• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kemisk industri - maskiner og udstyr

Resultater for

Kemisk industri - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. PC-LABORSYSTEM GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden PC Laborsystem er specialiseret i fremstilling af kundespecifikke blandings- og dispergeringsmaskiner til laboratorier og tekniske centre. I forhold til dine behov tilbyder vi enkle maskiner med forskellige kontroller op til processtyrede blandemaskiner. Vores højkvalitetsmaskiner er fremstillet i overensstemmelse med de nyeste resultater inden for blandeteknologi. Takket være det optimale samspil mellem drejningsmoment og rotationshastighed, kan både produkter med lav og høj viskositet behandles. Blandings- og omrøringsværktøjerne, der er specielt fremstillet af os til forskellige opgaver, garanterer optimale behandlingsresultater. Ekspertrådgivning om procesteknik og design af blandesystemer. Fælles accept med kunden inden levering af maskinerne i vores produktion, instruktion i maskinen og sikkerhedsteknologi. 24 timers service ifm. reservedele. Et komplet program til laboratorieanvendelse. Vedligeholdelse (udførelse af vedligeholdelse)

 2. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

  Holland

  Verified by europages badge

  Sun Chemical er en velkendt kemikalieproducent med virksomheder i Holland og Tyrkiet. Vores virksomhed har eksisteret i flere årtier, og har opnået et omdømme som en førende leverandør af renseprodukter og forskellige andre kemikalier til globale distributører. Vi fokuserer på langvarige partnerskaber og bevarer et tæt forhold med vores kunder, som oftest er tilbagevendende kunder. Vores dedikerede salgsteams er altid tilgængelig til at støtte og hjælpe, og dermed sikre successen af vores projekter. Vi inviterer alle eventuelle klienter til at tage deres virksomhed til det næste niveau for globalt salg. Vi leverer verden over inklusive lande som Kina, Storbritannien, USA, Kenya og Brasilien. Vores faciliteter og produkter er certificeret af anerkendte internationale inspektionsorganisationer såsom SGS, Bureau Veritas (BV) og Certification Inspection Section, for at garantere kvalitets- og sikkerhedsstandarderne. Vores fabrikker har følgende ISO-certifikationer ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 og ISO 9001, og vi er forpligtet til at overholde de internationale miljø- og sikkerhedsstandarder. For flere oplysninger om vores produkter og tjenester henviser vi til vores hjemmeside, eller du kan kontakte os direkte på vores kontaktside for et personaliseret svar til din henvendelse.

 3. BUSS-SMS-CANZLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi ligger i front inden for tyndfilmsfordampningsteknologien og er internationalt førende inden for tørrings- og højviskositetsteknologi. Vi udvikler og konstruerer apparater og anlæg til f.eks. fordampning, tørring og forarbejdningen af højviskose materialer, der er lige præcis, som du har brug for dem: Ekstremt præcise, effektive og innovative.

 4. ARSILAC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARSILAC, er en Distributør, der opererer inden for Trug, metal- branchen. Den opererer også inden for Destillering - maskiner og udstyr, Brygning - maskiner og udstyr, Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Kemisk industri - maskiner og udstyr, Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, kølebeholdere, og stålbeholdere brancherne. Den er baseret i Monteux, Frankrig.

 5. CAVITRON VOM HAGEN UND FUNKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAVITRON VOM HAGEN UND FUNKE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Sprockhövel, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LINK INDUSTRIAL - AGITADORES

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LINK INDUSTRIAL - AGITADORES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for industrielle blandingsanlæg, OMRØRERE, blandemaskiner til væsker, Blandingsanlæg, pneumatiske omrørere, nutsche filtre, og møller mikronisator brancherne. Den er baseret i Rubi-Barcelona, Spanien.

 2. HITEC ZANG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HITEC ZANG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Herzogenrath, Tyskland.

 3. CONSARCTIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CONSARCTIC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Westerngrund, Tyskland.

 4. STAMIXCO AG

  Schweiz

  Stamixco udvikler og producerer mange forskellige statiske blandere (ubevægelig blander uden bevægelige dele) til kontinuerlig bearbejdning af polymerer, væsker, gasser og slam. Højviskøs væskeforarbejdning er vores specialitet. Grundoperationer omfatter blanding/iblanding af materialer med tilsvarende og grove forskelle i viskositet og volumetrisk strømningshastighed som f.eks. smelteflowrate i sprøjtestøbt plast, ekstrudering og polymerfremstillingsblanding; kontinuerlig polymerisation propstrømningsreaktorer; Opvarmning og køling af viskøse materialer og kunststof-envejs statiske blandere til 2-komponent (2K) harpikssystemer. Hvis du føler, at vores teknologi og design er egnet til din anvendelse, ville det glæde os at lade vores ingeniører diskutere din anvendelse og sende dig et forslag om design og pris. Vi fremstiller både standardprodukter, der er klar til forsendelse, og brugerdefinerede statiske blandere.

 5. OKAY ENERGY EQUIPMENT CO., LTD.

  Kina

  Okay Energy blev oprettet i 2006 og har etableret sig på et areal på 8.000 m2 med speciale i forskning, udvikling, produktion og salg af vandbrændstof ilt-brint-maskine. Vi har opnået ISO9001-kvalitetssystemcertifikat med 8 kerneteknologier og 18 patenter, og mere end 30 af selskabets produkter har opnået CE, FCC og andre certificeringer. Og anden fase vil blive sat i produktion, hvilket bedre vil kunne sikre kunderne topkvalitetsprodukter og -tjenester.

 1. MARCO MORA CENTRIFUGHE INDUSTRIALI USATE

  Italien

  Virksomheden Marco Mora leverer brugte industrielle centrifuger, som er komplet efterset og har en garanti som nye maskiner. Centrifuger og industrielle udskillere med diverse produktionskapaciteter til forskellige anvendelser i virksomheder verden over. De kunder, som bestiller maskiner fra Marco Mora kommer fra følgende sektorer: Mejerier, fødevarer, konserves, vin, drikkevarer med frugt, mineralolier, brændstoffer, kosmetiske produkter og medicinalprodukter.

 2. PLINKE GMBH

  Tyskland

  PLINKE er anlægsbygger og leverer specialanlæg til rensning og koncentrering af salpetersyre HNO3 NACSAC®, MAGNAC®, HNO3 NAPC®, H2SO4 SAC® og saltsyre HCl, adiabatisk nitrering af nitrobenzol NB med integreret tilbagekoncentrering af salpetersyre SAC® og NOx-absorption med genvinding af salpetersyre HNO3. Affaldssvovlsyre, affaldssalpetersyre og blandinger med organiske urenheder kan behandles (f.eks. affaldssyrer fra nitreringsprocesser).

 1. NINGBO FLUONICE FLUOROPLASTIC TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Forskning i produkter i ekspanderet PTFE og isotropisk ekspansionsudvikling. Ekspanderet PTFE skive (0, 5-6mmx1500x1500mm), pakning i ekspanderet PTFE (1-100mm bred), ekspanderet PTFE ventilspindelpakning (1-20mm dia), ekspanderet PTFE spiralsnoede pakningsfyldmateriale (3-6, 2mm bred), EPTFE membran (8-40um) filtermateriale, EPTFE garn (2-5g/m), diverse flettede pakninger (3x3-60x60mm), diverse eptfe pakninger. Vi bliver SGS-FDA, RoHS2-certificeret.

 2. PLANT OF TECHNOLOGICAL EQUIPMENT, LLC

  Ukraine

  Virksomheden PLANT OF TECHNOLOGICAL EQUIPMENT, LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Farvemøller og -blandemaskiner, Kemisk industri - maskiner og udstyr, blandemaskiner til den kemiske industri, beholdere - varmevekslere, Farvemøller og -blandemaskiner, og Kemisk industri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Kropyvnytskyi, Ukraine.

 3. FRITSCH GMBH - MAHLEN UND MESSEN

  Tyskland

  Virksomheden FRITSCH GMBH - MAHLEN UND MESSEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Knuse- og formalingsmaskiner, Knuse- og formalingsmaskiner, instrumenter til aflæsning, og maskiner og udstyr til granulering og maling af gummi brancherne. Den er baseret i Idar-Oberstein, Tyskland.

 4. RAINER LINZ OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Østrig

  Virksomheden RAINER LINZ OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for doseringssystemer, pumper med doseringsenhed, og Statiske blandere brancherne. Den er baseret i Gablitz, Østrig.

 5. FITECH AG MISCHSYSTEME & ANLAGENBAU

  Schweiz

  Virksomheden FITECH AG MISCHSYSTEME & ANLAGENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Amriswil, Schweiz.

 6. SEIWA GIKEN CO.,LTD

  Japan

  Virksomheden SEIWA GIKEN CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Hiroshima, Japan.

 7. SMITO-TECHNIC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SMITO-TECHNIC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for kemisk fjernelse af fernis, opblødningskar, og Delrengøringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Tübingen, Tyskland.

 8. MARTIN JAIS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MARTIN JAIS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Mitterscheyern, Tyskland.

 1. HAL-ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HAL-ENGINEERING GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for ingeniørkontor, platforme og offshoreanlæg, teknisk rådgivning, rådgivende ingeniørvirksomhed, og ingeniørarbejde til industrien brancherne. Den er baseret i Halle (saale), Tyskland.

 2. TEGUM KORROSIONS- UND VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH

  Østrig

  Virksomheden TEGUM KORROSIONS- UND VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Korrosionsbeskyttende coating, Korrosionsbeskyttende coating, transportbånd, transmissionsremme, og transportbånd brancherne. Den er baseret i Hallein, Østrig.

 3. HELLO MAT CONTAMINATION CONTROL

  Italien

  Virksomheden HELLO MAT CONTAMINATION CONTROL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Design af medicinske anordninger brancherne. Den er baseret i Marano Vicentino, Italien.

 4. ROTESCHEMIE.DE

  Tyskland

  Virksomheden ROTESCHEMIE.DE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Bad Homburg, Tyskland.

 5. CHANGZHOU WANJI DRYING & GRANULATING EQUIPMENT CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden CHANGZHOU WANJI DRYING & GRANULATING EQUIPMENT CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Changzhou, Kina.

 6. STUEBBE

  Tyskland

  Virksomheden STUEBBE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for metrologi brancherne. Den er baseret i Vlotho, Tyskland.

 7. WANCHEM ELECTROLYZER PART CO

  Kina

  Virksomheden WANCHEM ELECTROLYZER PART CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for udstyr til elektrolyse brancherne. Den er baseret i Suzhou, Kina.

 8. SCORPION PACKAGING SYSTEM DI GHEZZI RICCARDO

  Italien

  Virksomheden SCORPION PACKAGING SYSTEM DI GHEZZI RICCARDO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Industrivedligeholdelse, Industrivedligeholdelse, og maskiner til indpakning brancherne. Den er baseret i Paderno Dugnano, Italien.

 9. ZSCHIMMER & SCHWARZ

  Spanien

  Virksomheden ZSCHIMMER & SCHWARZ, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kemi, organisk - råmaterialer og derivater branchen. Den opererer også inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr, Kemisk industri - maskiner og udstyr, og kemiske rense- og slibemidler brancherne. Den er baseret i Villareal (castellón), Spanien.

 10. CONTA PRONAT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CONTA PRONAT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Recklinghausen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kemisk industri - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

2.120 Virksomheder