• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kedler- støbejern

Resultater for

Kedler- støbejern - Import eksport

 1. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, støbejern branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Forretningsgaver, plader i støbejern, gryder og pander, paellapander, gryder og pander, slip-let gryder og pander, pander til ristning af kastanjer, og pander brancherne. Den er baseret i Bila Tserkva, Kiev Region, Ukraine.

 2. CALDAIE MELGARI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CALDAIE MELGARI SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, industrielle branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, varmefyr til industrien, udlejning af kedler, Kedler, støbejern, gasfyr til industrien, dampfyr til stålværker, og fyr til industrien brancherne. Den er baseret i Gadesco-Pieve Delmona, Italien.

 3. RIMA HEATING SYSTEMS

  Tyrkiet

  Rima Heating Systems, som blev grundlagt i 1969, er en virksomhed baseret i Istanbul, med det registrerede handelsmærke Önmetal Döküm Sanayi (Önmetal Casting Industry), de har mere end 50 års erfaring inden for støbejern og aluminiumstøbning i Tyrkiet. Vores produktudvalg består af kondenskedler til gulvet eller væggen, inklusive aluminiumsvarmevekslere som fremstilles af vores egen virksomheder under vores eget patent, kedler som drives af fast brændsel, kombikedler, og varmeveksler kedler, atmosfæriske støbejernskedler, gas- og oliekedler fremstillet med støbesegmenter som er fremstillet af vores egen virksomhed. I mere end 30 år, har tusindvis af personer i Europa, Mellemøsten, Balkanlandene, Rusland, Kina og Mexico opnået varme takket være Rima Heating Systems. Virksomheden eksporterer til mere end 35 lande, og fremstiller kedler og støbte segmentvarmevekslere under deres egen navn, for forskellige organisationer i Tyrkiet og i udlandet, som er de førende virksomheder i varmebranchen. Vi designer nye produkter i vores R&D afdeling, og udfører test i vores egne laboratorier i alle produktionsfaserne, før de lanceres på markedet. Alle vores produkter overholder CE, GOST-R og TSE (tyrkisk standard) standarderne, og vores virksomhed har ISO 9001 certificering. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

 4. BENESSERE SRL

  Italien

  Vi tilbyder alle de serviceydelser, som du forventer af en større virksomhed med kompetente og uddannede teknikere. Vi er godkendt som assistancecenter af BUDERUS og CS THERMOS

 5. IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE

  Tyskland

  Virksomheden IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den er baseret i Sondershausen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MENESTRINA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MENESTRINA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for kedler til tjære og asfalt til konstruktion af veje, og anlæg og udstyr til blanding og emulgering af tjære brancherne. Den er baseret i Trento, Italien.

 2. SC BELVEDERE 96 COMEX SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC BELVEDERE 96 COMEX SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Opførelse og nedtagning af industrianlæg, Rør og slanger, rustfrit stål, Kedler, støbejern, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Opførelse og nedtagning af industrianlæg, og Rør og slanger, rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Bucharest, Rumænien.

 3. DELLIS ETS

  Belgien

  Virksomheden DELLIS ETS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for Trug, metal-, Miljørengøringstjenester, vandvarmere til hjemmet, Trug, metal-, Afgasning, entreprenører, og Miljørengøringstjenester brancherne. Den er baseret i Neuville, Belgien.

 4. Z.P.H.U. OKSANA

  Polen

  Virksomheden Z.P.H.U. OKSANA, er en Multi-Category, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for gasvarmere, og brændeovne brancherne. Den er baseret i Pleszew, Polen.

 5. CENTROMETAL D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden CENTROMETAL D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for elektriske fyr brancherne. Den er baseret i Macinec, Kroatien.

 1. WÄRME SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden WÄRME SPOL. S R.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Pumper, Varmevekslere, Gasarmaturer, Vvs-installationer, industriel, Pumper, Varmevekslere, og Gasarmaturer brancherne. Den er baseret i Brno , Tjekkiet.

 2. ANTONÍN MÜLLER-MÜLLER A SPOL.

  Tjekkiet

  Virksomheden ANTONÍN MÜLLER-MÜLLER A SPOL., er en Multi-Category, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer og tilbehør, Vvs-installationer, husholdning, Kedler, støbejern, Vvs-installationer og tilbehør, Vvs-installationer, husholdning, og Kedler, støbejern brancherne. Den er baseret i Teplice , Tjekkiet.

 1. ZHONGHE FOUNDRY CO., LTD

  Kina

  Virksomheden ZHONGHE FOUNDRY CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for forskruning i støbejern, og metallåse til byggesektoren brancherne. Den er baseret i cangzhou, Kina.

 2. WEIFANG JINHUAXIN ELECTRIC FURNACE MANUFACTURING CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden WEIFANG JINHUAXIN ELECTRIC FURNACE MANUFACTURING CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den er baseret i Weifang, Kina.

 3. F.LLI LEDRI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden F.LLI LEDRI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, industrielle branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Airconditionanlæg, udstyr, Kedler, støbejern, og Airconditionanlæg, udstyr brancherne. Den er baseret i Verona, Italien.

 4. TECNO TERM S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TECNO TERM S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for fyr til industrien, og gasfyr til industrien brancherne. Den er baseret i Tribiano, Italien.

 5. BERTONI S.N.C. DI BERTONI GIACOMO E C.

  Italien

  Virksomheden BERTONI S.N.C. DI BERTONI GIACOMO E C., der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr, Kedler, støbejern, Opvarmning, bolig - installationer og udstyr, og Kedler, støbejern brancherne. Den er baseret i Lugo, Italien.

 6. CLIMATEC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CLIMATEC S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr, Kedler, støbejern, Opvarmning, bolig - installationer og udstyr, og Kedler, støbejern brancherne. Den er baseret i Matera, Italien.

 7. CARLETTI CLAUDIO

  Italien

  Virksomheden CARLETTI CLAUDIO, der opererer inden for Kedler, industrielle branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Kedler, bolig-, Kedler, støbejern, og Kedler, bolig- brancherne. Den er baseret i Poggio Renatico, Italien.

 8. TERMOIDRAULICA PIZZI MAURIZIO

  Italien

  Virksomheden TERMOIDRAULICA PIZZI MAURIZIO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr, Kedler, støbejern, Opvarmning, bolig - installationer og udstyr, og Kedler, støbejern brancherne. Den er baseret i Flero, Italien.

 1. A.T.A. SERVICE S.A.S. DI DEMARTINI EMANUELE MARCO

  Italien

  Virksomheden A.T.A. SERVICE S.A.S. DI DEMARTINI EMANUELE MARCO, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for fyr til institutioner brancherne. Den er baseret i Rapallo, Italien.

 2. BLASCO MICHELE

  Italien

  Virksomheden BLASCO MICHELE, der opererer inden for Vvs - fabrikker branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Kedler, industrielle, Kedler, støbejern, og Kedler, industrielle brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 3. RUTHS S.P.A.

  Italien

  Virksomheden RUTHS S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for Kedler, industrielle, gasfyr til industrien, og Kedler, industrielle brancherne. Den er baseret i Genova, Italien.

 4. CALOR CLIMA DI PORTESAN GIUSEPPE

  Italien

  Virksomheden CALOR CLIMA DI PORTESAN GIUSEPPE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rengøringstjenester branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Kedler, industrielle, Kedler, støbejern, og Kedler, industrielle brancherne. Den er baseret i Rovigo, Italien.

 5. GAS NAPOLETANA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GAS NAPOLETANA S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skalkonstruktion - bygning branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Kedler, industrielle, Kedler, støbejern, og Kedler, industrielle brancherne. Den er baseret i Napoli, Italien.

 6. T.M.L. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden T.M.L. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagertanke branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Tanke, metal-, Kedler, støbejern, og Tanke, metal- brancherne. Den er baseret i Civitella Del Tronto, Italien.

 7. TOP GAS SERVICE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TOP GAS SERVICE S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, industrielle branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Kedler, bolig-, Kedler, støbejern, og Kedler, bolig- brancherne. Den er baseret i Monte San Pietro, Italien.

 8. 01038680524

  Italien

  Virksomheden 01038680524, der opererer inden for Kedler, industrielle branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Kedler, bolig-, Kedler, støbejern, og Kedler, bolig- brancherne. Den er baseret i Poggibonsi, Italien.

 9. AR RISCALDAMENTO S.P.A.

  Italien

  Virksomheden AR RISCALDAMENTO S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Brændere, industrielle, Kedler, støbejern, og Brændere, industrielle brancherne. Den er baseret i Montecchio Maggiore, Italien.

 10. OEKOFEN ITALIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden OEKOFEN ITALIA S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, industrielle branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Kedler, bolig-, Kedler, støbejern, og Kedler, bolig- brancherne. Den er baseret i Naturno, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis