsha, Kina.

 9. CLOCK-O-MATIC

  Belgien

  Virksomheden CLOCK-O-MATIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klokker, støbte branchen. Den er baseret i Holsbeek, Belgien.

 10. MERIDIAAN

  Belgien

  Virksomheden MERIDIAAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klokker, støbte branchen. Den opererer også inden for ure til tårne brancherne. Den er baseret i Menen, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis