• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kedler- støbejern

Resultater for

Kedler- støbejern - Import eksport

 1. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, støbejern branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Forretningsgaver, plader i støbejern, gryder og pander, paellapander, gryder og pander, slip-let gryder og pander, pander til ristning af kastanjer, og pander brancherne. Den er baseret i Bila Tserkva, Kiev Region, Ukraine.

 2. CALDAIE MELGARI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CALDAIE MELGARI SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, industrielle branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, varmefyr til industrien, udlejning af kedler, Kedler, støbejern, gasfyr til industrien, dampfyr til stålværker, og fyr til industrien brancherne. Den er baseret i Gadesco-Pieve Delmona, Italien.

 3. RIMA HEATING SYSTEMS

  Tyrkiet

  Rima Heating Systems, som blev grundlagt i 1969, er en virksomhed baseret i Istanbul, med det registrerede handelsmærke Önmetal Döküm Sanayi (Önmetal Casting Industry), de har mere end 50 års erfaring inden for støbejern og aluminiumstøbning i Tyrkiet. Vores produktudvalg består af kondenskedler til gulvet eller væggen, inklusive aluminiumsvarmevekslere som fremstilles af vores egen virksomheder under vores eget patent, kedler som drives af fast brændsel, kombikedler, og varmeveksler kedler, atmosfæriske støbejernskedler, gas- og oliekedler fremstillet med støbesegmenter som er fremstillet af vores egen virksomhed. I mere end 30 år, har tusindvis af personer i Europa, Mellemøsten, Balkanlandene, Rusland, Kina og Mexico opnået varme takket være Rima Heating Systems. Virksomheden eksporterer til mere end 35 lande, og fremstiller kedler og støbte segmentvarmevekslere under deres egen navn, for forskellige organisationer i Tyrkiet og i udlandet, som er de førende virksomheder i varmebranchen. Vi designer nye produkter i vores R&D afdeling, og udfører test i vores egne laboratorier i alle produktionsfaserne, før de lanceres på markedet. Alle vores produkter overholder CE, GOST-R og TSE (tyrkisk standard) standarderne, og vores virksomhed har ISO 9001 certificering. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

 4. BENESSERE SRL

  Italien

  Vi tilbyder alle de serviceydelser, som du forventer af en større virksomhed med kompetente og uddannede teknikere. Vi er godkendt som assistancecenter af BUDERUS og CS THERMOS

 5. IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE

  Tyskland

  Virksomheden IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den er baseret i Sondershausen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. Z.P.H.U. OKSANA

  Polen

  Virksomheden Z.P.H.U. OKSANA, er en Multi-Category, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for gasvarmere, og brændeovne brancherne. Den er baseret i Pleszew, Polen.

 2. DELLIS ETS

  Belgien

  Virksomheden DELLIS ETS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for Trug, metal-, Miljørengøringstjenester, vandvarmere til hjemmet, Trug, metal-, Afgasning, entreprenører, og Miljørengøringstjenester brancherne. Den er baseret i Neuville, Belgien.

 3. SC BELVEDERE 96 COMEX SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC BELVEDERE 96 COMEX SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Opførelse og nedtagning af industrianlæg, Rør og slanger, rustfrit stål, Kedler, støbejern, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Opførelse og nedtagning af industrianlæg, og Rør og slanger, rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Bucharest, Rumænien.

 4. MENESTRINA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MENESTRINA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for kedler til tjære og asfalt til konstruktion af veje, og anlæg og udstyr til blanding og emulgering af tjære brancherne. Den er baseret i Trento, Italien.

 5. CENTROMETAL D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden CENTROMETAL D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for elektriske fyr brancherne. Den er baseret i Macinec, Kroatien.

 1. WÄRME SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden WÄRME SPOL. S R.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Pumper, Varmevekslere, Gasarmaturer, Vvs-installationer, industriel, Pumper, Varmevekslere, og Gasarmaturer brancherne. Den er baseret i Brno , Tjekkiet.

 2. EUROGAS S.N.C.

  Italien

  Virksomheden EUROGAS S.N.C., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for Kedler, industrielle, Kedler, bolig-, Kedler, industrielle, og Kedler, bolig- brancherne. Den er baseret i Piacenza, Italien.

 1. IDEALGAS S.A.S. DI NATALINI MAURO E. C.

  Italien

  Virksomheden IDEALGAS S.A.S. DI NATALINI MAURO E. C., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for Kedler, industrielle, Kedler, bolig-, Kedler, industrielle, og Kedler, bolig- brancherne. Den er baseret i Castelfranco Emilia, Italien.

 2. TOP GAS SERVICE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TOP GAS SERVICE S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, industrielle branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Kedler, bolig-, Kedler, støbejern, og Kedler, bolig- brancherne. Den er baseret i Monte San Pietro, Italien.

 3. TECNO TERM S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TECNO TERM S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for fyr til industrien, og gasfyr til industrien brancherne. Den er baseret i Tribiano, Italien.

 4. HEIZUNGSBAU S.R.L.

  Italien

  Virksomheden HEIZUNGSBAU S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr, Kedler, støbejern, Opvarmning, bolig - installationer og udstyr, og Kedler, støbejern brancherne. Den er baseret i Appiano Sulla Strada Del Vino, Italien.

 5. VECTA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden VECTA S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Centralvarmesystemer branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Kedler, industrielle, Kedler, støbejern, og Kedler, industrielle brancherne. Den er baseret i Trieste, Italien.

 6. PESSOT DI PESSOT ROBERTO

  Italien

  Virksomheden PESSOT DI PESSOT ROBERTO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for Autoklaver, Kedler, industrielle, Autoklaver, og Kedler, industrielle brancherne. Den er baseret i Genova, Italien.

 7. MI.DI CLIMA DI DI CAPUA MIGUEL ALEJANDRO

  Italien

  Virksomheden MI.DI CLIMA DI DI CAPUA MIGUEL ALEJANDRO, der opererer inden for Opvarmning og aircondition - værker branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Kedler, industrielle, Kedler, støbejern, og Kedler, industrielle brancherne. Den er baseret i San Fermo Della Battaglia, Italien.

 8. DI SALVIO F.LLI (S.N.C.)

  Italien

  Virksomheden DI SALVIO F.LLI (S.N.C.), er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for Kedler, industrielle, Kedler, bolig-, Kedler, industrielle, og Kedler, bolig- brancherne. Den er baseret i Maranello, Italien.

 1. RINNAI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden RINNAI S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for Kedler, industrielle, Kedler, bolig-, Kedler, industrielle, og Kedler, bolig- brancherne. Den er baseret i Carpi, Italien.

 2. TAMBORINI SERVICE

  Italien

  Virksomheden TAMBORINI SERVICE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opvarmning og aircondition - værker branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Kedler, industrielle, Kedler, støbejern, og Kedler, industrielle brancherne. Den er baseret i Varese, Italien.

 3. TERMOMECCANICA EOLO DI AUTELLI ING.FRANCESCO

  Italien

  Virksomheden TERMOMECCANICA EOLO DI AUTELLI ING.FRANCESCO, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for Varmevekslere, Kedler, industrielle, Varmevekslere, og Kedler, industrielle brancherne. Den er baseret i Genova, Italien.

 4. BICALOR DI BONVINI ANDREA & BOARETTO ALESSANDRO S.N.C.

  Italien

  Virksomheden BICALOR DI BONVINI ANDREA & BOARETTO ALESSANDRO S.N.C., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr, Kedler, støbejern, Opvarmning, bolig - installationer og udstyr, og Kedler, støbejern brancherne. Den er baseret i Caorso, Italien.

 5. ROMAN DEL PRETE CLAUDIO C S.N.C.

  Italien

  Virksomheden ROMAN DEL PRETE CLAUDIO C S.N.C., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for Kedler, industrielle, Kedler, bolig-, Kedler, industrielle, og Kedler, bolig- brancherne. Den er baseret i Cordenons, Italien.

 6. MONASTEROLO MASSIMO

  Italien

  Virksomheden MONASTEROLO MASSIMO, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Kedler, industrielle, Kedler, støbejern, og Kedler, industrielle brancherne. Den er baseret i Savigliano, Italien.

 7. EUROTERMICA LOMBARDI DI LOMBARDI FILOMENA

  Italien

  Virksomheden EUROTERMICA LOMBARDI DI LOMBARDI FILOMENA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ildsteder og komfurer, udsmykning og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Ovne, støbejern, Kedler, støbejern, og Ovne, støbejern brancherne. Den er baseret i Tufino, Italien.

 8. IDROCASA DI BAIOCCHI ALBERTO & C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden IDROCASA DI BAIOCCHI ALBERTO & C. S.N.C., der opererer inden for Vvs - fabrikker branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Kedler, industrielle, Kedler, støbejern, og Kedler, industrielle brancherne. Den er baseret i Parma, Italien.

 9. TECNO SERVICE G.M.A. S.N.C. DI FANTINI GIORGIO ZANETTI MICHELE &GIORGIONI ANDREA

  Italien

  Virksomheden TECNO SERVICE G.M.A. S.N.C. DI FANTINI GIORGIO ZANETTI MICHELE &GIORGIONI ANDREA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for Kedler, industrielle, Kedler, bolig-, Kedler, industrielle, og Kedler, bolig- brancherne. Den er baseret i Forli', Italien.

 10. S.A.T. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden S.A.T. S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, støbejern branchen. Den opererer også inden for Kedler, industrielle, Kedler, bolig-, Kedler, industrielle, og Kedler, bolig- brancherne. Den er baseret i Empoli, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis