• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kernekraftværker

Resultater for

Kernekraftværker - Import eksport

 1. BC INGENIERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BC INGENIERIE, er en Underleverandør, der opererer inden for Teknik - industrikonsulenter branchen. Den opererer også inden for Kernekraftværker, maskiningeniørarbejde, og Kernekraftværker brancherne. Den er baseret i Saint-Martin-Lacaussade, Frankrig.

 2. FEVDI NUCLEAR DECONTAMINATION

  Frankrig

  Virksomheden FEVDI NUCLEAR DECONTAMINATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kernekraftværker branchen. Den opererer også inden for Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, Radioaktiv og kemisk dekontaminering, Kemi, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, og Radioaktiv og kemisk dekontaminering brancherne. Den er baseret i Corbas, Frankrig.

 3. SEGAULT SA

  Frankrig

  Virksomheden SEGAULT SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Kernekraftværker - installationer og udstyr, Kernekraftværker, Kernekraftværker - installationer og udstyr, flyteknik, og Kernekraftværker brancherne. Den er baseret i Mennecy, Frankrig.

 4. LINK RESOURCES

  Forenede Stater

  Virksomheden LINK RESOURCES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kernekraftværker branchen. Den er baseret i Kennesaw, Forenede Stater.

 5. SIGEDI

  Frankrig

  Virksomheden SIGEDI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slanger og rør, gummi og plast branchen. Den opererer også inden for Kernekraftværker, Kernekraftværker, Kernereaktor, komponenter til atomkraftværker, og TUBEST metalslanger brancherne. Den er baseret i Corps, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SOCIETE D'INNOVATIONS TECHNIQUES

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE D'INNOVATIONS TECHNIQUES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kernekraftværker branchen. Den opererer også inden for Industrielle robotter, og Industrielle robotter brancherne. Den er baseret i Chatellerault Cedex, Frankrig.

 2. VUEZ, A.S.

  Slovakiet

  Virksomheden VUEZ, A.S., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, Kernekraftværker, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Kernekraftværker brancherne. Den er baseret i Levice , Slovakiet.

 3. MOSTRO A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden MOSTRO A.S., er en Multi-Category, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Kernekraftværker, og Kernekraftværker brancherne. Den er baseret i Praha 4 , Tjekkiet.

 4. STUDSVIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden STUDSVIK GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Kernekraftværker, og Kernekraftværker brancherne. Den er baseret i Pforzheim, Tyskland.

 5. ESIS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ESIS GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Kernekraftværker branchen. Den er baseret i Greifswald, Tyskland.

 1. KERNKRAFTWERK GUNDREMMINGEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KERNKRAFTWERK GUNDREMMINGEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Kernekraftværker, og Kernekraftværker brancherne. Den er baseret i Gundremmingen, Tyskland.

 2. ISE INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR STILLLEGUNG UND ENTSORGUNG MBH

  Tyskland

  Virksomheden ISE INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR STILLLEGUNG UND ENTSORGUNG MBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Kernekraftværker, og Kernekraftværker brancherne. Den er baseret i Rödermark, Tyskland.

 1. OSC, A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden OSC, A.S., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Kernekraftværker, og Kernekraftværker brancherne. Den er baseret i Brno , Tjekkiet.

 2. ÚSTAV APLIKOVANÉ MECHANIKY BRNO, S .R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden ÚSTAV APLIKOVANÉ MECHANIKY BRNO, S .R.O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Kernekraftværker, og Kernekraftværker brancherne. Den er baseret i Brno , Tjekkiet.

 3. CKD PRAHA DIZ, A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden CKD PRAHA DIZ, A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Kernekraftværker, og Kernekraftværker brancherne. Den er baseret i Praha 9 , Tjekkiet.

 4. FORSMARKS KRAFTGRUPP AB

  Sverige

  Virksomheden FORSMARKS KRAFTGRUPP AB, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kernekraftværker branchen. Den er baseret i Osthammar, Sverige.

 5. F A D O M S. R. O.

  Tjekkiet

  Virksomheden F A D O M S. R. O., der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Kernekraftværker, og Kernekraftværker brancherne. Den er baseret i Dolni Mesto, Tjekkiet.

 6. VUJE, A.S.

  Slovakiet

  Virksomheden VUJE, A.S., er en Multi-Category, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Kernekraftværker, og Kernekraftværker brancherne. Den er baseret i Trnava , Slovakiet.

 7. MODRANSKÁ POTRUBNÍ, A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden MODRANSKÁ POTRUBNÍ, A.S., der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den opererer også inden for Kernekraftværker, og Kernekraftværker brancherne. Den er baseret i Praha 4, Tjekkiet.

 8. INSTRUMENTY

  Ukraine

  Virksomheden INSTRUMENTY, er en Engrossalg, der opererer inden for Kernekraftværker branchen. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 1. STE POUR LA PROMOTION DES ECHANGES INTERNATIONAUX SARL

  Frankrig

  Virksomheden STE POUR LA PROMOTION DES ECHANGES INTERNATIONAUX SARL, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Kernekraftværker, og Kernekraftværker brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. ENERGOVÝZKUM, SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden ENERGOVÝZKUM, SPOL. S R.O., der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Kernekraftværker, og Kernekraftværker brancherne. Den er baseret i Brno, Tjekkiet.

 3. WESTINGHOUSE TECHNOLOGY SERVICES SA

  Spanien

 4. PAKSI ATOMERÖMÜ RT.

  Ungarn

 5. KOBAU GESELLSCHAFT FÜR KONSTRUKTIONSBAU UND MONTAGE MBH

  Tyskland

 6. PRAGUE CASTING SERVICES A.S.

  Tjekkiet

 7. NUCLEAR POWER PLANT - KOZLODUI E A D

  Bulgarien

 8. SKODA SLOVAKIA, S.R.O.

  Slovakiet

 9. SIMEX SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

 10. IDEALEX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  IDEALEX har i 30 år designet og forhandlet løsninger til strålingsbeskyttelse, der kan nedsætte strålingsrisici og kontaminering for enkeltpersoner og anlæg. IDEALEX har udviklet løsninger inden for sikker håndtering i kontrollerede områder: Strålingsbeskyttelse, fjernstyrede tænger, kommunikationssystem VOKKERO, handskebokse, komponenter til BAG og hot cell, varmeforseglere og støvsugere til kontrolleret område.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis