• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kedler- rustfrit stål

Resultater for

Kedler- rustfrit stål - Import eksport

 1. HOYER GMBH INTERNATIONALE FACHSPEDITION

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HOYER Multilog tilbyder logistik- og lejeløsninger inden for IBC og trykbeholdere og råder over en flåde på mere end 45.000 beholdere i rustfrit stål. Virksomhedens hovedsæde befinder sig i Hamborg, og ud over et godt tag i det europæiske marked har HOYER Multilog også en stærk markedsposition i USA og i Asien. I 2017 blev franske CCR også en del af HOYER koncernen. Ud over udlejning af beholdere i rustfrit stål tilbyder HOYER Multilog også en bred vifte af tjenesteydelser. Hertil hører fleetmanagement, transport af tomme og fyldte beholdere, rensning samt vedligeholdelse og reparation. HOYER Multilog er din etablerede og pålidelige partner med mange års erfaring inden for fødevare-, kosmetisk og kemisk industri. HOYER Multilog har den optimale IBC eller trykbeholder til stort set ethvert produkt. Størstedelen af beholderne har en volumen på mellem 200 og 1.650 liter.

 2. STAES.COM

  Belgien

  Verified by europages badge

  Vi har 3092 beholdere på lager, klar til levering, og 160 beholdere i produktion. Vi tilbyder et stort udvalg af beholdere i rustfrit stål og polyester. Vi har et bredt udvalg af nye og brugte tanke, der kan købes som sådan eller ombygges på vores værksted. Vi sælger røreværker med eller uden assistance til processen.

 3. PATENT KFT.

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Virksomheden PATENT KFT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Kedler, rustfrit stål, Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, Forsyningsskibe, Lagertanke, tanke efter mål, Kedler, rustfrit stål, tanke af rustfrit stål, Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, og udstyr til medicinalvaresektoren brancherne. Den er baseret i Cegled, Ungarn.

 4. ATELIERS PIRET SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ATELIERS PIRET SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kedler, rustfrit stål, Specialstål, udboring, overklipning, Kedler, rustfrit stål, og Specialstål brancherne. Den er baseret i Ampsin, Belgien.

 5. CARBOTECHNIK ENERGIESYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARBOTECHNIK ENERGIESYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Geretsried, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HTI - GESAB HOCH-TEMPERATUR INDUSTRIEANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HTI - GESAB HOCH-TEMPERATUR INDUSTRIEANLAGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Ellerau, Tyskland.

 2. EHI ELDAGSER ENERGIE HOCHTEMPERATUR- UND INDUSTRIEANLAGENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EHI ELDAGSER ENERGIE HOCHTEMPERATUR- UND INDUSTRIEANLAGENTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Springe, Tyskland.

 3. AQVAPOS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AQVAPOS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Pforzheim, Tyskland.

 4. ACCASTILLAGE VIOLLEAU

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACCASTILLAGE VIOLLEAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål, smedede emner i rustfrit stål til byggebranchen, bearbejdning af emner i rustfrit stål, smedede emner i rustfrit stål til medicinalbranchen, indbo i rustfrit stål, rækværk rustfrit stål, Rustfrit stål, overskib i rustfrit stål, og formning af rør i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i La Mothe Achard, Frankrig.

 5. SVTM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SVTM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål, emner af rustfrit stål til industrien, kedelarbejde i rustfrit stål til landbrugsfødevarer, Rustfrit stål, og Forarbejdning af emner i aluminium brancherne. Den er baseret i La Mothe Achard, Frankrig.

 1. MBL, A BRAND OF BSW-ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MBL, A BRAND OF BSW-ANLAGENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den opererer også inden for vask af dele, kedler i rustfrit stål, og blandingstrin til pulver brancherne. Den er baseret i Everswinkel, Tyskland.

 2. KRASNODAR PLANT OF BOILER AND POWER EQUIPMENT (KZKEO)

  Rusland

  Krasnodar Plant of Boiler and Power Equipment (KZKEO) fremstiller kedler, ECO-PAR dampgeneratorer til industrielle applikationer og modulære damp- og varmtvandskedelenheder som basis. Virksomheden designer, samler, fremstiller og installerer det følgende udstyr: —dampkedler med en dampgenereringskapacitet på 100 til 10.000 kg/t; —modulære dampkedler; —kraftvarmeenheder; —varmtvandskedler; —varmeunderstationer; —bærbare dampgeneratorer; —skorstene og varmerør; —luftudluftere; —andre tanke og beholdere samt relevant udstyr. KZKEO fremstiller damp- og varmvandsvarmestationer, industrielle dampgeneratorer og dampkedler med lavt brændstofforbrug, høj effektivitet, automatiseret kontrol og en sikker drift. Fabrikkens ingeniører idriftsætter og vedligeholder servicen for alt produceret udstyr. Virksomheden udstedet projekter relateret til varme- og effektfaciliteter til industrielle, beboelses og offentlige applikationer. De produkter der fremstilles af Krasnodar Plant of Boiler and Power Equipment anvendes bredt af virksomheder i Aserbajdsjan, Armenien, Hviderusland, Ukraine, Moldovia, Kazakhstan, Kirgisistan, Tadsjikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Chile osv. Virksomheden har afsluttet mere end 530 projekter inden for 15 år. Fabrikken har ansat mere end 100 kvalificerede medarbejdere. Teknologisk avancerede produktionsfaciliteter er certificeret iht. EAC-kvalitetssystemet, og udstyret overholder alle krav fra TR CU.

 1. S.T.M. SRL

  Italien

  Vi tilbyder lettere og halvtungt tømmerarbejde efter tegning for papirindustrien, den kemiske industri, fødevareindustrien, vinindustrien og mejeriindustrien. Lette og halvtunge konstruktioner i rustfrit stål, prægning, bukning, kalandrering, svejsning, samling af plader, bukning af profiler og konstruktion af tanke.

 2. TALLERES ESTEBAN TOLOSA DAVIA

  Spanien

  Førende virksomhed inden for konstruktion af maskiner til fødevareindustrien, fremstilling af alle former for apparater i rustfrit stål og altid med de bedste teknologiske løsninger.

 3. TARKAN PASLANMAZ SAN VE DIS TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden TARKAN PASLANMAZ SAN VE DIS TIC LTD STI, er en Detailsalg, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for plader i rustfrit stål, rør i rustfrit stål, ruller i rustfrit stål, og Stavstål, rustfri brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. CALDERERIA Y SOLDADURA MANUFE SL

  Spanien

  Virksomheden CALDERERIA Y SOLDADURA MANUFE SL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for industrimontage brancherne. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 5. CLÉNTAH INOX

  Frankrig

  Virksomheden CLÉNTAH INOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for tilbehør i rustfrit stål, tilbehør til svømmebassiner, fremstilling af rustfrit stål, og elevator med handicapadgang brancherne. Den er baseret i Méjannes Lès Alès, Frankrig.

 6. HAGELSCHUER RHEIN-MAIN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HAGELSCHUER RHEIN-MAIN GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Darmstadt, Tyskland.

 7. ACHENBACH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ACHENBACH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Plettenberg, Tyskland.

 8. HANS WARZECHA HEIZUNGSBAU GMBH & CO. KG MIETHEIZUNG24.DE

  Tyskland

  Virksomheden HANS WARZECHA HEIZUNGSBAU GMBH & CO. KG MIETHEIZUNG24.DE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Borgholzhausen, Tyskland.

 1. MOTHAISE DE CHAUDRONNERIE

  Frankrig

  Virksomheden MOTHAISE DE CHAUDRONNERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for emner af rustfrit stål til industrien, kedelarbejde i rustfrit stål for industrien, bearbejdning af emner i rustfrit stål, og kedelarbejde i rustfrit stål for medicinalsektoren brancherne. Den er baseret i La Mothe Achard, Frankrig.

 2. MAYR & WOLFRAM GMBH / GWK

  Tyskland

  Virksomheden MAYR & WOLFRAM GMBH / GWK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 3. AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES

  Frankrig

  Virksomheden AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Trug, metal-, vaskehoveder, Trug, metal-, og Porte til autoklaver brancherne. Den er baseret i Cestas, Frankrig.

 4. Clenath inox

  Frankrig

  Virksomheden Clenath inox, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for ekspertiser vinsektor, tagrender i rustfrit stål, fremstilling af rustfrit stål, og tilbehør i rustfrit stål til vinindustrien brancherne. Den er baseret i Méjannes Lès Alès, Frankrig.

 5. BIFECTA

  Frankrig

  Virksomheden BIFECTA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Lyon, Frankrig.

 6. SOREMAT AD

  Frankrig

  Virksomheden SOREMAT AD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Karosserier til lastbiler - bygning, og Karosserier til lastbiler - bygning brancherne. Den er baseret i Arles, Frankrig.

 7. RBX INDUSTRIES

  Frankrig

  Virksomheden RBX INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Macon, Frankrig.

 8. EQUINOX - EQUIPEMENTS INOXYDABLES

  Frankrig

  Virksomheden EQUINOX - EQUIPEMENTS INOXYDABLES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Willems, Frankrig.

 9. BIO-INOX

  Frankrig

  Virksomheden BIO-INOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for tanke i rustfrit stål, og Kar til vinfremstilling brancherne. Den er baseret i Lamonzie St Martin, Frankrig.

 10. CONSTRUCTIONS MECANIQUES D'ARMORIQUE

  Frankrig

  Virksomheden CONSTRUCTIONS MECANIQUES D'ARMORIQUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kedler, rustfrit stål, Kedler, rustfrit stål, Kedelarbejde industrielt, kedarbejde i metal, og mekaniserede svejsearbejder brancherne. Den er baseret i Quimper, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis