• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr

Resultater for

Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. EBNER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en uafhængig mellemstor virksomhed inden for konstruktion af anlæg og apparater med egen, fremtidsorienteret know-how og med firmafilosofien: Just one source – skræddersyede kompletløsninger fra en og samme leverandør. Vi planlægger, fremstiller og sælger i hele verden. Vores marked er miljø- og forædlingsteknologien, især behandling og inddampning af industrispildevand og procesmedier og fremstilling af krystallinske produkter. Vi tilbyder rentable processer, anlæg og apparater, som gavner vores kunder og aflaster miljøet. Vores styrke er hurtig løsning af kundespecifikke problemer. Vi opnår kundetilfredshed gennem høj kvalitet til markedsrigtige priser, og dette sker fleksibelt og pålideligt. Vi udfører: Apparater, standardanlæg, modulopbyggede systemer, individuelle løsninger, engineering-ydelser, serviceydelser.

 2. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GEMÜ er en af verdens førende producenter af ventil-, måle- og reguleringssystemer. Den globalt orienterede og uafhængige familievirksomhed har mere end 50 års erfaring med at levere innovative produkter og kundespecifikke løsninger inden for styring af procesmedier inden for vigtige områder. Ved steril brug til den farmaceutiske og bioteknologiske industri er GEMÜ verdens førende. Virksomhedsgruppen beskæftiger i dag 900 medarbejdere i Tyskland og mere end 1.600 medarbejdere på globalt plan. Produktionen foregår på seks produktionssteder i Tyskland, Schweiz, Kina, Brasilien, Frankrig og USA. Det globale salg koordineres fra Tyskland i mere end 27 datterselskaber. Via et tætvævet net af handelspartnere i mere end 50 lande er virksomhedsgruppen aktiv på alle kontinenter. Med en international vækststrategi vil GEMÜ i fremtiden etablere sig på flere markeder.

 3. PATENT KFT.

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Virksomheden PATENT KFT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Kedler, rustfrit stål, Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, Forsyningsskibe, Lagertanke, tanke efter mål, Kedler, rustfrit stål, tanke af rustfrit stål, Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, og udstyr til medicinalvaresektoren brancherne. Den er baseret i Cegled, Ungarn.

 4. L.B. BOHLE MASCHINEN UND VERFAHREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden L.B. BOHLE MASCHINEN UND VERFAHREN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Løftesøjler, granulatorer, granulatorer til medicinallaboratorier, blandingstrin, coating, sandblæsningsmaskiner, pulveriseringsteknikker, Simaskiner, sianlæg og sianordninger, og hammermøller brancherne. Den er baseret i Ennigerloh, Tyskland.

 5. HO-MA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HO-MA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Automation brancherne. Den er baseret i Ilshofen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RUSSELL FINEX LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden RUSSELL FINEX LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sigtningssystemer, Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, industrifiltre, selvrensende filter, Sigtningssystemer, og Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Feltham, Det Forenede Kongerige.

 2. TURBO MISCH- UND VERFAHRENSTECHNIK INDUSTRIERÜHRWERKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TURBO MISCH- UND VERFAHRENSTECHNIK INDUSTRIERÜHRWERKE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Nienhagen, Tyskland.

 3. WATERS SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden WATERS SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Laboratorieudstyr og -instrumenter, apparater til medicinallaboratorier, Laboratorieudstyr og -instrumenter, deformering og strømning, og videnskabelige instrumenter brancherne. Den er baseret i Saint-Quentin-En-Yvelines Cedex, Frankrig.

 4. VOLLRATH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VOLLRATH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Hürth, Tyskland.

 5. GEPPERT RÜHRTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEPPERT RÜHRTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Containeromrørere, Røreværk, eksplosionssikret, Røreværker og blandeværker, Trykluftrøreværker, Stativrøreværker, maskiner og udstyr til medicinalindustrien, Omrørere til vandrensning, omrørere i rustfrit stål, og gummiblandemaskiner brancherne. Den er baseret i Erzhausen, Tyskland.

 1. VISCO JET® RÜHRSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VISCO JET® RÜHRSYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Waldshut-Tiengen, Tyskland.

 2. BRUNO WOLHFARTH

  Italien

  Virksomheden blev grundlagt i 1960'erne af Bruno Wolhfarth, vores geniale og udholdende grundlægger, der har gennemført og fået patenteret vores sømløse, runde pladefilter, helt i rustfrit stål. Til denne opfindelse blev tilføjet vores elektriske pumper i rustfrit stål med fleksibelt skovlhjul i elastomer og patenter på sanitære elektriske pumper og elektriske pumper til titaniumsyrer.

 1. NUEVAS TÉCNICAS DE DISPERSIÓN, S.L.

  Spanien

  Med mere end 25 års erfaring og viljen til at sikre sine kunder de bedste løsninger, har Nuevas Técnicas de Dispersión, S.L. sat sig for at være på forkant med teknologien ved at integrere de nyeste teknologiske innovationer på markedet. NTD beskæfter sig med to helt adskilte områder: Den bygger maskiner og fremstiller anlæg til den kemiske industri.

 2. LAB

  Tjekkiet

  design, undersøgelser og projektering af teknologiske enheder, produktionsfaciliteter og lokaler til den farmaceutiske industri og speciallaboratorier, levering af inventar, genopbygning og hele produktionsanlæg på turnkey-basis, kvalificering og validering af produktionsudstyr og produktionsområder i henhold til GMP.

 3. DOSER-COMPTER.COM

  Frankrig

  Virksomheden DOSER-COMPTER.COM, er en Distributør, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sækkefyldningsmaskiner og -udstyr, aftapningsmaskiner, kosttilskud, Sækkefyldningsmaskiner og -udstyr, og posepakkere kapselmaskiner brancherne. Den er baseret i Amiens, Frankrig.

 4. PLANT PARTNER

  Holland

  Virksomheden PLANT PARTNER, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for kontraventiler brancherne. Den er baseret i Vlaardingen, Holland.

 5. BRABENDER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BRABENDER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Laboratorieudstyr og -instrumenter branchen. Den opererer også inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr, Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, Kornformaling - maskiner og udstyr, Plast - industrielt maskiner og udstyr, kvalitetskontrol af fødevareprodukter, Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, og Kornformaling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 6. IDEA CONCEPTION

  Frankrig

  Virksomheden IDEA CONCEPTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Aveize, Frankrig.

 7. GRISO TEC GMBH

  Schweiz

  Virksomheden GRISO TEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for aftapningsmaskiner, elektroniske proppemaskiner, maskiner til lukning af rør, og maskiner til påfyldning af tuber til emballering brancherne. Den er baseret i Cham, Schweiz.

 8. ATILIM MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden ATILIM MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for blender, og udførelse af kemiske anlæg brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 1. BUDDEBERG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BUDDEBERG GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Laboratorieudstyr og -instrumenter, Videnskabelige forskningscentre og laboratorier, Kemi - laboratorieprodukter, Møbler til laboratorier, Laboratorieudstyr og -instrumenter, Videnskabelige forskningscentre og laboratorier, Kemi - laboratorieprodukter, og Møbler til laboratorier brancherne. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 2. MG2 S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MG2 S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, og Pakning og emballering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Pianoro, Italien.

 3. PHENOMENEX LTD.

  Tyskland

  Virksomheden PHENOMENEX LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kromatografi, aminosyrer, prøveudtagning, og laboratoriepræparat brancherne. Den er baseret i Aschaffenburg, Tyskland.

 4. SICHUAN RONGHONG TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO,MLTD

  Kina

  Virksomheden SICHUAN RONGHONG TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO,MLTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Mianzhu, Kina.

 5. FIVES PROSIM - PROCESS SIMULATION

  Frankrig

  Virksomheden FIVES PROSIM - PROCESS SIMULATION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Labege, Frankrig.

 6. ILUDEST DESTILLATIONSANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ILUDEST DESTILLATIONSANLAGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for installationer og værktøj til olie-, kul og naturgasindustrien, analyser af olieprodukter, Analyse- og forskningsudstyr, og Analytisk kemi brancherne. Den er baseret i Waldbüttelbrunn, Tyskland.

 7. RUSSELL FINEX SWEDEN

  Sverige

  Virksomheden RUSSELL FINEX SWEDEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for industrifiltre, Simaskiner, sianlæg og sianordninger, og vibro-sigter brancherne. Den er baseret i Vårgårda, Sverige.

 8. AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT

  Tyskland

  Virksomheden AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Inventar til tandkirurgi, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, Inventar til tandkirurgi, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, og Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Puchheim, Tyskland.

 9. C-TEC CLEANROOM-TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden C-TEC CLEANROOM-TECHNOLOGY GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Rottenburg, Tyskland.

 10. TAS & COMPANY

  Holland

  Virksomheden TAS & COMPANY, er en Engrossalg, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Assendelft, Holland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

839 Virksomheder