• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • klinger til save og skæremaskiner

Resultater for

Klinger til save og skæremaskiner - Import eksport

 1. ROBERT RÖNTGEN GMBH & CO. KG.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ROBERT RÖNTGEN GmbH & Co. KG er en af verdens førende producenter af savbånd og savklinger til metalskæring. Grundlaget for vores succes er den høje kvalitet af vores metalsavbånd, samt det omfattende leveringsprogram for savopgaver, fra standardmateriale til superlegering. RÖNTGEN metalsavbånd betyder økonomisk og pålideligt arbejde med dine båndsavmaskiner. Med mere end 100 års erfaring med produktion af metalsavbånd, og den anerkendt RÖNTGEN kvalitet "Made in Germany", sætter RÖNTGEN verdensomspændende standarder med hensyn til hastighed og pris pr. snit. Siden grundlæggelsen i Remscheid i 1899 og indtil i dag, har konstante og kontinuerlige forbedringer og innovationer været centrum for vores intensive udviklingsarbejde.

 2. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Det, der for 60 år siden begyndte i Spangenberg i Hessen med produktionen af håndsave, er i dag en globalt efterspurgt teknologipartner. WESPA er en af verdens førende producenter af saveværktøjer. Over 100 medarbejdere på det tyske hovedsæde i Melsungen producerer et enestående bredt produktspektrum, som imødekommer krav fra mange forskellige brancher. WESPA produkter er optimalt tilpasset vores industrikunders krav og nyder overalt i verden tillid hos agenter, forhandlere og industrikunder. Som totaludbyder leverer vi skræddersyede løsninger, der tydeligt forbedrer vores kunders konkurrenceevne. Kendte Global Players fra bl.a. bil-, luftfarts-, stål- og maskinindustrien stoler på saveværktøjerne fra WESPA. Denne tillid, som kunderne viser os ved at vælge vores produkter, gør sig derfor betalt i løbet af meget kort tid.

 3. ALFRA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALFRA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den er baseret i Hockenheim, Tyskland.

 4. I.T.E.C. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden I.T.E.C. GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den er baseret i Eschweiler, Tyskland.

 5. JEPSON POWER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JEPSON POWER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den er baseret i Eschweiler, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Rusland

  Virksomheden LLC blev grundlagt i 2010, og over årene er det blevet en af de førende virksomheder i Rusland i deres branche. Vores virksomhed specialiserer sig i produktion af støvfri industrielle, cirkulære knive og cirkulære savklinger til mineraluld af forskellige typer og tæthed. Vi tilbyder vores kunder et bredt udvalg af cirkulære knive og savklinger designet specifikt til skæring af mineraluld, glasuld og andre isoleringsmaterialer. At skære isoleringsmateriale kan være kompleks, og kræver save og savklinger af den højeste kvalitet. Vi tilbyder vores kunder førsteklasses produkter, og arbejder konstant på at forbedre dem. Det er lykkedes os at kombinere de seneste teknologier og traditioner etableret i den russiske industri. Alle vores knive og savklinger til mineraluld kan leveres i enhver diameter og størrelse på op til 1000 mm på kundens anmodninger, med eller uden køleåbninger. De klinger og save som vi tilbyder er udstyret med karbidståltænder og har hærdede klinger.

 2. WALTER GMBH

  Tyskland

  HM-bestykkede præcisionsrundsavsklinger. Siden 1985 har navnet WALTER stået for førsteklasses hårdmetalbestykkede rundsavsklinger – made in Germany. Produktspektret rækker fra et omfattende standardprogram til kundespecifikke rundsavsklinger i alle tænkelige udførelser. Diameterområdet ligger fra 80 til 550 mm. Vores savklinger finder anvendelse inden for træ-, kunststof-, aluminium- og stålbearbejdning. Hvert år forarbejder vi hårdmetaltænder i tocifret milliontal. Dine WALTER-merværdier. Produktion af kvalitetssavskiver: WALTER forarbejder udelukkende tysk koldvalset kvalitetsbånd 75Cr1, materialenummer 1.2003. Topmoderne laserkvælstofteknologi for glødeskalfri overflader. Bombastic-slibning for gennemsigtig slibning i plexiglas. Produktion af præcisionsrundsavsklinger: Topmoderne, fuldautomatisk pålodningsteknologi og anvendelse af hårdmetaltænder af høj kvalitet

 3. ARNTZ GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Passionate Cutting og ARNTZ producerer højtydende båndsavklinger med en fremragende levetid, til brug med en lang række materialer: Bimetal-, hårdmetal- og kulstofstålbåndsave er skræddersyet til kundernes behov.

 4. CARL RÖNTGEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CARL RÖNTGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den opererer også inden for Savmøller - maskiner og udstyr, Båndsavklinger, og Savmøller - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

 5. SWG STEEL TECHNOLOGY SRL

  Italien

  Virksomheden SWG STEEL TECHNOLOGY SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den opererer også inden for Metalsavemaskiner, båndsave, cirkulære blade, Metalsavemaskiner, og save til metaller brancherne. Den er baseret i Oggiona Con Santo Stefano, Italien.

 1. STEEL WOOD DW GMBH

  Schweiz

  Virksomheden STEEL WOOD DW GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den er baseret i Degersheim, Schweiz.

 2. DANISH TOOL PRODUCTIONS APS

  Danmark

  Virksomheden DANISH TOOL PRODUCTIONS APS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den er baseret i Randers Nø, Danmark.

 1. WESEMA MOCHMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WESEMA MOCHMANN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den er baseret i Dornhan, Tyskland.

 2. ONCEL CNC MAKINE

  Tyrkiet

  Virksomheden ONCEL CNC MAKINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. REM-TECH REMIGIUSZ MADROWSKI SP.J.

  Polen

  Virksomheden REM-TECH REMIGIUSZ MADROWSKI SP.J., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 4. KOPRAM

  Frankrig

  Virksomheden KOPRAM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Klinger til save og skæremaskiner, og Klinger til save og skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Grenoble Cedex 2, Frankrig.

 5. TÉCNICA FORESTAL

  Spanien

  Virksomheden TÉCNICA FORESTAL, er en Distributør, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den opererer også inden for paramedicinske tjenester, kædesave, og haveredskaber brancherne. Den er baseret i Manresa, Spanien.

 6. FALZONI E PARODI S.N.C.

  Italien

  Virksomheden FALZONI E PARODI S.N.C., er en Engrossalg, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den er baseret i Genova, Italien.

 7. ADAÇAM MACHINE AND BANDSAW FACTORY

  Tyrkiet

  Virksomheden ADAÇAM MACHINE AND BANDSAW FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den opererer også inden for industrielle rundsave, og savklinger brancherne. Den er baseret i Sakarya, Tyrkiet.

 8. RE-BO REBER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RE-BO REBER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den er baseret i Bopfingen, Tyskland.

 1. METAMOB

  Rumænien

  Virksomheden METAMOB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den er baseret i Satu Mare, Rumænien.

 2. SHARK BLADES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SHARK BLADES, er en Distributør, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den er baseret i Milton Keynes, Det Forenede Kongerige.

 3. VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L.

  Spanien

  Virksomheden VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den opererer også inden for Koldtrukne stålbånd, Savmøller - maskiner og udstyr, båndsave, sav til ben, Koldtrukne stålbånd, og Savmøller - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Quart De Poblet, Spanien.

 4. ULLMER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ULLMER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, skæremaskine branchen. Den opererer også inden for Klinger til save og skæremaskiner, Værktøj til fjernelse af spåner, Klinger til save og skæremaskiner, Værktøj til fjernelse af spåner, Værktøj i hårdmetal, og værktøj brancherne. Den er baseret i Wehrheim, Tyskland.

 5. SIERRAS MONTAÑES,S.A.

  Spanien

  Virksomheden SIERRAS MONTAÑES,S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den er baseret i Pinto (madrid), Spanien.

 6. KARMETAL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden KARMETAL SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den er baseret i Sakarya, Tyrkiet.

 7. GABUS SA

  Schweiz

  Virksomheden GABUS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den er baseret i Diessbach Bei Büren, Schweiz.

 8. UTENSILI FRATELLI MAGONI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden UTENSILI FRATELLI MAGONI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den opererer også inden for båndklinger brancherne. Den er baseret i Ranica, Italien.

 9. PILANA METAL S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden PILANA METAL S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den er baseret i Hulin, Tjekkiet.

 10. TECNIMOL - FABRICA DE MOLDES, LDA.

  Portugal

  Virksomheden TECNIMOL - FABRICA DE MOLDES, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den opererer også inden for skæreværktøj, og industrielle hullemaskiner brancherne. Den er baseret i Agueda, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis