• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • klinger til save og skæremaskiner

Resultater for

Klinger til save og skæremaskiner - Import eksport

 1. I.T.E.C. GMBH

  Tyskland

  I.T.E.C. står for en moderne og innovativ virksomhed inden for savteknik.Kernekompetencen ligger inden for TCT savklinger med hårdmetalsplatte, TH savklinger, Milling industrirundsavklinger, specialhærdede skæreklinger til metaller og ikke-jernmetaller. Det registrerede varemærke DRY TECH for de hurtiggående savklinger med hårdmetalsplatte har i mere end 20 år vist sig at være en miljøvenlig tør saveteknik til rør og profiler. I.T.E.C. tilbyder med skræddersyede savklinger optimale løsninger til sine kunder inden for profilfremstilling, stålkonstruktion, bil-, møbel- og el-industrien. Med vores nye TCT-LBS High Tensile savklinger - mindste tanddeling 4, 5 mm til savning af tyndvæggede rør og profiler, med en trækstyrke på mere end 1.000 N/mm² følger vi udviklingen inden for materialeteknik.

 2. ROBERT RÖNTGEN GMBH & CO. KG.

  Tyskland

  ROBERT RÖNTGEN GmbH & Co. KG er en af verdens førende producenter af savbånd og savklinger til metalskæring. Grundlaget for vores succes er den høje kvalitet af vores metalsavbånd, samt det omfattende leveringsprogram for savopgaver, fra standardmateriale til superlegering. RÖNTGEN metalsavbånd betyder økonomisk og pålideligt arbejde med dine båndsavmaskiner. Med mere end 100 års erfaring med produktion af metalsavbånd, og den anerkendt RÖNTGEN kvalitet "Made in Germany", sætter RÖNTGEN verdensomspændende standarder med hensyn til hastighed og pris pr. snit. Siden grundlæggelsen i Remscheid i 1899 og indtil i dag, har konstante og kontinuerlige forbedringer og innovationer været centrum for vores intensive udviklingsarbejde.

 3. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Det, der for 60 år siden begyndte i Spangenberg i Hessen med produktionen af håndsave, er i dag en globalt efterspurgt teknologipartner. WESPA er en af verdens førende producenter af saveværktøjer. Over 100 medarbejdere på det tyske hovedsæde i Melsungen producerer et enestående bredt produktspektrum, som imødekommer krav fra mange forskellige brancher. WESPA produkter er optimalt tilpasset vores industrikunders krav og nyder overalt i verden tillid hos agenter, forhandlere og industrikunder. Som totaludbyder leverer vi skræddersyede løsninger, der tydeligt forbedrer vores kunders konkurrenceevne. Kendte Global Players fra bl.a. bil-, luftfarts-, stål- og maskinindustrien stoler på saveværktøjerne fra WESPA. Denne tillid, som kunderne viser os ved at vælge vores produkter, gør sig derfor betalt i løbet af meget kort tid.

 4. ALFRA GMBH

  Tyskland

 5. JEPSON POWER GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WALTER GMBH

  Tyskland

  HM-bestykkede præcisionsrundsavsklinger. Siden 1985 har navnet WALTER stået for førsteklasses hårdmetalbestykkede rundsavsklinger – made in Germany. Produktspektret rækker fra et omfattende standardprogram til kundespecifikke rundsavsklinger i alle tænkelige udførelser. Diameterområdet ligger fra 80 til 550 mm. Vores savklinger finder anvendelse inden for træ-, kunststof-, aluminium- og stålbearbejdning. Hvert år forarbejder vi hårdmetaltænder i tocifret milliontal. Dine WALTER-merværdier. Produktion af kvalitetssavskiver: WALTER forarbejder udelukkende tysk koldvalset kvalitetsbånd 75Cr1, materialenummer 1.2003. Topmoderne laserkvælstofteknologi for glødeskalfri overflader. Bombastic-slibning for gennemsigtig slibning i plexiglas. Produktion af præcisionsrundsavsklinger: Topmoderne, fuldautomatisk pålodningsteknologi og anvendelse af hårdmetaltænder af høj kvalitet

 2. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Rusland

  Virksomheden LLC blev grundlagt i 2010, og over årene er det blevet en af de førende virksomheder i Rusland i deres branche. Vores virksomhed specialiserer sig i produktion af støvfri industrielle, cirkulære knive og cirkulære savklinger til mineraluld af forskellige typer og tæthed. Vi tilbyder vores kunder et bredt udvalg af cirkulære knive og savklinger designet specifikt til skæring af mineraluld, glasuld og andre isoleringsmaterialer. At skære isoleringsmateriale kan være kompleks, og kræver save og savklinger af den højeste kvalitet. Vi tilbyder vores kunder førsteklasses produkter, og arbejder konstant på at forbedre dem. Det er lykkedes os at kombinere de seneste teknologier og traditioner etableret i den russiske industri. Alle vores knive og savklinger til mineraluld kan leveres i enhver diameter og størrelse på op til 1000 mm på kundens anmodninger, med eller uden køleåbninger. De klinger og save som vi tilbyder er udstyret med karbidståltænder og har hærdede klinger.

 3. ASPI SP. Z O.O.

  Polen

  Vores virksomhed hedder ASPI og ligger i regionen Suwałki. Vi har eksisteret på markedet som en anerkendt producent af træværktøj siden 2004. Vi er specialiseret i produktion af stellitklinger til rammesave, krombelagte eller til ekspandering, rundsave med stellitklinger og klinger af sintret metalkarbid samt hm-rundsave med hullede klinger. Vi leverer høj kvalitet: - laserskæring af plader • skære åbninger dia. max. 0, 4 x pladetykkelse • Maksimal bearbejdet emnet vægt: 710 kg • Repeterbarhed +/- 0, 03 mm • Mærkningsdetaljer for identifikation - CNC bearbejdning, - slibning, - produktion af forskellige elementer og komponenter. ASPI udnytter EU-midler "Brug it-teknologi i ASPI Sp. z o. o. ved fuld integration af forretningsprocesser og indføre en innovativ elektronisk service " nr. WND-RPPD.01.04.01-20-098/12 er en del af kontraktnr. 01.04.01-20-098/12-0022.04.2013 til konkurrencedygtige priser. Kontakt os gerne!

 4. ARNTZ GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Passionate Cutting og ARNTZ producerer højtydende båndsavklinger med en fremragende levetid, til brug med en lang række materialer: Bimetal-, hårdmetal- og kulstofstålbåndsave er skræddersyet til kundernes behov.

 5. SWG STEEL TECHNOLOGY SRL

  Italien

 1. CARL RÖNTGEN GMBH

  Tyskland

 2. STEEL WOOD DW GMBH

  Schweiz

 1. DANISH TOOL PRODUCTIONS APS

  Danmark

 2. CALEYRON INDUSTRIES

  Frankrig

 3. ONCEL CNC MAKINE

  Tyrkiet

 4. WESEMA MOCHMANN GMBH

  Tyskland

 5. REM-TECH REMIGIUSZ MADROWSKI SP.J.

  Polen

 6. VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L.

  Spanien

 7. ADAÇAM MACHINE AND BANDSAW FACTORY

  Tyrkiet

 8. FALZONI E PARODI S.N.C.

  Italien

 1. METAMOB

  Rumænien

 2. KARMETAL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 3. PILANA METAL S.R.O.

  Tjekkiet

 4. SIERRAS MONTAÑES,S.A.

  Spanien

 5. ULLMER GMBH

  Tyskland

 6. GABUS SA

  Schweiz

 7. KOPRAM

  Frankrig

 8. SHARK BLADES

  Det Forenede Kongerige

 9. KTS SÄGETECHNIK GMBH

  Tyskland

 10. TÉCNICA FORESTAL

  Spanien