• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner

Resultater for

Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner - Import eksport

 1. CENTAX PHARMA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Centax Pharma er kendt for kontraktproduktion af kosttilskud. Ekspertisen som producent af egne kapsler, tabletter og sticks er en garanti for førsteklasses produkter, der altid er af samme kvalitet. Med vores lokalitet i Tyskland kan vi hurtigt og fleksibelt arbejde som specialiseret kontraktproducent for jer. Både inden for produktion og emballering af kosttilskud og af levnedsmidler til særlige medicinske formål. Vi kan allerede tilbyde vores knowhow under udviklingen af nye produkter og rådgiver gerne efter ønske for at finde en formulering af nye produkter, som er målrettet individuelt til jeres ønsker. Vi satser i den forbindelse på kollegialt samarbejde og følger jer som åben og ærlig samarbejdspartner fra den første idé til et produkt til det færdigemballerede produkt. Vores samarbejde som kontraktproducent er baseret på loyalitet og tillid, som vi ikke blot propagandere men er værdier, vi også lever efter.

 2. MH MULTIPACK SDN BHD

  Malaysia

  Verified by europages badge

  MH MULTIPACK SDN BHD er en dynamisk og innovativ virksomhed som arbejder på at revolutionere den måde som indbyggere i Malaysia får adgang til sundhedstjenester på. Som en førende mobil sundhedsudbyder i Malaysia, bringer vi sundhedspleje direkte til den enkelte person, hvilket gør medicinsk pleje af høj kvalitet nemt tilgængeligt og bekvemt. Vi bruger den seneste teknologi og et hold af særdeles erfarne sundhedsprofessionelle til at levere et udbud af tjenester, hvilket omfatter medicinsk konsultation, diagnosetest, levering af medicin og sundhedsscreeningprogrammer. MH MULTIPACK SDN BHD drives af en mission om at skabe bro mellem afstanden mellem det traditionelle sundhedssystem, og kravene i en moderne verden. Ved at bruge digitale platforme og mobilapplikationer, har vi skabt en problemfri og brugervenlig grænseflade til patienterne, så de kan tilgå sundhedstjenesterne når de har brug for det. Hvad enten det er en travl forretningsmand som har brug for øjeblikkelig medicinsk hjælp, eller en pensionist som kræver jævnlige kontroller, så sikrer vi, at sundhedspleje kun er nogle få klik væk. Vi har utrolig fokus på at bevare de højeste standarder inden for kvalitet og sikkerhed. Alle sundhedsplejetjenester leveres af licenserede sundhedspersonale, og gennemgår strenge kvalitetskontroller for at garantere nøjagtige diagnoser og effektive behandlinger. Virksomheden følger også strenge protokoller for administration af medicin, og overholder de højeste etiske standarder, prioriterer patienternes privatliv og fortrolighed. Spørg os !

 3. DOLZAN IMPIANTI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Dolzan Impianti er et firma, der har arbejdet i mange år inden for fremstilling af emballeringsmaskiner. Virksomheden Galliera Veneta i Padua-provinsen henvender sig til mekaniske, konfekture-, kemiske, farmaceutiske og fødevaresektorer med et udvalg af emballeringsmaskiner, der er designet til installation af fladbundede systemer, delvis vakuum og vakuum. Systemerne, der leveres af virksomheden, er velegnede til emballagematerialer af forskellig vægt og størrelse.

 4. STRUBL GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  STRUBL GmbH & Co. KG er en virksomhed i den plastforarbejdende industri med mere end 65 års tradition inden for forretningsområderne (1) renrumsemballage: Folier og poser fra renrum som GMP-egnet primær- og sekundæremballage til brug inden for renrumsproduktion (2) Plug&Pack® emballeringssystemer: Fleksible automatiseringssystemer til emballeringsprocesser muliggør effektivitet i emballeringsprocessen (3) folieemballage: Plastemballager til industri- & forbrugsgoder.

 5. MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Maskiner til metalemballage, krympepakning, Emballage til kød, emballagemaskiner, pakkemaskiner til folie, og Maskiner til metalemballage brancherne. Den er baseret i Wolfertschwenden, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ITEK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ITEK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner branchen. Den er baseret i Schwäbisch Hall, Tyskland.

 2. ALLPAX GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALLPAX GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner branchen. Den er baseret i Papenburg, Tyskland.

 3. A&D VERPACKUNGSMASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden A&D VERPACKUNGSMASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner branchen. Den er baseret i Weißensberg, Tyskland.

 4. ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Banderolering - maskiner, Fastklemning - maskiner, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Banderolering - maskiner, Fastklemning - maskiner, Lukkemaskiner, kombinerede, til flasker, pakkemaskiner til folie, termoformmaskiner, og Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Witten, Tyskland.

 5. ATEP

  Frankrig

  Virksomheden ATEP, Atelier Technique Equipement Pharmaceutique et vigtigt medlem af Cosmetic Valley. ATEP er specialiseret i design og produktion af emballage, udstyr til den farmaceutiske industri, kosmetikindustrien og fødevareindustrien. ATEP, der har sin egen forskningsafdeling, kan lave værktøj efter mål i henhold til dit behov for optimering af dine pakkelinjer. ATEP fremstiller også dele efter må, stort værktøj og reservedele. ATEP giver dig svar på din anmodning og tilbud inden for max 7 dage alt efter kompleksiteten af emnet. Virksomheden er meget stolt af kvaliteten af sin produktion og er derfor underlagt BPF, GMP og FDA-standarder hvilket gør det muligt at opdage enhver mangel. ATEP sikrer hurtig betjening, kortere leveringstider, større fleksibilitet, bedre kvalitet og eftersalgsservice og lavere pris end andre fabrikanter af pakkemaskiner.

 1. ENVASEF, PROCESOS EFICIENTES SL

  Spanien

  Virksomheden ENVASEF, PROCESOS EFICIENTES SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for emballeringsmaskiner., posefyldemaskiner til emballering, og måleapparater til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Algemesí(valencia), Spanien.

 2. KARMELLE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KARMELLE LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, flaskeproppemaskine, påfyldnings og pakkemaskiner til planter, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, og Flaskeetiketteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Huddersfield, Det Forenede Kongerige.

 1. GRUBER A/S

  Tyskland

  Virksomheden GRUBER A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner branchen. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 2. HASSIA-REDATRON GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HASSIA-REDATRON GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner branchen. Den er baseret i Butzbach, Tyskland.

 3. WHITESTEEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WHITESTEEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for automatisk pakkelinje brancherne. Den er baseret i Wildau, Tyskland.

 4. IDC PACK

  Frankrig

  Virksomheden IDC PACK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Specialemballering, pakkemaskiner, Specialemballering, pakkelinje, og komplette pakkelinjer brancherne. Den er baseret i Saint Jean De Thouars, Frankrig.

 5. SISMATEC

  Holland

  Virksomheden SISMATEC, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den opererer også inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, automatiske pakkemaskiner, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, automatiske doseringssystemer, og dosimetre brancherne. Den er baseret i Almelo, Holland.

 6. GLOBALPACK TECNICS

  Spanien

  Virksomheden GLOBALPACK TECNICS, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for emballeringsmaskiner., og automatiske pakkemaskiner brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 7. SC BELVEDERE 96 COMEX SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC BELVEDERE 96 COMEX SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Opførelse og nedtagning af industrianlæg, Rør og slanger, rustfrit stål, Kedler, støbejern, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Opførelse og nedtagning af industrianlæg, og Rør og slanger, rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Bucharest, Rumænien.

 8. BORVAL

  Belgien

  Virksomheden BORVAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengøring og vedligeholdelse - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Gulvklude, Karton til emballeringsindustrien, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Gulvklude, Karton til emballeringsindustrien, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, og Pakning og emballering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Ieper, Belgien.

 1. BOCCARD KATES

  Polen

  Virksomheden BOCCARD KATES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner branchen. Den er baseret i Olsztyn, Polen.

 2. MARCHESINI GROUP SPA

  Italien

  Virksomheden MARCHESINI GROUP SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Fødevarer - pakkemaskiner til industrien, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, packaging kosmetik, maskiner til blisterpakning, og Fødevarer - pakkemaskiner til industrien brancherne. Den er baseret i Pianoro, Italien.

 3. ROTA VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ROTA VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner branchen. Den er baseret i Wehr, Tyskland.

 4. ROPEX INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ROPEX INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Korrosionsbeskyttende coating branchen. Den opererer også inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Indpakning, termoplastbelægninger, termoplastisk polyurethan, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, og Indpakning brancherne. Den er baseret i Bietigheim-bissingen, Tyskland.

 5. CAMPAK AG

  Schweiz

  Virksomheden CAMPAK AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner branchen. Den er baseret i Basel, Schweiz.

 6. CONFORMA

  Belgien

  Virksomheden CONFORMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Farmaceutiske produkter branchen. Den opererer også inden for Medicin, Farmaceutiske specialiteter, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Medicin, kemikalier til medicinalindustrien, Farmaceutiske specialiteter, og Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Destelbergen, Belgien.

 7. PACKWELL INDIA

  Indien

  Virksomheden PACKWELL INDIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner branchen. Den er baseret i Ahmedabad, Indien.

 8. VPT VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VPT VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner branchen. Den er baseret i Schorndorf, Tyskland.

 9. R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fastklemning - maskiner branchen. Den opererer også inden for Palleteringsmaskiner, Kassepakningsmaskiner, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Palleteringsmaskiner, Kassepakningsmaskiner, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, og Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Crailsheim, Tyskland.

 10. GDH MAKINA LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden GDH MAKINA LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis