• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kedler- rustfrit stål

Resultater for

Kedler- rustfrit stål - Import eksport

 1. KASPAR SCHULZ BRAUEREIMASCHINENFABRIK & APPARATEBAUANSTALT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  KASPAR SCHULZ - nydelsesteknologi siden 1677. KASPAR SCHULZ, den ældste bryggerimaskinfabrik i verden, står for innovative løsninger og fremragende produktkvalitet i mere end 67 lande, og leverer skræddersyede, fuldautomatiske brygningssystemer, fermenterings- og lagertanke, maltesystemer og destillationssystemer over hele verden. Familievirksomheden, som er i den tiende generation, holder fast i sin filosofi om egenproduktion, og vælger derfor Bamberg-placeringen, hvor alle produktionstrin finder sted, fra det rå metal til den færdige beholder. Men montering, idriftsættelse og vedligeholdelse er også i hænderne på deres egne medarbejdere. Uanset om det er brygning, malting eller destillering: Med ordsproget, "Best of SCHULZ", garanterer den innovative systemudbyder de bedste resultater i hele værdikæden, fra konstruktion til glasset - fra en enkelt kilde.

 2. STAES.COM

  Belgien

  Verified by europages badge

  Vi har 3092 beholdere på lager, klar til levering, og 160 beholdere i produktion. Vi tilbyder et stort udvalg af beholdere i rustfrit stål og polyester. Vi har et bredt udvalg af nye og brugte tanke, der kan købes som sådan eller ombygges på vores værksted. Vi sælger røreværker med eller uden assistance til processen.

 3. PATENT KFT.

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Virksomheden PATENT KFT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Kedler, rustfrit stål, Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, Forsyningsskibe, Lagertanke, tanke efter mål, Kedler, rustfrit stål, tanke af rustfrit stål, Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, og udstyr til medicinalvaresektoren brancherne. Den er baseret i Cegled, Ungarn.

 4. HTI - GESAB HOCH-TEMPERATUR INDUSTRIEANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HTI - GESAB HOCH-TEMPERATUR INDUSTRIEANLAGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Ellerau, Tyskland.

 5. ATELIERS PIRET SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ATELIERS PIRET SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kedler, rustfrit stål, Specialstål, udboring, overklipning, Kedler, rustfrit stål, og Specialstål brancherne. Den er baseret i Ampsin, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AQVAPOS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AQVAPOS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Pforzheim, Tyskland.

 2. EHI ELDAGSER ENERGIE HOCHTEMPERATUR- UND INDUSTRIEANLAGENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EHI ELDAGSER ENERGIE HOCHTEMPERATUR- UND INDUSTRIEANLAGENTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Springe, Tyskland.

 3. CARBOTECHNIK ENERGIESYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARBOTECHNIK ENERGIESYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Geretsried, Tyskland.

 4. ACCASTILLAGE VIOLLEAU

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACCASTILLAGE VIOLLEAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål, smedede emner i rustfrit stål til byggebranchen, bearbejdning af emner i rustfrit stål, smedede emner i rustfrit stål til medicinalbranchen, indbo i rustfrit stål, rækværk rustfrit stål, Rustfrit stål, overskib i rustfrit stål, og formning af rør i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i La Mothe Achard, Frankrig.

 5. AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Trug, metal-, fabrikant af døre og mandehul rustfrit stål, Vandtæt dør til beholdere og tanke, Oval dør rustfrit stål 3A, Rektangulær dør rustfrit stål, Autoklavedør rustfrit stål 3A, Luge rustfrit stål 3A, Trykdør steril, og Vandtætte luger uden tryk brancherne. Den er baseret i Cestas, Frankrig.

 1. SVTM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SVTM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål, emner af rustfrit stål til industrien, kedelarbejde i rustfrit stål til landbrugsfødevarer, Rustfrit stål, og Forarbejdning af emner i aluminium brancherne. Den er baseret i La Mothe Achard, Frankrig.

 2. MBL, A BRAND OF BSW-ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MBL, A BRAND OF BSW-ANLAGENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den opererer også inden for vask af dele, kedler i rustfrit stål, og blandingstrin til pulver brancherne. Den er baseret i Everswinkel, Tyskland.

 1. KRASNODAR PLANT OF BOILER AND POWER EQUIPMENT (KZKEO)

  Rusland

  Krasnodar Plant of Boiler and Power Equipment (KZKEO) fremstiller kedler, ECO-PAR dampgeneratorer til industrielle applikationer og modulære damp- og varmtvandskedelenheder som basis. Virksomheden designer, samler, fremstiller og installerer det følgende udstyr: —dampkedler med en dampgenereringskapacitet på 100 til 10.000 kg/t; —modulære dampkedler; —kraftvarmeenheder; —varmtvandskedler; —varmeunderstationer; —bærbare dampgeneratorer; —skorstene og varmerør; —luftudluftere; —andre tanke og beholdere samt relevant udstyr. KZKEO fremstiller damp- og varmvandsvarmestationer, industrielle dampgeneratorer og dampkedler med lavt brændstofforbrug, høj effektivitet, automatiseret kontrol og en sikker drift. Fabrikkens ingeniører idriftsætter og vedligeholder servicen for alt produceret udstyr. Virksomheden udstedet projekter relateret til varme- og effektfaciliteter til industrielle, beboelses og offentlige applikationer. De produkter der fremstilles af Krasnodar Plant of Boiler and Power Equipment anvendes bredt af virksomheder i Aserbajdsjan, Armenien, Hviderusland, Ukraine, Moldovia, Kazakhstan, Kirgisistan, Tadsjikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Chile osv. Virksomheden har afsluttet mere end 530 projekter inden for 15 år. Fabrikken har ansat mere end 100 kvalificerede medarbejdere. Teknologisk avancerede produktionsfaciliteter er certificeret iht. EAC-kvalitetssystemet, og udstyret overholder alle krav fra TR CU.

 2. S.T.M. SRL

  Italien

  Vi tilbyder lettere og halvtungt tømmerarbejde efter tegning for papirindustrien, den kemiske industri, fødevareindustrien, vinindustrien og mejeriindustrien. Lette og halvtunge konstruktioner i rustfrit stål, prægning, bukning, kalandrering, svejsning, samling af plader, bukning af profiler og konstruktion af tanke.

 3. TALLERES ESTEBAN TOLOSA DAVIA

  Spanien

  Førende virksomhed inden for konstruktion af maskiner til fødevareindustrien, fremstilling af alle former for apparater i rustfrit stål og altid med de bedste teknologiske løsninger.

 4. CALDERERIA Y SOLDADURA MANUFE SL

  Spanien

  Virksomheden CALDERERIA Y SOLDADURA MANUFE SL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for industrimontage brancherne. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 5. CLÉNTAH INOX

  Frankrig

  Virksomheden CLÉNTAH INOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for tilbehør i rustfrit stål, tilbehør til svømmebassiner, fremstilling af rustfrit stål, og elevator med handicapadgang brancherne. Den er baseret i Méjannes Lès Alès, Frankrig.

 6. ACHENBACH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ACHENBACH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Plettenberg, Tyskland.

 7. HANS WARZECHA HEIZUNGSBAU GMBH & CO. KG MIETHEIZUNG24.DE

  Tyskland

  Virksomheden HANS WARZECHA HEIZUNGSBAU GMBH & CO. KG MIETHEIZUNG24.DE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Borgholzhausen, Tyskland.

 8. HAGELSCHUER RHEIN-MAIN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HAGELSCHUER RHEIN-MAIN GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Darmstadt, Tyskland.

 1. MOTHAISE DE CHAUDRONNERIE

  Frankrig

  Virksomheden MOTHAISE DE CHAUDRONNERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for emner af rustfrit stål til industrien, kedelarbejde i rustfrit stål for industrien, bearbejdning af emner i rustfrit stål, og kedelarbejde i rustfrit stål for medicinalsektoren brancherne. Den er baseret i La Mothe Achard, Frankrig.

 2. MAYR & WOLFRAM GMBH / GWK

  Tyskland

  Virksomheden MAYR & WOLFRAM GMBH / GWK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 3. Clenath inox

  Frankrig

  Virksomheden Clenath inox, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for ekspertiser vinsektor, tagrender i rustfrit stål, fremstilling af rustfrit stål, og tilbehør i rustfrit stål til vinindustrien brancherne. Den er baseret i Méjannes Lès Alès, Frankrig.

 4. SOREMAT AD

  Frankrig

  Virksomheden SOREMAT AD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Karosserier til lastbiler - bygning, og Karosserier til lastbiler - bygning brancherne. Den er baseret i Arles, Frankrig.

 5. RBX INDUSTRIES

  Frankrig

  Virksomheden RBX INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Macon, Frankrig.

 6. KARL-HEINZ FREYTAG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KARL-HEINZ FREYTAG GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den er baseret i Groß Ippener, Tyskland.

 7. PROMINOX S.A

  Marokko

  Virksomheden PROMINOX S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Kedler, rustfrit stål, Kedelarbejde, Kedler, letmetallegering, arbejdning af rustfrit stål, Kedler, rustfrit stål, Kedelarbejde, og Kedler, letmetallegering brancherne. Den er baseret i Sidi Bernoussi Casablanca, Marokko.

 8. BIO-INOX

  Frankrig

  Virksomheden BIO-INOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for tanke i rustfrit stål, og Kar til vinfremstilling brancherne. Den er baseret i Lamonzie St Martin, Frankrig.

 9. R2B TECHNOLOGIE

  Frankrig

  Virksomheden R2B TECHNOLOGIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for transportbånd brancherne. Den er baseret i Saint-Evarzec, Frankrig.

 10. CHAUDRONNERIE DU RIED

  Frankrig

  Virksomheden CHAUDRONNERIE DU RIED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Siloer, metal-, Tanke, metal-, Trug, metal-, Kedler, rustfrit stål, Siloer, metal-, Tanke, metal-, Trug, metal-, og Kedler, rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Saasenheim, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis